-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
έχετε μπερδέψει τα θέματα:
- μαλακάκος
- οτι πιο απίθανο
- ζώα ζώα ζώα
- λίγο καρ σποτινγκ
- λίγο Αυαστραλία.....
λέτε να κλειδώσουμε κανένα?
Sorry κυριε cmarin αν εχω μπερδεψει τα θέματα. Το εγραψα εδω γιατι ο κύριος μου φανηκε και θρασυς και μ@λ@κ@κος... Αν όμως επεσα έξω ευχαριστως να το μεταφερω, αφού πρωτα μου υποδειξεις την σωστη θέση για το ποστ μου γιατι πραγματικά δεν την γνωρίζω. Ευχαριστω!
Θα συμφωνησω με την κυρια.....
Δεν ειναι σκετο ζοων....
Ουτε Αυστραλοπιθικος....
Ειναι Θρασυτατος μαλακας.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχετε μπερδέψει τα θέματα:- μαλακάκος
- οτι πιο απίθανο
- ζώα ζώα ζώα
- λίγο καρ σποτινγκ
- λίγο Αυαστραλία.....
λέτε να κλειδώσουμε κανένα?
Αυτό σκεφτόμουν 'χθές πολλά ίδια θέματα'.
Ο 'μαλακάκος' και τα 'ζώα' έχουν πολλά κοινά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο 'μαλακάκος' και τα 'ζώα' έχουν πολλά κοινά.Και μία βασική διαφορά: Τα 'ζώα' κάνουν ό,τι κάνουν ακούσια είτε από βλακεία είτε από άγνοια. Ο μαλακάκος (όπως τον όρισα εγώ) το κάνει εσκεμμένα και -συνήθως- επανειλημμένα, πιστεύοντας ότι θα τη γλιτώσει.
Τα θέματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει να συγχέονται. Ο 'μαλακάκος' π.χ. δεν έχει απαραίτητα σχέση με αυτοκίνητα. Και το post της Funis μάλλον έχει θέση εδώ, αφού ο πρωταγωνιστής του έκανε ό,τι έκανε εσκεμμένα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τα θέματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει να συγχέονται. Ο 'μαλακάκος' π.χ. δεν έχει απαραίτητα σχέση με αυτοκίνητα. Και το post της Funis μάλλον έχει θέση εδώ, αφού ο πρωταγωνιστής του έκανε ό,τι έκανε εσκεμμένα.Τhank you Kyan!! Αυτό νομιζω κι εγω γι'αυτό το έγραψα εδώ!
-
Γίνετε θρασύς μ@λακάκος σε 7 απλά βήματα!!!
-
Ανοίγουμε ένα τόπικ οπου αντιγράφουμε μία λίστα με τις εισφορές χωρών στα θύματα της Κατρίνα απο εδώ, εδώ ή εδώ.
-
Βάζουμε πρώτη την Ελλάδα και προσθέτουμε την φράση zero money
-
Κάνουμε ειρωνικά σχόλια για τις χώρες των οποίων τις εισφορές θεωρούμε χαμηλές.
-
Όταν οι άλλοι χρήστες αρχίσουν να αντιδρούν, κάνουμε τον κινέζο και απαντούμε: ' LOL ROTFL ROLMAO!'
-
Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να κλειδωθεί το τόπικ.
-
Διαμαρτυρόμαστε οτι οι mods δέν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και μας κλείνουν άδικα τα τόπικς
-
Ανοίγουμε καινούριο εμπρηστικό τόπικ και επαναλαμβάνουμε τα προηγούμενα βήματα!
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γίνετε θρασύς μ@λακάκος σε 7 απλά βήματα!!!-
Ανοίγουμε ένα τόπικ οπου αντιγράφουμε μία λίστα με τις εισφορές χωρών στα θύματα της Κατρίνα απο εδώ, εδώ ή εδώ.
-
Βάζουμε πρώτη την Ελλάδα και προσθέτουμε την φράση zero money
-
Κάνουμε ειρωνικά σχόλια για τις χώρες των οποίων τις εισφορές θεωρούμε χαμηλές.
-
Όταν οι άλλοι χρήστες αρχίσουν να αντιδρούν, κάνουμε τον κινέζο και απαντούμε: ' LOL ROTFL ROLMAO!'
-
Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να κλειδωθεί το τόπικ.
-
Διαμαρτυρόμαστε οτι οι mods δέν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και μας κλείνουν άδικα τα τόπικς
-
Ανοίγουμε καινούριο εμπρηστικό τόπικ και επαναλαμβάνουμε τα προηγούμενα βήματα!
Αυτό δεν είναι μαλακάκος, αλλά Troll!
Πάρε ένα... που δεν ειναι απλά ένα κλασικό Troll αλλά ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ τους!
-
-
Σήμερα το απόγευμα πήγα στο Praktiker της Μεταμόρφωσης. Αφού βρήκα μια ωραία γωνιακή, απομακρυσμένη από την είσοδο του καταστήματος και σχετικά 'ασφαλή' θέση στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης (έχω γίνει 'ρεντίκολο' στη γυναίκα μου, με την εμμονή μου να ψάχνω θέση στάθμευσης στα διάφορα supermarket όπου δεν πρόκειται να εμποδίζω κανέναν και δεν θα κινδυνεύω από σχεδόν κανένα). Σε 15 λεπτά έχω ξεμπερδέψει από το κατάστημα και πάω στο αυτοκίνητο για να φύγω. Αδύνατον! Αδιάφορος και αχαρακτήριστος τύπος, ή μάλλον εύκολα και ποικιλοτρόπως χαρακτηρίσιμος, με ανθρακί Toyota Celica 5ης γενιάς, βρωμερή, τρισάθλια, χιλιοκουτσουλισμένη, φέρουσα αρκετά κιλά πευκοβελόνων και με α.κ. ΚΑΒ9960, έχει παρκάρει σε θέση που δεν είναι θέση στάθμευσης, και με έχει κλείσει κανονικά, γιατί προφανώς βαριόταν να ψάχνει... Για να μην πολυλογώ, ( το έχω κάνει ήδη, και συνεχίζω ) μετά από 40 λεπτά υπομονής και αναμονής, δύο ανακοινώσεις στα μεγάφωνα του καταστήματος, 8-10 τσιγάρα, πάρα πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερα 'ευχολόγια', κατάφερα με καμμιά 35αριά μανούβρες και μπες-βγες, αρκετό ιδρώτα ανάμεσα σε τοίχο, Celica και παρακείμενο Golf να βγώ...
Δεν ήθελα να φύγω όμως! Έπρεπε κάτι να κάνω, να ξεσπάσω! Αυτοκόλλητα τύπου Krusenstern (είμαι Γάϊδαρος - Καραγκιόζης και παρκάρω όπου νάναι) δεν είχα, να του σπάσω κάτι δεν μου πήγαινε, να του φτύσω τα χερούλια (Spiros) ήταν λίγο, είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω μια παρατημένη μπαταρία αυτοκινήτου...Μετά από μερικές βαθειές ανάσες ( ασκήσεις ηρεμίας και χαλάρωσης ), δανείστηκα από τον Cyan τον τίτλο του thread και συνέταξα το παρακάτω υπόμνημα, το οποίο και άφησα στο παρμπρίζ της Celica:
*Είσαι ένας θρασύς μ@λακάκος. Ούτε καν μ@λάκ@ς ολοκληρωμένος. Αδιαφορείς για τα πάντα γύρω σου, φτάνει να βολευτείς εσύ. Θα μπορούσα να στο σπάσω το μπourdeλο σου, αλλά εκτός από θρασύς, είσαι και τυχερός μ@λακάκος γιατί είμαι κατά της σχετικής βίας. Άραγε, την επόμενη φορά που θα φερθείς ανάλογα, θα σου ξαναχαμογελάσει η τύχη; *
-
Θύμισέ μου να σου δώσω αυτοκόλλητα την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε Τάκη!
( )
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
*Είσαι ένας θρασύς μ@λακάκος. Ούτε καν μ@λάκ@ς ολοκληρωμένος. Αδιαφορείς για τα πάντα γύρω σου, φτάνει να βολευτείς εσύ. Θα μπορούσα να στο σπάσω το μπourdeλο σου, αλλά εκτός από θρασύς, είσαι και τυχερός μ@λακάκος γιατί είμαι κατά της σχετικής βίας. Άραγε, την επόμενη φορά που θα φερθείς ανάλογα, θα σου ξαναχαμογελάσει η τύχη; *Μια χαρα κυριο σε βρισκω!! Με το συς και με το σας!! Εγω, αμα περιμενα 40 λεπτα, θα εκανα ενα κοπο να κατσω λιγο ακομα να τον περιμενω να του τα πω απο κοντα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μια χαρα κυριο σε βρισκω!! Με το συς και με το σας!! Εγω, αμα περιμενα 40 λεπτα, θα εκανα ενα κοπο να κατσω λιγο ακομα να τον περιμενω να του τα πω απο κοντα!!Ναι, κύριος, αλλά μετά από δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες δουλειάς, φοβήθηκα την έκρηξή μου...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θύμισέ μου να σου δώσω αυτοκόλλητα την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε Τάκη!( )
Ναι ρε Σπύρο!
Αλήθεια, ο Καραγκιόζης γίνεται να έχει αυτιά γαϊδάρου;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μια χαρα κυριο σε βρισκω!! Με το συς και με το σας!! Εγω, αμα περιμενα 40 λεπτα, θα εκανα ενα κοπο να κατσω λιγο ακομα να τον περιμενω να του τα πω απο κοντα!!
Ναι, κύριος, αλλά μετά από δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες δουλειάς, φοβήθηκα την έκρηξή μου...
Το αγαπημενο μου σημειο ηταν το 'ουτε καν μ@λ@κ@ς ολοκληρωμενος'!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
( )
Ναι ρε Σπύρο!
Δεν ξέρω photoshop γμτ!
-
Δεν είχες κανά κατσαβίδι στο αμάξι να του πάρεις την πινακίδα, να την αναρτήσεις στο ταμείο του Πράκτικερ μαζί με την επιστολή σου;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν είχες κανά κατσαβίδι στο αμάξι να του πάρεις την πινακίδα, να την αναρτήσεις στο ταμείο του Πράκτικερ μαζί με την επιστολή σου;Εξαιρετική ιδέα! Την επόμενη φορά ( που εύχομαι να μην υπάρξει...).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
( )
Ναι ρε Σπύρο!
Δεν ξέρω photoshop γμτ!
Στείλε μου τον καραγκιόζη και τα αυτιά γαϊδαρου, και στο φτιάχνω σε 5 λεπτά!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Δεν είχες κανά κατσαβίδι στο αμάξι να του πάρεις την πινακίδα, να την αναρτήσεις στο ταμείο του Πράκτικερ μαζί με την επιστολή σου;
Εξαιρετική ιδέα! Την επόμενη φορά ( που εύχομαι να μην υπάρξει...).
Κι εγώ γίνομαι Τούρκος με κάτι τέτοιους μαλάκες
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα πήγα στο Praktiker της Μεταμόρφωσης. Αφού βρήκα μια ωραία γωνιακή, απομακρυσμένη από την είσοδο του καταστήματος και σχετικά 'ασφαλή' θέση στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης (έχω γίνει 'ρεντίκολο' στη γυναίκα μου, με την εμμονή μου να ψάχνω θέση στάθμευσης στα διάφορα supermarket όπου δεν πρόκειται να εμποδίζω κανέναν και δεν θα κινδυνεύω από σχεδόν κανένα). Σε 15 λεπτά έχω ξεμπερδέψει από το κατάστημα και πάω στο αυτοκίνητο για να φύγω. Αδύνατον! Αδιάφορος και αχαρακτήριστος τύπος, ή μάλλον εύκολα και ποικιλοτρόπως χαρακτηρίσιμος, με ανθρακί Toyota Celica 5ης γενιάς, βρωμερή, τρισάθλια, χιλιοκουτσουλισμένη, φέρουσα αρκετά κιλά πευκοβελόνων και με α.κ. ΚΑΒ9960, έχει παρκάρει σε θέση που δεν είναι θέση στάθμευσης, και με έχει κλείσει κανονικά, γιατί προφανώς βαριόταν να ψάχνει... Για να μην πολυλογώ, ( το έχω κάνει ήδη, και συνεχίζω ) μετά από 40 λεπτά υπομονής και αναμονής, δύο ανακοινώσεις στα μεγάφωνα του καταστήματος, 8-10 τσιγάρα, πάρα πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερα 'ευχολόγια', κατάφερα με καμμιά 35αριά μανούβρες και μπες-βγες, αρκετό ιδρώτα ανάμεσα σε τοίχο, Celica και παρακείμενο Golf να βγώ...
Δεν ήθελα να φύγω όμως! Έπρεπε κάτι να κάνω, να ξεσπάσω! Αυτοκόλλητα τύπου Krusenstern (είμαι Γάϊδαρος - Καραγκιόζης και παρκάρω όπου νάναι) δεν είχα, να του σπάσω κάτι δεν μου πήγαινε, να του φτύσω τα χερούλια (Spiros) ήταν λίγο, είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω μια παρατημένη μπαταρία αυτοκινήτου...Μετά από μερικές βαθειές ανάσες ( ασκήσεις ηρεμίας και χαλάρωσης ), δανείστηκα από τον Cyan τον τίτλο του thread και συνέταξα το παρακάτω υπόμνημα, το οποίο και άφησα στο παρμπρίζ της Celica:
*Είσαι ένας θρασύς μ@λακάκος. Ούτε καν μ@λάκ@ς ολοκληρωμένος. Αδιαφορείς για τα πάντα γύρω σου, φτάνει να βολευτείς εσύ. Θα μπορούσα να στο σπάσω το μπourdeλο σου, αλλά εκτός από θρασύς, είσαι και τυχερός μ@λακάκος γιατί είμαι κατά της σχετικής βίας. Άραγε, την επόμενη φορά που θα φερθείς ανάλογα, θα σου ξαναχαμογελάσει η τύχη; *
Σε βρίσκω πολύ ΚΥΡΙΟ!
40 λεπτά στησίματος είναι υπερβολικά πλλά για να μπορέσει κανείς να κρατήσει την ψυχραιμία του...Μπράβο σου! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
( )
Ναι ρε Σπύρο!
Δεν ξέρω photoshop γμτ!
Στείλε μου τον καραγκιόζη και τα αυτιά γαϊδαρου, και στο φτιάχνω σε 5 λεπτά!
ιδού: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 766#273766
για τον καραγκιόζη, δες το αμέσως επόμενο ποστ!(απάντα εκεί με λινκ, να τα έχουμε μαζεμένα!)
-
Ρε Σπύρο, πως θα βάλω αυτιά αμφάζ σε προφίλ Καραγκιόζη;;;;;;;
Κανά προφιλ γάιδαρο ή αμφάζ καραγκιόζη δεν έχουμε;;;;
Ο θρασύς μ@λακάκος...