-
Σ ευχαριστώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Γνωμη?
[spoiler=:2mpwbmy6]Για μενα οποιος βαζει υγραεριο στο αυτοκινητο ας βαλει και μια ημερομηνια ληξης στον κινητηρα...
Δε θα περνα η δε θα βαζα ποτε υγραεριοκινηση στο αμαξι, διολου τυχαιο που καμια μαρκα σε ολο το κοσμο δε το εγκρινει. Οι περισσοτεροι θα το καταλαβουν σε βαθος χρονου αν δε το παιξουν κλασσικοι ελληναρες και δε πουλανε τα αμαξια τους καθε 2 χρονια.χωρις να μιλησω για καποιες εκατονταδες χιλιαδες μετροπες στην ελλαδα, μερικες δεκαδες χιλιαδες κινητηρες με πανω απο 150.000km στην πλατη τους με υγραεριο, αρκετες εταιριες πλεον προσφερουν αυτοκινητα με διπλο καυσιμο, οχι ο ελληνας αντιπροσωπος αλλα η μαμα εταιρια, οποτε μαλλον ατοπο ειναι και το σχολιο σου και η επιβεβαιωση του.
για εξακριβωσε μου ποσο σιγουρος εισαι οτι το υγραεριο το τοποθετησε το ιδιο το εργοστασιο και οχι καποιος αντιπροσωπος που φερνει τα οχηματα στην Ελλαδα? αυτο για μενα δεν ειναι εγγυσηση. Το μονο που ειναι συζητησιμο σε προτασεις ειναι οτι ο ομιλος της vw καποιοι ακομα συζητανε το ενδεχομενο για κινητηρες με ΦΥΣΙΚΟ αεριο που διχνει πιο αξιοπιστο αλλα ακομα δε το ξερουμε.
http://www.autogreeknews.gr/afierwmata/ ... raerio-lpg
αν δεν σου αρκουν αυτα τα 14 ξαναριξε συρμα.οκ θα πιστεψω τα λεγομενα σου αλλα ολες οι προπαγανδες που εχουν ξεκινησει με τα μυον του υγραεριου σου φαινοντε παραμυθι? Κυριος αυτοι που αναφερουν τα αρνητικα εχουν τα οχηματα με lpg καιρο, εργοστασιακα η μη δε ξερω, Αν παλι θεωρειται τοσο ακινδυνο και ασφαλες για τι μακροζωια του κινητηρα γιατι δε γινεται μαζικη παραγωγη απο ολες τις μαρκες αλλα παρα μονο σε μεμονομενα μοντελα? Ολες οι μαρκες τα τελευταια χρονια εχουν αποδιξει οτι κυνηγανε την οικονομια αλλα ποιο πολυ βασιζονται στα ντιζελ η σε υβρυδικου τυπου τεχνολογιες ενω τα lpg διαφημιζονται ελαχιστα εως καθολου και επισης δε ξερω αν και στο εξωτερικο η υγραεριοκινηση προτιματε εξισου οπως στην Ελλαδα. Για κατι που συμφερει και θα σιγουρα θα ενθαρρυνε την πωληση αυτοκινητων ειδικα στη χωρα μας δε γινεται και κανα τρελο βαβα.
Πρωσοπικα εχω φιλο που την πατησε με υγραεριοκινηση με επαγγελματικο toyota το οποιο το οποιο του πεταει συχεχεια θεματα που αφορουν το μοτερ και ολα αυτα κανα χρονο μετα την μετατροπη σε lpg. Θα μου πεις ετυχε? κι ομως δεν ειναι μονο[/spoiler:2mpwbmy6]ενας.Ο λόγος ίσως είναι ότι το ντεπόζιτο για το υγραέριο θέλει επιπλέον χώρο. Από την άλλη θα μπορούσαν να έχουν έτοιμη την εγκατάσταση με εγκέφαλο, μπεκιέρα, αλλά χωρίς το ντεπόζιτο του υγραερίου και αν θες εσύ κάποια στιγμή να το χρησιμοποιήσεις το υγραέριο να βάλεις και όσης χωρητικότητας θες τεπόζιτο. Έχω φίλους που βάλανε και δεν έχουν πρόβλημα και κάποιους λίγους που τους κόστισε κεφαλή με βαλβίδες. Εγώ θα έβαζα αν το πρότεινε ο κατασκευαστής.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Kαλησπέρα, παρακαλώ τα φώτα σας. Σε Bmw x3 2λιτρο με τοποθετημένο συστημα υγραερίου της Prins εδω και 36.000 κμ. παρουσιάζει το τελευταίο 2μηνο κάποια αστάθεια στο ρελαντί. Για την ακρίβεια μπαίνει μπρος (με βενζίνη) και μετά απο λιγο γυρνα σε αεριο. Αν πας να το γυρίσεις πάλι σε βενζίνη (manually) κάνει ένα απότομο στιγμιαίο βύθισμα στις στροφές ως τις 500 αλλά δεν σβήνει και αμέσως ξαναπετάγονται στις κανονικές. Κυρίως το κάνει με κρύα μηχανή ή χαμηλές θερμοκρασίες (αλλά όχι μόνο). Δεν έχει σβήσει ποτέ. Κάνει όμως αυτό το ρετάρισμα - βύθισμα το οποίο το νιωθω και καμια φορά στο ρελαντι (όταν ειναι σε αέριο). Το πηγα στον εγκαταστάτη και το είδε (οχι σχολαστικά). Στον εγκεφαλο του αερίου σ=δεν εδειξε κάτι. Μου ανέβασε λιγο το ρελαντι και μου ειπε ότι μπορει να ειναι φτωχο ή πολυ πλουσιο μιγμα. Αλλα συνεχιζεται. Ναι μεν δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο και δεν επερεαζει τη λειτουργια του κινητήρα (παει κανονικά το αμαξι), αλλα φοβάμαι μηπως είναι η αρχη καποιου προβλήματος που αν δεν αντιμετωπιστει τωρα γίνει χειρότερο και με μεγαλυτερο κοστος επισκευης αργοτερα. Τι λέτε να είναι; βαλβίδες ; τιποτα άλλο;
ευχαριστωκατ αρχην πρέπει να δεις στον εγκέφαλο τα fuel trims, μπορεί να έχει καταλάβει πλούσιο μείγμα από το υγραεριο και να προσπααθεί να το κατεβάσει οπότε στην βενζίνη να έχεις πρόβλημα, λογικά θα διορθωθεί αν κάνεις μερικά χλμ με βενζίνη
Μετα ξεκινάς για πιθανό πρόβλημα -
Καλησπέρα, το ειχα προσφατα αυτο το προβλημα με το αμαξι μου.. εγινε καθαρισμος στα μπεκ βεντζινης και το αμαξι εστρωσε... χαμιλες στροφες και τρηξιμο μετα απο λιγο, μολις ζεστενοταν ολλα οκ.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Γνωμη?
[spoiler=:cgnawnqp]Για μενα οποιος βαζει υγραεριο στο αυτοκινητο ας βαλει και μια ημερομηνια ληξης στον κινητηρα...
Δε θα περνα η δε θα βαζα ποτε υγραεριοκινηση στο αμαξι, διολου τυχαιο που καμια μαρκα σε ολο το κοσμο δε το εγκρινει. Οι περισσοτεροι θα το καταλαβουν σε βαθος χρονου αν δε το παιξουν κλασσικοι ελληναρες και δε πουλανε τα αμαξια τους καθε 2 χρονια.χωρις να μιλησω για καποιες εκατονταδες χιλιαδες μετροπες στην ελλαδα, μερικες δεκαδες χιλιαδες κινητηρες με πανω απο 150.000km στην πλατη τους με υγραεριο, αρκετες εταιριες πλεον προσφερουν αυτοκινητα με διπλο καυσιμο, οχι ο ελληνας αντιπροσωπος αλλα η μαμα εταιρια, οποτε μαλλον ατοπο ειναι και το σχολιο σου και η επιβεβαιωση του.
για εξακριβωσε μου ποσο σιγουρος εισαι οτι το υγραεριο το τοποθετησε το ιδιο το εργοστασιο και οχι καποιος αντιπροσωπος που φερνει τα οχηματα στην Ελλαδα? αυτο για μενα δεν ειναι εγγυσηση. Το μονο που ειναι συζητησιμο σε προτασεις ειναι οτι ο ομιλος της vw καποιοι ακομα συζητανε το ενδεχομενο για κινητηρες με ΦΥΣΙΚΟ αεριο που διχνει πιο αξιοπιστο αλλα ακομα δε το ξερουμε.
Αν θεωρεις οτι η μετατροπη ειναι 100% εγγυησιμη απο το ιδιο το εργαστασιο τοτε για πες μου επισης γιατι να βγαινει με διπλο καυσιμο δηλ. γιατι οχι μονο με υγραεριοκινηση αλλα μαζι με βενζινοκινηση εξισου? Θα μπορουσε να υπηρχε μονο το τεποζιτο του υγραεριου και η λειτουργεια του κινητηρα να γινεται αποκλειστικα και μονο με αυτο οποτε ουτε εξτρα χωρος ουτε τιποτα. Και κατι ακομα περιεργο ειναι,γιατι σε συγκεκριμενα μοντελα μονο αφου σχεδον ολα τα αμαξια (βενζινοκινησης) δουλευουν πανω κατω με το ιδιο μοτιβο δηλαδη τι κανει πιο φιλικη την υγραεριοκινηση σε ορισμενα μοντελα και οχι στα περισσοτερα +επισης στο χωρο απο αξιοπιστες μαρκες με υγραεριοκινηση παιζει η οπελ και αντε μερικες ακομα, γιατι οχι ολες αν οχι η περισσοτερες.
Για κατι που ακομα και οι κατασκευαστες '''θεωρουν''' αξιοπιστο η ολη κατασκευη μοιαζει πιο πολυ με ''πειραμα'' παρα με κατι που διχνει τελειοπηημενο.http://www.autogreeknews.gr/afierwmata/ ... raerio-lpg
αν δεν σου αρκουν αυτα τα 14 ξαναριξε συρμα.οκ θα πιστεψω τα λεγομενα σου αλλα ολες οι προπαγανδες που εχουν ξεκινησει με τα μυον του υγραεριου σου φαινοντε παραμυθι? Κυριος αυτοι που αναφερουν τα αρνητικα εχουν τα οχηματα με lpg καιρο, εργοστασιακα η μη δε ξερω, Αν παλι θεωρειται τοσο ακινδυνο και ασφαλες για τι μακροζωια του κινητηρα γιατι δε γινεται μαζικη παραγωγη απο ολες τις μαρκες αλλα παρα μονο σε μεμονομενα μοντελα? Ολες οι μαρκες τα τελευταια χρονια εχουν αποδιξει οτι κυνηγανε την οικονομια αλλα ποιο πολυ βασιζονται στα ντιζελ η σε υβρυδικου τυπου τεχνολογιες ενω τα lpg διαφημιζονται ελαχιστα εως καθολου και επισης δε ξερω αν και στο εξωτερικο η υγραεριοκινηση προτιματε εξισου οπως στην Ελλαδα. Για κατι που συμφερει και θα σιγουρα θα ενθαρρυνε την πωληση αυτοκινητων ειδικα στη χωρα μας δε γινεται και κανα τρελο βαβα.
Πρωσοπικα εχω φιλο που την πατησε με υγραεριοκινηση με επαγγελματικο toyota το οποιο το οποιο του πεταει συχεχεια θεματα που αφορουν το μοτερ και ολα αυτα κανα χρονο μετα την μετατροπη σε lpg. Θα μου πεις ετυχε? κι ομως δεν ειναι μονο[/spoiler:cgnawnqp]ενας.Ο λόγος ίσως είναι ότι το ντεπόζιτο για το υγραέριο θέλει επιπλέον χώρο. Από την άλλη θα μπορούσαν να έχουν έτοιμη την εγκατάσταση με εγκέφαλο, μπεκιέρα, αλλά χωρίς το ντεπόζιτο του υγραερίου και αν θες εσύ κάποια στιγμή να το χρησιμοποιήσεις το υγραέριο να βάλεις και όσης χωρητικότητας θες τεπόζιτο. Έχω φίλους που βάλανε και δεν έχουν πρόβλημα και κάποιους λίγους που τους κόστισε κεφαλή με βαλβίδες. Εγώ θα έβαζα αν το πρότεινε ο κατασκευαστής.
-
εδω και χρονια πουλανε και ετοιμα υγραεριοκινητα, ολα ειναι θεμα σωστου εγκαταστατη ειναι καποιοι κακοι επαγγελματιες οι οποιοι εχουν δωσει κακη εντυπωση σε αυτο το εναλλακτικο καυσιμο απο δυσαρεστημενους πελατους
σαν καυσιμο διακρινεται για την καθαροτητα καυσης του και τους χαμηλους ατμοσφαιρικους ρυπους -
Σωστα αυτα, ομως να πουμε οτι το υγραεριο επιβαρυνει τον κινητηρα λογο των αυξημενων θερμοκρασιων καυσης που προκαλει η ρυθμισης του αβανς που εχει εργοστασιακα το αμαξι αποκλειστικα για βενζινη.(με τα εργοστασιακα lpg δεν εχω ιδεα τι γινεται). Απορω ακομη πως μερικοι ακομη λενε οτι προσφερει και μακροζωια στον κινητηρα, οπως και οτι θελει αραιοτερα σερβις.
-
Ο χρήστης filippos seat έγραψε:
seat leon 1.8 tsi 160hp 2010 montelo..το πηρα μεταχειρησμενο και του ειχε τοποθετηθει υγραεριο απο τον προηγουμενο κατοχο..συγκεκριμενα εχει υγραεριο της prins απο τις καλυτερες και ακριβοτερες..η εγκατασταση εχει γινει στον τσοπελογιαννη πολυ καλη δουλεια!(δεν ειναι διαφημιση αφου δεν το βαλα εγω ετσι κι αλλιως)..το αμαξι λειτουργει αριστα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα το πηρα με 90 χιλιαρικα χιλομετρα και εχω φτθασει 130..και ο ιδιος μου χε πει ουτε αυτος ειχε καποιο θεμα..οσο για εξοικονομηση τι να πεις..καμια σχεση με βενζινη..το αμαξι μου γενικα κινειται πολυ οποτε και εγω να ειχα πληρωσει την εγκατασταση θα εκανα πολυ γρηγορα αποσβεση..πληροφοριακα του κοστισε 2.000=2.500..γενικα για κινητηρες tsi-tfsi o μηχανικος μου, μου πε πως ειναι καλο να τους τοποθετηθει καλη μαρκα υγραεριου και να γινει και καλη δουλεια αλλιως ειναι πολυ πιθανο να εχουν διαφορα προβληματα σε διαφορους τομεις..για την αποδοση δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν το ειχα ποτε χωρις την εγκατασταση του υγραεριου και ο προηγουμενος που το ειχε δεν ηταν πολυ του τρεξιματος οποτε δεν ηξερε να μου πει..παντως μια χαρα παει ειτε αν το εχω με υγραεριο ειτε αν το εχω μετατρψει σε βενζινη..Ηταν ενα ενημερωτικο μηνυμα οχι απορια..ευχαριστως θα δεχθω αποψεις!
Εινσι γιατι εινσι κλειδωμενο και δεν μπορει να το ρυθμισει , εχει και αναλυτικο εγχειριδιο τοποθετησης της prins ποσο λαθος να κανει ενας εγκαταστστης ; Σημερα αυτο σε εμας κοστιζει 1650 €. Επισης να καθαριζεις τα μπεκ της βενζινης ανα 60-70 χιλιαδες χιλιομετρα ή να ριχνεις ενα καθαριστικο καθε 10.000 χιλ και να καις μισο τεποζιτο βενζινης .. ( συμβουλες που προφανως δεν σου ειπε )
-
Ο χρήστης poulis84 έγραψε:
Τι προτείνετε για Εγκατάσταση σε SEAT IBIZA 1.2 TSI 77kw - ΜΟΝΤΕΛΟ 2011?Vialle lpdi 2200 prins liquid max 2300 .. Moνο υγραεριο χωρις πλεον αναγκη βενζινης ποτε ..
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Γνωμη?Για μενα οποιος βαζει υγραεριο στο αυτοκινητο ας βαλει και μια ημερομηνια ληξης στον κινητηρα...
Δε θα περνα η δε θα βαζα ποτε υγραεριοκινηση στο αμαξι, διολου τυχαιο που καμια μαρκα σε ολο το κοσμο δε το εγκρινει. Οι περισσοτεροι θα το καταλαβουν σε βαθος χρονου αν δε το παιξουν κλασσικοι ελληναρες και δε πουλανε τα αμαξια τους καθε 2 χρονια.Εισαι τοσο αδιαβαστος ; Γιατι πχ παρα πολλα τα q5 audi a3 vw polo Gti κτλ .. Χωρις υγραεριο καινε 1 λιτρο καθε 1500 χιλιομετρα ; μαμα αμαξια με βενζινη .. Εχω ενα polo gti και Θα μου αλλαξουν μοτερ στην εγγυηση μετα απο 4 χρονια εμω επρεπε να τα ειχαν ανακαλεσει ολα .. Το αμαξι εινσι του 2012 .. Το υγραεριο του φταιει ; Εκαιγε απο την πρωτη μερα με τη βενζινη .. Ποιες αντιπροσωπειες .. Τα μισα Q5 εχουν αλλαξει μοτερ η σασμαν ..
-
Ο χρήστης tsigpan13 έγραψε:
Καλησπερα. Εχω παρει προσφορά για εγκατάσταση υγραεριου απο Vialle 850 ευρω και BRC (μου ειπαν το τελευταιο που εχει βγαλει), 1100 ευρώ για Toyota avensis 2004.Η διαφορα στην τιμη της Vialle με την BRC 'δικαιολογειται'; Ο καθε εγκαταστατης λεει οτι αυτο που θα σου τοποθετησω ειναι το καλυτερο.Αν υποθεσουμε οτι ο εγκαταστατης ειναι ο 'τελειος' μαστορας ποια εταιρια ειναι η πιο αξιοπιστη;Δεν υπαρει η τιμη αυτη σε vialle σε κοροιδευει για να βαλεις το brc , ουτε αγορα δεν εχει τοσο το vialle ..
Θεματα με τα μπεκ των vialle δεν υοαρχουν πλεον αρκει ο εγκαταστστης να εχει μηχανημα που τα ελεγχει πριν την τοποθετηση .
Σαφεστατα ο υγρος ψεκαςμος υπερτερει του αεριου στα ΤΟΥΤΟΤΑ ..
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Στο θέμα αντοχή βαλβίδων πάντως όχι πολύ. Τα subaru συνέχεια κεφαλές κατεβάζανε......
-
κατα την αποψη μου, μονο σε κινητηρες αμεσου ψεκασμου εχει πλεονεκτημα ο υγρος ψεκασμος και αυτο λογο λιγοτερων εξαρτηματων, σε ολες τις αλλες περιπτωσεις εχει δρομο ακομα μεχρι να λυσει τα προβληματα του και να φτασει την αξιοπιστια και τις δυνατοτητες του αεριου ψεκασμου.
για το θεμα φθορας των βαλβιδων και των εδρων τους ειναι τα ιδια πραγματα και τα 2, για αυτο βλεπουμε οτι και στα toyota ο υγρος ψεκαζει και βενζινη με κυκλους λειτουργειας εδω γιατι δεν μπορει να υποστηριξει ακομα τον μεικτο ψεκασμο. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Στο θέμα αντοχή βαλβίδων πάντως όχι πολύ. Τα subaru συνέχεια κεφαλές κατεβάζανε......
Δεν εχω καταλαβει αν τελικα υπερτερει ο υγρος ψεκασμος καπου εγω σε δυο αυτοκινητα ford και toyota με αεριο και με 20.000 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα σε κανενα απο τα δυο.πως δηλαδη ο υγρος ψεκασμος προστατευει τις βαλβιδες με την διαφορα θερμοκρασιας των 20 βαθμων και αμα???
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Καλησπερα. Εχω παρει προσφορά για εγκατάσταση υγραεριου απο Vialle 850 ευρω και BRC (μου ειπαν το τελευταιο που εχει βγαλει), 1100 ευρώ για Toyota avensis 2004.Η διαφορα στην τιμη της Vialle με την BRC 'δικαιολογειται'; Ο καθε εγκαταστατης λεει οτι αυτο που θα σου τοποθετησω ειναι το καλυτερο.Αν υποθεσουμε οτι ο εγκαταστατης ειναι ο 'τελειος' μαστορας ποια εταιρια ειναι η πιο αξιοπιστη;
Δεν υπαρει η τιμη αυτη σε vialle σε κοροιδευει για να βαλεις το brc , ουτε αγορα δεν εχει τοσο το vialle ..
Θεματα με τα μπεκ των vialle δεν υοαρχουν πλεον αρκει ο εγκαταστστης να εχει μηχανημα που τα ελεγχει πριν την τοποθετηση .
Εχεις δικαιο φιλε μου, δικο μου ηταν το λαθος, η τιμή vialle ειναι 1800+. Επειδή έτυχαν κατι εξοδα εκτός προυπολογισμού θα παρει η τοποθετηση 3-4 μηνες παραταση. Αυτη την στιγμη στο μπατζετ μου ουτε τα BRC μπορώ να φτασω. Ψήνομαι σοβαρά για τα OMVL. Ποια η γνωμη σου; Τα εχουμε πει και σε αλλο φορουμ. Εκτιμώ πολυ την γνωμη σου.
Να εισαι παντα καλά. -
καλο κιτ το omvl φιλε μου αν ειχε και μπεκ τυπου βενζινης θα ηταν τελιεο ... το ιδιο ειναι και το AEB με μπεκ ιinjection σε πολυ χαμηλοτερες τιμες//
-
Ο χρήστης panagiotis32 έγραψε:
Δεν εχω καταλαβει αν τελικα υπερτερει ο υγρος ψεκασμος καπου εγω σε δυο αυτοκινητα ford και toyota με αεριο και με 20.000 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα σε κανενα απο τα δυο.πως δηλαδη ο υγρος ψεκασμος προστατευει τις βαλβιδες με την διαφορα θερμοκρασιας των 20 βαθμων και αμα???
υπερτερει εγραψα σαν κιτ σε σχεση τιμης αποδοσης 1300 € τελικη τιμη το vialle με λιπανση με ψεκασμους βενζινης.. συν οτι εχει μελετηθει πολυ απο την vialle για την toyota ελλας λιγοτερη καταναλωση βενζινης και αεριου... ... δεν το ενδιαφερει τι ποιοτητα καυσιμου του βαζεις γιατι εχει ανλτια και σηκωνει την πιεση δηλ δεν υπαρχει καλο κακο μειγμα και το κυριωτερο δεν εχει σερβις φιλτρα πνευμονες κτλ...
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Γνωμη?
Για μενα οποιος βαζει υγραεριο στο αυτοκινητο ας βαλει και μια ημερομηνια ληξης στον κινητηρα...
Δε θα περνα η δε θα βαζα ποτε υγραεριοκινηση στο αμαξι, διολου τυχαιο που καμια μαρκα σε ολο το κοσμο δε το εγκρινει. Οι περισσοτεροι θα το καταλαβουν σε βαθος χρονου αν δε το παιξουν κλασσικοι ελληναρες και δε πουλανε τα αμαξια τους καθε 2 χρονια.Εισαι τοσο αδιαβαστος ; Γιατι πχ παρα πολλα τα q5 audi a3 vw polo Gti κτλ .. Χωρις υγραεριο καινε 1 λιτρο καθε 1500 χιλιομετρα ; μαμα αμαξια με βενζινη .. Εχω ενα polo gti και Θα μου αλλαξουν μοτερ στην εγγυηση μετα απο 4 χρονια εμω επρεπε να τα ειχαν ανακαλεσει ολα .. Το αμαξι εινσι του 2012 .. Το υγραεριο του φταιει ; Εκαιγε απο την πρωτη μερα με τη βενζινη .. Ποιες αντιπροσωπειες .. Τα μισα Q5 εχουν αλλαξει μοτερ η σασμαν ..
καθε μερα βγαινουν αμαξια με ελατωματικα μοτερ γιαυτο αλλωστε ειναι οι εγγυησεις τι εχει να κανει αυτο με τις ζημιες του υγραεριου? Επισης ειπες οτι εχεις το polo με υγραεριο να φανταστω οτι το τοποθετησες σε εξωτερικο συνεργειο εισαι σιγουρος οτι ακομα εχεις την εγγυηση της αντιπροσωπειας μετα απο αυτο?
-
Ο χρήστης panagiotis32 έγραψε:
Αυτό λέω φίλε μου και το έχω υποστηρίξει πάρα πολλές φορές. Δεν κάνει τίποτα ο υγρός ψεκασμός για τις βαλβίδες.
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
υπερτερει εγραψα σαν κιτ σε σχεση τιμης αποδοσης 1300 € τελικη τιμη το vialle με λιπανση με ψεκασμους βενζινης.. συν οτι εχει μελετηθει πολυ απο την vialle για την toyota ελλας λιγοτερη καταναλωση βενζινης και αεριου... ... δεν το ενδιαφερει τι ποιοτητα καυσιμου του βαζεις γιατι εχει ανλτια και σηκωνει την πιεση δηλ δεν υπαρχει καλο κακο μειγμα και το κυριωτερο δεν εχει σερβις φιλτρα πνευμονες κτλ...
Φίλτρα, σέρβις, πνεύμονες μπορεί να μην έχει αλλά όλα αυτά είναι φτηνά (δεν κάνουν 1800) και αλλάζονται εύκολα αν και όταν χρειαστεί. Όσον αφορά την ποιότητα του καυσίμου, προσωπικά δεν αντιμετώπισα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, μια που το σύστημά έχει EOBD σύνδεση και αυτορυθμίζεται. Όσον αφορά την οικονομία καυσίμου..........
Υγραεριοκίνηση!