-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε παιδιά, να με συμπαθάτε αλλά όταν ακούω κάποιον να είναι πωρωμένος με τα Opel, κάτι παθαίνω. Πώς είναι δυνατόν; Πρόκειται για την εταιρία-περίγελο σε Γερμανία και Βρετανία. Η φήμη τους σε αυτές τις χώρες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αντίστοιχη με της Hyundai στη χώρα μας. Δηλαδή ότι είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός για κάποιον που θέλει απλώς να μετακινείται και δεν έχει να διαθέσει πολλά χρήματα, γαρνιρισμένος με μετριότατα οδικά χαρακτηριστικά.Χωρις να τα συμπαθω, εταιρια-περιγελος δεν ειναι. Αυτοι που δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις απο τα οδικα χαρακτηριστικα (σε αντιθεση με τους 'χεραδες' που κυκλοφορουν), και θελουν ενα προσιτο και απλα ασφαλες αυτοκινητο, δεν ειναι αγοραστες; Η Hyundai ειναι πρωτη σε πωλησεις στην Ελλαδα και παγκοσμια ανεβαινει στην καταταξη ιλιγγιωδως. Tο 95% των οδηγων που κυκλοφορουν δεν μπορουν να σου εξηγησουν τις διαφορες στην οδικη συμπεριφορα μεταξυ Vectra, Passat και Μοndeo. Το μονο που αντιλαμβανονται ειναι οσα διαβαζουν και τους λεν οι πωλητες.
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ, γιατι στις συνθηκες και με τον τροπο που οδηγουν, και τα 3 αυτοκινητα ειναι ασφαλη.
Οτι ειναι συμβιβασμος και οτι δυσκολα εμπνεει παθος και πωρωση, εχεις δικιο. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υγ. ο 'κλαξον' ειναι μια φλεγματικη αδερφη, που βγαζει γελιο γελιοποιωντας απλως τα παντα..
οποτε καποια στιγμη γελιοποιει κατι που δεν μας αρεσει, και γουσταρουμε.
καλυτερος entairtainer και οδηγος (βλεπε επεισοδιο με lotus ) ειναι ο δικος μας ο τακης ζαχαρατος.
και εγω γελαω μαζι του, αλλα μεχρι εκει..Petran,
Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. Απλως δεν ειμαστε συνηθισμενοι να ακουμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ο KArib, καλα θα κανει να απολαυση το αυτοκινητο που πηρε, αλλα ταυτοχρονα να ξερει και τι πηρε. Μαλιστα ο ιδιος ηρθε και εγραψε τα παραπονα του, και δηλωσε και μη γνωστης, για να καταλαβεις ποσο διαφερει το Βεκτρα, απο αυτο που ειχε, τουλαχιστον στην οδικη συμπεριφορα.
Οσο για τον Clarkson ισως να ειναι καυστικος σε καποια πραγματα, αλλά μερικες φορες λεει την αληθεια ωμη. Εγω το ποσταρα αυτο, για να δωσει και μια αλλη αποψη, και ισως και λιγο κεφι στη συζητηση και οχι να προσβαλλω των φιλο Karib.
Ας μην μιλάμε με τετοιο τροπο τωρα για ανθρωπους που κανουν εκπομπες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, με αυτοκινητα τρελα. Γιατι τετοιες εκπομπες δεν θα δουμε ποτε στην Ελλαδα.
Καrib, μια συμβουλη. Αν θες να κανεις την δουλεια σου, χανεις το καιρο σου ρωτωντας. Μια χαρα ειναι το Βεκτρα. Εαν ομως θελεις κατι παραπανω, τοτε ψαξε για κατι αλλο.
-
Πολύ σωστός ο Σάμπας, έχω ενα θείο της μάνας μου που αγοράζει μόνο Opel επειδή είναι 'γερμανικά', το μόνο που θεωρεί καλύτερό τους είναι η Μερσεντέ.
Το να είσαι κολλημένος με την Opel είναι το αποκορύφωμα του αυτοκινητηκού κολλήματος και παροπιδισμού.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ σωστός ο Σάμπας...........Το να είσαι κολλημένος με την Opel είναι το αποκορύφωμα του αυτοκινητηκού κολλήματος και παροπιδισμού.
θα συμφωνήσω. Να είσαι κολλημένος με άλλες εταιρείες, να πω πάει στα διάλα, έχουν κάτι ρε παιδί μου. Με την ΟΠΕΛ όμως???
, έχω ενα θείο της μάνας μου που αγοράζει μόνο Opel επειδή είναι 'γερμανικά', το μόνο που θεωρεί καλύτερό τους είναι η Μερσεντέ.
ΙΚΕ o interland.gr είναι ο θείος???
(no offence! ) -
[quote='kantoniou']Χωρις να τα συμπαθω, εταιρια-περιγελος δεν ειναι/quote]
Κι όμως, κι όμως. Διάβασε βρετανικά περιοδικά αυτοκινήτου ή γερμανικά και θα καταλάβεις. Εννοώ περίγελος για όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τη γρήγορη οδήγηση. Σκέψου να πας σε μια παρέα με σόβαρα σπορ αυτοκίνητα και να πεις: 'Φιλαράκι, έχω ένα Accent χαμηλωμένο, σαύρα, πίτα, δε μου παραβγαίνει κανείς στο δρόμο'. Μάλλον ακραίο το παράδειγμα αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θα συμφωνήσω. Να είσαι κολλημένος με άλλες εταιρείες, να πω πάει στα διάλα, έχουν κάτι ρε παιδί μου. Με την ΟΠΕΛ όμως???Ο Χατζηχρήστος είσαι;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ σωστός ο Σάμπας, έχω ενα θείο της μάνας μου που αγοράζει μόνο Opel επειδή είναι 'γερμανικά', το μόνο που θεωρεί καλύτερό τους είναι η Μερσεντέ.Πωπω, κάπου είχα ακούσει ότι τα Όπελ θεωρούνται από κάποιους υποκατάστατα των Μερτσέντες και δεν το πίστευα!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ σωστός ο Σάμπας, έχω ενα θείο της μάνας μου που αγοράζει μόνο Opel επειδή είναι 'γερμανικά', το μόνο που θεωρεί καλύτερό τους είναι η Μερσεντέ.Το να είσαι κολλημένος με την Opel είναι το αποκορύφωμα του αυτοκινητηκού κολλήματος και παροπιδισμού.
Ρε ΙΚΕ, κάτσε διάβασε να πάρεις πτυχίο
-
Θα παθει καταθλιψη ο ανθρωπος με αυτα που του λετε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα παθει καταθλιψη ο ανθρωπος με αυτα που του λετε!!Τον Manosk εννοείς, έτσι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα παθει καταθλιψη ο ανθρωπος με αυτα που του λετε!!
Τον Manosk εννοείς, έτσι;
Τον Karib φοβαμαι με ολα αυτα που ακουει για το καινουργιο του αμαξι!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
υγ. ο 'κλαξον' ειναι μια φλεγματικη αδερφη, που βγαζει γελιο γελιοποιωντας απλως τα παντα..
οποτε καποια στιγμη γελιοποιει κατι που δεν μας αρεσει, και γουσταρουμε.
καλυτερος entairtainer και οδηγος (βλεπε επεισοδιο με lotus ) ειναι ο δικος μας ο τακης ζαχαρατος.
και εγω γελαω μαζι του, αλλα μεχρι εκει..Petran,
Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. Απλως δεν ειμαστε συνηθισμενοι να ακουμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ο KArib, καλα θα κανει να απολαυση το αυτοκινητο που πηρε, αλλα ταυτοχρονα να ξερει και τι πηρε. Μαλιστα ο ιδιος ηρθε και εγραψε τα παραπονα του, και δηλωσε και μη γνωστης, για να καταλαβεις ποσο διαφερει το Βεκτρα, απο αυτο που ειχε, τουλαχιστον στην οδικη συμπεριφορα.
Οσο για τον Clarkson ισως να ειναι καυστικος σε καποια πραγματα, αλλά μερικες φορες λεει την αληθεια ωμη. Εγω το ποσταρα αυτο, για να δωσει και μια αλλη αποψη, και ισως και λιγο κεφι στη συζητηση και οχι να προσβαλλω των φιλο Karib.
Ας μην μιλάμε με τετοιο τροπο τωρα για ανθρωπους που κανουν εκπομπες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, με αυτοκινητα τρελα. Γιατι τετοιες εκπομπες δεν θα δουμε ποτε στην Ελλαδα.
Καrib, μια συμβουλη. Αν θες να κανεις την δουλεια σου, χανεις το καιρο σου ρωτωντας. Μια χαρα ειναι το Βεκτρα. Εαν ομως θελεις κατι παραπανω, τοτε ψαξε για κατι αλλο.
κατ'αρχην
τωρα τι να σου πω??? αμα νομιζεις οτι με αυτα που ποσταρεις , -και εσυ και οι αλλοι-, βοηθας τον carib....οσο δε θυμαμαι αυτο που μου γραψες χτες 'ΕΓΩ ειμαι ο ειδικος, και εσυ εισαι ο απλος οδηγος, σε αυτο που λεμε αυτοκινητο'
με πιανουνε τα γελια..
μιλαμε τον εσωσες τον carib κε. ειδικε.εν συνεχεια
αντε στη cdoθηκη σου και βρες το επεισοδιο του top gear που ο ηρωας σου θαβει μια lotus
και λεει οτι εχει μονο μουτρα στις στροφες και καθολου χαρακτηρα..
και μαλιστα αυτα τα λεει μεσα στην πιστα.δες μετα και το παραμεθεπομενο, που σκαει ο μηχανικος της lotus, και του λεει 'εισαι κουλαδι, κατσε διπλα'΄
και τονε παει στην ιδια πιστα μονο με το πλάι..
μονο οταν ειπε ημαρτον σταματησε τα κολιδια..
και μετα ο δικος σου ως συνηθως πεταξε μια εξυπνη π@π@ρια οτι κατι του συνεβαινε τοτε κι ετσι..αδερφη με βισμα ειναι. (προσωπικη εκτιμηση)
αντε δες τα και πες μου μετα εσυ οτι ειναι πιλοτος..για τη συραγγα καλος ειναι.. -
Το topic αυτό προήρθε από διάσπαση του http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=15
-
Μεταφέρθηκε και η ψηφοφορία από το http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13060. Αν ποστάρετε ξανά τα μηνύματά σας εκεί θα σβήσουμε το κλειδωμένο.
-
Θα με συγχωρησεις πολυ ΑΛΛΑ τι συμβουλη θα δωσω ειναι δικη μου υποθεση. Κριμα που δεν του την εδωσα πρωτου παρει το Οπελ. Βεβαια περι ορεξεως ουδεις λογος.
Οσο για τον Κλαρκσον, φαινεται οτι εχεις μαλλον προβλημα μαζι μου, διοτι απευθυνεσε συνεχεια σε εμενα με προσωπικους χαρακτηρισμους.
Επισης, στο ποστ που εβαλα, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ, ειπα οτι δεν εειναι απαραιτητο να συμφωνησει καποιος με το ολο σκεπτικο του αρθρου, συνεπως το ΜΟΝΟ που δεν κανω ειναι να ταυτιζομαι πληρως με οτι λεει ο Κλαρκσον.
Επισης μια ή 2 αληθειες ή αποψεις του, δεν αναιρουν ΟΛΑ οσα εχει πει.
Η γνωμη του για την Λοτους κατ'εμε, ειχε και δοση αληθειας. Και αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και οχι για υτο το τοπικ. Οποτε εαν ταυτιζομουν με τον Κλαρκσον, θα τον ακουγα και δεν θα ειχα Elise τωρα.
Και για να τελειωσω, εχω μαθει να λεω την γνωμη μου Δυνατα και με θαρρος, και δεν χαϊδευω αυτια, αν ο Karib ενοχληθηκε απο αυτο, τοτε, κριμα, τα εχει η ζωη αυτα. Τουλαχιστον η συμβουλη μου ειναι ειλικρινης και δεν κριβει μεροληψιες ή οτιδηποτε άλλο. Τωρα εαν εσυ εχεις αντιρρηση με τον τροπο που εκφραζω αυτα που πιστευω, δεν μπορω να σε βοηθησω.
Και αν ανεφερες το επεισοδιο εκεινο επειδη δειχνει την Λοτους, σε προκαλω να δεις και τους χρονους που εχει ποσταρει ενς φιλος καπου σε αλλο θεμα και να δεις τι εκανε ο Stig.
Λοιπον, εδω ειναι θεμα Οπελ, οχι Λοτους.
-
το δικό μου είχε ως εξής:
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Θάψτε-την-Opel' thread!'Να ξεκαθαρίσω ότι το παρόν έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα, μην αρχίσουν να με βρίζουν οι ιδιοκτήτες! Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι οδηγούσα Όπελ για αρκετό καιρό.
Ότι κακό σας έρχεται στο μυαλό για τα Όπελ, ρίχτε το!
η δημοσκόπηση έχει μόνο δύο επιλογές, επίτηδες! Όποιος δεν μισεί τα Όπελ, είναι ο εχθρός!
-
Χαθηκαμε!Αλλου ξεκιναμε να γραφουμε αλλου καταληγουμε! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χαθηκαμε!Αλλου ξεκιναμε να γραφουμε αλλου καταληγουμε!Θα μοιράσουμε πυξίδες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χαθηκαμε!Αλλου ξεκιναμε να γραφουμε αλλου καταληγουμε!Θα μοιράσουμε πυξίδες!!!
Και σημειώσεις!
-
Κλάρκσον λέει ό,τι θέλει. Ενίοτε βλακείες ενίοτε αλήθειες. Τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν 'τα πέρνει' από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Με τα Αγγλικά αυτοκίνητα υπάρχει ένας συναισθηματισμός, ή θα τα θάβει (Rover,MG) ή θα τα υμνεί (Land Rover).Τώρα για τα Opel. Είναι αυτοκίνητα με ΤΟ κορυφαίο value for money αν εξαιρέσεις την αδιάφορη οδηγική συμπεριφορά. Μόνο οι Ιάπωνες λόγω αυξημένης αξιοπιστίας συνιστούν πραγματικό ανταγωνισμό για όποιον ξέρει τί ζητάει από ένα αυτοκίνητο που θέλει να τον μετακινεί.
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]