-
Παλικάρι από τα λίγα!
-
Τι γέλιο ρε φούστη μου η πλάκα με την Audi ...
O τυπάς με τις λευκές Ferrari [mode:REALZEUS] [/mode:REALZEUS]
-
Η πλάκα πλάκα, αλλά πρέπει να έχει πέσει πολύ χρήμα από τους Γερμαναράδες.
Slash!
-
Μου άρεσε το 7ο ,
Καλά ο Kimi δεν παίζεται , τι παλικάρι είναι αυτό
Το κομμάτι του αγώνα ήταν εξαιρετικό . Το ίδιο και το φινάλε .
-
Πολύ, πάρα πολύ ωραίο το top gear!
Το δεύτερο καλύτερο της σεζόν μετά το πρώτο επεισόδιο.
ΘΕΟΣ ο Κίμι, κούκλα η Μ5 ...γαμ@το το racing κομμάτι στο τέλος
Θέλω κι άλλο
-
Όλη η σαιζόν πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική. Πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες...
-
O KR ήταν φανταστικός αν και θεωρώ ότι βαρέθηκε πάρα πολύ με το συγκεκριμένο όχημα....
Για την Μ5.... δεν έχω να πω κάτι... πάντως με χάλασε το γεγονός ότι πήρε άλλα 50 κιλά....
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
rutledge ftw
To αυτό!
Τελευταία και οι Αμερικάνοι πετάνε καλές ατάκες. -
-
Ωραίο και το αμερικάνικο.Ο ήχος της λάμπο και η επιτάχυνση της τούρμπο είναι .Επίσης,πόσο αντιπαθητικός μπορεί να είναι ο Donald Trump..Ένα αστείο πήγε να κάνει και αυτό ήταν κλασική χοντράδα
-
Εγώ έχω να πω πως με απογοήτευσε το αμερικάνικο. Όλο το επεισόδειο ήταν στην ουσία ένα τεστ στο οποίο συμμετχείχαν 3 αυτοκίνητα που είναι ήδη προηγούμενης γενιάς (ή θα γίνουν πολύ σύντομα). Στην αρχή νόμισα ότι κατέβασα λάθος επεισόδειο από παλιά!
Το Top Gear season 18 ήταν καλό πάντως. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα τεστ της ανοικτής Mercedes SLS, της καταπληκτικής M5 και της Maserati Grandurismo. Εκεί που ήταν φοβερή η φετινή season είναι στους καλεσμένους. Καταενθουσιάστηκα με τον Raikonen αλλά και με αρκετούς άλλους.
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Εγώ έχω να πω πως με απογοήτευσε το αμερικάνικο. Όλο το επεισόδειο ήταν στην ουσία ένα τεστ στο οποίο συμμετχείχαν 3 αυτοκίνητα που είναι ήδη προηγούμενης γενιάς (ή θα γίνουν πολύ σύντομα). Στην αρχή νόμισα ότι κατέβασα λάθος επεισόδειο από παλιά!Γι αυτό αναπολούμε τα παλιά καλά Traction
-
και το Επι Τροχών. :σιφτης:
-
-
Κουκλί!
-
Γνωρίζουμε πως σε πολλά sites (ελληνικά και ξένα) μπορείς να κατεβάσεις προηγούμενους αγώνες από F1
Υπάρχει κάποια site ή forum που μπορείς να κατεβάσεις εκπομπές του Motos TV? Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω δωρεάν το εν λόγω κανάλι, αλλά να κατεβάσω κάποιες ήδη προβληθείσες εκπομπές του
Επισης αν δεν κάνω λάθος έχουν προβληθεί κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές σχετικά με την αυτοκίνηση στον 20ο αιώνα, τις αυτοκινητοβιομηχανίες κλπ από το History Channel. Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσαμε να τις βρούμε?
-
-
μην τα ξαναλέμε
Τα ψήνει τα φρενα
Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, ξέρω
Bonus, η φάτσα του στο αμάξι με τις μεγαλοκοπέλες
-
vs
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion