-
-
Γιατι μερικες ηλεκτρικες συσκευες έχουν πριζα σουκο και άλλες τιε κανονικες που ταιριαζουν παντού?Μια απορια που μου γεννήθηκε εντελως τυχαια σήμερα.
Εχει σχεση με το ηλεκτρικο φορτιο που απαιτούν? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Γιατι μερικες ηλεκτρικες συσκευες έχουν πριζα σουκο και άλλες τιε κανονικες που ταιριαζουν παντού?Μια απορια που μου γεννήθηκε εντελως τυχαια σήμερα.
Εχει σχεση με το ηλεκτρικο φορτιο που απαιτούν?Με το αν απαιτούν γείωση ή όχι.
-
Δηλαδη έχω μια ηλεκτικη συσκευη που έχει την χοντρη πριζα,δηλαδη απαιτει γειωση.Θελω να την δουλεψω σε ένα δωμάτιο,στο οποιο υπάρχει υποδοχη απλη στον τοιχο,ο κοινος πριζοδιακόπτης.Η πριζα του δωματιου η απλη έχει γιωση?Αν βάλο ένα εξάρτημα (δεν γνωρίζω πως το λενε)το οποίο μπαινει στην απλη πριζα και μετα μπορεις σε αυτο να εφαρμόσεις την πριζα σουκο τότε αυτό είναι λάθος γιατί δεν θα έχω γείωση?
Αν γνωρίζει κάποιος και τα ονοματα ας τα ξεκαθαρισει λιγο -
υπάρχουν και συσκευές που δεν απαιτούν γείωση αλλά έχουν φίς τύπου σούκο, χωρίς τα ελάσματα της γείωσης!
παγκοσμιοποίηση του σούκο!! -
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΠΙΤΟΥ.
Σκέπτομαι αρκετά κομμάτια να τα κάνω μόνος μου γιατί αυτά που ζητάνε ειναι ... πολλά....
Τι χρειάζομαι για να το βάψω ? Μου είπανε οτι το πρώτο βάψιμο πρέπει να το περάσω με κάτι λάδια πρώτα και μετά να το βάψω.
Ποιά χρώματα θεωρήτε καλά , (Viveχρώμ, Durostick ?)
Τί άλλο να ξέρω πριν ξεκινήσω ;
-
Να βαψεις ενα καινουριο σπιτι εξ ολοκληρου;
Μονο να σκεφτεις αυτα που θα εισπνεύσεις,φτανουν για να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη. -
Έλεγα να κάτω εγώ το μέσα και να αφήσω το συνεργείο μόνο για το έξω που θέλει σκαλωσιές και τέτοια...
-
Σε ενα χρωματοπωλειο αν πας,θα σε κατατοπισουν πληρως.
Πρόκειται για ευκολη δουλεια.
Παντως αν δεν το εχεις ξανακανει ποτε,δεν ειναι απαραίτητα καλη ιδεα... -
Με όλο το θάρρος, να πάρω τη γνώμη σας για ένα θέμα;
Έχω ένα γιαπί, που αποφάσισα να κάνω σπίτι. Είναι περίπου 110 τ.μ. και είναι σχεδιασμένο να γίνει ένα ωραίο κι ευρύχωρο τριάρι. Επειδή θα το εκμεταλλευτώ άγρια, κοινώς θα το ενοικιάσω, σκέπτομαι μήπως το χωρίσω σε δυο κάπως λιγότερο ωραία κι ευρύχωρα δυάρια. Τιιιιιιι ... λέτε;
α. Ένα ωραίο κι ευρύχωρο τριάρι.
β. Δυο κάπως λιγότερο ωραία κι ευρύχωρα δυάρια. -
Ποια περιοχη εισαι?Ξερω 2 μαστορια αν θελεις παρε και ρωτα μια τιμουλα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ποια περιοχη εισαι?Ξερω 2 μαστορια αν θελεις παρε και ρωτα μια τιμουλαΝομός Ηλείας, σκέπτομαι ότι αν το είχα πχ στα Γιάννενα δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω πλέον.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ποια περιοχη εισαι?Ξερω 2 μαστορια αν θελεις παρε και ρωτα μια τιμουλα
Νομός Ηλείας, σκέπτομαι ότι αν το είχα πχ στα Γιάννενα δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω πλέον.
Ζούνε 5 παιδιά, 2 γονείς & ένα OPC με 700-800
-
Με όλο το θάρρος, να πάρω τη γνώμη σας για ένα θέμα;
Έχω ένα γιαπί, που αποφάσισα να κάνω σπίτι. Είναι περίπου 110 τ.μ. και είναι σχεδιασμένο να γίνει ένα ωραίο κι ευρύχωρο τριάρι. Επειδή θα το εκμεταλλευτώ άγρια, κοινώς θα το ενοικιάσω, σκέπτομαι μήπως το χωρίσω σε δυο κάπως λιγότερο ωραία κι ευρύχωρα δυάρια. Τιιιιιιι ... λέτε;
α. Ένα ωραίο κι ευρύχωρο τριάρι.
β. Δυο κάπως λιγότερο ωραία κι ευρύχωρα δυάρια.Αναλογως τι ζηταει η αγορα της περιοχης αυτης.
-
Ακυρο τοτε εισαι μακρια.Μιλαω για περιοχες Θεσσαλονικη,κιλκις,σερρες που δουλευουν
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
........Ζούνε 5 παιδιά, ... -
........Ζούνε 5 παιδιά, ...
Sorry, έχω χάσει το μέτρημα.
-
110 τετραγωνικά για τριάρι; Πολύ μεγάλο δεν είναι; Μήπως συμπεριλαμβάνει μπαλκόνια και κλιμακοστάσιο στην επιφάνεια; πόσο είναι καθαρό;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
110 τετραγωνικά για τριάρι; Πολύ μεγάλο δεν είναι; Μήπως συμπεριλαμβάνει μπαλκόνια και κλιμακοστάσιο στην επιφάνεια; πόσο είναι καθαρό;110 καθαρό! Να φανταστείς ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το προόριζε για τον πάνω όροφο του 'διαμερίσματός' του, που περιλάμβανε άλλο ένα τόσο στο ισόγειο για κουζίνα και καθιστικό. Σήμερα καταζητείται για χρέη.
-
Με 110 τετραγωνικά κάνεις άνετα δυο δυάρια χωρίς μάλιστα δωμάτια σκοτεινά αν έχεις πρόσοψη δυο πλευρές! Είναι τετράγωνο; Πόσες πλευρές δεν ακουμπούν σε άλλα κτήρια και μπορείς να ανοίξεις παράθυρα; Όταν λες δυάρι θέλεις να είναι ξεχωριστά κουζίνα από σαλόνι ή στούντιο;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ