-
Επιτελους
-
TG US S03E01
-
δεν τρελάθηκα....
-
Γιατί όχι;
-
κατεβαίνει, άντε να δούμε τι θα δουμε
-
Σήμερα σύμφωνα με το fg ξεκινά και το Fifth Gear. Παίζει στο velocity channel του Discovery.
(εκεί είναι και το λατρεμένο Wheeler Dealers το οποίο btw ξεκινά 18/9)Συντονιστείτε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα σύμφωνα με το fg ξεκινά και το Fifth Gear. Παίζει στο velocity channel του Discovery.
(εκεί είναι και το λατρεμένο Wheeler Dealers το οποίο btw ξεκινά 18/9)Συντονιστείτε!
Διασκεδαστικό και φαίνεται οτι έχει δέσει η ομάδα
[spoiler:13xwspp1]H οδήγηση της νέας 911 , ολ δε μάνευ [/spoiler:13xwspp1]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τότε ξεκινάει και το wheeler dealers?! Άντε και μου χει λείψει, τα έχω δει όλα ως τώρα!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
18/9 ναι. Κι εγώ ΟΛΑ. Μεγάλος φαν τους.
Το FG επιτέλους μεγάλωσε ξανά. 45λεπτο. Καλό το 1ο επεισόδιο.
-
Ακούει κανείς από Αγγλία; Θα πάει στο live που θα κάνουν στο Mπιρμιγχαμ τέλη Οκτωβρίου; Αξίζει;
-
Πάρτε και το λινκ http://www.topgearlive.co.uk/
-
Ενδιαφέρον, ψήνομαι
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Nτίνο, εγώ λογικά θα πάω (με γυναίκα), γιατί θα είμαι στα μέρη σου τέλη Οκτωβρίου. Ή Παρασκευή ή Σάββατο. Ρίξε σύρμα
-
οι Αμερικάνοι έχουν βελτιωθεί πολύ ...!!
έχουν αλλάξει και το κόνσεπτ λίγο και ρολάρει ωραία και χωρίς να βαριέσαι όπως πριν.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Nτίνο, εγώ λογικά θα πάω (με γυναίκα), γιατί θα είμαι στα μέρη σου τέλη Οκτωβρίου. Ή Παρασκευή ή Σάββατο. Ρίξε σύρμαΘα πας σίγουρα δλδ εσύ; Θα οργανωθούμε αν είναι στο κατάλληλο τόπικο στις ανακοινώσεις
-
Ωραίο το 4ο των Αμερικανών, συμπάθησα περισσότερο την 5άρα.
-
Είδα το The Sweeney.
Οι παπαριές τους κόπηκαν στο μοντάζ απ'ότι φαίνεται... Πάντως είναι credited στους τίτλους τέλους, με τα ονόματα τους.
-
Release date 12 Sept λέει.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Έχω κοννέ και το είδα σε advance screening...
Κατά τα άλλα, θα αρχίσω να ξαναβλέπω τις παλιές σεζόν που τις έχω κατεβασμένες, γιατί έχω πάθει στέρηση.
-
Εγώ πάντα σε περιόδους βαρεμάρας βάζω παλιά επεισόδια..
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion