-
Η υψηλότερη θερμοκρασία καύσης στον κινητήρα αντιμετωπίζεται καλύτερα στα καινούργια ΚΙΤ; Ψεκάζουν πιο συχνά βενζίνη ας πούμε;
-
Αυτό που σου έχουν προτείνει δε γνωρίζω. Το δικό μου (BRC seq32) ψεκάζει συνέχεια από τις 1500 σαλ και μόνο βενζίνη πάνω από τις 4500.
-
5 λιτρα στα 100 χλμ? υποθετω με νεκρα στην κατηφορα και 70-80 με πεμπτη ταχυτητα στην ευθεια? και ποσα κυβικα εχει το τογιοτα?
-
Παιδιά καλημέρα και με συγχωρείτε αν είναι λάθος θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω εντός Πειραιά, Κορυδαλλού, Νίκαια, Ρέντη και γύρω περιοχές ποιο πρατήριο προτιμάτε για να γεμίζετε υγραερίο. Προσωπικά βάζω (δνε θα πω όνομα μην γίνει τίποτα) σε αυτό που είναι πριν τα Village Ρέντη όπως πάμε για Αιγάλεω. Ρωτάω για να δω αν είναι αξιόπιστο ή αν γνωρίζετε εσείς κάποιο πιο αξιόπιστο
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπιρμπος στην Αγιας Αννης.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μπιρμπος στην Αγιας Αννης.x2
Όποτε ανεβαίνω Αθήνα από εκεί βάνω. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μπιρμπος στην Αγιας Αννης.Έχει 2 εκεί από ότι βλέπω στον χάρτη, αυτό που είναι στην γωνία ή πιο μέσα;
-
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
Μπιρμπος στην Αγιας Αννης.
Έχει 2 εκεί από ότι βλέπω στον χάρτη, αυτό που είναι στην γωνία ή πιο μέσα;
-
Ακριβός ο Μπιρμπος χωρίς λόγο. Θα δοκιμάσεις και αυτόν και κάποια φθηνότερα τριγύρω και θα κρίνεις μόνος σου τι αξίζει να βαζεις. Κατέβασε την εφαρμογή fuelgr και κάνε παιχνίδι μόνος σου.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντα βαζω απο συγκεκριμένο βενζιναδικο που το έχει μεν πιο ακριβό απο τους άλλους αλλά το αμαξι τραβάει και βγάζει χιλιόμετρα. Ολοι οι αλλοι στα περιξ αξιζουν μονο για καμιά σομπα υγραεριου.(Δεν με έχει πετάξει ποτέ σε βενζίνη με το 'ακριβό' πρατήριο )
Το πιο αθλιο υγραεριο το εχω βάλει στην Λάρισα και απορω ακόμα πως είναι ανοιχτό το πρατήριο -
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.Εχω ένα σμαρτακι 600 καμπριο,και πριν μερικές ήμερες αποφάσισα να του βάλω υγραέριο.Έκανα την εγκατάσταση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τις lovato.Ολα καλά εκτός απο κατι.Ο θόρυβος απο τα μπεκ? είναι αρκετά δυνατός και τον ακούω ακόμα και με μουσική μέσα στην καμπίνα...Μοιάζει με τον ήχο του πετρελαιοκινητήρα.Μπορεί να γινει κατι για αυτο?Γιατι δεν είναι κάτι που μπορώ να το υποφέρω..
-
Τι λέει επί τούτου ο εγκαταστάτης σου;
-
Οταν ρώτησα τον έναν απο τους 2 μου είπε έτσι ακούγετε.Δευτέρα θα παω απο εκει,Αλλα θα ήθελα να εχω και μια γνώμη παραπάνω...
-
Τα μπεκ της lovato οντως κανουν θορυβο, αν τα εχει στηριξει σε καμια εισαγωγη πανω και την κανουν και αυτην ηχειο ειναι δραμα.
-
Παιδιά δεν μπορώ να το υποφέρω...Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει?Να ζητήσω να βάλουν τα Hana?
-
Αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία,μήπως και μπορέσετε να δείτε τι φταίει...Μένω ταμπουρια εαν είναι καποιος κοντά και μπορεί να το δει.Εχω απογοητευθεί με αυτό,ελπίζω να βγάλω άκρη.Γιατί έδωσα ότι χρήματα είχα σχεδόν για να το κάνω..
-
Φίλε να ρωτήσω γιατί δεν πήγες σε stag πχ; προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος
-
Δεν γνωρίζω και πολλά απο υγραέριο...κάποιους φιλου που ρώτησα μου ειπαν για το λοβατο.Για αυτό και το έβαλα.
-
Ο χρήστης woofaki έγραψε:
Δεν γνωρίζω και πολλά απο υγραέριο...κάποιους φιλου που ρώτησα μου ειπαν για το λοβατο.Για αυτό και το έβαλα.Εγώ επειδή πήγα κατευθείαν τσοπ....νη μου είπε σταγκ και μια άλλη και επειδή 4/5 φίλους μου είχαν σταγκ πήγα χωρίς δεύτερη εκεί. Τώρα αν κάνει τόσο θόρυβο μήπως να τους έλεγες να το αλλάξουν αν γίνεται;;
-
Κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι ασφαλές το LPG.
«Αναστάτωση από διαρροή υγραερίου σε ΙΧ»
https://www.epiruspost.gr/reportaz/koin ... riou-se-ix
Υγραεριοκίνηση!