-
το τιμονι και εξωτερικα το medusa ποτε δεν μου αρεσε... το ταμπλο του παλι παρα πολυ!
-
το πιο ομορφο σαλονι για εμενα, συνδυαζει το σπορ με την πολυτελεια!
-
Πολύ κουμπομάνι στο τιμόνι μαζί και με ρολόι με οθόνη, ιδανικό πακέτο για τρακάρισμα.
-
Μιας και πιάσαμε τα κοκπιτ θα μου επιτρέψετε να βάλω τα σωστά για λάντσια εσωτερικά. Μπορώ να βάλω πολλά ακόμα αλλά θα συγκρατηθώ!
-
-
Aυτό το είδατε?...
Fiat scales back Lancia as brand is banished to Italy
-
Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης αρα καλώς τον πήρε.
-
Υπαρχει μια kappa 2λιτρη ατμοσφαιρα '96-'97 ,1ο χερι με αληθινα ουτε 80.000km σερβισαρισμενη χωρις παγιες οφειλες που ψαχνει κατοχο.. αν καποιος συγκινηθηκε ας στειλει ενα πμ..
-
-
Μεγάλος μηχανολόγος, κακός επιχειρηματίας. RIP.
-
Εδώ και εναμισυ χρονο καθε 1000χλμ με 1500χλμ στο αυτοκίνητο μου ( LANCIA DELTA 1.9 TWIN TURBO) αναβει η ενδειξη chec engine (κιτρινη) και ο κινητηρας μπαινει σε safe mode. Eχω επισκεφθει πανω απο 8 φορες την αντιπροσωπια μου σβηνουν τη βλαβη και μου λενε οτι εχει καποιο προβλημα ενας αισθητηρας θερμοκρασιας, και θα επικοινωνησουν με την αθηνα και μετεπειτα με Ιταλια για να δουν τη θα κανουν, και μεχρι σημερα ακομη περιμενω.
Επειδη διαβασα απο εναν κατοχο ιδίου αυτοκινητου με ονομα Lamiotis οτι ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα πριν απο δυο χρονια,
μήπως θα ηταν εύκολο να μου δώσει το mail του να επικοινωνήσω μαζι του π.χ. που επισκεύασε αυτός το αυτοκίνητο του ποσο του στοίχησε και τι τελικά ηταν. -
Ο χρήστης RITZ έγραψε:
Εδώ και εναμισυ χρονο καθε 1000χλμ με 1500χλμ στο αυτοκίνητο μου ( LANCIA DELTA 1.9 TWIN TURBO) αναβει η ενδειξη chec engine (κιτρινη) και ο κινητηρας μπαινει σε safe mode. Eχω επισκεφθει πανω απο 8 φορες την αντιπροσωπια μου σβηνουν τη βλαβη και μου λενε οτι εχει καποιο προβλημα ενας αισθητηρας θερμοκρασιας, και θα επικοινωνησουν με την αθηνα και μετεπειτα με Ιταλια για να δουν τη θα κανουν, και μεχρι σημερα ακομη περιμενω.
Επειδη διαβασα απο εναν κατοχο ιδίου αυτοκινητου με ονομα Lamiotis οτι ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα πριν απο δυο χρονια,
μήπως θα ηταν εύκολο να μου δώσει το mail του να επικοινωνήσω μαζι του π.χ. που επισκεύασε αυτός το αυτοκίνητο του ποσο του στοίχησε και τι τελικά ηταν. -
Μπορεί το μελος Lamiotis να επικοινωνησει μαζι μου στο email airmpagla@yahoo.gr για προβλημα με Lancia delta diesel
-
Θα εχουμε καινουργια Delta?http://news247.gr/eidiseis/auto/auto-news/nea-lancia-delta-integrale-muthos-h-pragmatikothta.3559501.html
-
Όχι δεν θα έχουμε.
-
-
Διαβάστε συμβάν να πάθετε. Στην οικογένεια, είμαστε σε φάση να συμμαζέψουμε τα έξοδα της οικογένειας και έτσι απο τα 3 αυτοκίνητα που υπάρχουν, σκεφτόμαστε να διώξουμε τα δύο μικρά (Υ και παντα) για την αγορά καινούριου. Έτσι λοιπόν πήγαν και τα δύο αυτοκίνητα για έλεγχο και για εκτίμηση της αξίας τους για αγορά καινούριου. Στον έλεγχο λοιπόν του Υ, ο ειδικός έδωσε τα εύσημα στον πατέρα μου. Του είπε οτι για την ηλικία του (μοντέλο του 2000), το όχημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Χωρίς διαρροές, χωρίς σκουριές, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ειρωνεία;; Το παντάκι αν και κατα 4 χρόνια νεότερο, ήταν σε ελαφρώς υποδεέστερη κατάσταση .
Και χωρίς όμως τη γνώμη του ειδικού και του μάστορα που συντηρεί το αυτοκίνητο, η γνώμη μας δεν απέχει και πολύ απο το σχόλιο του ειδικού. Με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο οπου για άγνωστο ακόμα λόγο(όσοι μάστορες το τσέκαραν δεν έχουν εντοπίσει την αιτία) αλλάζουμε μπαταρίες σωρηδόν, το αμάξι δεν έχει ζητήσει ΤΙΠΟΤΑ περα απο τα τυπικά και προβλεπόμενα. Πάντα ετοιμοπόλεμο και μάχιμο. Και τον χαμάλη έχει κάνει και έχει φάει ταλαιπωρία απο τα πρώτα μου οδηγικά βήματα αλλά δεν νιώθει. Ταξιδεύεις και στην καμπίνα δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία τριγμού. Το χρώμα γυαλίζει λες και μολις βγήκε απο το εργοστάσιο. Όλα αυτά προς απάντηση όσων αμφισβητούν ακόμα τα Ιταλικής καταγωγής αυτοκίνητα.
Στην παρούσα φάση όπου σκεφτόμαστε την αγορά καινούριου, θα επιλέγαμε με κλειστά μάτια το καινούριο Υ αλλά η εταιρεία δεν μας έκανε τη χάρη . Ειλικρινά κρίμα για μία τέτοια ιστορική φίρμα με τόσο ποιοτικά προϊόντα, να έχει τέτοια κατάληξη. Ας ελπίσουμε οτι θα επιστρέψει κάποια στιγμή δριμύτερη και να μας καταπλήξει. Για την ώρα, ας την ευχαριστήσουμε για οτι έχει προσφέρει στο χώρο της αυτοκίνησης εδω και τόσα χρόνια.
-
δεν αναβει το θερμαινομενο πισω τζαμι
η ασφαλεια ειναι καλη αλλα δεν φτανει ρευμα πισω στα καλωδια
ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα ενδιαμεσο ρελε η στον διακοπτη να το κοιταξω πρωτου φτασω ηλεκτρολογο?ευχαριστω
-
Κοίταξες τη λαστιχένια φυσούνα που υπάρχει δίπλα στο μεντεσέ της πόρτας???
Παίζει να έχουν κοπεί τα καλώδια από το άνοιξε-κλεισε...
-
Κοίταξες τη λαστιχένια φυσούνα που υπάρχει δίπλα στο μεντεσέ της πόρτας???
Παίζει να έχουν κοπεί τα καλώδια από το άνοιξε-κλεισε...
η φυσουνα ειναι ενταξει μεσα δεν την κοιταξα να σου πω την αληθεια θα την δω και θα πω
LANCIA FORUM