-
Άντε παίδες!
Yπομονή μια εβδομάδα πλέον!
-
Είχε χθες επανάληψη το επισόδειο με τη σειρά 1 και μετά λέτε ότι θάβω την BMW
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είχε χθες επανάληψη το επισόδειο με τη σειρά 1 και μετά λέτε ότι θάβω την BMWΝα έθαβες μόνο την BMW καλά θα ήταν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να έθαβες μόνο την BMW καλά θα ήταν.Προσωπικά εγώ βλέπω ότι θάβει ότι πρέπει, απλά μερικές στιγμές, επειδή η αλήθεια είναι πάντα πικρή, μερικοί συγχύζονται γιατί θίχτηκε το τουτούνι τους.
-
Kαλύτερα να κρατήσουμε το θέμα περί Top Gear και συναφών εκπομπών και για τα υπόλοιπα, περί ορέξεως κύριοι....
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είχε χθες επανάληψη το επισόδειο με τη σειρά 1 και μετά λέτε ότι θάβω την BMW
Να έθαβες μόνο την BMW καλά θα ήταν.
Ποια 1? Το συγκριτικό 130i Vs Golf R32?
-
-
-
Θα βγει και το κλασσικο 425mb rip, αλλά αργεί...
-
μερικές γενικής φύσεως απορίες.
-
Οι δοκιμές αυτοκινήτων γίνονται αρκετούς μήνες πριν παιχτούν τα επεισόδια. Οι γύροι του stig πότε γίνονται? Την μέρα προβολής ή όταν τα δοκιμάζουν?
-
Το pattern να σπάνε την σεζον σε 2 κομάτια, ένα κομάτι από Μάιο-Ιούλιο και το 2ο από Νοέμβριο μέχρι Ιανουάριο είναι γενικό φαινόμενο στην Αγγλία ή είναι πρωτοτυπια του TG?
-
Αρχηγός είναι ο Jeremy ή υπάρχει 2αρχία Jeremy-Hampster? Ο May μου φαίνεται κάπως 'δευτερεύον' παρουσιαστής.
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
http://www.mininova.org/tor/561772είναι το καινούριο επεισόδιο; γράφτε ρε και μια περιγραφή για μας τους άσχετους...
-
Μέτριο επεισόδιο μεν αλλά με πολύ συναίσθημα
-
-
καλο επεισοδιο ηταν
-
ακόμα στο 25%...είμαι!
άντε ντεεε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μέτριο επεισόδιο μεν αλλά με πολύ συναίσθημααυτό
-
Μα τι λέει αυτός ο ΙΚΕ. Μια χαρά εκπομπή ήταν. Άκου εκεί μέτριο.
-
Ε, μέτριο ήταν...για να δούμε τη συνέχεια.
Το Mega στο κεντρικό δελτίο έκανε αναφορά στο δυστύχημα και τη 'συγκλονιστική μαρτυρία του παρουσιαστή' (ή κάτι τέτοιο).
Κορυφαίο το 'speed kills' τέλος!
-
Το δικό μου θα κατέβει σε κάτι μέρες, έτσι πως πάει...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion