-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς καγκουριά, όμως ήταν κάπως προκλητικό:
Golf 1,6 FSI με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι (απ'άκρη σ'άκρη)
See you later!See you later....GTi
ετσι έγραφε μία μπροστοκούνητη Ασκόνα.
-
Σήμερα το απόγευμα σε γνωστή καφετέρια στο ΣΕΦ, κάποιου φαίνεται του είπαν ότι η Mercedes 190E του θα μοιάζει με 2,5-16 EVO αν την κάνει ΤΟΣΟ γελοία:
-
Και με καινούριες πινακίδες!
Μάλλον μόλις ήρθε απο την πατρίδα της λέξης kitsch
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και με καινούριες πινακίδες!Μάλλον μόλις ήρθε απο την πατρίδα της λέξης kitsch
πάντως οι ζάντες είναι χαλαρά 'αμέρικα'
ΔΕΣ και συ το fast n furious σήμερα!!! Μπορείς!!!
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και με καινούριες πινακίδες!Μάλλον μόλις ήρθε απο την πατρίδα της λέξης kitsch
Την Κυριακή στην συνάντηση που είχαμε στην Αρετσού πάρκαρε μπροστά μας μια 7αρα ( Bangle ) που δεν είχε πάρει ακόμα πινακίδες αλλά ήταν σίγουρα Γερμανική. Τι ποδιές, τί αεροτομές, τι φρύδια στα φώτα. Πίσω είχε 2 αεροτομές μια στο πορτ μπαγκάζ και μια πάνω από το παράθυρο
Να μην έχουμε μηχανή
Υ.Γ Καλά πέρασαν και άλλα αστεία οχήματα αλλά αυτό ήταν κάτι που σπάνια βλέπεις -
-
Σάββατο βραδυ στην πειραιως σε φαναρι, καινουργια S- Classe, με ζαντες νικελωτες τεραστιες, μουσική τσίτα 'Μιαν αγάπη δεν τελειωνει με ενα χωρισμό, ενας ερωτας σκοτωνειειειειειειειειιειε τον εγωισμοοοοοοοοοο' και 2 μούτρα μέσα...Νταβατζόσκυλα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
SCOOP
Χτές το απόγευμα στην κάθοδο της Κηφισίας στο Μαρούσι το νέο CIVIC Type R
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω και τη μούρη
Πόσο νέο είναι; Οι πινακίδες του πάντως είναι παλιού τύπου.
Οι παλιές πινακίδες ειναι για παραπλάνηση
Υποθέτω ότι κάνεις πλάκα έτσι? (Όπως κι εγώ άλλωστε)
-
Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα. Φαντάστηκα ότι βγήκε κάποιο facelift του μοντέλου.
Αν βλέπω καλά, το κεντρικό σηματάκι 'Η' δεν έχει κόκκινο πλαίσιο, άρα μιλάμε για μαϊμού. Κάτι σαν το Honda Civic 'Type R' μαύρο με βόδι κιτ, αεροτομή, ζάντες 18+ και sedan που είχα δει εγώ (με 'σωστά' σηματάκια όμως ). -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
SCOOPΧτές το απόγευμα στην κάθοδο της Κηφισίας στο Μαρούσι το νέο CIVIC Type R
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω και τη μούρη
...από τέτοια γέμισε ο κόσμος...μάλιστα ένας ΗΛΙΘΙΟΣ ερχόταν τόσο γρήγορα με το μπρίκι του που θεωρούσε δεδομένο ότι εγώ που πήγαινα με 135Κm/h έπρεπε να γκρεμοτσακιστώ από την αριστερή στο ύψος της Αγίου Στεφάνου...
Ρε ουρττττ με τα μπρίκια σας...
-
οχι και μπρικι.... τα παραλες....
κοιτα τι λεω για τον ιαπωνα... εσυ μαμα alfa εισαι η καλυτερη....
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
οχι και μπρικι.... τα παραλες....κοιτα τι λεω για τον ιαπωνα... εσυ μαμα alfa εισαι η καλυτερη....
Το Civic καθεαυτό μια χαρά αμαξάκι είναι.
Αυτοί που συμπεριφέρονται λες και οδηγούν το S-2000 είναι για τα πανηγύρια.
Τα fastnfurius φώτα και οι μπούκες τους μάραναν...- δεν αναφέρομαι σε όλους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς να καγκουρέψετε ένα λιτό, όμορφο και απέριττο αμάξι όπως το Miata, σήμερα στου Παπάγου:
Κρεμάστε τον, κρεμάστε τον. Στην πλατεία Κλαθμώνος κατά προτίμηση
-
Μικρός που είναι ο κόσμος!! Είδα αυτό το συγκεκριμένο ΜΧ-5 σήμερα το πρωί στην Κηφησίας καθώς ερχόμουν στη δουλεία!!
-
Η συγκεκριμένη μοντίφα πρέπει να είναι πολύ τρέντυ. Την είδα και γω σε ΜΧ5 στα Γιάννενα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η συγκεκριμένη μοντίφα πρέπει να είναι πολύ τρέντυ. Την είδα και γω σε ΜΧ5 στα Γιάννενα.Είναι αλά Fast & Furious....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μικρός που είναι ο κόσμος!! Είδα αυτό το συγκεκριμένο ΜΧ-5 σήμερα το πρωί στην Κηφησίας καθώς ερχόμουν στη δουλεία!!Και τι έκανες; Μη μου πεις ότι δεν έκανες τίποτα...
-
Κυκλοφορεί και στα Βριλήσσια ένα τέτοιο μαύρο... too much...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και τι έκανες; Μη μου πεις ότι δεν έκανες τίποτα...Βασικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ήταν κρίμα που δεν είχα τη φωτογραφική μαζί μου για να ποστάρω εδώ τη φωτογραφία!
Australia Uber Alles!!!!!