-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παντως το αποτελεσμα αυτου του περιστατικου, ειναι ο σημαντικοτερος λογος να δινω τοπο στην οργή, τις περισσοτερες φορες, διοτι δεν ξερω που μπορω να μπλεξω και ουτε εχω καμια διαθεση να εχω το κριμα στο λαιμο μου.
Άσε που δεν ξέρεις ο άλλος τη κουβαλάει στο κεφάλι του και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου . Για αυτό αυτοσυγκράτηση
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Άσε που δεν ξέρεις ο άλλος τι κουβαλάει στο κεφάλι του και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου . Για αυτό αυτοσυγκράτησηΔεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Έχω κόψει 'μαχαίρι' τους διαπληκτισμούς στο δρόμο από τότε που ένας τύπος στις 7.30' το πρωί έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο μου έδειξε το πιστόλι που είχε μέσα από το σακάκι όταν του είπα να κλείσει την πόρτα του συνοδηγού του που έχασκε μισάνοιχτη!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Άσε που δεν ξέρεις ο άλλος τι κουβαλάει στο κεφάλι του και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου . Για αυτό αυτοσυγκράτηση
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Έχω κόψει 'μαχαίρι' τους διαπληκτισμούς στο δρόμο από τότε που ένας τύπος στις 7.30' το πρωί έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο μου έδειξε το πιστόλι που είχε μέσα από το σακάκι όταν του είπα να κλείσει την πόρτα του συνοδηγού του που έχασκε μισάνοιχτη!
Φαντασου να του την ελεγες κι ολας......
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Άσε που δεν ξέρεις ο άλλος τι κουβαλάει στο κεφάλι του και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου . Για αυτό αυτοσυγκράτηση
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Έχω κόψει 'μαχαίρι' τους διαπληκτισμούς στο δρόμο από τότε που ένας τύπος στις 7.30' το πρωί έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο μου έδειξε το πιστόλι που είχε μέσα από το σακάκι όταν του είπα να κλείσει την πόρτα του συνοδηγού του που έχασκε μισάνοιχτη!
Φαντασου να του την ελεγες κι ολας......
τσκ τσκ τσκ!!! Λεπτομέρειες...
-
αν εχεις προβλημα υγειας καλα θα ναι να μη κανεις τον καμποσο για ψυλλου πηδημα...
-
Αν έχεις πρόβλημα υγείας,δέν σημαίνει ότι τό γνωρίζεις κιόλας.
-
Δεκαπεντα μηνες στο γκασμαδονησι ηταν αρκετοι για να καταλαβω....
Δεν μου εκανε εντυπωση το παραπανω περιστατικο.... -
αν εισαι σε κρισιμη ηλικια απ'οτι διαβαζω, ακομα χειροτερα τοτε!
-
Τωρα με κανατε να ανησυχω. Περασα κανα χρονο εκει με την θητεια. Περασα καλα και ναι επινα το νερο και δεν εχω παρ;ατηρησει τιποτα παραξενο.
Νικος
-
Θελει 2 η συμπλοκη σε ξυλο. Δεν ξερουμε ποιος κ τι απο την στιγμη που δεν ειμασταν εκει.
Αλλωστε δεν ειναι τοσο ο ηλιθιος λογος, αλλα οι ηλιθιες κ βαριες κουβεντες που ανταλλασει ο κοσμος πριν καταληξει να ερθει στα χερια.
Τωρα αν τον χτυπησε ο αλλος κ του προκαλεσε την ανακοπη τοτε φερει βαρυτατες ευθυνες, αλλα αν αυτη προκληθηκε απο παθολογικα αιτια κ την ενταση της στιγμης ο αλλος δεν νομιζω οτι φταει τοσο οσον αφορα τον θανατο του αλλου. Αλλωστε δεν νομιζω οτι επιθυμουσε κ κατι τετοιο!Παντως ρε παιδια ποσο μα ποσο ευκολο ειναι να τσακωθεις πραγματικα χωρις κανεναν μα κανεναν λογο. Λιγο θελει, οταν ο αλλος ειναι αγενης μαζι σου, οταν σου πει μια παραπανω κουβεντα, ή σε βρισει για ασημαντο περιστατικο. Κ οταν ο αλλος χυδαιολογησει απεναντι σου αρχιζουν κ στενευουν τα περιθωρια κ αρχιζει να βραζει κ το αιματακι. Που ομως συνεπαγεται σε καποια εμπλοκη που μπορει να εχει εως παρα μα παρα πολυ καταστροφικα αποτελεσματα. Ειτε να απειληθει η ζωη σου ειτε να χτυπησεις καποιον κ να τον αφησεις ξερο. Κ ολα για πιο λογο? Ειτε για τα παλιοσιδερα των αυτοκινητων, ειτε γιατι σε εβρισε γιατι μπηκες μπροστα του, του κορναρες κλπ κλπ κλπ ηλιθιοι κ ασημαντοι λογοι που οδηγουν σε ακομη πιο ηλιθιες κ χυδαιες συμπεριφορες που στην καλυτερη θα χαλασουν το κεφι σου.
Με φερνει στον εξης συλλογισμο. 'Δειλος'-τον γραφω στα αυτα μου- κ αρτιμελης σπιτι σου (συνηθως) ? ή 'ηρωας'-θα του γμ** οτι εχει κ δεν εχει του μλ**- με ρισκα που δεν ξερεις που μπορουν να βγουν? -
Έτσι είναι, αναλωνόμαστε σε βλακείες και για τα σοβαρά λέμε «έλα μωρέ τώρα, ας ασχοληθεί κανένας άλλος»...
Βασικά γιατί το λέτε γκασμαδονήσι - gasma-land?
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Υπάρχει ένας λαϊκός μύθος που λέει ότι όταν φτιαχνόταν το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ο δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει στην κατασκευή του. Και πρόθυμοι μεν, όχι εξαιρετικά ευφυείς δε, κουβάλησαν όλοι έναν γκασμά για το 'χτίσιμο' του αεροδρομίου... Βέβαια γκασμάδες αποκαλούν και τους Λημνιούς. Αλλά ξέρεις πώς ειναι αυτά τα πραγματα.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν το καταφέρεις, παίζει μπάλα το δίκανο, γιατί, πως να το κάνουμε τώρα, κάνει μεγαλύτερο σαματά απ' το 9-άρι. Το οποίο βέβαια μπορεί να βολεύει σε συμπλοκές όταν είσαι πίσω απ' την πόρτα του αυτοκινήτου σου και ρίχνεις στους απέναντι με την κατάμαυρη BMW, αλλά ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε, άλλη τρύπα ανοίγει το δίκανο!Ρε σεις, τι με κάνετε να λέω;;; Ντροπή μου!!!
Καλά μη ντρέπεσαι υπάρχουν και χειρότερα.
Πάντως να ξέρεις ότι μόνο ο κινητήρας μπορεί να σε προφυλάξει. Να κάθεσαι δίπλα στον μπροστινό τροχό (εκτός αν έχεις σκαραβαίο ή ότι έχει τον κινητήρα πίσω) όταν ρίχνεις στούς άλλους. Όλα τα άλλα σημεία του αυτοκινήτου είναι διαπερατά από σφαίρα, αυτά.
Πέρα από την πλάκα όμως το θεωρώ από γελοίο εώς ... ... το να τσακωθεί κάποιος για μια θέση στάθμευσης.
Αλλά στη χώρα της υπερβολής άντε να βρείς άκρη. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Υπάρχει ένας λαϊκός μύθος που λέει ότι όταν φτιαχνόταν το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ο δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει στην κατασκευή του. Και πρόθυμοι μεν, όχι εξαιρετικά ευφυείς δε, κουβάλησαν όλοι έναν γκασμά για το 'χτίσιμο' του αεροδρομίου... Βέβαια γκασμάδες αποκαλούν και τους Λημνιούς. Αλλά ξέρεις πώς ειναι αυτά τα πραγματα.
Λένε για 1000 άτομα με 999 γκασμάδες και 1 φτιάρι. Οπότε, δικαιολογείται...
-
Κρίμα που το thread εξελίχτηκε σε χώρο εκτόνωσης των αποθημένων όσων είχαν άσχημη θητεία στη Λέσβο...
Εγω αυτό το νησί το έχω μέσα στην καρδιά μου. To επισκέπτομαι σχεδόν καθε χρόνο και θα μπορούσα άνετα να ζήσω εκεί.
Ελάχιστοι πάντως αγαπούν τον τόπο που υπηρέτησαν, ειδικά αν βρέθηκαν σε 'μαύρο' ταγμα
-
Κλασική περίπτωση της νοοτροποιας. Θερμόαιμοι, νταήδες, εγωιστές. Για ένα πάρκινγκ λες εσύ. Εδώ για ένα κοίταγμα βγαίνουν κουμπούρια!!! Δεν πάμε καλά.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κρίμα που το thread εξελίχτηκε σε χώρο εκτόνωσης των αποθημένων όσων είχαν άσχημη θητεία στη Λέσβο...Εγω αυτό το νησί το έχω μέσα στην καρδιά μου. To επισκέπτομαι σχεδόν καθε χρόνο και θα μπορούσα άνετα να ζήσω εκεί.
Ελάχιστοι πάντως αγαπούν τον τόπο που υπηρέτησαν, ειδικά αν βρέθηκαν σε 'μαύρο' ταγμα
Προσωπικά -αν και δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τους Μυτιληνιούς- το νησί αυτό το αγάπησα και το έχω νοσταλγήσει (φέτος δεν προλαβαίνω, ειδάλλως ήθελα να πάω). Άσε που έχει μία από τις ωραιότερες πόλεις -αν όχι την ωραιότερη- στην Ελλάδα, το Μόλυβο, και μακράν το καλύτερο ούζο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Κρίμα που το thread εξελίχτηκε σε χώρο εκτόνωσης των αποθημένων όσων είχαν άσχημη θητεία στη Λέσβο...
Εγω αυτό το νησί το έχω μέσα στην καρδιά μου. To επισκέπτομαι σχεδόν καθε χρόνο και θα μπορούσα άνετα να ζήσω εκεί.
Προσωπικά -αν και δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τους Μυτιληνιούς- το νησί αυτό το αγάπησα και το έχω νοσταλγήσει (φέτος δεν προλαβαίνω, ειδάλλως ήθελα να πάω). Άσε που έχει μία από τις ωραιότερες πόλεις -αν όχι την ωραιότερη- στην Ελλάδα, το Μόλυβο, και μακράν το καλύτερο ούζο...
Και εγω περασα τα καλυτερα μου χρονια στη Μυτιληνη, αλλα με τους ντοπιους παντα ειχαμε προβλημα οι φοιτητες (μαλλον οι ντοπιοι ειχανε προβλημα με μας.)
Δεν προκειται να ξεχασω το τρεξιμο που εριξα ενα βραδυ απο μαγαζι της προκυμαιας εως το σπιτι μου (πλησιον Καβετσου για τους γνωστες) όσο με κυνήγαγαν παρέα 4 μεθυσμένων ντόπιων (ηλικία; 26+) επειδή είχα χτυπήσει 2 κοπέλες εκείνο το βράδυ (οχι από την παρέα τους).......
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Και εγω περασα τα καλυτερα μου χρονια στη Μυτιληνη, αλλα με τους ντοπιους παντα ειχαμε προβλημα οι φοιτητες (μαλλον οι ντοπιοι ειχανε προβλημα με μας.)
Δεν προκειται να ξεχασω το τρεξιμο που εριξα ενα βραδυ απο μαγαζι της προκυμαιας εως το σπιτι μου (πλησιον Καβετσου για τους γνωστες) όσο με κυνήγαγαν παρέα 4 μεθυσμένων ντόπιων (ηλικία; 26+) επειδή είχα χτυπήσει 2 κοπέλες εκείνο το βράδυ (οχι από την παρέα τους).......
Ελπιζω να μην τις πόνεσες ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ελπιζω να μην τις πόνεσες ε?
Eγώ περίμενα να πεις '¨Ελπίζω να μην πόνεσες'
Πέθανε για μία θέση πάρκινγκ....