-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Καταρχήν καμιά τράπεζα δε δίνει το 100% της αξίας του ακινήτου.Ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη δίνει το μέγιστο 60-75% ανάλογα την τράπεζα.Το καλό με το δάνειο είναι ότι δεν έχεις πρόβλημα έξωσης.Αγοράζεις ένα σπίτι και ξέρεις ότι για όλη τη διάρκεια του δανείου.και φυσικά και μετά,δε θα φύγεις απο το σπίτι.Στα ενοικιαζόμενα ούτε χαλιά δεν μπορείς να αγοράσεις!Εξαρταται απο τι εγγυησεις μπορεις να δωσεις.Αν βαλεις καποιο αλλο ακινητο , με μεγαλη αξια, υποθηκη σου δινουν και το 100% της αξιας αυτου που θες να αγορασεις.
-
O ΦΠΑ που θα μπει στις νεεςσ οικοδομες αν λειτουργησει σωστα θα πρεπει οι τιμες κατασκευαστη να πεσουν.
Αλλα ολοι προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα ανοδου των τιμων σωνει και καλα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Καταρχήν καμιά τράπεζα δε δίνει το 100% της αξίας του ακινήτου.
Δινει η Alpha...
Χωρίς όριο στο ποσό;Μήπως έχει ένα όριο π.χ 35.000
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η γνώμη μου είναι πως αν δεν έχεις έτοιμο σπίτι από γονική παροχή για να μείνεις ή τα λεφτά να το αγοράσεις χωρίς δάνειο (ή έστω μεγάλο μέρος αυτών) καλύτερα στο νοίκι. Με το δάνειο θα πληρώνεις περίπου όσα στο νοίκι, θα έχεις ένα εντελώς ανελαστικό έξοδο-βραχνά πάνω από το κεφάλι σου και όταν 'σου μείνει' το σπίτι θα έχει χάσει ήδη μεγάλο μέρος της αξίας του λόγω παλαιότητας και θα είσαι ήδη μάλλον γέρος, οπότε τα όποια ωφέλη τελικά θα τα καρπωθούν τα παιδιά σου.
Λίγο είναι αυτό Κώστα?!
Πώς φαίνεται το διαφορετικό marrital status μας!
Αυτό που σκέφτομαι και φρικάρω είναι ότι αν δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις σε μερικές δόσεις του δανείου μπορεί να σου πάρουν το σπίτι. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και ανά πάσα στιγμή μπορώ να βρεθώ άνεργος για μερικούς μήνες μου αποκλείει οποιαδήποτε σκέψη για μεγάλο δάνειο. Τουλάχιστον αν είσαι στο νοίκι μπορείς πάντα να ψάξεις για σπίτι με φθηνότερο ενοίκιο αν γίνει η στραβή.
Επίσης δεν βλέπω το λόγο να είμαι αναγκασμένος να συμβιβάζομαι επαγγελματικά λόγω ανελαστικών ανειλημμένων υποχρεώσεων για να 'τα βρουν έτοιμα' τα παιδιά μου. Όλοι ξέρουμε ότι οι εργοδότες ποντάρουν σε αυτή τη λεπτομέρεια όταν έρχεται η ώρα να σκεφτούν έναν υπάλληλό τους. Αν είναι παντρεμένος με παιδιά τους παίρνει να γράψουν κανονικά τις όποιες επιθυμίες του για μισθολογική/ιεραρχική ανέλιξη αφού ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να τα βροντήξει κάτω.
Αυτό βέγαια ταιριάζει καλύτερα σε άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ο πατέρας μου είναι πολ. μηχανικός και ενώ έχουμε χρήματα να αγοράσουμε δικό μας σπίτι μένουμε σε ενοίκιο απλά γιατί η επένδυση σε σπίτι 'είναι πεταμένα λεφτά' (έκφραση του πατέρα)
Αυτο ειναι το πιο κουφο που εχω ακουσει!!! Αν τα λεφτα που θα δωσει στο σπιτι ειναι χαμενα (και στη χειροτερη αν δεν μεινει μεσα μπορει να το νοικιασει και να του αποφερει ενα εισοδημα) τοτε τα λεφτα που δεινει στο ενοικιο τι ειναι?????? Εγω ειμαι πολυ κατα του ενοικιου,καλυτερα δανειο και στο τελος να σου μεινει ενα σπιτακι παρα ενοικιο. Πολυ περιεργη αποψη του πολιτικου μηχανικου!!!
Koιτάξτε... όταν τέθηκε το ζήτημα καταλήξαμε ότι το να αγοράσουμε νέο σπίτι ισοδυναμούσε με ενοίκια σχεδόν 40 ετών, συνεπώς από καθαρά οικονομοτεχνική πλευρά αυτό είναι ασύμφορο. Να προσθέσω ότι διαθέτουμε αρκετά σταθερά εισοδήματα, ώστε να μην μας απασχολεί το πάγιο έξοδο του ενοικίου. Από την άλλη βέβαια υπάρχει πάντα ο παράγοντας 'θέλω να έχω μία στέγη πάνω από το κεφάλι μου' μόνο που στην δική μας περίπτωση τουλάχιστον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Να προσθέσω ότι τα χρήματα δεν τα είχαμε στην τράπεζα αλλά κυρίως σε άλλα ακίνητα (τα οποία θα έδιναν υπεραξίες στο μέλλον-και έδωσαν), το οποίο αποτελούσε άλλον έναν ανασταλτικό παράγοντα.
Συνοψίζοντας, στην δική μας τουλάχιστον περίπτωση, το να αγοράσεις σπίτι δεν συνέφερε σε σχέση με το δεδομένο ύψος του ενοικίου. Ένα σπίτι όμως για τους περισσότερους πίστεύω έχει και ψυχολογικές προεκτάσεις 'εξασφάλισης' τις οποίες ο πατέρας μου ως επαγγελματίας του κλάδου είχε πλήρως απομυθοποιήσει.
Σημαντικό είναι ακόμη ότι αγοράζοντας σπίτι ακυρώναμε το πλεονέκτημα της πολιτικού μηχανικού πατέρα μιας και θα αγοράζαμε σπίτι 'φασόν' πληρώνοντας άλλον πολιτικό μηχανικό. Καταλήξαμε πως αν θα μέναμε σε δικό μας σπίτι αυτό θα ήταν χτισμένο από τον πατέρα, δεδομένου όμως ότι ο τελευταίος δεν... οδηγεί, θα έπρεπε να είναι κοντά σε συγκοινωνίες κάτι που δεν έχουμε ακόμα καταφέρει.EDIT: + ό,τι αναφέρει ο TGD στο επόμενο post
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ο πατέρας μου είναι πολ. μηχανικός και ενώ έχουμε χρήματα να αγοράσουμε δικό μας σπίτι μένουμε σε ενοίκιο απλά γιατί η επένδυση σε σπίτι 'είναι πεταμένα λεφτά'
Αυτο ειναι το πιο κουφο που εχω ακουσει!
Η εφορία σε φορολογεί για το δικό σου σπίτι. Αλλά αν το σπίτι είναι νοικιασμένο, θεωρείται έξοδο! Επιπλέον, πρέπει να βάλεις και στην εξίσωση τη συντήρηση του σπιτιού, την οποία πληρώνει ο ιδιοκτήτης κι όχι ο ενοικιαστής. Ειδικά σε πολυκατοικία, άντε να συμφωνήσεις με τους άλλους για τη συντήρηση.
Τώρα για ένα σπίτι ιδιόκτητο (για να μένω) δεν έχω αντίρριση, αλλά τα πολλά είναι πρόβλημα.
-
Ένας καλός τρόπος για να πέσουν οι τιμές είναι να αρχίσουν όλοι να πουλάνε...
Δεν νομίζω όμως ότι αυτό θα συμβεί...
-
Το ιδιόκτητο σπιτι συμφερει,πρεπει να συνδιαστούν σημεια και τερατα μαζεμένα για να μην συμφερει ( να εχεις σπιτι σε περιοχη με αξια που θα πεσει,να εχεις μεγαλα εξοδα συντηρησης,να εισαι στο ενοικιο με τιμες του 1900 κτλ).
Ειλικρινά δεν εχω ξανακουσει για π.μηχανικό που να μην οδηγει και να μην θελει σπιτι -
Μεχρι 200 μετρα σπιτι δεν εχεις προβλημα με την εφορια.
Το ενοικιο εκπιπτει μεχρι 15% επι του φορου, οχι περισσοτερο.Ενα σπιτι σημερα 100 μετρα με καποιες ανεσεις νοικιαζεται περιπου 600-800 ευρώ αναλογος την περιοχη, το ξερω υπαρχουν και ακριβοτερα.
Με αυτη τη δοση για 20 χρονια διαρκεια δανειου παιρνεις περιπου 150,000 με 180,000 ευρώ δανειο, + αν εχεις κατι ακομα περνεις σπιτι ανετα και επωφελεισαι και την εκπτωση των τοκων απο τον φορο.
Στο ενοικιο τα προβληματα ειναι καμποσα.
-Η οποιαδηποτε αλλαγη στο σπιτι ή αντικατασταση εγκρινεται απο τον ιδιοκτητη.
-Ο καθε ιδιοκτητης αυξανει οσο θελει το ενοικιο χωρις κανενα ελεγχο
-Ανα πασα στιγμη σε βγαζει εξω
-Δεν θα ειναι ποτε αυτο που ψαχνεις η που θες να φτιαξειςΚαι αλλες ιστοριες που κατα καιρους ολοι μας εχουμε ακουσει.
Δεν νομιζω οτι το ενοικιο εχει σοβαρα πλεονεκτημτα εναντι της αγορας, μπορει βραχυπροθεσμα να φανταζει ελκυστικοτερο αλλα σε βαθος χρονου κουραζει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η γνώμη μου είναι πως αν δεν έχεις έτοιμο σπίτι από γονική παροχή για να μείνεις ή τα λεφτά να το αγοράσεις χωρίς δάνειο (ή έστω μεγάλο μέρος αυτών) καλύτερα στο νοίκι. Με το δάνειο θα πληρώνεις περίπου όσα στο νοίκι, θα έχεις ένα εντελώς ανελαστικό έξοδο-βραχνά πάνω από το κεφάλι σου και όταν 'σου μείνει' το σπίτι θα έχει χάσει ήδη μεγάλο μέρος της αξίας του λόγω παλαιότητας και θα είσαι ήδη μάλλον γέρος, οπότε τα όποια ωφέλη τελικά θα τα καρπωθούν τα παιδιά σου.
Εξαρταται απο το ποσα χρονια ειναι η αποπληρωμη.Αν παρεις απο αυτα τα δανεια που διαφημιζονται τωρα ,δοση κατω απο 400
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ένας καλός τρόπος για να πέσουν οι τιμές είναι να αρχίσουν όλοι να πουλάνε...Δεν νομίζω όμως ότι αυτό θα συμβεί...
Εγω αυτες τις μερες αγοράζω παντως ,και πιστευω οτι ο πωλητης παιρνει απο μενα ίσως και τα διπλα απο οσα εδωσε αρχικα,για ενα σπιτι που ειναι τωρα 4 ετων.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μεχρι 200 μετρα σπιτι δεν εχεις προβλημα με την εφορια.
Το ενοικιο εκπιπτει μεχρι 15% επι του φορου, οχι περισσοτερο.Ενα σπιτι σημερα 100 μετρα με καποιες ανεσεις νοικιαζεται περιπου 600-800 ευρώ αναλογος την περιοχη, το ξερω υπαρχουν και ακριβοτερα.
Με αυτη τη δοση για 20 χρονια διαρκεια δανειου παιρνεις περιπου 150,000 με 180,000 ευρώ δανειο, + αν εχεις κατι ακομα περνεις σπιτι ανετα και επωφελεισαι και την εκπτωση των τοκων απο τον φορο.
Στο ενοικιο τα προβληματα ειναι καμποσα.
-Η οποιαδηποτε αλλαγη στο σπιτι ή αντικατασταση εγκρινεται απο τον ιδιοκτητη.
-Ο καθε ιδιοκτητης αυξανει οσο θελει το ενοικιο χωρις κανενα ελεγχο
-Ανα πασα στιγμη σε βγαζει εξω
-Δεν θα ειναι ποτε αυτο που ψαχνεις η που θες να φτιαξειςΚαι αλλες ιστοριες που κατα καιρους ολοι μας εχουμε ακουσει.
Δεν νομιζω οτι το ενοικιο εχει σοβαρα πλεονεκτημτα εναντι της αγορας, μπορει βραχυπροθεσμα να φανταζει ελκυστικοτερο αλλα σε βαθος χρονου κουραζει.
Γιώργο συμφωνώ με αυτά που γράφεις για την 'ασφάλεια' που παρέχει σε έναν οικογενειάρχη, ιδιαίτερα, το δικό του σπίτι. Συμφωνώ επίσης ότι το δάνειο για κατοικία θα πρέπει να είναι - το πολύ- για 20 χρόνια. Μεγαλύτερης διάρκειας δάνειο σημαίνει ότι πληρώνεις πολλαπλάσιους (έως 2 φορές υπολογίζω) του κεφαλαίου τόκους, για μία αξία που αυτή την στιγμή είναι, κατά την γνώμη μου, εξαιρετικά υπερτιμημένη.
Από την άλλη το σπίτι που έχει ενοίκιο αυτή την στιγμή 600 με 800 ευρώ σε καμμία περίπτωση δεν έχει καινούριο για αγορά έως 180.000 ευρώ αλλά πολύ παραπάνω (έως και 300.000 ευρώ).
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, μένω σε ιδιόκτητο σπίτι, αλλά είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με τις τιμές που ζητούν για καινούρια, αλλά και παλαιότερα διαμερίσματα (έως 20 χρόνων). Δεν μπορώ να καταλήξω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Τείνω να συμφωνήσω με την θεωρία του cpp, ότι θα επακολουθήσει μεγάλο κραχ. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι τέτοιο -
Όσο βρίσκουν αγοραστές και οι ελεύθεροι χώροι για αγορά και κατασκευή νέων σπιτιών μειώνονται οι τιμές θα διατηρούνται ψηλά.Επίσης σημαντικός παράγωντας είναι τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού.
-
Δεν θα έλεγα σε κανένα να πουλήσει το σπίτι του και να μέινει στο νοίκι.... αλλά έαν κάποις θέλει να αγοράσει τότε ισως να είναι καλύτερα να το κανει σε 2-3 χρόνια που θα πέσει η φούσκα λίγο και όχι σήμερα.
Συνένοχος στην φούσκα ειναι και η κυβέρνηση με την τρομοκρατία του ΦΠΑ
στα ακίνητα και οτι δήθεν θα ακριβίνουν μέχρι και 19%. Αυτό όμως ειναι ή μισή αλήθεια, η άλλη μισή είναι οτι οι κατασκευαστές ΔΕΝ θα πληρώνουν ΦΠΑ
στα υλικά, άρα στο τέλος οι τιμές θα είναι πολύ λίγο αυξημένες, δεδομένης
της ίδιας ζήτησης ή οποία είναι αδύνατο να συνέχιστεί...Άρα, -- και όποιος θέλει ας με ακούσει -- απο το καλοκαίρι του 2006 θα έχουμε μεγάλη πτώση στις τιμές των ακινήτων και στην Αθήνα, και θα γίνει και εκεί αυτό που συμβαίνει σήμερα στην υπόλοιπη επαρχία.
-
Eιναι γεγονός πως αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα σπίτι και πρέπει να χρεωθείς με δάνειο για αυτό καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα να τα λεφτά του δανείου να τα δίνεις σε νοίκι και να αλλάζεις και σπίτι όποτε θέλεις. Αυτό φαίνεται λογικό και ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι όταν αύριο μεθαύριο θα θέλεις να το μεταβιβάσεις στα πιαδιά/παιδί σου θα πρέπει να πληρώσεις ένα σημαντικό ποσό στην εφορία. Οπότε στην τελική η αγορά σπιτιού είναι περισσότερο ζημιογόνα από να μένεις στο νοίκι...
Υπάρχει όμως ένα θεματάκι που δεν το έχει σκεφτεί κανένας σας ακόμα και αλλάζει τους κανόνες του παιγνιδιού.
Στο δάνειο η δόση σου είναι σταθερή και μπορεί σήμερα το ποσό να φαίνεται τρομακτικό, ειδικά αν ειναι πάνω από 600Ευρώ, αλλά σε 10 χρόνια θα παραμείναι 600ευρώ, σε αντίθεση με το θωρητικό νοίκι που θα πλήρωνες και που θα έχει αυξηθεί, επίσης τρομακτικά...
Αυτός ο λόγος και μόνο φτάνει για να σε κάνει να χρεωθείς με ένα δάνειο ώστε να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι.
Καλύτερη λύση για μένα από αυτά που βλέπω και εδώ στο Ηράκλειο, είναι για μένα να αγοράσεις ένα οικόπεδο και να καταφέρεις να το χτίσεις έστω και σιγά σιγά.
btw Δεν ξέρω τι γίνεται στην Πάτρα, αλλά εδώ (Ηράκλειο) η κατάσταση ειναι εκτος ελέγχου. Για τα 80τετραγωνικά θέλεις 150χιλιάρικα. Για τα 100 και πάνω ανάλογα την περιοχή φτάνεις και τα 300 σε μερικές περιπτώσεις...
Αισχρή κατάσταση που οφείλεται για όσους δεν το ξέρετε σε πολλούς και διάφορους λόγους εκτός από την αισχροκέρδεια...
Πρώτον ο ελληνικός αντισεισμικός κανονισμός απαιτεί πολύ μπετόν για θεμέλια, κολώνες, δοκάρια κ.λ.π.
Δεύτερον οι ελληνικές τσιμεντοβιομηχανίες αισχροκερδούν με απίστευτο τρόπο. Επειδή εξάγουν και μπετόν σε χώρες όπως η Αλβανία, σας λέω ότι εκεί το πουλάνε μέχρι και 4 (μπορεί και περισσότερες) φορές φθηνότερα σε σχέση με εδώ...
Πολλά έγραψα αλλά ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο δάνειο η δόση σου είναι σταθερή και μπορεί σήμερα το ποσό να φαίνεται τρομακτικό, ειδικά αν ειναι πάνω από 600Ευρώ, αλλά σε 10 χρόνια θα παραμείναι 600ευρώ, σε αντίθεση με το θωρητικό νοίκι που θα πλήρωνες και που θα έχει αυξηθεί, επίσης τρομακτικά...
Ναι,.. αλλά μόνο εάν έχεις πάρει το σταθερό επιτόκιο.
Γιατί εάν έχεις πάρει με κυμαινόμενο και πάει καλά η οικονομία στην Γαλλία-Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απο 2% κάνει το επιτόκιο 4.5-5% (τόσο είναι στην Μ.Βρετανία) η δόση δεν θα είναι 600.. αλλα
θα πάει πολύ πιο ψήλα και πολλοι που έχουν πάρει με πολλά χρόνια δάνειο
θα έχουν ΠΑΡΑ πολύ σοβαρό πρόβλημα.. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ναι,.. αλλά μόνο εάν έχεις πάρει το σταθερό επιτόκιο.
Γιατί εάν έχεις πάρει με κυμαινόμενο και πάει καλά η οικονομία στην Γαλλία-Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απο 2% κάνει το επιτόκιο 4.5-5% (τόσο είναι στην Μ.Βρετανία) η δόση δεν θα είναι 600.. αλλα
θα πάει πολύ πιο ψήλα και πολλοι που έχουν πάρει με πολλά χρόνια δάνειο
θα έχουν ΠΑΡΑ πολύ σοβαρό πρόβλημα..Και αυτο παλι μπορεις να το αποφυγεις .Ξεκινας με κυμαινομενο επιτοκιο (τωρα ειναι γυρω στο 4,5 % ,ενω το σταθερο ειναι πανω απο 5,5%) και αργοτερα ,αν αρχισουν να ανεβαινουν το κανεις σταθερο,ολες οι τραπεζες το δεχονται αυτο.Καλη ειναι η στανταρ δοση αλλα καλυτερη η φτηνοτερη δοση.Και οπωσδηποτε να ειναι το επιτοκιο με βαση το επιτοκιο της ΕΚΤ,σε προφυλλασει απο την αισχροκερδια της ελληνικης τραπεζας.
Εχετε δει τις διαφημισεις για δανεια με τους ιδιοκτητες που ζητανε οτι θελουν ;Μου θυμιζουν αυτα που τραβαξα εγω τοσα χρονια!!Πικρα!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ο πατέρας μου είναι πολ. μηχανικός και ενώ έχουμε χρήματα να αγοράσουμε δικό μας σπίτι μένουμε σε ενοίκιο απλά γιατί η επένδυση σε σπίτι 'είναι πεταμένα λεφτά' (έκφραση του πατέρα)profanws den 3erei apo investments (kai pws na 3erei san pol mix). to diko mou spiti exei 10+% etisia apodosi ta teleutaia 15 xronia kai pwleitai sxedon amesws (terastia zitisi).
fouska legane kai gia alles agores (p.x. NY) alla logw twn xamilwn epitokiwn oi times stirizontai kala..apotelesma ta tleytaia 5-6 xronia oi times exoun 3-4plasiastei stin NY.
h diki mou ektimisi einai oti h agora 8a kinh8ei anodika mexri to telos tou xronou kai isws kai tou xronou (me mia mikri epibradynsi isws afou polloi agorazoun fetos).
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ο πατέρας μου είναι πολ. μηχανικός και ενώ έχουμε χρήματα να αγοράσουμε δικό μας σπίτι μένουμε σε ενοίκιο απλά γιατί η επένδυση σε σπίτι 'είναι πεταμένα λεφτά' (έκφραση του πατέρα)
profanws den 3erei apo investments (kai pws na 3erei san pol mix). to diko mou spiti exei 10+% etisia apodosi ta teleutaia 15 xronia kai pwleitai sxedon amesws (terastia zitisi).
fouska legane kai gia alles agores (p.x. NY) alla logw twn xamilwn epitokiwn oi times stirizontai kala..apotelesma ta tleytaia 5-6 xronia oi times exoun 3-4plasiastei stin NY.
h diki mou ektimisi einai oti h agora 8a kinh8ei anodika mexri to telos tou xronou kai isws kai tou xronou (me mia mikri epibradynsi isws afou polloi agorazoun fetos).
μιλουσα με ενα ζευγαρι Αμερικανων το καλοκαιρι γιαυτο το θεμα, και το συμπερασμα ειναι οτι λογω των χαμηλων επιτοκιων εκει, πρακτικα συμφερει η αγορα παρα το ενοικιο, εκτος απο καποιες πολυ ακριβες περιοχες.
Ισχυει αυτο? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μιλουσα με ενα ζευγαρι Αμερικανων το καλοκαιρι γιαυτο το θεμα, και το συμπερασμα ειναι οτι λογω των χαμηλων επιτοκιων εκει, πρακτικα συμφερει η αγορα παρα το ενοικιο, εκτος απο καποιες πολυ ακριβες περιοχες.
Ισχυει αυτο?Μα ακριβως το ιδιο ισχυει και εδω.
Αν πας να παρεις καμια βιλάρα σε καμια περιοχη υπερ-πλουσιων μπορει να την πληρωσεις μερικά μύρια ευρώ,και στην καλυτερη περιπτωση καποια στιγμή θα βρεις καποιον να δωσει τα ιδια λεφτα (ροκανισμενα απο τον πληθωρισμό).
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!