-
και παλι σε ευχαριστω πολυ
-
Εξαιρετικό επεισόδιο, παραγματικά. Μπράβο!
ΥΓ: Υπάρχει κανείς που έχει αμφιβολίες για τους χρόνους στο reasonably priced car σήμερα;
-
Ωραίο επεισόδειο και εξαιρετικό το αφιέρωμα στον Senna.
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επεισοδιο
-
Ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν μέχρι στιγμής.
Στο αφιέρωμα στον Senna δάκρυσα...
-
Από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν κάνει ποτέ, ίσως το καλύτερο.
-
ενα απο τα καλυτερα τους, στο τελευταιο κομματι ημουν με εναν κομπο στο λαιμο...
-
Respect στο αφιερωμα για το Σεννα... Θα ηθελα ομως να εμβαθυνει και λιγο στο θανατο του..
Γενικα ωραιο επεισοδιο... Ο ρυθμος που ανεβαινε το ταχυμετρο της Veyron ηταν .....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Respect στο αφιερωμα για το Σεννα... Θα ηθελα ομως να εμβαθυνει και λιγο στο θανατο του..Γενικα ωραιο επεισοδιο... Ο ρυθμος που ανεβαινε το ταχυμετρο της Veyron ηταν .....
Καλα εκαναν και δεν ασχοληθικαν με τα του ατυχηματος. Δεν ειχε νοημα και δεν ειχε σημασια.
Το τι ανθρωπος ηταν και το τι οδηγος ηταν ηθελαν να τονισουν και το πετυχαν. -
Έχω δει ΟΛΑ τα επεισόδια του σύγχρονου TG.
Το χθεσινό ήταν το καλύτερο._
-
Εγω τωρα τα καταβαζω ολα , καπου 62GB
Πρεπει να δειτε το πρωτο επεισοδιο
Ζητημα αν ειναι 20 ατομα μεσα στο studio -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Respect στο αφιερωμα για το Σεννα... Θα ηθελα ομως να εμβαθυνει και λιγο στο θανατο του..Δεν υπηρχε λογος να γινει κατι τετοιο. Υπαρχουν αρκετα ντοκιμαντερ που εχουν εμβαθυνει οσο δεν παει στο συγκεκριμενο θεμα, με μαρτυριες οδηγων, στιγμιοτυπα απ'τις δικες κτλ. Σε ενα τετοιο αφιερωμα πρεπει να αναδεικνυεται ο θρυλος μεσα απ'τα peak τις καριερας του αλλα και απ'τα σχολια των συναθλητων του, οι αξια των οποιων δινει ακομα μεγαλυτερο βαρις στο ονομα Senna.
Ισως ενα απ'τα καλυτερα επεισοδια ever. Ωραιο battle στην αρχη για να δροσιστουμε, ομορφοι και αστειοι καλεσμενοι με 2 απ'τα καλυτερα και πιο εντυπωσιακα laptimes που εχουν γινει με το C apostrophe eed, ενα εξαιρετικο αφιερωμα στον μεγαλυτερο οδηγο που εχει (και προκειται ποτε να περασει) απ'την F1 και στο τελος ο Hamilton να οδηγαει την ΜΡ που χαρισε στον Senna το πρωτο του πρωταθλημα και να παραδεχεται πως δεν μπορει ουτε να διανοηθει να την οδηγησει στο οριο.
They've got some big shoes to fill know ...
-
θα ηθελα λιγοτερο χαμιλτον..
-
Όντως πολύ ωραίο κι απολαυστικό επεισόδιο!
-
Απίστευτου επιπέδου τηλεόραση. Δεν νομίζω να το ξεπεράσουν. Ο Κρουζ να οδηγάει στις 2 ρόδες, ο Schumacher να βάζει τα πράγματα στην θέση τους, Ο Clarkson να λατρεύει το prius, διασκεδαστική αρχή, λαμπερότατοι καλεσμένοι, 440 τελική με το supercar του επεισοδίου και fastest lap time. Το αφιέρωμα στον Senna πληρέστατο και συγκινητικό. Και μένα με ξένισε πόσο εμφανίζεται ο Hamilton αλλά σε ένα τόσο προσεγμένο αφιέρωμα είναι προφανές ότι έγινε για να δηλωθεί η διαφορά στην διαφορά των εποχών, ενώ έκλεισε όπως και κάθε δική μου σκέψη και κουβέντα για τον Senna, αν δηλαδή ήταν ανώτερος ο Villeneuve και τελικά συμφωνώ απόλυτα με τον Clarkson.
-
Πόσο μπροστά είναι τεχνικά οι αγγλάρες.
Φοβερό επεισόδιο. Μου άρεσαν όλα πλην του πρότζεκτ με το Τούαρεγκ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΥΓ: Υπάρχει κανείς που έχει αμφιβολίες για τους χρόνους στο reasonably priced car σήμερα;Η Diaz είχε καθαρές γραμμές, φαινόταν ότι το έχει γενικώς και ότι πάει γρήγορα. Ο Cruise έκανε κάμποσα λαθάκια στις στροφές, έχανε χρόνο εδώ κι εκεί, χώρια που αμφιβάλλω αν το πέρασμα του από τις Bacharach και Gambon ( λες να την μετονομάσουν; ) είναι το ταχύτερο δυνατόν...
-
Mε διαφορά ένα από τα καλύτερα επεισόδια ever με μικρότερο budget.
Η μάχη με τα snowmobiles αναμενόμενη. Η SS απλά φανταστική τόσο όσον αφορά την τελική ταχύτητα της όσο και το πως κινήθηκε εντός πίστας. Οι καλεσμένοι εξαιρετικοί αν και πιστεύω ότι είναι αδύνατον ο γύρος που έκανε ο Tom να είναι ο 1.44.2. Το αφιέρωμα για το AS απλά respect.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Και μένα με ξένισε πόσο εμφανίζεται ο HamiltonΟ Χάμιλτον από την αρχή της εμφάνισής του στην F1 πλασάρεται τεχνηέντως ως ο διάδοχος του μακαρίτη, με πολλές ομοιότητες, από το ακραίο οδηγικό στυλ, μέχρι το χρώμα του κράνους και την ομάδα για την οποία πιλοτάρει. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από τρία (αν θυμάμαι καλά) χρόνια, είχε κερδίσει το βραβείο του Autosport, το οποίο του το απένειμε η αδελφή του Σένα, η οποία δήλωσε ότι της θυμίζει τον αδερφό της. Και φυσικά και ο πιτσιρικάς επενδύει σε τέτοιους συνειρμούς, δηλώνοντας ότι 'μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ο Άιρτον είναι μαζί μου όταν οδηγάω'
Όσο για το χρόνο του Τομ Κρουζ, σιγά μην του έδιναν άδεια οι σαϊεντολόγοι να εμφανιστεί στην εκπομπή, αν πρώτα δεν είχε εξασφαλιστεί ότι οι παραγωγοί θα του έδιναν τον τοπ χρόνο.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και φυσικά και ο πιτσιρικάς επενδύει σε τέτοιους συνειρμούς, δηλώνοντας ότι 'μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ο Άιρτον είναι μαζί μου όταν οδηγάω'Εγώ πάντως όταν οδηγάω αναρωτιέμαι αν είναι μαζί μου ο Ricky Bobby
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion