-
Ορίστε και τα δικά μου (πολλά έχουν ήδη αναφερθεί) με μια μικρή δόση χιούμορ:
-
Οι ντελιβεράδες που ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν έχουν ψιλά, απαιτούν να έχεις το ακριβές αντίτιμο αλλιώς την πάτησες ('πάω λίγο πιο κάτω στο περίπτερο' κ.λ.π.)
-
Οι υπάλληλοι στις τράπεζες που ενώ βλέπουν αυξημένη κίνηση (τεράστια ουρά) κρατούν ΕΝΑ γκισέ ανοιχτό για να μπορεί να 'εξυπηρετηθεί' ο κόσμος (και αυτός που έχει κλιστό γκισέ, φτιάχνει π.χ. το χριστουγενιάτικο δέντρο του καταστήματος, το έχω δει και τραβούσα τα μαλλιά μου). Επίσης οι συνήθως ηλικιωμένοι που φτάνουν στο γκισέ και ανακαλύπτουν πως χρειάζεται βιβλιάριο, ταυτότητα κ.λ.π. για εγχρήματη συναλλαγή...
-
Γενικώς όσοι δεν τηρούν το κανόνα 'σε σκάλα πάντα δεξιά' (ίσως είμαι υπερβολικός, αλλα στην Αγγλία που υπάρχουν παντού 'keep to the right' όλοι κινούνται πιο γρήγορα)
-
Οι ψιλικατζήδες που για να είναι σίγουροι οτι τα παγωτά δεν θα λιώσουνε βάζουνε το ψυγείο στο... 11 με αποτέλεσμα να πάς να δαγκώσεις το παγωτό και να σου σπάνε τα δόντια...
-
Παντώς είδους φανατισμένοι (με ομάδες, πολιτικά, θρησκευτικά κ.λ.π.) και γενικώς οι άνθρωποι με παρωπίδες
Αυτά προς το παρόν.
-
-
Καλα ρε SADO εσένα γιατί σε ρωτάνε για P.C. αφού στα Future Kids δεν έχει φτάσει η ύλη στο κεφάλαιο hardware !!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης YELLOW_LEON έγραψε:
Καλα ρε SADO εσένα γιατί σε ρωτάνε για P.C. αφού στα Future Kids δεν έχει φτάσει η ύλη στο κεφάλαιο hardware !!!!!!!!!!!!Όχι το έχουμε κάνει αλλά το περάσαμε γρήγορα γιατί τον δάσκαλο τον είχε πιάσει κόψιμο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, για τους άλλους έχει δίκιο ο skye ( ), αλλά και τους Κρητικούς;;;;Λιγα λογια για τους Κρητικούς
-
Οι δηθεν ανετοι / ες που δεν ξερουν να φερθουν στα εταιρα τους ημισυ και κουραζονται αυτοι και κουραζουν και τους γυρω με τις μπιχτες τους και την ανεση τους
Οι δηθεν τυπαδες με τις μηχανες και τα αμαξακια(μαρκες δεν αναφερω γιατι θα γινει μπαχαλο) που γκαζωνουν και σπινιαρουν αδιαφορωντας για τους αλλους και κοιταζοντας την παρταρα τους μπας και καταφερουν και σηκωσουν καμια φουστα...
Οι δηθεν χαλαροι που για να χαλαρωσουν το χουν ριξει στα χαπακια και τα τσιγαρα και ερχονται καθημερινα να μου σπασουν την τσιτα της καθημερινοτητας που καθολου χαλαρη δεν ειναι για μενα!
-
Οι κάτοχοι των 'boom cars'(*) που κάνουν τα τζάμια της γειτονιάς να τρίζουν και τους συναγερμούς να τρελαίνονται στο πέρασμά τους. Ειδικά όταν η μουσική που παίζουν είναι ...ας πούμε... ιδιόρρυθμη.
(*) Αυτοκίνητα των οποίων το ηχοσύστημα είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οι κάτοχοι των 'boom cars'(*) που κάνουν τα τζάμια της γειτονιάς να τρίζουν και τους συναγερμούς να τρελαίνονται στο πέρασμά τους. Ειδικά όταν η μουσική που παίζουν είναι ...ας πούμε... ιδιόρρυθμη.(*) Αυτοκίνητα των οποίων το ηχοσύστημα είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητο.
Και οι μ%λ#κες που βαζουν κατι μπουρια και σκουζουν τα αμαξια στις γειτονιες στην ιδια κατηγορια ειναι......
-
Απαράδεκτοι:
- Οι (φερέλπιδες) επιβάτες του μετρό που στήνοται μπροστά από την πόρτα για να μπουν με το που αυτές θα ανοίξουν, εμποδίζοντας βέβαια αυτούς που θέλουν να βγούν.
- Οι κάθε λογής εξυπνάκηδες που προσπαθούν να καβατζώσουν parking χρησιμοποιώντας τελάρα, γλάστρες ή ακόμα και ταμπέλες του είδους 'Απαγορεύεται (από ποιόν?) το παρκινγκ: φορτωεκφόρτωση, μετακόμιση, άρρωστη γριούλα, παππούς συνταξιούχος, κ.ο.κ.).
- Οι εγχώριοι celebrities που θεωρούν αυτονόητο να μην υπηρετήσουν τη θητεία τους (είχα ανοίξει αντίστοιχο topic παλιότερα με ενδιαφέρουσες απόψεις) και όταν το κάνουν μονοπωλούν τις ειδήσεις με τις ωραίες στιγμές που περνούν στο στρατό και την τιμή που τους κάνει η μαμά πατρίδα!!!
- Οι ταξιτζήδες, οδηγοί περιπολικών, κ.ά. που δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν ζώνη ασφαλείας.
- Οι τιμές σε ταβέρνες, ξενοδοχεία, μπαρ που βασίζονται στη λογική ότι 'δουλεύω δύο μήνες για να ζήσω ένα χρόνο'. Μετά απορούμε που ένας στους τέσσερις επισκέπτες θεωρεί την Ελλάδα ακριβή και δεν θα ξαναέρθει ούτε θα τη συστήσει σε άλλους. Είπατε κάτι κύριε Μουσταφά?(ταβερνιάρης στη Σμύρνη)...
- ... και πολλά άλλα που θα τα εκδώσω στο πρώτο μου βιβλίο!!!
-
Mou thn spaei auto to 'eseis sthn agglia ta ptyxia ta phrate etsi'! Giati emeis ektos tou oti kaname to ma8hma sta8mo 'byzantinh diplomatia 1+2' eixame epeishs: katalhpseis- apergies, ametrhta biblia- dwrean internet, ta 8emata ta pairname apo tis neolaies ton kommatwn kai fysika panta bazame rytra gia na mhn xalasoume to ba8mo mas.
Mou thn spaei o akoinonhtos-blaxos-ntroph gia thn an8rwpothta dhmosios upalhlos pou otan tou les kalhmera sas-euxarhstw poly h apanthsh pou pairneis einai MMMMMMMM
ME ekneurizei o ili8ios 8rasys ellhnas forologoumenos pou paei me ta misa xartia kai 8elei na e3yphreth8h giati exei dynath fwnh
Me ekneurizei to 90% tou ellhnikou gynaikeiou plh8ysmou katw apo 30 pou 8ewrei to sex san to yliko aga8o to opoio antalazetai mono me 5 geumata 45 kafedes -pota 2 xrysa skoularikia kai ena booking gia diakopes ston ag.maurikio
Me ekneurizei pou to 95% to elllhnikou antrikou ply8ysmou katw twn 35 pou sympereferetai san 7xrona pou phgan prwth mera sto sxoleio
Me xalaei pou otan gyrizw sthn ellada gia xorepsw kai na mhn perasw olo to brady kratwntas ena poto sto xeri kai e3askwntas to spor tou koinwnikou sxoliasmou prepei na paw h se koumpadiko h se mpouzoukia
Mou thn barane sta neura oi fatses k to attitude twn astynomikwn se ola ta aerodromia tou kosmou ektos tis agglia. Me xeiroterous autous sthn Italia
Misw ton kargiolh pou apofasise oti oi meta3etasteoi gia thn sxolh mou prepei na dwsoun ta ma8hmata tous stis 29 kai 8a faw olo to kalokairi sto nhsi me ton skato kairo tous
ouf 3lafrwsaSorry gia ta greeknlish alla mou thn spane kai ta ellhnika stous upologistes
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Sorry gia ta greeknlish alla mou thn spane kai ta ellhnika stous upologistesΠήπλ χου ινσίστ ον γιούζινγκ γκρίκλις βάιολέιτινγκ δε φόρουμ'ς ρεγκιουλέισονς, ντισπάιτ δε φακτ δατ άδερ πήπλ νήντ μορ τάιμ εντ έφορτ το ρήντ δεμ πίς μη όφ τέριμπλι!
Μα καλά, πώς μπορείτε να γράφετε με greeklish; Εμένα μου πήρε τριπλάσιο χρόνο να γράψω το παραπάνω απ'ό,τι θα μου έπαιρνε να το γράψω αγγλικά, που δεν είναι και η μητρική μου γλώσσα. Καλύτερα γράφτε αγγλικά αν σας τη σπάνε τα ελληνικά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πήπλ χου ινσίστ ον γιούζινγκ γκρίκλις βάιολέιτινγκ δε φόρουμ'ς ρεγκιουλέισονς, ντισπάιτ δε φακτ δατ άδερ πήπλ νήντ μορ τάιμ εντ έφορτ το ρήντ δεμ πίς μη όφ τέριμπλι!Κορυφαίο !
Πέραν της πλάκας, όσο άκαιρο και αταίριαστο φαίνεται κάποιο μύνημα με greeklish στο forum, τόσο άκαιρο και αταίριαστο φαίνεται να γράφει κάποιος με ελληνικούς χαρακτήρες στο IRC.
Υ.Γ. Εμένα μου τη δίνουν περισσότεροι οι τύποι next,next,next, done,reboot που την έχουν δει h4x0rs και μας κάνουν να τραβάμε τα μαλιά μας ώρες ώρες...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πήπλ χου ινσίστ ον γιούζινγκ γκρίκλις βάιολέιτινγκ δε φόρουμ'ς ρεγκιουλέισονς, ντισπάιτ δε φακτ δατ άδερ πήπλ νήντ μορ τάιμ εντ έφορτ το ρήντ δεμ πίς μη όφ τέριμπλι!Τι έγραψε βρε άνθρωπε, έπαθα κράμπα στα μάτια για να το διαβάσω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πήπλ χου ινσίστ ον γιούζινγκ γκρίκλις βάιολέιτινγκ δε φόρουμ'ς ρεγκιουλέισονς, ντισπάιτ δε φακτ δατ άδερ πήπλ νήντ μορ τάιμ εντ έφορτ το ρήντ δεμ πίς μη όφ τέριμπλι!
Τι έγραψε βρε άνθρωπε, έπαθα κράμπα στα μάτια για να το διαβάσω.
το ίδιο παθαίνουμε πολλοί με τύπους που είναι της άποψης ότι 'Sorry gia ta greeknlish alla mou thn spane kai ta ellhnika stous upologistes'
όπως και να το κάνουμε, είναι λιγο... θρασείς, για να είμαστε και ον-τόπικ...
-
Μου την δινει το μαλ@κισμενο με το GETZ με σηματα cocacola που πηγαινει διχως αυριο συνεχεια οποτε τον συναντω.Ελπιζω αν του συμβει κατι να μην παρει κανενα αθωο στον λαιμο του .
-
NΕΥΡΑ
Με τους οδηγους αυτοκινητων που...
Αλλαζουν κατευθυνση οποτε γουσταρουν....
Ειναι ανυπομονοι στα διοδια και κορναρουν μεχρι να κουμπωσεις την πανοπλια( ουτε 30 δευτερα δεν μπορουν να περιμενουν)
Που δεν υπολογιζουν την ανθρωπινη ζωη.........
Που αναβουν προβολια χωρις λογο(εχει ομιχλη...Αγγλια γιναμε)
Που η μονιμη δικαιολογια τους σε ατυχημα ειναι οτι ο μοτοσυκλετιστης φταιει για ολα.... Υ.Γ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.....ΕΛΕΟΣ -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Sorry gia ta greeknlish alla mou thn spane kai ta ellhnika stous upologistes
Όπως λέμε: Trapeza Ergasias ε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Sorry gia ta greeknlish alla mou thn spane kai ta ellhnika stous upologistes
Όπως λέμε: Trapeza Ergasias ε?
Υπάρχει και το Emporiki και το Laiki Bank
-
ο μαλακακος πιτσιρικας με το SUV της ΚΙΑ που μαρσαρε πισω μου και επιταχυνε - φρεναρε συνεχως αποτομα οταν σημερα το απογευμα ημασταν σε κινηση....
το χαμογελο του κοπηκε αποτομα βεβαια με το που βγηκαμε στην εθνικη, καθως μετρησε απειρες ...κολωνες
δεν πτοηθηκε ομως και τον παρατηρουσα οτι εκανε τρελες σφηνες για να με φτασει!!!
επειδη ημουνα καλο παιδι σημερα ομως, δεν εδωσα συνεχεια και τον αφησα να παει να τσακιστει παρακατω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο μαλακακος πιτσιρικας με το SUV της ΚΙΑ που μαρσαρε πισω μου και επιταχυνε - φρεναρε συνεχως αποτομα οταν σημερα το απογευμα ημασταν σε κινηση....το χαμογελο του κοπηκε αποτομα βεβαια με το που βγηκαμε στην εθνικη, καθως μετρησε απειρες ...κολωνες
δεν πτοηθηκε ομως και τον παρατηρουσα οτι εκανε τρελες σφηνες για να με φτασει!!!
επειδη ημουνα καλο παιδι σημερα ομως, δεν εδωσα συνεχεια και τον αφησα να παει να τσακιστει παρακατω.
Μην ασχολείσαι μωρέ με κάτι τέτοιους.. στο λέω φιλικά.
Μόνο το μπελά σου μπορεί να βρεις. Πρέπει να κάνεις στην άκρη, και άστον να πάει στον αγύριστο.. είναι προτιμότερο να πάει μόνος του απ'το να πάρει και σένα μαζί.
Συμπέρασμα: Έναν μλκα-επικίνδυνο οδηγό, καλύτερα να τον έχεις μπροστά σου (με απόσταση ασφαλείας) παρά πίσω σου... -
Ο μ@λ@κ@ς που χθες στο φαναρι της Βούλγαρη σην Θεσσαλονικη ήταν από πίσω μου και τον είδα, από τον καθρέφτη, να κοιταει το κινητό του, ξεχνώντας το φρένο και ήρθε και έδωσε ένα υπέροχο φιλί στο καινούριο Golfάκι μου! Με άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς, δεν μου έκανε ζημιά! Αν είχε γίνει κάτι πείτε μου τι έπρεπε να κάνω; Κατεβαίνω με ψυχολογία στο μηδέν και προσεύχομαι να μην δω κάτι τράγικό! Ούτε πινακίδες δεν έχω ακόμα! Η αντιδρασή του: 'Έλα μωρε, δεν έγινε τίποτα!' ΖΩΑ!
Ο θρασύς μ@λακάκος...