-
Ναι το εχω δει και εγω. Το εχει η pinky η οποια ειναι μελος στο motorwomen . Εχει και φωτογραφιες(της pinky. Ωραια κοπελιτσα )[/img]
-
Το βουλώνω γιατί θα γίνω κακός
-
Με τέτοιο αμάξι, και η Νίκη Κάρτσωνα να ήταν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το βουλώνω γιατί θα γίνω κακόςκι εγώ! Βοήθα με να σε βοηθώ, γιατί με το ζόρι κρατιέμαι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το βουλώνω γιατί θα γίνω κακός
κι εγώ! Βοήθα με να σε βοηθώ, γιατί με το ζόρι κρατιέμαι
Μιληστε ελευθερα παιδια .
Δεν προκειται να σας πειραξει κανεις και αν καποιος κανει το λαθος και σας αγγιξει θα τον @@μησω εγω. -
Ολοι οι αντιοpelαληδες σε αυτο το forum εχουν μαζευτεί.
Tespa ολοι εχουν μια γνώμη, σεβαστή , αρκει να μην την επιβάλουν.
Στο θέμα μας, Opel μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της παράγοντας ανθρωπομεταφορείς εδω και πολααααα χρόνια με βάση όσο γίνεται καλλίτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Καθε αυτοκίνητο έχει τον αγοραστή του και αυτός πρεπει να αποφασίζει με βάση τις ανάγκες του. Ανάγκες πραγματικές και όχι πλασματικές χάρην εντυπωσιασμού κ επίδειξης.Τι κάθεστε λοιπόν και συγκρίνετε μανταρίνια με πορτοκάλια λοιπονjavascript:emoticon(':o')
javascript:emoticon(':o')???.
Στριβει - δεν στρίβει, πάει σα βάρκα οχι σαν κάψουλα δοκιμής αστροναυτών σε 5G και δε ξέρω τι άλλο.
Εαν δε σε καλύπτει οδηγικά ενα αυτοκίνητο οκ κανένα πρόβλημα κοίτα αλλού αλλα δε μπορει να το χαρακτηρίζεις και 'μάπα'. Στην τελική νοίκιασε μια porsche πήγαινε στα μέγαρα και βγάλε το άχτι σου.Τωρα για το αν αξίζει η opel αρκει να κοιτάξει κανείς και τις πωλήσεις την τελευταια δεκαετία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ε δε μπορει να είναι ολοι τυφλοί.
Ανήκει στον ομιλο General Motors με οτι καλό-κακό συνεπάγεται με αυτο.
Μερικά καλά : φτηνά ανταλλακτικά, ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ εταιριών. Ποιος δε ξέρει οτι τα OPC τα στήνει team της LOTUS?.....Τα καινούρια μοντέλα καθε άλλο παρά απαρατήρητα παιρνάνε και φυσικά εαν δε σας καλύπτουν απλα μη τα κοιτάτε. Υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται 2 φορες...
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Ολοι οι αντιοpelαληδες σε αυτο το forum εχουν μαζευτεί.Χαλάρωσε, το τόπικ αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ χιουμοριστικό
'Θάψτε-την-Opel' thread!'
Να ξεκαθαρίσω ότι το παρόν έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα, μην αρχίσουν να με βρίζουν οι ιδιοκτήτες! Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι οδηγούσα Όπελ για αρκετό καιρό.
Ότι κακό σας έρχεται στο μυαλό για τα Όπελ, ρίχτε το!
η δημοσκόπηση έχει μόνο δύο επιλογές, επίτηδες! Όποιος δεν μισεί τα Όπελ, είναι ο εχθρός!
-
Μα είμαι χαλαρός!!!!
Οποιος πει κατι για την Opel ...mouerto -
Μέχρι και η μηχανή του φόρουμ είναι αντι-οπελική!
Να κλείσει η Όπελ ή όχι???
ΝΑΙ! ΘΑΝΑΤΟΣ!
60% [ 64 ]
ΟΧΙ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΟΠΕΛ!
39% [ 42 ]Σύνολο Ψήφων : 106
Έφαγε το 1% των οπελικών! Προυβουκάτσσσιααα.
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Μα είμαι χαλαρός!!!!
Οποιος πει κατι για την Opel ...mouertoΕτσι σέ θέλω!!!
Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα στενά;
Νά πάρουμε τα όπλα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μέχρι και η μηχανή του φόρουμ είναι αντι-οπελική!Να κλείσει η Όπελ ή όχι???
ΝΑΙ! ΘΑΝΑΤΟΣ!
60% [ 64 ]
ΟΧΙ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΟΠΕΛ!
39% [ 42 ]Σύνολο Ψήφων : 106
Έφαγε το 1% των οπελικών! Προυβουκάτσσσιααα.
Κλέβεις ρε;
-
Για 0,1% μας βούτηξαν ολόκληρη μονάδα! Στα όπλα, στα όπλα!!!
-
Είναι ίσως το ποιό αστείο και ενδιαφέρον τόπικ.
Φυσικά περιττό να πω τι ψήφισα...
Αρκεί να αναφέρω ότι ανοίξα ένα παρόμοιο στο 'δικό μας' κρητικό φορουμ!
Και ποστάρω εδώ για να το φέρω ψηλά να το βλέπει ο κόσμος!
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Αρκεί να αναφέρω ότι ανοίξα ένα παρόμοιο στο 'δικό μας' κρητικό φορουμ!Πρόσεχε μονάχα μην παρεξηγηθεί κανας μαυροπουκαμισάς οπελάκιας και σε χάσουμε.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Παιδια, με το vectra , μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος σε αλλους τομεις.
Για μενα προσωπικα, ευρυχωρια, ποιοτητα υλικων, αξιοπιστια, ασφαλεια, ειναι τα πιο σημαντικα.
Αυτα μου ειχαν λειψει στο xsara.
Και δεν μετανιωνω που πηρα vectra.Απλα περιμενα οτι σε ενα αυτοκινητο αυτης της κλασης και τετοιου κοστους (ανωτερη κατηγορια απο xsara) θεωρειται αυτονοητο οτι θα εχει καλα κρατηματα.
Αλλα ειναι θεμα 'σχολης' (=τακτικης) μαλλον που ακολουθει καθε εταιρια.
Σοβαρά σου είχε λείψει η ασφάλεια στην Xsara; ΟΚ, αν είχες την αργή 1400άρα, πάει κι έρχεται, γιατί σέρνεται και δεν μπορεί να προσπεράσει. Αλλά σε στρίψιμο ρίχνει σφαλιάρες σε όποιο Opel έχω δει ως τώρα. Και όχι, δεν είναι αυτονόητο πως ένα μεσαίο ή μεγαλομεσαίο αμάξι έχει και καλά κρατήματα. Το τωρινό Avensis, για παράδειγμα, είναι από μέτριο ως κακό στο συγκεκριμένο τομέα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ως κάτοχος....εφηβικού Κλιό Ι 1.4 (13 χρόνων παρακαλώ! ) με 145000 χλμ στην πλάτη και μεταχειρισμένο, άρα μεταξύ μας ποιός ξέρει την αρχική του χρήση (αν και από γνωστό αγοράστηκε) και με καλοκαιρινά ταξίδια που ξεπερνούσαν τα 1000 χλμ την ημέρα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=30
σου λέω οτι όχι μόνο δεν τα χει παίξει, αλλά ούτε καν καίει λάδι!!!Σταγόνα!Και εξακολουθεί να φλερτάρει το κοντέρ με τα 190...Και από κατανάλωση δες στο τόπικ τιμές που γράφω.
Συμπέρασμα: υπάρχουν πολλοί μύθοι...Aυτό που είπα για τους κινητήρες της Ρενώ πήγαινε για τον 16βάλβιδο όπου έχω ακούσει για προβλήματα. Προς θεού δεν λέω πως όλα τα γαλλικά βγάζουν προβλήματα απλά πιστεύω ότι στο θέμα 'αντοχή στο χρόνο' ένα Opel κρατάει καλύτερα από οποιοδήποτε γαλλικο. Προσωπική άποψη αυτό και μπορούμε κάλλιστα να διαφωνούμε.
Λογικό είναι. Τα περισσότερα Opel δεν πρόκειται ποτέ να φάνε σκίσιμο (δεν εμπνέουν κιόλας).
-
Ego exo ena corsa 1.4 twinport kai otan thelo kai mporo to skizo arkoyntos...
A kai sto stripsimo einai poly kalo... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Παιδια, με το vectra , μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος σε αλλους τομεις.
Για μενα προσωπικα, ευρυχωρια, ποιοτητα υλικων, αξιοπιστια, ασφαλεια, ειναι τα πιο σημαντικα.
Αυτα μου ειχαν λειψει στο xsara.
Και δεν μετανιωνω που πηρα vectra.Απλα περιμενα οτι σε ενα αυτοκινητο αυτης της κλασης και τετοιου κοστους (ανωτερη κατηγορια απο xsara) θεωρειται αυτονοητο οτι θα εχει καλα κρατηματα.
Αλλα ειναι θεμα 'σχολης' (=τακτικης) μαλλον που ακολουθει καθε εταιρια.
Σοβαρά σου είχε λείψει η ασφάλεια στην Xsara; ΟΚ, αν είχες την αργή 1400άρα, πάει κι έρχεται, γιατί σέρνεται και δεν μπορεί να προσπεράσει. Αλλά σε στρίψιμο ρίχνει σφαλιάρες σε όποιο Opel έχω δει ως τώρα. Και όχι, δεν είναι αυτονόητο πως ένα μεσαίο ή μεγαλομεσαίο αμάξι έχει και καλά κρατήματα. Το τωρινό Avensis, για παράδειγμα, είναι από μέτριο ως κακό στο συγκεκριμένο τομέα.
Συναδελφος που εχει το vectra μου ελεγε οτι το αμαξι δεν το νιωθεις καλα με ταχυτητες πανω απο 140χλμ/ωρα, και αυτος δεν το περιμενε σε αυτο το αυτοκινητο.
Με το avensis αναπτυσω μεγαλες ταχυτητες 140+ χωρις να εχω κανενα αισθημα ανασφαλειας....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Συναδελφος που εχει το vectra μου ελεγε οτι το αμαξι δεν το νιωθεις καλα με ταχυτητες πανω απο 140χλμ/ωρα, και αυτος δεν το περιμενε σε αυτο το αυτοκινητο.Xριστός και κύριος, είπαμε δεν έχει σπορ χαρακτήρα αλλά όχι ότι δεν ταξιδεύει και άνετα. Προσωπικά έχω δει το δικό μας vectra να στρίβει σε καμπές με 170χλμ με άνεση που με ξάφνιασε όπως επίσης έχω κάνει με ταξίδι στην Ευρώπη με 180+ και βροχή και αισθανόμουν σαν να μην τρέχει τίποτα.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Ego exo ena corsa 1.4 twinport kai otan thelo kai mporo to skizo arkoyntos...
A kai sto stripsimo einai poly kalo...Σε σχέση με ποιό? Το προηγούμενο Corsa?
Όλα τα αμάξια στρίβουν, το θέμα είναι πόσο απολαυστικά, και σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους!
Δεν νομίζω το Corsa να έχει ελπίδες στην πίστα μαζί με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά της κατηγορίας του...
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]