-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πέθανα στα γέλια με την ατάκα για τον πόλεμο
Όσο για το σκετσάκι ήταν μάλλον πολύ μεγάλο σε διάρκεια και κάπου εγινε βαρετό ειδικά οι χαζές ιδέες του Hammondδεν εχασε ξαφνικά ο Hammond το 'ταλέντο' του στην παρουσίαση θεμάτων ούτε εγινε πιο βλάκας ξαφνικά. απλά οπως ξαναεγραψα το κοινό που απευθύνονται πλέον είναι πολυ πιο μεγάλο και λιγότερο petrolhead.
και οι τρείς εχουν παρουσιάσει εξαιρετικά θεματα κατα καιρούς.
-
ξημερώματα ξεκινάει και η 3η σεζόν του US Top Gear !
-
δεν σχολιαζω.
-35λεπτα απο την ζωη μου....
-
Ίσως το χειρότερο επεισόδιο που έχω δει ποτέ...
-
Θεός ο May, Θεός! Το υπόλοιπο,μετά και τις παραινέσεις, δεν το είδα...
-
Μόνο σ'εμένα άρεσε;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μόνο σ'εμένα άρεσε;Ναι!
-
μέτριο
-
ωραίο το 1ο επεισόδιο του US με τις νταλίκες αν και αντιγραφή λίγο από το UK!
-
'Animals are ungrateful'
'Why you look so excited'
-They go back to their roots
-Will it rock for 5 hours after you went out of it-He looks like an idiot
-He is an idiotαμα έλειπαν και οι παραπληγικοι του αγγλικού στρατού θα ήταν καλύτερο
-
Aρκετα ενδιαφερον, και διασκεδαστικο το 4ο επειδσοδιο του Top Gear...
Σε σκεψεις βαζει επισης, το συμπερασμα του εντυπωσιακου συγκριτικου, σε χιονισμενη πιστα, μεταξυ Ferrari FF και Bentley
Continental GT V8... -
Γιατι βάζει σε σκέψεις? ένα αμάξι με λιγότερα άλογα και πιο συμβατικό σύστημα τετρακίνησης, μου φαίνεται λογικό να είναι πιο γρήγορο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ξέρω πολλά από 4κίνηση,αλλά μου φαίνεται λογικό...
Ωραίο ήταν αυτό το επεισόδιο, αλλά για μένα το πρώτο ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα! Δεν ξέρω μου άρεσε και η όλη ιδέα των μειονεκτημάτων ενός supercar μέσα στην πόλη (είδαμε την mp4-12C πως κοπάνησε στα κοτρόνια), όπως επίσης το σημείο στο τούνελ της autostrada, στο οποίο πραγματικα δυνάμωσα τα ηχεία και απόλαυσα!!!
-
Πρoσέξτε την κοκκινομάλλα πίσω από τον Κλάρκσον όταν μιλάνε για τα 2 αυτοκίνητα στο στούντιο...
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Γιατι βάζει σε σκέψεις? ένα αμάξι με λιγότερα άλογα και πιο συμβατικό σύστημα τετρακίνησης, μου φαίνεται λογικό να είναι πιο γρήγορο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ξέρω πολλά από 4κίνηση,αλλά μου φαίνεται λογικό...Ωραίο ήταν αυτό το επεισόδιο, αλλά για μένα το πρώτο ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα! Δεν ξέρω μου άρεσε και η όλη ιδέα των μειονεκτημάτων ενός supercar μέσα στην πόλη (είδαμε την mp4-12C πως κοπάνησε στα κοτρόνια), όπως επίσης το σημείο στο τούνελ της autostrada, στο οποίο πραγματικα δυνάμωσα τα ηχεία και απόλαυσα!!!
Με βαζει γενικοτερα σε σκεψεις, πρωτον σχετικα με την τοποθετηση του για τα ελαστικα. Καπου αναφερει οτι, τα αντιστοιχα της FF ηταν καπως υποδυεστερα απο της Bentley. Σε κοντινο πλανο παντως, κατι μικρα καρφακια, τα φορουσε η FF...
Η Bentley δηλαδη ΤΙ καλυτερο ειχε στα ελαστικα? Ηταν σε μεγαλυτερο ποσοστο χειμερινα απο αυτα της FF?
Δευτερον, τα ηλεκτρονικα της ferrari, ηδη απο την 430 και επειτα, ειναι στις δυο, αντε τρεις το πολυ καλυτερες επιλογες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα. Πεντε διαφορετικες ρυθμισεις στο manettino (για την 458 τουλαχιστον, τρεις νομιζω για την california, και εαν θυμαμαι καλα επισης πεντε για την FF...), οπου η καθεμια, ειναι εξοχα μελετημενη για την μεγιστη δυνατη ασφαλεια-αποτελεσματικοτητα-φιλικοτητα-προσφυση, σε καθε ειδος/συνθηκων δρομο.
Ο JC δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ αναφορα ως προς αυτα, πιθανον, οπως ειπε και καποια στιγμη, να τα πηγε και τα δυο ΜΟΝΟ με ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιημενα τα παντα. Εκει, ειναι λογικο η 4κινηση της Ferrari -ως λιγοτερο...4κινητη, με βαση το μεγιστο ποσοστο ροπης που δινει στους εμπρος τροχους, αλλα κα την συχνοτητα εμπλοκης-, να υπολειπεται σε χρονους-αποτελεσματικοτητα σε χιοισμενη επιφανεια, απο το αντιστοιχο πιο original 4κινητο της Bentley...Τα κορυφαια της ομως ηλεκτρονικα (της FF) για αυτο τον λογο υπαρχουν...
Δεν μπορεις ετσι λοιπον, να βγαζεις συμπερασμα, για το ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο, καλυτερο, και να επιλεγεις, χωρις να εχεις χρησιμοποιησει ΟΛΑ τα 'οπλα' - δυνατοτητες ενος αυτοκινητου...Εκει διαφαινεται και μια προχειροτητα-βιασυνη κατα την γνωμη μου ως προς το συμπερασμα στην μεταξυ τους κοντρα.
Φυσικα, ακρως σοφο ηταν το τελικο συμπερασμα, που 'φωτογραφιζε' αδιακριτα ενα...Range Rover, ως ιδανικο για τετοιες μετακινησεις... -
Πολύ γέλιο με τα καροτσάκια.
-
Φανταστικός τύπος ο γερό-Johnson! Πραγματικά rock n roll! Έβαλε το μουσείο για dragster και στα @@ του όλα! Δεύτερος μεγάλος ροκάς, μετά τον ντράμερ των Floyd Nick Mason, που είναι αρρωστάκι με τα αυτοκίνητα.
-
Ο ήχος της ff και το μελαχρινάκι{ } πίσω από τον ηθοποιό
-
Για το μελαχρινό με το καρό λέτε? Μετριότης...για να μην πω ψιλοσαύρα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για το μελαχρινό με το καρό λέτε? Μετριότης...για να μην πω ψιλοσαύρα...Αυτό είναι καλό,δε θα μαλώσουμε ποτέ για την ίδια γκόμενα
-
Ωραιο το 4ο
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion