-
Καλά τέτοιο scoop δε περίμενα να έχω.
-
την εχει και στραβα!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά τέτοιο scoop δε περίμενα να έχω.Στη δεύτερη φώτο είσαι Θηβών και Παπανδρέου;
-
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αυτο το χα κανει και εγω οταν χρειαστηκε να φυγω 2-3 μερες και η μονη θεση που βρηκα ήταν νταλα στον ήλιο.
Η καγκουριά αυτή φίλε δεν έχει να κάνει με την ηλιοπροστασία ή με τη θάση παρκαρίσματος, αλλά με το κακόμοιρο το Σάξο που έχει γίνει έτσι...
ειπα και εγω, από πότε απόκτησα καγκουρικες συνηθειες.??
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
την εχει και στραβα!!!Πόσο άσχετος είσαι... Είναι ρυθμισμένο για αριστερόστροφη πίστα μπρεεεε μάνα μου
-
από τα... αγαπημένα μου τεμάχια:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
από τα... αγαπημένα μου τεμάχια:..KAI GKABRIO!!!
Σπύρο, πρέπει να γίνεις επίσημο μέλος εδώ
-
-
κλεμμένο από το ΜΧ5 forum
το απόλυτο made in Australia καγκουρό..
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
κλεμμένο από το ΜΧ5 forumτο απόλυτο made in Australia καγκουρό..
Τ Ε Λ Ε Ι Ο και δεν κάνω πλάκα
Piece of art, σουρεαλιστικό βέβαια αλλά τέχνη! -
Μια καλύτερη λήψη αυτού του 'αριστουργήματος' της Opel (Σπύρο η αγαπημένη σου εταιρεία). Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στις 'μπάρες οροφής' οι οποίες βρίσκονται εκεί για να 'οδηγούν' τον αέρα πιο 'στρωτά' στη σιδερώστρα.
(το δάχτυλο στο κάτω μέρος της φωτογραφίας μπορείτε να το αγνοήσετε )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλά τέτοιο scoop δε περίμενα να έχω.
Στη δεύτερη φώτο είσαι Θηβών και Παπανδρέου;
Ναι.
Γενικά επειδή 'γυρίζω' σε πολλές περιοχές καθημερινά έχω αρκετά 'τυχερά'. -
...και φωτογραφίζεις με το Κ750 έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και φωτογραφίζεις με το Κ750 έτσι;Εσύ κάτι ξέρεις.
Αυτά να τα δουν κάποιοι που αγοράζουν 3*** της nokia.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στις 'μπάρες οροφής' οι οποίες βρίσκονται εκεί για να 'οδηγούν' τον αέρα πιο 'στρωτά' στη σιδερώστρα.Ειλικρινά, θα ήθελα πολύ να μάθω τι βρίσκεται στο μυαλό αυτού του ανθρώπου και μη μου πείτε 'τίποτα'. Σίγουρα κάτι βρίσκεται, αλλά τι...;
-
το παρκαρισμα το προσεξε κανεις????
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια καλύτερη λήψη αυτού του 'αριστουργήματος' της Opel (Σπύρο η αγαπημένη σου εταιρεία). Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στις 'μπάρες οροφής' οι οποίες βρίσκονται εκεί για να 'οδηγούν' τον αέρα πιο 'στρωτά' στη σιδερώστρα.
(το δάχτυλο στο κάτω μέρος της φωτογραφίας μπορείτε να το αγνοήσετε )
ΡΕ δεν παίζωωωωω ξέρεις πόσες φορές έχω πει ότι θα στείλω ΕΓΩ μια φωτογραφία αυτού του πράματος στο φόρουμ; Πάνω από 100!!!
Καλά μην μου πεις ότι σταμάτησες σε αυτόν τον δρόμο για να το τραβήξεις φωτογραφία;
Και αν ναι... άναψε καμιά λαμπάδα που δεν έπεσε κανένας επάνω σου...
Australia Uber Alles!!!!!