Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Σήμερα συνέβη το εξής περιστατικό:
Ένας τύπος πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και ισχυρίζεται ότι νωρίτερα το πρωί τον χτύπησε στον προφυλακτήρα (γρατζούνισε για την ακρίβεια).
Ο πατέρας μου φυσικά δε θυμάται κανένα τέτοιο περιστατικό.
Ο τύπος λέει ότι πήρε τα στοιχεία από την τροχαία.
Οι απορίες μου είναι τι κάνουμε αρχικά σε αυτήν την περίπτωση και κατά 2ον η τροχαία δίνει έτσι απλά τα στοιχεία? Ύποπτο μου φαίνεται.... Ιδιαίτερα αφού δεν έχει γίνει τίποτα...
Η ασφαλιστική λεει οτι αποζημιώνει και σε αυτήν την περίπτωση, σκοπός είναι όμως ότι δεν έγινε κάτι...
Πρόκειται προφανώς για απατεώνα..
Τι κάνουμε;
Ζήτα πληροφορίες για μέρος, ώρα και να σου περιγράψει το αυτοκίνητό σου καθώς και το πως του προκαλέσατε τη ζημιά.
Αν σε κάποια σημεία έχουν βάση αυτά που υποστηρίζει, τότε το περιστατικό μπορεί να έγινε π.χ. όταν πήγε να ξεπαρκάρει ο πατέρας σου. Τσέκαρε και το σημείο επαφής που θα σου πει. Δηλ. ποια γωνία του προφυλακτήρα χτύπησε με ποιο σημείο του δικού του αυτοκινήτου. Αν το δικό σας αυτοκίνητο έχει ίχνη επαφής τότε ίσως και να έγινε. Αν όχι, τότε υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες ότι όντως συνέβη.
Η τροχαία από τη στιγμή που της αναφερθεί τροχαίο με εγκατάλειψη, από την πινακίδα βρίσκει άμεσα τα στοιχεία του άλλου οχήματος. Εφόσον έχει συγκρατήσει το νούμερο της πινακίδας, τα στοιχεία μπορεί να τα βρει και μέσω της ασφαλιστικής.