-
Κανονικα η γραμμη υπερασπισης 'το διαβασα σε φορουμ και το εκανα' και η αξιωση αποζημιωσης απο μηνυτη για τετοιο λογο, θα επρεπε να τιμωρειται αυτοματα με 6 μηνες φυλακιση και 10.000 προστιμο για σπατάλη χρονου του δικαστηρίου.
-
+1
Ας πρόσεχαν.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κανονικα η γραμμη υπερασπισης 'το διαβασα σε φορουμ και το εκανα' και η αξιωση αποζημιωσης απο μηνυτη για τετοιο λογο, θα επρεπε να τιμωρειται αυτοματα με 6 μηνες φυλακιση και 10.000 προστιμο για σπατάλη χρονου του δικαστηρίου.Προφανως δεν εχεις τυχει σε μηνηση για κατι που γραφτηκε σε φορουμ.
Μη το γελας - εγινε.
Απλώς αθωώθηκε ο κατηγορουμενος.
Αλλα η δικη εγινε
και δεν ηταν καν για σοβαρο θεμα...γι αυτο και καλυτερα το 'προλαμβανειν' ή 'καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε'
-
Από το 66 που ξεκίνησα, και μέχρι το 70, υπήρχαν πρατήρια και πόσα?.
Στο τρίτο υπόγειο δεν βάζεις όπως είναι την μπουκάλα με ταχυσύνδεσμο?. Μα το ανυψωτικό δεν έχει πινακίδες!.
Το εργοστάσιο που έχει φυσικό αέριο, δεν θα δώσει 12000ε για να αγοράσει ιδική αντλία για πρεσάρισμα του αεριού στης μπουκάλες του αερίου?. Υπάρχει και με 4.500ε μα δεν είναι αυτόματη!. Δεν την συνιστώ.
Αυτό δεν γνωρίζω εάν απαγορεύετε από ιδιώτες, θα ήθελα ακριβώς τον νόμο. Σίγουρα από τον ιδιώτη που κυκλοφορεί, είναι κουταμάρα.
Στα εργοστάσια υπάρχει κατατεθειμένη μελέτη προς το υπουργείο, εγκεκριμένη!. Υπάρχουν μελέτες και συμβόλαια!.
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. ΟΛΑ τα πρατήρια είχαν στην γκαβάντζα φιάλες. Έπαιρναν στην ‘ζούλα’ την άδεια, και σου έδιναν μια γεμάτη. Έτσι πλήρωνες 10ε αντί 16, για την σόμπα να ζεστάνεις τα πόδια σου ή τα παιδιά σου. Έτσι όταν χρειαζόσουν δυο φιάλες τον μήνα του κρύου καιρού, κέρδιζες και 20 φραντζόλες ψωμί……
Τα περισσότερα συνεργεία που βάζουν κιτ αεριού, έχουν μια αντλία και μια 50αρα μπουκάλα για να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν!.
Και έγραψα ότι τον περασμένο Αύγουστο γύρισα πολλά συνεργεία , για να συμπληρώσω ένα βιβλίο μου, και να ενημερωθώ για κάποιες δεκάδες επαγγελματικές εγκαταστάσεις που είχα συμβόλαια.
Ευχαριστώ τους φίλους μου που έδηξαν ενδιαφέρων για εμένα, με συγκίνησε το ενδιαφέρον τους. Ευχαριστώ από βάθος καρδίας.
Όπως και ευχαριστώ τον Ντελικανή μου!!!!!.... η σακούλα έφυγε σήμερα στης 9,30 για Παρίσι!!!.
Το άλλο το ‘τσακίζω’ σιγά σιγά!!!!!!..... να είσαι καλά.
Α. -
Κυρ Αντωνη προσεχε!!! Δεν εισαι για τρεχαματα...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Κανονικα η γραμμη υπερασπισης 'το διαβασα σε φορουμ και το εκανα' και η αξιωση αποζημιωσης απο μηνυτη για τετοιο λογο, θα επρεπε να τιμωρειται αυτοματα με 6 μηνες φυλακιση και 10.000 προστιμο για σπατάλη χρονου του δικαστηρίου.
Προφανως δεν εχεις τυχει σε μηνηση για κατι που γραφτηκε σε φορουμ.
Μη το γελας - εγινε.
Απλώς αθωώθηκε ο κατηγορουμενος.
Αλλα η δικη εγινε
και δεν ηταν καν για σοβαρο θεμα...γι αυτο και καλυτερα το 'προλαμβανειν' ή 'καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε'
ΤΙ ?
Παρακαλω στειλε μου πμ τωρα αμεσως.
-
Αναρωτιέμαι πόσο αξίζει η μετατροπή σε ελαφριά αυτοκίνητα σε γκάζι, με όλα τα προβλήματα και το κόστος που συνεπάγεται και επίσης κατά πόσο αξίζει τον κόπο να αφηνόμαστε στις διαφημίσεις στο να πιστεύουμε αυτά που μας σερβίρουν ώς 'σοβαρά πράγματα', Εφόσον έχουμε χάψει κανονικά το ότι τα παλιά αυτοκίνητα καίγανε πολυυυυ.
Δείτε ένα παρακαλώ εάν θέλετε μια οικονομική ανάλυση αυτοκινήτου το οποίο στην εποχή του δέ το έλεγες και οικονομικο(είχε δυο διπλά καρμπυρατέρ)
http://www.automobile-catalog.com/econo ... _1300.html
6λίτρα τα 100! -
Υ.γ. Σύμφωνοι, εάν τα αφήναμε ασυντήρητα ίσως καίγανε ναι..
Μα ας σκεφτούμε ίσως ,τότε θέλαν ρύθμηση ανά 5000 χλμ , για να βάλουν να τσεκάρουν ηλεκτρονικούς εγκέφαλους σήμερα δέν θέλουν με το καλημέρα το 80άρι?? Αφήστε που σήμερα έχοντας αξιόλογα μεταδιδόμενη γνώση μπορεί άν ρυθμίζουν περισσότεροι καρμπυρατέρ να πέσουν και οι τιμές! Κάποτε αυτοί που ρυθμίζαν ήταν μονοπώλειο..
Αφήστε τη σημερινή ευαισθησία στο πλύσιμο...μοτέρ που δέν πλένεται..μόνο φισιέται για να κρυώσει..Ιδιοτροπία δέν είναι?Συγνώμη για το 2/3 off topic ,αλλά νομίζω ότι ενδιαφέρει ίσως πολλούς που την 'πατάμε' με ''φιλικότερες τεχνολογίες'' ή ετοιμαζόμαστε να την πατήσουμε.
Δέν γράφω άλλο στην υγραεριοκίνηση,το αφήνω για να διαβάσουμε και να σκεφτούμε
Ευχαριστώ -
Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τον παράγοντα τύχη. Αν πας σε άσχετο εγκαταστάτη που τον ενδιαφέρει μόνο η τσέπη του, πιθανόν να μην αξίζει η μετατροπή.
Προσωπικά σε φορτηγάκι που το είχα επι 20 χρόνια με 2πλό καρμπυρατέρ το μοναδικό πράγμα στα 308.000χλμ ήταν μία σπασμένη μεμβράνη του πνεύμονα.
Στο Χοντάκι που έχω μετά από 8 χρόνια ήθελε καθάρισμα και φλάντζες ο πνεύμονας και αυτό από δικό μου λάθος.
Προσωπικά πάντα εάν κάνεις καμιά 15αριά χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο πιστεύω ότι αξίζει, παραπάνω όμως πάς σε diesel όπως έκανα μετά που πούλησα το φορτηγάκι.Κύρ. Μάστορα να είσαι πάντα καλά εσύ και αυτοί που αγαπάς!!!!!
-
τα o-ring στον πνευμονα δεν ειναι ολα απο καοτσουκ, τα μισα ειναι απλα και ειδικοτερα μεσα στο ρυθμιστη πιεσης δεν εκανες κατι λαθος απο θεμα καυσιμου
akis_drive εκανες μια πολυ καλη αναζητηση για αυτοκινητα '70 με τετοια χαμηλη καταναλωση και Alfa Romeo, αλλα τη δεκαετια του 90 η τιμη της βενζινης σε αντιστοιχια με τους μισθους ηταν ενα δυνατο πακετο για να βγαλουν αυτοκινητα μεσαιου κυβισμου με ιπποδυναμη αλλα το απαιτουσε και ο ανταγωνισμος κατα διαστηματα φανηκε η ανοδικη πορεια της βενζινης αρχισαν να το βλεπουν σοβαρα να μειωσουν την καταναλωση και τους εκπεμπομενους ρυπους με τρικυλινδρα μηχανικα συνολα-με υβριδικα και χαμηλου κυβισμου παιζοντας μεσα στο 4αρι της καταναλωσης
απο το 1999 ηταν διαθεσιμα τα smart cdi 3.6λιτρα, audi A2 1.2tdi-3l & Vw lupo 1.2tdi 3l και σε πληροφορω πως τοτε δεν αγοραστηκε ουτε ενα απο αυτα, ναι μεν επειδη δεν υπηρχε προωθηση απο τις αντιπροσωπειες αλλα και ο κοσμος στρεφονταν σε μεγαλες κατηγοριες αυτοκινητου λογω του πλουτισμου και της οικονομικης ανθισης, αν θυμασαι καλα ηταν τοτε η εποχη που ο κοσμος πουλουσε οικοπεδα και επενδυε τις οικονομιες του στο χρηματιστηριο και ας ηταν σε πληρη αγνοια και σκοταδια, και θα καθονταν να ασχοληθουν με την καταναλωση του αυτοκινητου τους
οσο για τα σημερινα αυτοκινητα,ακομη και αυτα με τα 7.500Ε με τα 4.2λιτρα δεν ειναι ασχημα, αν ξερει καποιος τι θελει να αγορασει, με ποια κριτηρια και τελος τι απαιτησεις εχει απο αυτο- τα αυτοκινητα δεν σπανε δεν χαλανε με την ευκολια που τα χαρακτηριζεις
ΥΓ: τον κινητηρα γιατι να τον πλενουμε θα κοιμισουμε τη γατα η το σκυλο μας πανω για να ξερω -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
ΥΓ: τον κινητηρα γιατι να τον πλενουμε θα κοιμισουμε τη γατα η το σκυλο μας πανω για να ξερω
Γιατι μπορει να ειναι καπως ετσι
περαν της πλάκας
γιατι σεβομαι αυτο το κακομοιρη που θα παει να κανει σερβις. ειδα σημερα ενα 3-4ετιας αυτοκινητο γυαλιζε παντου αλλα το μοτερ μεσα ηταν.....περαν του γεγονοτος οτι η βρωμα κραταει υγρασία με οτι αυτο μπορει να σημαινει για τα διαφορα φυσακια.
-
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Απ'ότι φαίνεται πάω για αλλαγή βαλβίδων..
Σε 2 εξουσιοδοτημένα που ρώτησα, ο ένας μου είπε πως αλλάζουν όσες έχουν πρόβλημα και ο άλλος πως τις αλλάζει και τις 8..
Καμιά άποψη επί του θέματος?? -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Σε 2 εξουσιοδοτημένα που ρώτησα, ο ένας μου είπε πως αλλάζουν όσες έχουν πρόβλημα και ο άλλος πως τις αλλάζει και τις 8..
Καμιά άποψη επί του θέματος??Θα έλεγα όλες. Στα πόσα χιλιόμετρα με υγραέριο η ζημιά;
-
Εξελίξεις, η ΔΕΠΑ σκέφτεται να επεκτείνει το δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου στον οδικό άξονα Αθήνας-Θεσ/νίκης, εκεί άλλωστε που περνάει ο αγωγός φ.α.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Καμιά άποψη επί του θέματος??να αλλαξεις και τις εδρες.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
να αλλαξεις και τις εδρες.
και μάλιστα να βάλεις πιο σκληρές που κάνουν για υγραέριο για να μην έχεις προβλήματα ποτέ ξανά. Εννοείτε ότι τις αλλάζεις όλες. Αν μετά από 5000 κλείσει κι άλλη βαλβίδα θα ξαναπληρώνεις εργασίες και όλα τα σχετικά;
-
Τον ρώτησα για πιο ενισχυμένες και μου είπε πως οι μαμά είναι οι πιο ενισχυμένες..
Κι εγώ για όλες έλεγα..
Το χιλιαρικάκι βέβαια πέφτει λίγο βαρύ, αλλά έτσι είναι αυτά.
43000 χλμ έχω και μου φαίνονται λίγα για να μου βγάλει τέτοιο πρόβλημα..
Και μπορώ να πω ότι το πρόσεχα κιόλας, ούτε γκάζια ούτε τπτ.. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Τον ρώτησα για πιο ενισχυμένες και μου είπε πως οι μαμά είναι οι πιο ενισχυμένες..
Κι εγώ για όλες έλεγα..
Και μπορώ να πω ότι το πρόσεχα κιόλας, ούτε γκάζια ούτε τπτ..Λαδιέρα υπήρχε;
Μάλλον όχι ε;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Κι εγώ για όλες έλεγα..
Και μπορώ να πω ότι το πρόσεχα κιόλας, ούτε γκάζια ούτε τπτ..Λαδιέρα υπήρχε;
Μάλλον όχι ε;
η λαδιερα βοηθαει δεν κανει μαγικα.
-
Μαγικά δεν υπάρχουν γενικότερα.
Υγραεριοκίνηση!