-
Kai bebaia gia na min milame mono egw me ton Dimitri edw einai to Link gia to video
Kante *save target as *pano stin eikona.
Nikos
-
Panta pisteua oti mia Aston einai to teleio sympliroma se mia Elise.
Είσαι Εγγλεζάρας!!!
-
Ο χρήστης f1pilot έγραψε:
Panta pisteua oti mia Aston einai to teleio sympliroma se mia Elise.
Είσαι Εγγλεζάρας!!!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
By the way,Dimitri, prosexes tous synexomenous hxous apo to ESP tis Carrera?
As to ekleine H VBH na blepame ti xrono tha ekaneKai to kalytero pou eipe einai : oti stin Exige den tin boleue oti kathese pano apo tous mprostinous troxous!!!
Mallon pano apo tous pisw eisai kali mou, ektos an exeis ypsos 1.50m.Ante na arxisei to Top Gear
ναι το ακουγα,το θέμα είναι ότι και από το yarisclub που έχουνε οι περισσότεροι το ίδιο αυτοκίνητο στην παρέα μου (yaris 1.5 ts) αλλοι το παλιό και άλλοι το καινούριο (με esp) οσοι έχουν esp πανε πιο γρήγορα από εμένα αλλά όπως λένε και οι υπόλοιποι της παρέας 'τους παει το αυτοκίνητο' και δεν 'το πάνε οι ίδιοι' πάντως και σε αυτή την περίπτωση το esp τους 'τραγουδάει συνέχεια'
αντε να αρχίσει το Top Gear, να δούμε λίγο πραγματική οδήγηση.ο tiff μου θυμίζει πάρα πολύ τον παρουσιαστή του γερμανικού Motorvision.
http://www.motorvision.de με ωραία videakia κτλ κτλ
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Kai bebaia gia na min milame mono egw me ton Dimitri edw einai to Link gia to videoKante *save target as *pano stin eikona.
Nikos
τα Mp4 με ποιο πρόγραμμα ανήγουν??
-
Quicktime 7?
emena mou to anoikse me ena programma pou xrisimopio gia na allazw format se video. Mpegable X4 Live
-
Ο Clarkson παιρνει τελικά πισω το Ford GT, σκεφτεται να παρει S2000 αλλα το απορριπτει γιατι ειναι...Honda (δηλ. φτηνιαρικο γιαπωνεζικο) και τελικα καταλήγει στο... SLK55!!!
Διαβαστε
http://driving.timesonline.co.uk/article/0,,12529-1805419,00.html
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ο Clarkson παιρνει τελικά πισω το Ford GT, σκεφτεται να παρει S2000 αλλα το απορριπτει γιατι ειναι...Honda (δηλ. φτηνιαρικο γιαπωνεζικο) και τελικα καταλήγει στο... SLK55!!!Διαβαστε
http://driving.timesonline.co.uk/article/0,,12529-1805419,00.html
Κλασσικος Clarkson.
I like the way the S2000’s engine revs, but could I tell people at parties that I drove a Honda?
Μερικές φορές βγάζει γέλιο.. Εχετε δίκιο
Παντως τοσο καιρο βλέπω τον Clarkson να.. ψωνιζει αυτοκινητα..
Μου διαφευγει κάτι..?
Ποσα χρηματα δινει?
Γιατι μη μου πειτε οτι του κανουν εκπτωση επειδη ειναι ο ... Jeremy -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Γιατι μη μου πειτε οτι του κανουν εκπτωση επειδη ειναι ο ... Jeremy
Being a motoring journalist means being offered big discounts. But being a motoring journalist means I can’t accept.
Του έκαναν αλλά δεν δέχτηκε...
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Παντως τοσο καιρο βλέπω τον Clarkson να.. ψωνιζει αυτοκινητα..Μου διαφευγει κάτι..? Ποσα χρηματα δινει?Το σίγουρο είναι ότι δεν πεινάει, αλλά μη νομίζεις ότι ψωνίζει συνεχώς.
Τα τελευταία χρόνια είχε μια 355 την οποία πούλησε το 2002 και πήρε την SL55 AMG. Πέρσυ τέτοια εποχή νομίζω παράγγειλε το Ford GT. 2 αυτοκινητα σε 3 χρόνια. Κατά τα άλλα δεν έχει κάνει άλλες αγορές. Όχι ότι είναι λίγες φυσικά...αλλά εδώ που τα λέμε, αν είσαι ο Clarkson, πόσα αυτοκίνητα σου χρειάζεται να έχεις, αφού η δουλειά σου είναι διαρκώς να δοκιμάζεις άλλα;
-
-
Τι γύρευε εκεί η μουστόγρια;
-
'People are saying he's saved lives because the Iraqis have used so much ammo trying to kill him.'
-
Ο Clarkson εχει ενα ιδιαιτερο στυλ το οποιο πολλες φορες κατανταει κουραστικο και εκνευριστικο. Μιλαει με μεγαλη δοση ειρωνιας για αυτοκινητα (ή ακομα και χωρες-πολιτισμους-κουλτουρες) που δεν αξιζουν τοσο αρνητικα σχολια, χωρις μαλιστα να τεκμηριωνει τις αποψεις του. Χαρακτηριστικη ειναι η αγαπη του για καθε τι το Βρεττανικο, αποψη που πολλες φορες ειναι τελειως παραλογη αν δουμε τα πραγματα αντικειμενικα...
Παντως, αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι (για να επιστρεψουμε στα περι αυτοκινησης) ειναι πως ο JC δεν ειναι ενας δημοσιογραφος-Test Driver που θα βγαλει στο τελος της δοκιμης τα + και τα - ενος μοντελου.. Ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος οδηγαει συνεχεια τα καλυτερα αυτοκινητα παραγωγης και τα κρινει με βαση τις προτιμησεις και την... κουλτουρα του. Γι'αυτο και εχει τοσους πολλους εχθρους. (οχι αδικα πιστευω)Εγω προσωπικα που τον παρακολουθω απο το '99 (οταν πηγα για σπουδες στο Λονδινο) τον παραδεχομαι σε πολλους τομεις οι οποιοι ομως ειναι ασχετοι με την οδηγηση και την εννοια της αυτοκινησης οπως εγω την αντιλαμβανομαι...
ΥΓ. Με 2 λογια, προτιμω τον Tiff... Ο Clarkson ειναι πολυ... παρλαπιπας κατα τη γνωμη μου...
-
Έχεις απόλυτο δίκιο, lefos-WRC, και να συμπληρώσω ότι ο Clarkson δεν είναι ένας στυγνός δημοσιογράφος, αλλά ένας απλός petrolhead που απλώς έχει τη δύναμη η φωνή του να ακούγεται και που δε διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη του για ένα αυτοκίνητο (ή οτιδήποτε άλλο).
Βλέπει τα αυτοκίνητα σαν πραγματικός fan της αυτοκίνησης, αλλά δεν κάνει καθόλου κόπο στο να φιλτράρει σε αυτά που λέει τον τρόπο που βλέπει εκείνος τα πράγματα. Το θέμα όμως είναι ότι το λέει 'If I say this car is cool, then this car is cool. This is no democracy', λέει κάθε φορά που κάνουν τον cool-wall.
Υ.Γ.
Ελπίζω σήμερα να έχει κατέβει πια το πρώτο 5th gear της σεζόν. -
Κατεβασα πολλα επισοδια top-gear/5th gear αλλα επειδη πολλα δεν βγαφουν απο ποιο απο τα δυο ειναι δεν μπορω να τα ξεχωρισω! Απότι βλεπω ο Tiff ηταν και στα δυο ή ειναι λαθος το ονομα στο βιντεακι;; Sorry αλλα δεν εχω ασχοληθει με τα συγκεκριμενα προγραμματα και δεν ξερω ποιοι ειναι που(εκτος απο τον clarkson). Επισης ξερετε απο που μπορω να τα κατεβασω ολα ανα σαιζον κτλ;
-
Ο Tiff ήταν μαζί με τον Clarkson στο top gear μέχρι το 1999. Ο Clarkson έφυγε και άρχισε να κάνει δικά του videos (σχεδόν όλα υπάρχουν σε DVDs και πωλούνται). Ταυτόχρονα η ακροαματικότητα του Top Gear αρχίζει να πέφτει κατακόρυφα.
Το 2001 η εκπομπή σταματά και ο Tiff Needell πηγαίνει στο Channel 5 και δημιουργεί το 2002 το 5th Gear μαζί με τη Vicky και τον Jason Plato (πρωταθλητή BTCC).
Ταυτόχρονα, το BBC αποφασίζει να γίνει ένα revival του Top Gear με τον Clarkson, ο οποίος δέχεται. Μαζί του από την πρώτη σεζόν ο Richard Hammond και ο Steve Dawe, με τον τελευταίο να φεύγει και τη θέση του να παίρνει από τη δεύτερη σεζόν ο James May. Από τότε το σχήμα αυτό έχει μείνει και το Top Gear έγινε καλύτερο από ποτέ, με features όπως τα powerlaps του Stig και το 'Star in a reasonably priced car'.
Αυτά...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ο Clarkson εχει ενα ιδιαιτερο στυλ το οποιο πολλες φορες κατανταει κουραστικο και εκνευριστικο. Μιλαει με μεγαλη δοση ειρωνιας για αυτοκινητα (ή ακομα και χωρες-πολιτισμους-κουλτουρες) που δεν αξιζουν τοσο αρνητικα σχολια, χωρις μαλιστα να τεκμηριωνει τις αποψεις του. Χαρακτηριστικη ειναι η αγαπη του για καθε τι το Βρεττανικο, αποψη που πολλες φορες ειναι τελειως παραλογη αν δουμε τα πραγματα αντικειμενικα...
Παντως, αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι (για να επιστρεψουμε στα περι αυτοκινησης) ειναι πως ο JC δεν ειναι ενας δημοσιογραφος-Test Driver που θα βγαλει στο τελος της δοκιμης τα + και τα - ενος μοντελου.. Ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος οδηγαει συνεχεια τα καλυτερα αυτοκινητα παραγωγης και τα κρινει με βαση τις προτιμησεις και την... κουλτουρα του. Γι'αυτο και εχει τοσους πολλους εχθρους. (οχι αδικα πιστευω)Εγω προσωπικα που τον παρακολουθω απο το '99 (οταν πηγα για σπουδες στο Λονδινο) τον παραδεχομαι σε πολλους τομεις οι οποιοι ομως ειναι ασχετοι με την οδηγηση και την εννοια της αυτοκινησης οπως εγω την αντιλαμβανομαι...
ΥΓ. Με 2 λογια, **προτιμω τον Tiff... **:lol: Ο Clarkson ειναι πολυ... παρλαπιπας κατα τη γνωμη μου...
O JC den bgazei kathe ti Aggliko kalo.
Antitheta, ton exeis akousei na leei kala logia gia kannena Vauxhall ektos tou VX220(Opel speedster)? Ta Ford ta den ta blepei kai me kalo mati (Essex cars) kai ta Rover ta ekraze.
H Aggloi ta eixan parei pou o most popular dimosiografos autokiniton, ekraze ta agglika autokinita.Genika prepei na ton blepeis me allo mati.
San parousiasti kai oxi gia Car tester.O Tiff einai ola ta lefta, alla tha protimousa na milouse kai na eksigouse pio polla gia ta autokinita pou odigaei
To 5th Gear genika einai poly ypodiestero tou TG.
-
Το 5th Gear όντως είναι υποδιέστερο του Top Gear σε όλους τους τομείς εκτός από την στιγμή που πιάνει το τιμόνι ο Tiff!! Ο άνθρωπος δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο παρουσιαστή όσο αφορά τις οδηγικές ικανότητες. Ποτέ δεν θα ξεχάσω ένα υποτιθέμενο σενάριο διαφυγής από ένα γκαράζ όπου ο Tiff περνάει ξυστά από τις κολόνες του γκαράζ με τις πόρτες με Bmw 5 series.
Aλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν ξέρουμε αν η εκπομπή του Tiff είχε το ίδιο budget του Top Gear πόσο καλύτερη θα ήταν. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ο άνθρωπος δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο παρουσιαστή όσο αφορά τις οδηγικές ικανότητες.Επ! Μην προτρέχεις
Keichi Tsuchiya (και γενικώς οι περισσότεροι regular παρουσιαστές του best motoring). Συγκρίνονται χαλαρά με τον Tiff. Πολύ χαλαρά...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion