-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???Tελικά ακόμη και η Opel μπορεί να ξυπνήσει τα πάθη!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ MODERATORS NA ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.Μην ανησυχείς, όλα τα διαβάζω.
Όπως έχω εξηγήσει και σε π.μ. δίνω πάντα ευκαιρία σε κάποιον να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε μια προσωπική επίθεση γιατί νομίζω πως στις περισσότερες περιπτώσεις η παρεξήγηση τελικά λύνεται καλή τη πίστη. Αν όμως συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοί θα υπάρξει επέμβαση σύμφωνα με τον κανονισμό:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum
- Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???Αρνούμαι να ψηφίσω!!
Βασικά δε θα έπρεπε να υπάρχει δεύτερη επιλογή στην ψηφοφορία. Μόνο θάνατος. Και πολύ της είναι
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???
Αρνούμαι να ψηφίσω!!
Βασικά δε θα έπρεπε να υπάρχει δεύτερη επιλογή στην ψηφοφορία. Μόνο θάνατος. Και πολύ της είναι
έβαλα και τη δεύτερη για να μη με πείτε εγκάθετο και προκλητικό...
-
Ρε παιδια, το θεμα κρατηματα, δεν εχει να κανει -ρωτω- και με τις αναρτησεις?
Οτι αναρτησεις κι αν βαλω, τιποτε δεν προκειται να αλλαξει?(σημειωση: ολοι προσπαθειτε να βοηθησετε και το εκτιμω, αλλα ας κραταμε χαμηλους τονους ωστε να εχουμε μια γονιμη συζητηση χωρις διαπληκτισμους. Δημοκρατια εχουμε, ολες οι αποψεις σεβαστες, υψηλοι τονοι δεν χρειαζονται.)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???
Αρνούμαι να ψηφίσω!!
Θα σε πούμε όμως ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟ
Για το θέμα: έτσι όπως τίθεται, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ OPEL. Από τα πλέον αδιάφορα και χωρίς χαρακτήρα αυτοκίνητα, nothing to write home about...
-
Οτι αναρτησεις κι αν βαλω, τιποτε δεν προκειται να αλλαξει?εννοειτε φιλε μου οτι θα αλλαξει!!
το σασι αυτο βγαινει και με 2.0Τ.. και με 3.2..τρεχει και στα v8 (?η κανω λαθος?). δεν μπορει να ειναι οπως λενε μερικοι εδω..
θα το ειχανε αποσυρει λογω ατυχηματων αμα ηταν ετσι...επειδη για opel δεν ειμαι προχειρος, δεν μπορω να σου απαντησω αμεσα,
αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν λυσεις ισως και εργοστασιακες (απο vectra με ισχυροτερους κινητηρες) αλλα και στην ελευθερη αγορα..Μην ανυσηχεις!! θα τη βρεις την ακρη και συντομα θα εισαι
-
Καλά, όταν θα γυρνάει το κεφάλι η διπλανή σας κοιτώντας τον υπέροχο στρουμπουλό πισινούλη του Astra H, τότε θα πάρω την εκδίκησή μου!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρνούμαι να ψηφίσω!!
Θα σε πούμε όμως ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟ
Για το θέμα: έτσι όπως τίθεται, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ OPEL. Από τα πλέον αδιάφορα και χωρίς χαρακτήρα αυτοκίνητα, nothing to write home about...
Η ψηφοφορία τα λέει όλα... Να δω πότε θα μας την πέσει κάνα Όπελ κλαμπ και θα γίνουμε μύλος...
-
Παντως ρε παιδια, πολυ 'χαμος' εγινε στο topic με το opel.
Για κρατηματα ξεκινησα, συγκριση με xsara σε αυτο το θεμα, και εφτασε το topic να λεγεται 'Περι Opel' και να μετρα ηδη 8 σελιδες μεσα σε 2 μερες! -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Για κρατηματα ξεκινησα, συγκριση με xsara σε αυτο το θεμα, και εφτασε το topic να λεγεται 'Περι Opel' και να μετρα ηδη 8 σελιδες μεσα σε 2 μερες!φίλε το θέμα σου για τα κρατήματα υπάρχει ακόμα: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13043
αυτό εδώ έγινε από διάσπαση
-
Α, ok, γιατι καπου μπερδευτηκα...
-
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΟΠΕΛ κι απο μένα
-
'Καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται'
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Για κρατηματα ξεκινησα, συγκριση με xsara σε αυτο το θεμα, και εφτασε το topic να λεγεται 'Περι Opel' και να μετρα ηδη 8 σελιδες μεσα σε 2 μερες!Μα για αυτό ασχολούμαστε τόσες ώρες την ημέρα με το forum. Επειδή όλα είναι χύμα και μπορούμε να τα φέρνουμε στα μέτρα μας. Έχεις την εντύπωση ότι αν όλα ακολουθούσαν μια αυστηρή και προδιαγεγραμένη πορεία, θα είχε τόσα μέλη αυτό τo forum; Πλάκα-πλάκα πάντως, προσωπικά μου τρώει πολλές ώρες και πρέπει να ελλατωθεί αμέσως γιατί έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε από το να στηνόμαστε μπροστά σε μια οθόνη. Καλοκαίρι είναι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται'ή
Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
'Καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται'
ή
Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ τοποιο???
το ΟΠΕΛ???Νo fuckin' way!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Οτι αναρτησεις κι αν βαλω, τιποτε δεν προκειται να αλλαξει?εννοειτε φιλε μου οτι θα αλλαξει!!
το σασι αυτο βγαινει και με 2.0Τ.. και με 3.2..τρεχει και στα v8 (?η κανω λαθος?). δεν μπορει να ειναι οπως λενε μερικοι εδω..
θα το ειχανε αποσυρει λογω ατυχηματων αμα ηταν ετσι...επειδη για opel δεν ειμαι προχειρος, δεν μπορω να σου απαντησω αμεσα,
αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν λυσεις ισως και εργοστασιακες (απο vectra με ισχυροτερους κινητηρες) αλλα και στην ελευθερη αγορα..Μην ανυσηχεις!! θα τη βρεις την ακρη και συντομα θα εισαι
άσε, το είδα και το V6. Ισχύει η υπογραφή μου Ευτυχώς ήταν τίγκα στα ηλεκτρονικά (φαντάσου ποιος το γράφει αυτό )
-
Συμβουλή προς τον manosk: φίλε καλύτερα σταμάτα να διαβάζεις το συγκεκριμένο θέμα, γιατί μπορεί να σου στρίψει. Αν υπήρχε αντίστοιχο θέμα για το ΜΧ5 και είχε 8 σελίδες σε τόσο λίγο χρόνο και είχαν υποθεί αντίστοιχα πράγματα με αυτό εδώ, δε θα την πάλευα καθόλου. Αποχή λοιπόν
-
Μπα, χαλαρά. Δεν έχω μετοχές της Opel, ούτε είναι το αμάξι μου προέκταση της προσωπικότητάς μου.
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]