-
Mε την διαφορά ότι όποιος οδηγά τέτοιο σουπερ-καρ ή κάποιο ταπεινό Μερκ όλο και κάποια λαμογιά έχει κάνει και δεν του αξίζει. Από το 2009 και μετά τα γεγονότα αυτό δείχνουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι φάση όπως ένας ξένος που μιλάει λίγο την ελληνική γλώσσα που θα πρέπει να καταλάβει ένα λαρισαίο και ένα αθηναίο.
επειδη καθε γλωσσα εχει δικες της συχνοτητες (δεν μιλαω μονο για εγγλεζικα), πολλες φορες βοηθαει να ρυθμισουμε τη χροια του ηχου στο μηχανημα, αν γινεται. Αυξηστε λιγο τα πριμα.
Δοκιμαστε το, και θα δειτε ποσο καλυτερα-ανετα θα καταλαβαινετε. (αυτο εξαρταται και απο την ηλικια του ακροατη...οσο μεγαλωνουμε χανουμε λιγο απο την ικανοτητα να αντιλαμβανομεθα καποιες συχνοτητες). Δεν σας εχει τυχει να ακουτε μια μουσικη απο σιντι καλο και η γιαγια να λεει οτι τσιριζει..?...ειναι λογω του οτι δεν πιανει καλα τις χαμηλες συχνοτητες στο στερεοφονικο, ενω με τα τρντζιστορ ακουει μια χαρα η γιαγια
Δεν ειναι τυχαιο οτι εντελως διαφορετικα ακουγονται τα ηχεια (εγγλεζικα-αμερικανικα-γιαπωνεζικα ) διοτι ρυθμιζονται αναλογα με την ακουστικη ικανοτητα καθε λαου η καθε μηχανικου στα εργαστηρια τους. Ειναι χαρακτηρηστικο οτι οταν ειμαστε στην αγγλια-αμερικη ακουμε και καταλαβαινουμε τα παντα ειτε στην τηλεοραση ειτε στην καθημερινοτητα, ενω στην ελλαδα δεν...Ειναι λογω ρυθμισης συσκευων και συνηθειασ του αυτιου, ενω αν ενας αμερικανος-εγγλεζος σου μιλαει απ ευθειας, δια ζωσης, πιανεις τα παντα, ισως καλυτερα και απο τα λαμιωτικα?
μου συμβαινει πολλες φορες να μην καταλαβαινω ουτε ελληνικα σε μια παληα μονοφωνικη τηλεοραση.... η συγχρονη αλλα αρρυθμιστη ηχητικα.
Ασε που οι εκπομπες μεσω δικτυου ειναι συμπιεσμενες και ο ηχος ψαλιδισμενος...αλλου περισσοτερο και αλλου λιγωτερο
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Περι του Ιερεμια κ της γενικοτερης συμπεριφορας των Αγγλων.Διαβαζοντας το κειμενο δεν μπορεσα να μην βρω αναλογιες μεταξυ του Αγγλου που αναφερει ο Ιερεμιας και καποιων Ελληνων που συμπεριφερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο. Αρκει να δει κανεις το μισος και τη ζηλεια που τρεφει ο μεσος Ελληνας για το 'λαμογιο που οδηγει μια μεγαλη Μερκ ή Θεος φυλαξει μια Φερραρι' και θα καταλαβει. Στο φορουμ αρκει να διαβασει κανεις τα σχολια καποιων εδω οταν ειχαν μπει οι διαφοροι φοροι που σκοτωσαν την αγορα πολυτελων οχηματων στην Ελλαδα για να καταλαβει, οτι η ζηλεια κ ο φθονος που στηλητευει με το κειμενο του αυτη η πονηρη Αλεπου των media, ειναι υπερ Εθνικη ιδιοητα.
Υπάρχει μια διαφορά στην οποία δεν βλέπω να εστιάζεις. Οτι στην Αμερική και ο τελευταίος κατσίβελος με μια καλή ιδέα μπορεί να φτάσει να έχει 5 veyron και 8 mclaren. (Πχ Zuckeberg ή ο δημιουργός του Instagram) Δεν θα συμβεί με ολους φυσικά αλλα ξέροντας οτι κανείς δεν θα σε εμποδίσει να κάνεις οτι θές έχεις αλλη νοοτροπία ως πολίτης μιας τέτοιας χώρας.
Στην ευρώπη -και σε πιο αναπτυγμένα κράτη απο το ελλαδιστάν- φαίνεται να υπάρχει μια εξίσωση προς τα κάτω και ενοχοποίηση αυτού που είναι πραγματικά καλός και ξεχωρίζει.
Στην δε ελλάδα της κολλητοκρατίας των Πασοκ/ΝΔ και του γυφτοσοσιαλισμού των μιασμάτων της αριστεράς -πάντα η αριστερά απευθυνόταν σε ανίκανους- είναι να γελάει ο κόσμος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Στην δε ελλάδα της κολλητοκρατίας των Πασοκ/ΝΔ και του γυφτοσοσιαλισμού των μιασμάτων της αριστεράς -πάντα η αριστερά απευθυνόταν σε ανίκανους- είναι να γελάει ο κόσμος.Εσένα ομορφάντρα μου να φανταστώ σε έφαγε το σύστημα, έτσι;
Πάλι καλά που έχουμε και την δεξιά που απευθύνεται σε ανίκητους...!
-
Η αριστερά απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι ανισότητες. Βέβαια αν είσαι φόλα δεξιός δεν μπορείς να το συλάβεις καν σαν έννοια και ο ανθρωπισμός είναι άγνωστη λέξη.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εσένα ομορφάντρα μου να φανταστώ σε έφαγε το σύστημα, έτσι;Πάλι καλά που έχουμε και την δεξιά που απευθύνεται σε ανίκητους...!
Οχι. Οτι μου έχει συμβεί μέχρι τώρα έχει να κάνει με το κεφάλι μου και μόνο. Και μην μπλέκεις αυτό που ονομάζουμε δεξιά στην ελλάδα με φιλελευθερες πολιτικές και οικονομίες.
Η αριστερά απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι ανισότητες. Βέβαια αν είσαι φόλα δεξιός δεν μπορείς να το συλάβεις καν σαν έννοια και ο ανθρωπισμός είναι άγνωστη λέξη.
Μπερδεύεσαι. Πάντα η αριστερά επεδίωκε εξίσωση προς τα κάτω με το ζόρι.
-
-
Από τη στιγμή που οι πόροι και ο πλούτος του πλανήτη είναι πεπερασμένοι, αναγκαστικά η εξίσωση θα γίνει προς τα κάτω για μερικούς. Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε όλοι Bill Gates.
Sorry for the off topic Bill. Over and out.
-
Βγήκε το 6ο επεισόδιο US TG , βγήκε το 2ο επεισόδιο WhDealers αλλά το Fifth Gear που έπαιξε νωρίτερα και από τα δύο τίποτα. Εχει κανείς υπόψιν του το 5ο επεισόδιο?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγήκε το 6ο επεισόδιο US TG , βγήκε το 2ο επεισόδιο WhDealers αλλά το Fifth Gear που έπαιξε νωρίτερα και από τα δύο τίποτα. Εχει κανείς υπόψιν του το 5ο επεισόδιο?to επεισόδιο 5 θα βγει την ερχόμενη δευτέρα
-
αλήθεια? με μπέρδεψε το final gear, έχουν χάσει την μπάλα μου φαίνεται.
-
WD 2ο επεισόδιο?
-
Εχεις πμ σε λίγο Ιάσονα.
-
-
To κράνος που φοράει ο J. Plato στο τελευταίο επεισόδιο όταν συγκρίνει το Radical με το Atom.
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorspor ... lectronics
-
Clarkson Island
Youtube Video -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Clarkson Island
Youtube VideoΕντάξει, κλασσικό βρετανικό χιούμορ, μου έχει λείψει!!! Γέλασα με την καρδιά μου! Θενξ για το βίντεο!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Brilliant!
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Clarkson Island
Youtube Video, και μετά σας πειράζει που λέει καμιά μαλακία για άλλους ... δεν έχει τον θεό του ο τύπος ...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion