-
IMO το FR θα είναι της φιλοσοφίας πάτα στις ευθείες άσε στις στροφές.... δεκτό!!!! για να στρίβεις καλύτερα θα πάρεις η Rallye ή Mini Cooper για να έχεις καλύτερο κέντρο βάρους........
Απο πλευρά κινητήρα προτιμώ το Seat γιατί είναι πιο δοκιμασμένος... φαντάζομαι με τα 1500 κυβικά του Mitsu θα τις πάρουν αρκετοί τις τουρμπίνες στο χέρι αν τα σκίζουν....
Απο ποιότητα προτιμώ πάλι το Sεατ γιατί το Mitsu θα είναι πιο πλαστικούρα
Όταν το Seat θα θέλει συνεργείο θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ενώ θα σου βγάλει κάποια προβληματάκια που δεν θα περίμενες.......Δεν θα παιρνα κανένα από τα δυο.... γιατί για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
το CZT είναι σαφώς ποιοτικότερο, πιο στριφτερό και πιο αξιόπιστο.
Ποιοτικοτερο????
Πιο στριφτερο????
Αξιοπιστο?
Για τα δυο πρωτα πρεπει να εχεις μπει και στα 2 μεσα και να τα εχεις οδηγησει πραγμα που σιγουρα δεν εχεις κανει αρα δεν τα συζηταω καν. Αλλα το πιο αξιοπιστο για ενα αυτοκινητο που κυκλοφορει 2 μηνες κι εχει πουλησει ουτε το 1/10 απο τα αντιστοιχα FR πως το εβγαλες????εσυ το οδηγησες και φερνεις τοση αντιρηση???(και δεν ειναι τοσο μεγαλο μετρο συγκρισης οι πωλησεις)
το FR δεν ειναι τιποτε παραπανω παρα μαρκετινγ της Σεατ.......
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν θα παιρνα κανένα από τα δυο.... γιατί για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Δεν θα παιρνα κανένα από τα δυο.... γιατί για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...
μιλαμε για αυτοκινητα lotusnick
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΙΜΟ Επειδή η δρόμοι δεν είναι πίστες... και το WRC είναι πιο κοντά στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ο απλός οδηγός δεν είναι τυχαίο ότι εκεί διέπρεπαν/διαπρέπουν κάτι quattro/ κάτι Evo/ κάτι suba κλπ με τετρακίνηση..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Fantazomai enoeis oti h Lisa den einai autokinito?
Opos apantise kai filos mou me Evo pou tin odigise, se erotisi pio einai kalytero autokinito, EVO H Lisa:
'kalytera na min tin leme autokinito giati tote tha apogoiteuto pou oi synthikes den mou epitrepoun na paro mia Elise anti gia to EVO'To thema mas omos den einai oi Elise.
Den yparxoun autokinita me kinisi stous 2 troxous pou na striboun?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΙΜΟ Επειδή η δρόμοι δεν είναι πίστες... και το WRC είναι πιο κοντά στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ο απλός οδηγός δεν είναι τυχαίο ότι εκεί διέπρεπαν/διαπρέπουν κάτι quattro/ κάτι Evo/ κάτι suba κλπ με τετρακίνηση..
Babaia, syxna synantao laspes, xomata kai petres wste na xreiazomai tin elktiki prosfisi tis tetrakinisis otan bgeno plagiolisthenontas.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οσο για την αξιοπιστια... ολα τα μηχανικα μερη της seat ειναι vw-audi-skoda-seat
αυτο δεν το εχετε καταλαβει ακομαΤώρα αυτό το λες για καλό;
Γιατί δε νομίζω πλέον η VW να έχει και το καλύτερο όνομα από πλευράς αξιοπιστίας. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Απο πλευρά κινητήρα προΑπο ποιότητα προτιμώ πάλι το Sεατ γιατί το Mitsu θα είναι πιο πλαστικούρα.Υποθετικά απαντάς μια και απ΄ότι καταλαβαίνω από το γραπτό σου δεν έχεις δει το Czt.
Ας βοηθήσει κάποιος για το τι είναι ποιότητα κατασκευής.
Προσωπικά, ποιοτικό είναι κάτι που δουλεύει για πάρα πολλά χρόνια από τη στιγμή που κατασκευάστηκε, κι όχι κάτι που μας εντυπωσιάζει στην αρχή στο μάτι και μετά τρέχα να το κάνεις να δουλεύει.Δεν αναφέρομαι στο Seat συγκεκριμένα αλλά σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Ούτε θέλω να κάνω ντε και καλά τον 'la' να πάρει το Czt. Παραμένω στην πρώτη μου απάντηση στο θέμα. Ας δοκιμάσει κι ας κρίνει. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Απο πλευρά κινητήρα προτιμώ το Seat γιατί είναι πιο δοκιμασμένος... φαντάζομαι με τα 1500 κυβικά του Mitsu θα τις πάρουν αρκετοί τις τουρμπίνες στο χέρι αν τα σκίζουν....
Απο ποιότητα προτιμώ πάλι το Sεατ γιατί το Mitsu θα είναι πιο πλαστικούρα
Όταν το Seat θα θέλει συνεργείο θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ενώ θα σου βγάλει κάποια προβληματάκια που δεν θα περίμενες.......Δεν θα παιρνα κανένα από τα δυο.... γιατί για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...
Αν και κατοχος FR, θα προτιμουσα κινητηρα Mitsu παρα VAG.Η αληθεια να λεγεται.Βεβαια με 1500 κυβικα δεν νομιζω οτι συζητας για βελτιωση, ποσο πια να το ζορίσεις μεχρι να γυρισει και να σε μουτζώσει;
Πλαστικουρες ειναι και τα δυο.Με τετοια τιμη και τετοιες δυνατοτητες εννοείται οτι δεν υπαρχει καμια τρομερη ποιότητα.
Οταν θα πας στην Seat για επισκευη, θα παρεις ανταλλακτικα audi/vw σε τιμη καλυτερη απο οτι τα παιρνουν οι ομοσταυλοι,το ιδιο ισχύει και για την εργασία.
Για να τρεξεις like there is no tomorrow στις στροφες σαφως και θελει τετρακινηση αλλα αυτο ειναι ασχετο![/list]
-
ρε σεις με τις lotus..
για συνελθετε λιγακι!!!
ο ανθρωπος ρωταει αν ειναι καλο το SEAT IBIZA FR για να το αγορασει..
αμα διεθετε 30 εκατομυρια για αγορα αυτοκινητου αυτη τη στιγμη, λετε να ρωταγε για το fr?
oι lotus ειναι καλες, χρυσες, τελειες, αλλα ειναι gadget, οχι αυτοκινητο.
κατα την γνωμη μου δεν κανει ουτε για 2ο, ειδικα αν μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους με οικογενιες κλπ.
και ακομα και αυτοκινητο να ητανε, κοστιζει οσο 5 frμην πατε λοιπον την καθε ερωτηση σε απαντηση τυπου 'lotus beats that'
γιατι απλα βγαινουμε εκτος θεματος.και tazio, τα προβληματα που ισως βγαλει το fr τα εχω απαριθμησει στην προηγουμενη σελιδα.
περα απο αυτα, τιποτα.
νομιζω πως η γνωση των παραπανω και η προληπτικη λυση τους,
κανει το αυτοκινητο 100% αξιοπιστο.
μακαρι ολα τα αυτοκινητα που λεγονται 'προβληματικα', να ειχανε 2 γνωστες και επιλυσιμες μεσα σε 10 λεπτα βλαβες.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε σεις με τις lotus..για συνελθετε λιγακι!!!
ο ανθρωπος ρωταει αν ειναι καλο το SEAT IBIZA FR για να το αγορασει..
αμα διεθετε 30 εκατομυρια για αγορα αυτοκινητου αυτη τη στιγμη, λετε να ρωταγε για το fr?
oι lotus ειναι καλες, χρυσες, τελειες, αλλα ειναι gadget, οχι αυτοκινητο.
κατα την γνωμη μου δεν κανει ουτε για 2ο, ειδικα αν μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους με οικογενιες κλπ.
και ακομα και αυτοκινητο να ητανε, κοστιζει οσο 5 frμην πατε λοιπον την καθε ερωτηση σε απαντηση τυπου 'lotus beats that'
γιατι απλα βγαινουμε εκτος θεματος.και tazio, τα προβληματα που ισως βγαλει το fr τα εχω απαριθμησει στην προηγουμενη σελιδα.
περα απο αυτα, τιποτα.
νομιζω πως η γνωση των παραπανω και η προληπτικη λυση τους,
κανει το αυτοκινητο 100% αξιοπιστο.
μακαρι ολα τα αυτοκινητα που λεγονται 'προβληματικα', να ειχανε 2 γνωστες και επιλυσιμες μεσα σε 10 λεπτα βλαβες..Eipes milame gia autokinita kai mallon nomizes oti egw anaferthika stin lisa kai gia auto sou eipa na tin bgaloume apo exw.
Opote, An bgaloume tin Lisa, den yparxoun amaxia pou na striboun kai na einai 2wd???
-
ωραια.
για ριξε τις προτασεις σου στο τραπεζι σε αυτα τα λεφτα, τα κυβικα και τη δυναμη...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ωραια.για ριξε τις προτασεις σου στο τραπεζι σε αυτα τα λεφτα, τα κυβικα και τη δυναμη...
Ti wraia?
Esy symfonises me ton CPP oti 'για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...'
Kai se ksanarwto kai ton CPP, den stribei KANNENA 2wd?Osos gia to ti na parei o filos...
Den exw idea.
Den kserw times kato stin Ellada. (To Cooper kai to Clio 182 poso kanoun?)
Den exo odigisei Ibiza FR kai oute me endiaferei na odigiso.Na paei na to odigisei kai an tou aresei as to parei.
Kaly tyxi file 'la'. -
Όντως ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατι είναι καλο οτι η Seat χρησιμοποιεί μηχ. μέρη απο VW/Audi/Skoda... Καμία απο αυτές τις μάρκες δεν θεωρώ οτι είναι καλές στο τομέα της αξιοπιστίας. Εκτός ίσως απο τη Skoda που όπως είχε πει και ο πρόεδρος του VAG 'φτιάχνει αυτή τη στιγμή τα ποιοτικότερα αμάξια του ομίλου'.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ωραια.
για ριξε τις προτασεις σου στο τραπεζι σε αυτα τα λεφτα, τα κυβικα και τη δυναμη...
Ti wraia?
Esy symfonises me ton CPP oti 'για να τρέξεις στις στροφές θέλεις τετρακίνηση...'
Kai se ksanarwto kai ton CPP, den stribei KANNENA 2wd?Osos gia to ti na parei o filos...
Den exw idea.
Den exo odigisei Ibiza FR kai oute me endiaferei na odigiso.Na paei na to odigisei kai an tou aresei as to parei.
Kaly tyxi file 'la'.Και για ποιό λόγο απαντάς σε ερώτηση που δεν ξέρεις τι να απαντήσεις!
Αλλά να μην δείξουμε ότι έχουμε και ... elise
όσο για τις άπειρες πλαγιολισθήσεις ......
όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.... έλεγε ο παππούς μου...
εγώ το λέω κάπως αλλοιώς ........
Ά ρε .... Κουνίτης που σου χρειάζεται -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ωραια.
Ti wraia?
Den exw idea.
Kaly tyxi file 'la'.Και για ποιό λόγο απαντάς σε ερώτηση που δεν ξέρεις τι να απαντήσεις!
Ά ρε .... Κουνίτης που σου χρειάζεταιTi re GVALA?
Katse diabase ta post pio pano gia na min les M@LAKIES.
Mono sto sxolio gia to oti mono 4wd kratane apantisa.
Pou tha mou peis kai ti xreiazomai. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ωραια.
Ti wraia?
Den exw idea.
Ά ρε .... Κουνίτης που σου χρειάζεταιγιουχουνταν
-
Άκου τα δικίνητα δεν κάνουν για στρίψιμο και θές τετρακίνητο... Τι άλλο θα ακούσουμε...
-
Όχι ρε παιδιά, απλά ένα τετρακίνητο στρίβει καλύτερα από ένα δικίνητο.
Τί καθόμαστε και λέμε τώρα...?
Στο θέμα μας, το FR πιστεύω είναι μία κατηγορία μόνο του.
Είναι μακράν το πιο γρήγορο από οτιδήποτε στα χρήματά του (και με πολύ λίγα χρήματα γίνεται πολύ πιο γρήγορο και με μικρό κόστος σε αξιoπιστία) και επίσης σαν αμάξωμα είναι το μεγαλύτερο από τα μικρά και με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής (μαζί με τα υπόλοιπα του VAG)
Ποιότητα κατασκευής εννοώ υλικά (με εξαίρεση το πλαστικό στο κέντρο του ταμπλό) και συναρμογή. Σε βάθος χρόνου σίγουρα οι Ιάπωνες έχουν ένα καλύτερο ιστορικό να παρουσιάσουν.
Επίσης το Ibiza διαθέτει και το καλύτερο σε αίσθηση κιβώτιο (αν και δεν έχω δει το Mitsubishi)
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Ibiza FR.