-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
lpgnik , η μακροχρονη χρηση προπανου ως κινησης, προκαλει καμια ζημια ή παρενεργεια στο αυτοκινητο ή στο συστημα υγραεριοκινησης ?
Όχι, τίποτα παρά πάνω από ότι έχουμε περιγράψει, και για το μίγμα βουτανίου προπανίου.
Antonis-team.Αφου δεν εχει αισθητή διαφορα, γιατι δεν δινουν (το πρατηριο) σκετο προπανιο.... ή μηπως δινουν και δεν περνουμε χαμπαρι...???
-
Μείωση στην κατανάλωση:
1.βοήθεια από scangauge η υπολογιστή ταξιδιού με στιγμιαία κατανάλωση.
2.ελάφρωμα από ότι ξεχασμένο υπάρχει στο πορτμπαγκάζ, ρεζέρβα, ελαφριές ζαντες κ.τ.λ. χάσιμο σωματικού βάρους με νηστεία ή περπάτημα λόγο κρίσης, πολύ πολύ σεξ πάλι λόγο κρίσης και χειμώνα.
3.ελαστικά τα στενότερα που δίνει ο κατασκευαστής.
4.οργάνωση και μείωση μετακινήσεων.
5.απλή βενζίνη από φτηνό βενζινάδικο.
6.χαμηλές μέσες ταχύτητες.
7.πλούσια γυναίκα ή πλούσια γκόμενα. -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
:offtopicviii:
Μείωση στην κατανάλωση:
1.βοήθεια από scangauge η υπολογιστή ταξιδιού με στιγμιαία κατανάλωση.
2.ελάφρωμα από ότι ξεχασμένο υπάρχει στο πορτμπαγκάζ, ρεζέρβα, ελαφριές ζαντες κ.τ.λ. χάσιμο σωματικού βάρους με νηστεία ή περπάτημα λόγο κρίσης, πολύ πολύ σεξ πάλι λόγο κρίσης και χειμώνα.
3.ελαστικά τα στενότερα που δίνει ο κατασκευαστής.
4.οργάνωση και μείωση μετακινήσεων.
5.απλή βενζίνη από φτηνό βενζινάδικο.
6.χαμηλές μέσες ταχύτητες.
7.πλούσια γυναίκα ή πλούσια γκόμενα.απο ολα αυτα μονο τη ρεζερβα εχω να βγαλω εξω
-
Το προπάνιο είναι ακριβότερο και με πιο εκρηκτικές ιδιότητες. Η αλλαγή ρυθμίσεων είναι απαραίτητη. Η κατανάλωση είναι ελαφρά μεγαλύτερη όμως η απόδοση είναι πολύ καλή. Καλύτερη από τη βενζίνη και με διαφορά.
Η μίξη έχει να κάνει κυρίως με την τιμή. Το βουτάνιο είναι πολύ φθηνότερο οπότε .....
Θα έλεγα πως η χρήση προπανίου δεν συμφέρει λόγω κόστους. -
Tελευταια αλλαξα πρατηριο ανεφοδιασμου....παρατηρω μεγαλυτερη αυτονομια.
Τι σημαινει αυτο? Περισσοτερο βουτανιο? -
Καινούργιος στο κλαμπ της υγραεροκίνησης (από χθες). Έβαλα 5ης γενιάς. Προς το παρόν όλα καλά.
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
lpgnik , η μακροχρονη χρηση προπανου ως κινησης, προκαλει καμια ζημια ή παρενεργεια στο αυτοκινητο ή στο συστημα υγραεριοκινησης ?Σε χωρες οπως η Πολωνια χρησιμοποιουν σχεδον 100% προπανιο χωρις προβληματα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Tελευταια αλλαξα πρατηριο ανεφοδιασμου....παρατηρω μεγαλυτερη αυτονομια.
Τι σημαινει αυτο? Περισσοτερο βουτανιο?Μαλλον περισσοτερο βουτανιο αλλα δεν νομιζω η διαφορα σε αυτονομια να ειναι μεγαλυτερη του 5%.
Εκτος αν το συστημα σου ειναι πολυ απλοικο και δεν προσαρμοζει τα μιγματα συμφωνα με το λ και την πιεση του υγραεριου.Χρηστος
-
Ειδα διαφημιση σημερα σε φυλλαδιο, καποιος λεει βαζει κιτ υγραεριου με 1350 ευρω.
Πεσαν οι τιμες, τι γινεται?? -
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Καινούργιος στο κλαμπ της υγραεροκίνησης (από χθες). Έβαλα 5ης γενιάς. Προς το παρόν όλα καλά.Πιο σύστημα έβαλες της VIALLE ή της ICOM;
-
Την τριτη πηγα να φουλαρω απο το εγκαταστατη-πρατηριουχο στην λαρισα. Με το που ειδα το 0,82 μου γυρισαν τα μυαλα. Αρχες Νοεμβρη το ειχε 0,72.... Την ειπα στον υπαλληλο, ο οποιος τα ''πηρε'' κυριολεκτικα και μου ελεγε οτι ''το ανεβαζει η εταιρια, να σου δειξω τιμολογια'' και αρες μαρες. Οταν του ειπα να μου δειξει τιμολογια αλλαξε θεμα, οπως και ψαρωσε οταν του ζητησα αποδειξη... Απο το αρχικο τσαμπουκαλεμα μονο που δεν μου ζητησε συγνωμη για την ''τυχαια'' αφηρημαδα. Στο τελος του ειπα να βαλει 20 ευρω ''και πολλα ειναι με τετοια τιμη'' και το φουλαρα χθες στο καινουργιο πρατηριο της Κατερινης το οποιο ειναι στα 2,5 χλμ απο την εθνικη οδο με 0,779/λιτ (το εκανα εισαγωγη και στο gasprice).... Το κερδος μπορει να ειναι μισο ευρω στην τελικη αλλα τουλαχιστον δεν δινω τα χρηματα μου σε καποιους που με αντιμετοπιζουν σαν ''θυμα''. Επισης να ζητατε αποδηξεις απο τους ''ακριβους''... Αντε γιατι με την φιλικη διαθεση μας περνανε για @@@λακες.
Προσεχως πρατηριο και στα Γιαννιτσα (κοντα στον παλιο Μαρινοπουλο)
''Ο καιρος γαρ εγκυς''Υ.Γ. Περνοντας απο Κορινο σαν να ειδα τιμη 0,899. Ελπιζω να ειδα λαθος
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Καινούργιος στο κλαμπ της υγραεροκίνησης (από χθες). Έβαλα 5ης γενιάς. Προς το παρόν όλα καλά.
Πιο σύστημα έβαλες της VIALLE ή της ICOM;
και σε ποιό αυτοκίνητο!!
τι μαρκα και ποιό μοντέλο?? -
Το πρατηριο στην Κατερινη το καινουριο που ακριβως ειναι;
Εννοω μετα τα τουνελ και επανω στον δρομο ή καπου αλλου;
Δωστε καμια πληροφορια παιδες γιατι εχω εκει τα πεθερικααααα!!!!
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Το πρατηριο στην Κατερινη το καινουριο που ακριβως ειναι;Εννοω μετα τα τουνελ και επανω στον δρομο ή καπου αλλου;
εδω
http://wikimapia.org/#lat=40.2571196&lo ... 7&l=14&m=b -
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Το πρατηριο στην Κατερινη το καινουριο που ακριβως ειναι;Εννοω μετα τα τουνελ και επανω στον δρομο ή καπου αλλου;
δες την υπογραφή μου!!!
-
Για 0.50 ευρω διαφορα αν το σκεφθει κανεις δεν ξερω τελικα αν αξιζει η μοντιφα σε υγραεριο...
-
Μεγαλη εξυπναδα ειπες...
-
προς χρηστες με ICOM JTG 5ης γεννιας
Αν εχετε μικροπροβληματακια με ρεταρισματα, με σβησιματα, με το να μην παίρνει με την πρωτη μπρος το αμαξι βγηκε καινουριος εγκεφαλος και καινουρια μπεκ που διορθωνουν ολα τα παραπανω. Απο βδομαδα παω στον εγκαταστατη μου να μου τα περασει.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Πιο σύστημα έβαλες της VIALLE ή της ICOM;
ICOM. Στο αυτοκίνητο της υπογραφής: Peugeot 307 1,6 leader με 138000Km. (μοντέλο 05)
-
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
προς χρηστες με ICOM JTG 5ης γεννιαςΑν εχετε μικροπροβληματακια με ρεταρισματα, με σβησιματα, με το να μην παίρνει με την πρωτη μπρος το αμαξι βγηκε καινουριος εγκεφαλος και καινουρια μπεκ που διορθωνουν ολα τα παραπανω. Απο βδομαδα παω στον εγκαταστατη μου να μου τα περασει.
Ελήφθει - κατεννοήθει
τελος!!!ΥΓ : γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υγραεριοκίνηση!