-
Παναγιά μου! Τρόμος! Τρόμος!
Μην πάει κανείς στο Λονδίνο το 2012! Θα του χώσουν οι τρομοκράτες ένα μασούρι δυναμίτη από πίσω και θα κάνει το παγώνι με πολύχρωμες εκρήξεις!
Προσφέρουμε πάντως την (αποδεδειμένη) τεχνογνωσία μας στην ασφάλεια. Μόνο 1 τρις ευρώ θα κοστίσει.(πάρτε να 'χετε παλιογκέουλες )
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για την έκρηξη το θέμα είναι πως όσο καλά μέτρα ασφαλείας και αν υπάρχουν είναι πανευκολο να γίνει κάτι τέτοιο, απο εμάς εδω που γράφουμε στο τόπικ αυτό είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον 2-3 αν είχαν την θέληση θα μπορούσαν να έκαναν το ίδιο στην περίοδο των ολυμπιακών αγώνων στην ΑΘήνα ΑΝΕΤΑ.Ο αγώνας έναντι σε τέτοιες επιθέσεις είναι εντελώς άνισος.
Μάλιστα ΙΚΕ, όμως άλλο να λες ότι υπάρχουν προβλήματα με τις εγκαταστάσεις ή την προετοιμασία και άλλο να λες ότι θα χυθεί αίμα σώνει και ντε επειδή δήθεν η ασφάλεια είναι για τα μπάζα.
Άλλο να τα κάνεις αυτά επιδιώκοντας την πρόσληψη 'ειδικών' αγγλοσαξόνων και την προμήθεια πανάκριβων (και στην ουσία αναποτελεσματικών) συστημάτων ασφαλείας.
Άλλο το να φοβίζεις τους ξένους επισκέπτες, προκαλώντας τεράστια πληγή στον τουρισμό της χώρας, χρησιμοποιώντας γι' αυτό εκδοτικά τραστ και δημοσιογράφους-ρυπαρογράφους.
Άλλο το να παρουσιάζεις μια χώρα ως άντρο τρομοκρατών, ως σίγουρο στόχο, ως σκορποχώρι, ενώ γνωρίζεις ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να προστατευθεί από έναν φανατικό ζωσμένο με εκρηκτικά. Και ειδικά μια χώρα που είναι από τις λιγότερο πληγείσες από τρομοκρατικές επιθέσεις προεχόμενες από το εξωτερικό και χωρίς έχθρες με διεθνείς τρομοκρατικές φράξιες.Τους εύχομαι τα χειρότερα.
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Μόλις πήρε την Ολυμπιάδα το Λονδίνο και άρχισαν τα όργανα....
Εκρήξεις σε μετρό, λεωφορεία και ένας Θεός ξέρει τί έπεται.
Προφανώς οι Άγγλοι θα το ψιλομετανιώσουν....
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τέτοιες ενέργειες, αλλά άθελά μου έρχεται ο συνειρμός για όλα αυτά που έκαναν και έλεγαν οι Άγγλοι σχετικά με την ασφάλεια του 2004 στην Ελλάδα...
Και επιβεβαιώνεται πολλάκις το ρηθέν υπό του σοφού ελληνικού λαού:
'Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!!'.
Ας ελπίσουμε να σταματήσουν όλα εδώ γιατί στην τελική ανάλυση, τί φταίει ο κοσμάκης??Ακριβως.....
Η χωρα με τις περισσοτερες καμερες νομιζω. Την ταλαιπωρη την Ελλαδιτσα μονο δηλητηριο ειχαν για αυτην.
Να πω ομως και το εξης. Οι Times και οχι μονο, που ηταν αυτοι κυριως οι 'ΚΑΚΟΙ', ειναι ιδιωτικη εφημεριδα, και μαλιστα ανηκει σε Εβραϊκης καταγωγη Αυστραλο τον Rupert Murdoch, ενα μεγιστανα των μεσων και ποιος ξερει και τι αλλων.
-
Τωρα ας βγει το Λονδιο απο την λιστα των διακοπων όλων μας μεχρι το 2012!
-
Μέχρι το 2032 θα εννοείς μάλλον
-
[list:j6u0lhih]Εγω προσωπικα, εαν τυχει και τους ισωπεδωσουν οι τρομοκρατες, δεν προκειτε να λυπηθω ουτε εναν απ αυτα τα τομαρια.Και μη μου πειτε οτι ο λαος δε φταιει κλπ κλπ γιατι τον προθυπουργο τους (εεε το κολαουζο των αμερικανων ηθελα να πω) δεν τον εβγαλα εγω.Αρα ο πολιτικος τους αντικατοπτριζει και τη γενικοτερη φιλοσοφια του λαου.Να τους ρημαξουν και να μη μεινει ουτε ενας[/list:u:j6u0lhih][list:j6u0lhih]Καποιος ειπε οτι η μαχη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανιση.Συμφωνω.Η επιθεση στο Ιρακ τι ηταν?Ιση και αξιοπρεπης?Εαν εγω ερθω σπιτι σου επανελημενες φορες και με παρακολουθεις να βιαζω τη γυναικα σου απ το αναπηρικο σου καροτσακι, πως θα αντιδρασεις?Αν με σκοτωσεις θα ειναι ανιση μαχη?Ρε ουστ οι παλιολουγκρες του κερατα [/list:u:j6u0lhih]
-
Επίσης οι Έλληνες αθλητές δε θα πάνε αν πρώτα δεν πάνε Έλληνες ειδικοί να ετοιμάσουν τα μέτρα ασφαλείας..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Επίσης οι Έλληνες αθλητές δε θα πάνε αν πρώτα δεν πάνε Έλληνες ειδικοί να ετοιμάσουν τα μέτρα ασφαλείας.....και οι Ελληνες ειδικοί φυσικά θα οπλοφορούνε!!!! Γιατι αλλοιώς δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι 101% ασφαλή τα παιδιά μας!!!
Πάντως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Αθήνα, ούτε με 10 τρις δεν την βγάζαμε καθαρή!!! Και ακόμα θα γράφανε!!!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:uljk65cu]Εγω προσωπικα, εαν τυχει και τους ισωπεδωσουν οι τρομοκρατες, δεν προκειτε να λυπηθω ουτε εναν απ αυτα τα τομαρια.Και μη μου πειτε οτι ο λαος δε φταιει κλπ κλπ γιατι τον προθυπουργο τους (εεε το κολαουζο των αμερικανων ηθελα να πω) δεν τον εβγαλα εγω.Αρα ο πολιτικος τους αντικατοπτριζει και τη γενικοτερη φιλοσοφια του λαου.Να τους ρημαξουν και να μη μεινει ουτε ενας[/list:u:uljk65cu][list:uljk65cu]Καποιος ειπε οτι η μαχη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανιση.Συμφωνω.Η επιθεση στο Ιρακ τι ηταν?Ιση και αξιοπρεπης?Εαν εγω ερθω σπιτι σου επανελημενες φορες και με παρακολουθεις να βιαζω τη γυναικα σου απ το αναπηρικο σου καροτσακι, πως θα αντιδρασεις?Αν με σκοτωσεις θα ειναι ανιση μαχη?Ρε ουστ οι παλιολουγκρες του κερατα [/list:u:uljk65cu]Τι μας λες ρε Μάκη!!!
Σοβαρά??? Δηλαδή επειδή δεν τους πάμε, επιτέθηκαν στο Ιράκ, σκότωσαν κλπ, να πεθάνουν όλοι!Προσγειώσου φίλε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[list:fkeouruy]Εγω προσωπικα, εαν τυχει και τους ισωπεδωσουν οι τρομοκρατες, δεν προκειτε να λυπηθω ουτε εναν απ αυτα τα τομαρια.Και μη μου πειτε οτι ο λαος δε φταιει κλπ κλπ γιατι τον προθυπουργο τους (εεε το κολαουζο των αμερικανων ηθελα να πω) δεν τον εβγαλα εγω.Αρα ο πολιτικος τους αντικατοπτριζει και τη γενικοτερη φιλοσοφια του λαου.Να τους ρημαξουν και να μη μεινει ουτε ενας[/list:u:fkeouruy][list:fkeouruy]Καποιος ειπε οτι η μαχη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανιση.Συμφωνω.Η επιθεση στο Ιρακ τι ηταν?Ιση και αξιοπρεπης?Εαν εγω ερθω σπιτι σου επανελημενες φορες και με παρακολουθεις να βιαζω τη γυναικα σου απ το αναπηρικο σου καροτσακι, πως θα αντιδρασεις?Αν με σκοτωσεις θα ειναι ανιση μαχη?Ρε ουστ οι παλιολουγκρες του κερατα [/list:u:fkeouruy]
Τι μας λες ρε Μάκη!!!
Σοβαρά??? Δηλαδή επειδή δεν τους πάμε, επιτέθηκαν στο Ιράκ, σκότωσαν κλπ, να πεθάνουν όλοι!Προσγειώσου φίλε!
[list:fkeouruy]Τα θυματα του πολεμου δεν τα λυπασε, τους δολοφονους λυπασε?[/list:u:fkeouruy][list:fkeouruy]Αν ο λαος τους ειχε διαφορετικη αντιληψη δε θα ξαναεβγαζε τον Μπλερ παλι, και μαλιστα σε μια περιοδο που γνωριζαν πολυ καλα την απειλη των τρομοκρατων.Εγω γιατι να τους λυπηθω?[/list:u:fkeouruy]
-
[list:3d11gv8q]Εγω προσωπικα, εαν τυχει και τους ισωπεδωσουν οι τρομοκρατες, δεν προκειτε να λυπηθω ουτε εναν απ αυτα τα τομαρια.Και μη μου πειτε οτι ο λαος δε φταιει κλπ κλπ γιατι τον προθυπουργο τους (εεε το κολαουζο των αμερικανων ηθελα να πω) δεν τον εβγαλα εγω.Αρα ο πολιτικος τους αντικατοπτριζει και τη γενικοτερη φιλοσοφια του λαου.Να τους ρημαξουν και να μη μεινει ουτε ενας[/list:u:3d11gv8q][list:3d11gv8q]Καποιος ειπε οτι η μαχη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ανιση.Συμφωνω.Η επιθεση στο Ιρακ τι ηταν?Ιση και αξιοπρεπης?Εαν εγω ερθω σπιτι σου επανελημενες φορες και με παρακολουθεις να βιαζω τη γυναικα σου απ το αναπηρικο σου καροτσακι, πως θα αντιδρασεις?Αν με σκοτωσεις θα ειναι ανιση μαχη?Ρε ουστ οι παλιολουγκρες του κερατα [/list:u:3d11gv8q]
Τι μας λες ρε Μάκη!!!
[list:3d11gv8q]Τα θυματα του πολεμου δεν τα λυπασε, τους δολοφονους λυπασε?[/list:u:3d11gv8q][list:3d11gv8q]Αν ο λαος τους ειχε διαφορετικη αντιληψη δε θα ξαναεβγαζε τον Μπλερ παλι, και μαλιστα σε μια περιοδο που γνωριζαν πολυ καλα την απειλη των τρομοκρατων.Εγω γιατι να τους λυπηθω?[/list:u:3d11gv8q]
Ποιος σου είπε άνθρωπέ μου ότι δεν λυπάμαι τα θύματα του πολέμου???
Για την ακρίβεια δεν θέλω να βλέπω κανέναν άνθρωπο να σκοτώνεται και να υποφέρει. Το πιασες ή να κάνω και κακά?
-
Ποιοί είναι οι δολοφόνοι ρε Μάκη?
Τα 13χρονα που πήγαιναν σχολείο?Δεν μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ την δική σου λογική έχουν οι ανά τον κόσμο Μπλερ και Μπους??!!!
Κακός ο Σαντάμ...άρα φταίνει ΟΛΟΙ οι Ιρακινοί που τον ανέχονται...άρα μπείτε και ισιώστε τα όλα!!!
Ελεος ρε φίλε!!!
-
[list:3exwqo1m]Τα θυματα του πολεμου δεν τα λυπασε, τους δολοφονους λυπασε?[/list:u:3exwqo1m]Μήπως να λυπόμαστε τους ανθρώπους G60POWER, είτε Ιρακινούς είτε Βρετανούς είτε Εβραίους είτε Χριστιανούς ?
Μήπως το ό,τι λυπόμαστε τους ταλαίπωρους Ιρακινούς δεν μας κάνει να λυπόμαστε για τους ταλαίπωρους Ισπανούς στη Μαδρίτη πέρισι ή τους ταλαίπωρους Βρετανούς στο Λονδίνο φέτος ?
Σε συνδυασμό με το παρακάτω που γράφεις, είναι σαφές ότι είσαι οπαδός της θεωρίας της συλλογικής ευθύνης ? (ξέρεις φαντάζομαι ποιός είναι ο εμπνευστής της)
[list:3exwqo1m]Αν ο λαος τους ειχε διαφορετικη αντιληψη δε θα ξαναεβγαζε τον Μπλερ παλι, και μαλιστα σε μια περιοδο που γνωριζαν πολυ καλα την απειλη των τρομοκρατων.Εγω γιατι να τους λυπηθω?[/list:u:3exwqo1m]
Και θα έβγαζε ποιόν ακριβώς ? Ο οποίος θα είχε πόσο διαφορετική πολιτική ? (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικάνοι, Εργατικοί-Συντηρητικοί, τι διαφορά κάνει ?)
Αν, σύμφωνα με όσα λες σε άλλες δημοσιεύσεις, δείχνεις να κατανοείς πως δουλεύει το καπιταλιστικό σύστημα και η δυτικού τύπου δημοκρατία, είναι απαράδεκτη η αντιμετώπισή σου απέναντι στους Βρετανούς
Κρίμα...
-
Συμφωνώ.
Και οσον αφορά το τι ψηφίζουν οι Βρεττανοί και το κατα πόσο πρέπει να τιμωρούνται για αυτό με δολοφονικές επιθέσεις...εμείς εδώ που ψηφίζουμε ώριμα και έξυπνα, ας μην μιλάμε πολύ...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) Οποιοι το χρησιμοποιούν ας το έχουν υπόψη τους
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=636699&lngDtrID=245
Πιθανός δράστης σύμφωνα με το άρθρο η Αλ Κάιντα. 'Θα νικήσουμε τους τρομοκράτες' λέει ο Μπλερ.
Λοιπόν τελικά αυτός ο άνθρωπος πήγαινε και πάει γυρεύοντας. Και χωρίς να μου αρέσει ότι έχει γίνει εκατέρωθεν, χωρίς να νιώθω όμορφα για τους αθώους που χάνονται, μπορώ χωρίς φόβο και παθος να πω ότι καλά παθαίνουν οι Βρετανοί. Και εξηγούμαι πριν πέσετε να με πλακώσετε (και παρακαλώ διαβάστε όλη τη δημοσίευσή μου πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας):
Είστε λοιπόν σπίτι σας και μπαίνει μέσα ένας κλέφτης οπλισμένος με ένα καλάσνικωφ. Εσείς έχετε στην κατοχή σας μόνο μια σφεντόνα. Η μόνη λύση που έχετε (και ξεχνάμε την αστυνομία, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η 'διεθνής αστυνομία' ουσιαστικά δεν υφίσταται) είναι να κρυφτείτε κάπου καλά και την κατάλληλη στιγμή να του φέρετε ύπουλα μια πέτρα στο δόξα πατρί, πριν σας 'φάει' αυτός. Σε αυτήν την περίπτωση είσαστε τρομοκράτες? Είναι οι Παλαιστήνιοι τρομοκράτες, όταν έχουν στα χέρια τους σφεντόνες απέναντι στα Ισραηλινά τανκς? Ή μήπως οι Έλληνες της αντίστασης ήταν τρομοκράτες όταν στήνανε ενέδρες στους Γερμανούς (για τους Γερμανούς πάντως είμασταν)? Οι αρματωλοί και οι κλέφτες μήπως? Οι μπουρλοτιέρηδες? Τα ίδια ισχύουν για Βάσκους, Ιρλανδούς, Κούρδους, Βιετκόγκ (και αυτοί τρομοκράτες ήταν)... Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: η άμυνα του αδύνατου είναι αυτή, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί τίποτε άλλο να κάνει, είναι απεγνωσμένος και βρίσκεται σε αδιέξοδο...
Αυτά τα λίγα ήθελα να πω. Δικός σας...
-
Katarxin sygnomi gia ta latinika alla eimai diakopes kai to PC den exei ellhnika.
Panta dystyxos thn pleironoyn oi amaxoi kai se ayth thn periptosh synebei to idio. Na prospaupyme na paroyme th revans apo toys aggloys den exei kanena noima. Oti synebei ekei ua mporoyse eykola na ginei edv alla kai opoydipote. Einai ypoylos polemos kai den yparxoyn poyuena ston kosmo eparkei metra gia na prolabeis kati tetoio dystyxos. To na fortvnoyme ston aplo politi tis eyuynes oikobnomikon kai oxi mono symferonton poy oloi gnorizoyme oti elegxoyn ejoysies kai pernoyn anti ayton apofaseis den mas odhgei poyuena. h dysh mporei na lysei to problhma alla oi hgesies den einai diateuymenes na paraxorisoyn tipota apo ta diuen kekthmena toys. Oso yparxei adiko myrasma toy ploytoy ua yparxoyn fanatikoi zosmenoi me ekryktika poy ua anatinazontai gia ton opoio ueo dystyxos.
-
Η φίλη μου που είμασταν μαζί 3 χρόνια, δεν απαντά. Το έχει κλειστό.
Ο καλύτερος μου φίλος στην Αγγλία που είμαστε φίλοι πάνω απο 10 χρόνια είναι τραυματισμένος.
Μία αγαπημένη μου φίλη είναι τραυματισμένη σοβαρά. Μάλλον θα χάσει το πόδι της. Μίλησα με την μητέρα της.Πήρα τηλέφωνο αυτούς τους 3 γιατί αυτοι σταματούν στον σταθμό King’s Cross.
Την άλλη εβδομάδα θα πάω εκεί. (το είχα ήδη προγραμματίσει.)
Ελπίζω να χαρήκατε μερικοί....
-
Καιρος ηταν,μπας και καταλαβουν ορισμενα πραγματα αυτοι που εβγαλαν παλι τον Μπλερ.Πέθαναν πχ 100 'αθωοι',χιλιάδες όμως σκοτώθηκαν στο Ιράν με την συμφωνη γνωμη αυτων των 'αθώων'.
Καιρος να σταματησει το παραμυθι με τους αθωους.
Λονδίνο - 2012 - Ασφάλεια(?)