-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πέτρο αύριο τελευταία μέρα. Βιαστείτε! Εφορία. Όχι τράπεζα. Με την άδεια μαζί εννοείται. Στην ΔΟΥ που πάγεται ο ιδιοκτήτης νομίζω.Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για την έγκαιρη απάντηση.
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που το άφησα ακινητοποιημένο στο χωριό μου στην Ελλάδα. Αν δεν αγοράσω τα τέλη, πειράζει? Δεν το κινώ.
2η ερώτηση (προς όσους έχουν διάθεση να απαντήσουν): αν έχει ένας ιδιώτης 2 αυτοκίνητα στο όνομά του, το τεκμήριο είναι το άθροισμα των τεκμηρίων τους, σωστά? Ή έχει άλλο συντελεστή?
ευχαριστώ!
-
Για να μην πληρώσεις τέλη πρέπει να παραδώσεις πινακίδες προσωρινά πριν την 01/01 (δηλαδή αύριο)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για να μην πληρώσεις τέλη πρέπει να παραδώσεις πινακίδες προσωρινά πριν την 01/01 (δηλαδή αύριο)σε άλλη άλλη εφορία, άλλος εκτός από τον ιδιοκτήτη μπορεί να πάρει το σήμα?
-
Το καρφούρ είναι που έχει πολιτική διαφοράς τιμής από άλλο κατάστημα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καρφούρ είναι που έχει πολιτική διαφοράς τιμής από άλλο κατάστημα;Δεν το ξέρω,
βρήκες αλλού φτηνό ARIEL? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καρφούρ είναι που έχει πολιτική διαφοράς τιμής από άλλο κατάστημα;Νομίζω ότι έχει. Για κοίταξε στη τελευταία σελίδα των φυλλαδίων τους, στα ψιλά γράμματα. Ή στο site.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καρφούρ είναι που έχει πολιτική διαφοράς τιμής από άλλο κατάστημα;Όχι είναι αυτό που έχει άλλες τιμές στο ράφι κι άλλες στο ταμείο.
(Τουλάχιστον ένα κατάστημά τους έχει πιαστεί κατ΄επανάληψη να το κάνει αυτό κι αν δε κάνω λάθος το έκλεισαν προσωρινά. )
-
Και για του λόγου το αληθές: (γιατί σε αυτό το φόρουμ μιλάμε πάντα με στοιχεία!)
- «Carrefour Μαρινόπουλος», super-market (Αχαρνών 300, Αθήνα): κατά τη διάρκεια του ελέγχου (01.10.08) διαπιστώθηκαν παραπλανητικές ενδείξεις. Συγκεκριμένα, το κατάστημα διαφήμιζε μείωση τιμών σε 1.000 προϊόντα. Σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε 33 προϊόντα διαπιστώθηκε ότι σε τέσσερα από αυτά δεν υπήρχε μείωση της τιμής.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/12/2008_261803
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Έχω την εξής απορία.
Είμαι 20, έχω δίπλωμα 26 μήνες αλλά σύμφωνα με τους όρους στις εταιρειές ενοικιάσεως δεν μπορεί να νοικιάσω αυτοκίνητο. Υπάρχει κάποια που να μου το επιτρέπει, χωρίς να με ενδιαφέρει τι αυτοκίνητο ή αν επιβαρύνομαι έξτρα στην τιμή;;Ευχαριστώ!
-
Hertz σίγουρα με έξτρα ποσό. Εξωτερικό ή έλλάδα σε ενδιαφέρει;
-
Δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική πληροφορία στο σαιτ... για εσωτερικό ενδιαφέρομαι. ξέρεις κάτι παραπάνω;
ευχαριστώ! -
Eγώ από hertz είχα νοικιάσει από Ελβετία και από Αθήνα παλιότερα, όταν ήμουν κάτω από 21. Σε συνεννόηση με το ντόπιο γραφείο φυσικά, με έξτρα χρέωση, αντίστοιχη αυτής για δεύτερο οδηγό.
-
Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει αυτό και τωρα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, οποιοσδήποτε ξέρει κάτι, ας το προσθέσει. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει αυτό και τωρα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, οποιοσδήποτε ξέρει κάτι, ας το προσθέσει.θα χρειαστείς σίγουρα πιστωτική κάρτα.
Hertz στη Σουηδία, Ιταλία και Νορβηγία δεν νοίκιαζαν για κάτω από 23 πάντως (τσεκαρισμένο και τελικά οδηγούσα μόνο εγώ) -
Η πιστωτική υπάρχει, δεν είναι εκεί το πρόβλημα !
-
Μια απορία. Σε φίλο, η εταιρία που δουλεύει του έχει δώσει αμάξι, το οποίο είναι νοικιασμένο από εταιρία ενοικιάσεως. Το αμάξι είναι 8 μηνών κι έχει πλαστικά τάσια. Από τα παρκαρίσαμτα όμως τα έχει γδάρει, όχι πολύ, αλλα φαίνονται. Του έχουν πει να το παραδώσει σε ένα μήνα. Θα πρέπε να τα αλλάξει τα τάσια ή θα τα χρεώσει η εταιρία ενοικιάσεως;
-
Μια βοηθεια please!!!!
Σταμπαρησα και θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο που εχει μονο αριθμο κυκλοφοριας.
Επειδη ομως ΕΧΩ ηδη ενα με μονο αριθμο τι μπορω να κανω;Για λεγετε και γληγορις μη τυχον και χασω το κελεπουρι!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια βοηθεια please!!!!Σταμπαρησα και θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο που εχει μονο αριθμο κυκλοφοριας.
Επειδη ομως ΕΧΩ ηδη ενα με μονο αριθμο τι μπορω να κανω;Για λεγετε και γληγορις μη τυχον και χασω το κελεπουρι!!!
Ενας θα σου ελεγε να 'χασεις' τις πινακιδες απο το ενα αμαξι και οταν βγαλεις καινουργιες να ζητησεις ζυγο αριθμο.
-
Τουλάχιστον δύο θα στο έλεγαν αυτο..
-
Tι διαφορα εχει ο μονος αριθμος απο τον ζυγο δηλαδη???Το βλεπω που το αναφερουν συχνα και σε αγγελιες αλλα δεν εχω καταλαβει ποιοα η διαφορα.Το ενα εχει μονο αριθμο και το αλλο ζυγο.Ε και?????
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο