-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ακομη μου τη σπάνε οσοι ξέρουν μπαλέτο...Γιατι??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ακομη μου τη σπάνε οσοι ξέρουν μπαλέτο...
Γιατι??
οσοι...οχι οσες...
Γιατι τσιμπησες?Εισαι μπαλαρινα? -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
οσοι...οχι οσες...
Γιατι τσιμπησες?Εισαι μπαλαρινα?ααααα
Τσιμπησα γιατι α) μου φανηκε περιεργο και β) μεχρι την τριτη λυκειου οπου με κερδισε η γνωση και συρικνώθηκε ο χρονος μου ναι ημουν.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
|)3 |V|0() !35 6|V|4|V7Z, 4|V 42xxI2V...
Tωρα που τα γραψες ετσι τα καταλαβαμε ολα!!
Ακολούθα το link που έδωσα και θα βρεις 'λυσσάρι'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να ένα δείγμα από L337 για όσους δεν ξέρουν:
είναι σίγουρα σωστό;
δεν είναι:
|(3 |V|0)() !35 6|V|4|V9Z, 4|V 44xxI2V;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Tωρα που τα γραψες ετσι τα καταλαβαμε ολα!!
Ακολούθα το link που έδωσα και θα βρεις 'λυσσάρι'.
Το ακολουθησα kyan... Ηταν πλακιτσα με την οποια εδειξα την συμφωνη γνωμη μου στο παραδειγμα σου, το οποιο βρηκα εξυπνότατο!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελος μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.
Ν' αφήσουμε τα υπόλοιπα (λίγα εκ των οποίων κι εμένα μ'ενοχλούν) και να πιάσουμε τα greeklish.
Εμένα μου τη σπάνε εκείνοι που επειδή δεν θέλουν να καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια, αναγκάζουν πολλούς άλλους να βγάλουν τα μάτια τους για να διαβάσουν τα αγνώστου προέλευσης και κανόνων ορθογραφίας greeklish.Δε μου λές gmantz, αν αρχίσω να γράφω σε άπταιστη L337 και αποκαλέσω βολεψάκηδες όσους γκρινιάξουν τι θα πεις;
Να ένα δείγμα από L337 για όσους δεν ξέρουν:
Οσο βαριονται να γραψουν καποιοι με ελληνικους χαρακτηρες, τοσο καποιοι αλλοι βαριουται να διαβαζουν γκρικλις. Απλως αυτοι που βλεπουν γκρικλις θεωρουν οτι ειναι απαραιτητο να το διαβασουν πρωτα και μετα να γκρινιαζουν αντι απλα να το... προσπερασουν
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- Οσοι γονεις αφηνουν τα παιδακια τους να ενοχλουν αλλο κοσμο σε δημοσιους χωρους η μαγαζια
Δεν είναι απαραίτητο ότι οι γονείς 'αφήνουν' τα παιδιά τους να ενοχλούν. Το ίδιο πίστευα κι εγώ πριν αποκτήσω παιδιά. Δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις δύσκολες που μερικοί νομίζουν ότι είναι εύκολες.....
Αυτο το θεμα χωραει πολλη συζητηση αλλα σε γεννικες γραμμες το πως συμπεριφερεται ενα παιδακι 6-13 ετων διαμορφωνεται απο τους γονεις κατα κυριο λογο. Εννοειται πως δεν αναφερομαι στα πολυ μικρα σε ηλικια παιδια που κλαινε κτλ... για αυτα ακομα και οι γονεις δεν μπορουν να κανουν τιποτα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οσοι...οχι οσες...
Τσιμπησα γιατι α) μου φανηκε περιεργο και β) μεχρι την τριτη λυκειου οπου με κερδισε η γνωση και συρικνώθηκε ο χρονος μου ναι ημουν.
Πες μου οτι εκανες και πιανο μαζι με γαλλικα.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
οσοι...οχι οσες...
Θα στο πω!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οσοι...οχι οσες...
Θα στο πω!!
Εμ....
Αφου εχω να κανω με μια καθως πρπει δεσποινιδα...
Ειναι δυνατον;;; -
Επιστρεφω απο το γραφειο μεσω Αττικης Οδου....
Μπαινω στην λωριδα για το e-pass (2 λωριδεςe-pass, μια εκ των οποιων...
δεν λειτουργει και μια συμβατικη γεματι αυτοκινητα)
Μπροστα μου ενας καραμ@λακας...
Μπαινει κ αυτος στην e-pass... σταματαει εκει που ειναι το κουβουκλιο....
και βγαζει 20 -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
-
Μου τη σπανε οσοι σε αυτο εδω το φορουμ λενε 'του εριξα γαμοσταυριδια, του βαθουλωσα την πορτα, ΘΑ τον εσπαγα στο ξυλο αλλα τον αφησα, τον πλακωσα στισ μαπες' εκ του ασφαλους και ανεπιβεβαιωτα.
-
Οσοι κανουν σαν να ηρθε το τελος με την απειροελαχιστη γρατζουνιτσα στο αυτοκινητο (ειναι προβλημα χαρακτηρα, κατι σαν τις γκομενες που κανουν λιφτινγκ και σιλικονες οταν βγει η απειροελαχιστη ρυτιδα -αλλα φυσικα αυτες τις κραζουν)
-
Οσοι πετανε σκουπιδια στη φυση και ειδικα στις παραλιες
-
Οσοι γονεις αφηνουν τα παιδακια τους να ενοχλουν αλλο κοσμο σε δημοσιους χωρους η μαγαζια
-
Οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην ελλαδα
Και φυσικα αρκετα απο τα οποια γραφτηκαν παραπανω... Αλλα θα μεινω στον φιλο που ειπε σε καποια απο τις πρωτες σελιδες οτι του την δινουν ιο αγεωγραφητοι.... Εσυ φιλε δηλαδη ξερεις γεωγραφια... ξερεις και ΟΤΙ αλλο μπορει καποιος να ξερει? Μηπως εσυ την σπας σε καποιον που ξερει απο VESPA ας πουμε και εσυ εισαι ανιδεος (ξερεις Morse code? Ξερεις πιανο? γαλλικα μπαλετο?)?
Τελος μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.
Να το κοιτάξεις αυτό... σε βλέπω σύντομα να μην κυκλοφορείς καθόλου γιατί θα στην πάνε όλοι και όλα!
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Οσο βαριονται να γραψουν καποιοι με ελληνικους χαρακτηρες, τοσο καποιοι αλλοι βαριουται να διαβαζουν γκρικλις. Απλως αυτοι που βλεπουν γκρικλις θεωρουν οτι ειναι απαραιτητο να το διαβασουν πρωτα και μετα να γκρινιαζουν αντι απλα να το... προσπερασουν
Γουέν ε μέσιτς ιζ ρίτεν ιν Γκρίκλις, γιου καντ τζαστ ιγκνόρ ιτ μπικόουζ ιτς γιούζαλι ε ριπλάη του άδερ μέσιτζις. Ουάν γούλντ μπι ανέημπλ του φόλοου δε θρέντ οβ ε κονβερσέησν δατ γουέη.
Πέρσοναλι, αη κονσίντερ Γκρίκλις ε γκρέητ ανόηανς ιν δε ίντερνετ. Άη εμ παρτίκιουλαλι ίριτέητεντ μπαη δόουζ χου σίμπλι ρεφιούζ του γιούζ δε Γκρικ άλφαμπετ εντ ινσίστ ον ενφόρσιν απόν δε ρέστ οβ ας εν άρμπιτραρι κόουντ οβ κομιουνικέησν γουίτς ιν ολ λάηκλιχουντ δεη μπιλίβ χάηντς δέαρ ίγκνορανς οβ μπέησικ Γκρίκ.
Ινσιντένταλι, ιφ γιού χαβ τράμπλ ρίντιν δις, περχάψ γιου γουήλ μπιγκίν του αντερστάντ χάου ντίφικολτ ιτ ιζ φορ δε ρεστ οβ ας του ριντ Γρίκλις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γουέν ε μέσιτς ιζ ρίτεν ιν Γκρίκλις, γιου καντ τζαστ ιγκνόρ ιτ μπικόουζ ιτς γιούζαλι ε ριπλάη του άδερ μέσιτζις. Ουάν γούλντ μπι ανέημπλ του φόλοου δε θρέντ οβ ε κονβερσέησν δατ γουέη.Πέρσοναλι, αη κονσίντερ Γκρίκλις ε γκρέητ ανόηανς ιν δε ίντερνετ. Άη εμ παρτίκιουλαλι ίριτέητεντ μπαη δόουζ χου σίμπλι ρεφιούζ του γιούζ δε Γκρικ άλφαμπετ εντ ινσίστ ον ενφόρσιν απόν δε ρέστ οβ ας εν άρμπιτραρι κόουντ οβ κομιουνικέησν γουίτς ιν ολ λάηκλιχουντ δεη μπιλίβ χάηντς δέαρ ίγκνορανς οβ μπέησικ Γκρίκ.
Ινσιντένταλι, ιφ γιού χαβ τράμπλ ρίντιν δις, περχάψ γιου γουήλ μπιγκίν του αντερστάντ χάου ντίφικολτ ιτ ιζ φορ δε ρεστ οβ ας του ριντ Γρίκλις...
Μεγάλε εισαι όλα τα λεφτά!!!!!!!!
-
Γουέν ε μέσιτς ιζ ρίτεν ιν Γκρίκλις, γιου καντ τζαστ ιγκνόρ ιτ μπικόουζ ιτς γιούζαλι ε ριπλάη του άδερ μέσιτζις. Ουάν γούλντ μπι ανέημπλ του φόλοου δε θρέντ οβ ε κονβερσέησν δατ γουέη.
Πέρσοναλι, αη κονσίντερ Γκρίκλις ε γκρέητ ανόηανς ιν δε ίντερνετ. Άη εμ παρτίκιουλαλι ίριτέητεντ μπαη δόουζ χου σίμπλι ρεφιούζ του γιούζ δε Γκρικ άλφαμπετ εντ ινσίστ ον ενφόρσιν απόν δε ρέστ οβ ας εν άρμπιτραρι κόουντ οβ κομιουνικέησν γουίτς ιν ολ λάηκλιχουντ δεη μπιλίβ χάηντς δέαρ ίγκνορανς οβ μπέησικ Γκρίκ.
Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μιλαμε αλλοιθωρησα.
Νικος
-
-
Ινσιντένταλι, ιφ γιού χαβ τράμπλ ρίντιν δις, περχάψ γιου γουήλ μπιγκίν του αντερστάντ χάου ντίφικολτ ιτ ιζ φορ δε ρεστ οβ ας του ριντ Γρίκλις...Δεν ειχα πρόβλημα να διαβασω το κειμενο σου και κυριως δεν θα σε κραξω που το εγραψες ετσι. Αμα θες να γραφεις ετσι τη υπολοιπη σου ζωη, απο εμένα εισαι ελευθερος
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
**Δεν ειχα πρόβλημα να διαβασω το κειμενο σου **και κυριως δεν θα σε κραξω που το εγραψες ετσι. Αμα θες να γραφεις ετσι τη υπολοιπη σου ζωη, απο εμένα εισαι ελευθερος
Ή μας κοροϊδεύεις όλους ή έχεις το χάρισμα...
Ο θρασύς μ@λακάκος...