-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Για να βγεις μπροστά από ΟΛΟΥΣ με το καλημέρα χωρίς να σε αμφισβητήσει κανείς. Είναι σημαντικό ατού, ειδικά όταν είσαι νεοφώτιστος και έχεις μεγάλες φιλοδοξίες.Δε μπορεις να βγεις μπροστα απο ολους την ωρα που η τεχνογνωσια και οι πατεντες χρησιμοποιουνται χρονια απο τις αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες.
-
Aπ' όλους του κινέζους ρε συ, σιγά μη βγει και πιο μπροστά από τη Μερσεντέ.
-
Μπράβο τους! Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αφιερωμένο σε όσους προ ετών χλεύαζαν (και σε αυτό το φόρουμ) τους κινέζους ...γιατι αξιζαν κάτι καλύτερο χλευασμου?
Landwind θα πω και θα σωπασω...
Απο εκει και πέραν αν σοβαρευτηκαν in the meantime... θα φανει στην πράξη.
-
Παντως εχει γεμισει Ευρωπαιους μηχανολογους και ευρωπαικες εταιρειες η Κινα.Οι οποιες εταιρειες φυσικα πουλανε τεχνοχνωσια και προιοντα στις κινεζικες αυτοκινητοβιομηχανιες.
-
Και αμερικάνους, και κορεάτες και ιάπωνες. Η Κίνα είναι το νέο Ελ Ντοράδο, και θα παραμείνει έτσι για χροοοόνια ακόμη.
-
κατ' αρχήν μπράβο τους και μαγκιά τους. Θα κρατούσα όμως μια επιφύλαξη μέχρι να δω την τιμή πώλησης. Αν δεν είναι φθηνότερα από τις 'φθασμένες' μάρκες (χωρίς να περιμένω τιμές εξεφτελιστικές όπως πωλούνται σήμερα τα άλλα κινέζικα) και αν δεν έχουν ένα καλό στάνταρ από ποιότητα και αξιοπιστία δεν νομίζω να περπατήσουν όσα αστέρια και να πάρουν.
Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα είναι ένα παράδειγμα για κάτι μεγαλοεταιρείες που στήνουν σε πλαίσια 10ετίας+ καινούργιο εξωτερικό design και τα πουλάνε για νέα μοντέλα από τις 'φθηνές' μάρκες του γκρουπ.
-
Τιμή, από 16.000€ λένε... Σα πολλά να είναι.
http://www.autoblog.gr/2013/03/15/qoros-3-sedan-priced-from-16000-eur/ -
Για ένα πεντάστερο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο πιο μεγάλο από Τζέτα ή S40, είναι η αναμενόμενη.
Μερικοί από τους προμηθευτές -
Μωρε μπράβο (για τους προμηθευτές λεω)
-
Με τι κινητηρα κανει 16.000 ευρω?
-
Θα εχει και διπλοσυμπλεκτο εμαθα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Με τι κινητηρα κανει 16.000 ευρω? -
Νέα αποτελέσματα, με Bmw i3 και Note να παίρνουν 4 αστέρια.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Νέα αποτελέσματα, με Bmw i3 και Note να παίρνουν 4 αστέρια.
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploa ... 00x613.pngΒασικά 5αστερα ειναι και αυτά... απλά εχουμε κάτι μλκιες τυπου 'πεζοι' να γαμάνε το σκορ... Λίγη σημασια δίνω πια στα αστέρια. Frontal, side, pole και τελος... Αμα ειναι αυτά καλα, ουτε που με νοιαζει για τα υπολοιπα.
-
Έχεις δίκιο εν μέρει αλλά σε άλλες χώρες που οι ασφάλειες λειτουργούν διαφορετικά με ένα 5στερο που παίρνει καλό σκορ στους πεζούς θα σου στοιχίσει λιγότερο να το ασφαλίσεις
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Έχεις δίκιο εν μέρει αλλά σε άλλες χώρες που οι ασφάλειες λειτουργούν διαφορετικά με ένα 5στερο που παίρνει καλό σκορ στους πεζούς θα σου στοιχίσει λιγότερο να το ασφαλίσειςσυμφωνούμε, δεν υπάρχει θέμα... Δε μου αρέσει που στην εννοια του Ncap και στην βαθμολογηση ανακατεύουν αλλες παραμέτρους. Εμενα ως καταναλωτη με ενδιαφέρει το αμάξι που επιλέγω ΣΕ ΜΕΝΑ τι ασφαλεια προσφέρει και εννοώ την παθητική ασφάλεια.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες σήμερα δεν μπορουν να επικαλεστουν πως πχ έλαβαν 5αστερη βαθμολογηση στην παθητική ασφάλεια. Το Ncap ορίζει πως η βαθμολογία ειναι ενιαία και αδιαίρετη, πράγμα που με βρίσκει αντίθετο. Το ιδανικό θα ήταν να δίνουν για κάθε τομέα ξεχωριστή βαθμολογία. Δεν είμαι αντίθετος στον ελεγχο δλδ νέων παραμέτρων... οχι ομως στην βαθμολογία 'σουμα'.
-
και πιθανότατα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που επιλέγουν τη βαθμολογία σούμα.
Επειδή by default όλοι θα ενδιαφέρονταν μόνο για το τι προσφέρει σε αυτούς (οπότε και οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα επικεντρώνονταν μόνο εκεί) ενώ ο σκοπός είναι να φτιαχτούν ασφαλέστερα για όλους.
Σούμα λοιπόν, για να 'υποχρεώσει' να μην ενδιαφέρονται μόνο για ορισμένες από τις παραμέτρους.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και πιθανότατα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που επιλέγουν τη βαθμολογία σούμα.Επειδή by default όλοι θα ενδιαφέρονταν μόνο για το τι προσφέρει σε αυτούς (οπότε και οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα επικεντρώνονταν μόνο εκεί) ενώ ο σκοπός είναι να φτιαχτούν ασφαλέστερα για όλους.
Σούμα λοιπόν, για να 'υποχρεώσει' να μην ενδιαφέρονται μόνο για ορισμένες από τις παραμέτρους.
Εν μέρει λαθος τρόπος για να σπρώξεις προς καποια κατευθυνση και τελος παντων αν αρχίζεις να επιβάλεις στα πάντα νορμες σχετικά με το πως θα πρεπει να είναι, ας βγάλουν ένα Google Car με ένα σχήμα, ενα configuration, να οδηγιεται και μονο του να τελειωνουμε μια ωρα αρχύτερα...
Δεν δέχομαι η ΕΕ να μου ορίζει την κάθε εκφανση της ζωης μου... με ποιο πρόσφατη τα καζανάκια για τις χεστρες.... μετα απο ενα σημειο απλα ΗΜΑΡΤΟΝ.
-
Οι προδιαγραφές που έχουν είναι σύγχρονες και αυστηρές. Άρα τα συγκεκριμένα ...4αστερα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Crash Tests-Αποτελεσματα Euroncap