-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το καλοκαίρι του 2008 που συμπληρώνεται η 3ετια από την δημοσίευση του post μου και θα κάνω την αυτοκριτική μου!!!!Τώρα είναι αργά για να πουλήσεις!!!!!! Είναι εμφανής η υπερπροσφορά!!!
Κάτι σουβλατζήδες, μπογιατζήδες 'κατασκευαστες' ήδη έχουν αρχίσει το κλάμα!!!!
100,000 απούλητα διαμερίσματα * 85τμ μέσο εμβαδό * 1,000 Euro μέσο κόστος κατασκευής = 8.5δις Euro ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ
Risk Free Rate 4% 'ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΕΙΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ EURO ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ'
ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ !!!!!
πιστευεις οτι μπορει να πεσουν οι τιμές; ή θα παραμεινουν σταθερες οσο δεν υπαρχει ζητηση;
-
Λίγο offtopic βέβαια αλλά μιας και το έφερε η συζήτηση..
Τα σπίτια αυτά που βγαίνουν σε πλειστηριασμό λόγω χρεών,για τί είδους χρέη μιλάμε;
Εννοώ παραλείψαν μια δόση πχ απο το Χ δάνειο,παραπάνω,κάποιο ποσό μιας δόσης; Τι ακριβώς;
Θα μου πείτε γιατί ρωτάω...
Εχω αγοράσει και εγώ ένα σπίτι μέσω στεγαστικού δανείου,που ευτυχώς έως τώρα δεν έχω παραλείψει στα 5 φεύγα χρόνια ούτε δόση.
Αλλά επειδή παίζει και μια κάρτα στη μέση(όχι κάνα αξιόλογο ποσό,μιλάμε γύρω στα 500 ευρώ) και επειδή συνήθως λόγω ανωτέρας βίας, τους περισσότερους μήνες καταβάλλω το ελάχιστο ποσό που αναγράφει ίσως και λίγο παραπάνω,να περιμένω τίποτα κακό;
Οποιος μπορεί να απαντήσει ας δώσει τα φώτα του. -
οι τιμές θα πέσουν, λίγο όμως, γιατί τα περισσότερα είναι με δάνεια που τρέχουν και εμφανώς overpriced
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
cpp θέλω τη γνώμη σου ψιλοofftopic
αξίζει ως timing αγορά οικοπέδου εντός σχεδίου στην Αττική με -30% απο τις τρέχουσες τιμές?Κατά την γνώμη μου τα οικόπεδα είναι κάτι σαν τους πίνακες ζωγραφικής..........
Κάθε ένα έχει την δική του τιμή ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του....
Εμένα πχ με νοιάζουν πολύ λεπτομέρειες όπως
προσανατολισμός, γειτνιάσεις, δίκτυα (ΟΞΩ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ), συγκοινωνίες, σχολεία, υπέδαφος (για σεισμικότητα), αν τα νερά περνούν ποτάμι απ΄έξω το χειμώνα, αν θα περνάνε με 6,000 στροφές το βράδυ απέξω με αλλαγή από 2α σε 3η κλπ......Τώρα σαν timing.....
Η αντιπαροχή δεν παίζει, άρα σημαντικό μέρος της ζητήσης δεν υπάρχει!!!!
Φαντάσου ένα ωραίο σπίτι (νόμιμο) μέσα σ΄αυτό το οικόπεδα με κόστος κατασκευής στα 1,500 EURO/ TM κάντο πακέτο δηλαδή 300κ το οικόπεδο + 300κ το σπίτι (πχ 200τμ). Δες τις εναλλακτικές στα 600κ...... και αν φτιάχνεσαι ΠΑΡΤΟ!!!!
Συγκιριακά βλέπω και άλλη πίεση στην οικονομία! Είσαι έξω και έχεις ζεστό μαρούλι.. έχεις πλεονέκτημα στις διαπραγματέυσεις!!!! -
ok σε ευχαριστώ, έτσι τα έχω και εγώ υπολογίσει
με εύρος 8-10 χρόνια για την ανάκαμψη (δεν θέλω να χτίσω σίγουρα, είτε για αντιπαροχή κάποια στιγμή στο χρονικό ορίζοντα που αναφέρω είτε για μεταπώληση)
οι ανησυχίες μου είναι- πόσο θα πέσουν οι τιμές, υπολογίζω όχι πάνω απο 20-25%
- πόσο καιρό θα κάνει να ανακάμψει
και για να μιλήσουμε και πιο γενικά προβλέπω άνοδο στο real estate σε περιαστικές περιοχές για την επόμενη 3ετια-5ετια
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η καλύτερη δουλειά με τις αγοραπωλησίες σπιτιών είναι αυτή:
http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat ... 79c59ce1d5
φτάνει να υπάρχει μετρητό και υπομονή.
¨
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων χρειάζονται και κάτι παραπάνω από μετρητό και υπομονήΑπό την άλλη μεριά εγώ σε πλειστηριασμούς και δημοπρασίες δεν πηγαίνω - το έχω σαν αρχή να μη βγάλω λεφτά από την ατυχία του άλλου. Ούτε θέλω να έχω σχέσεις με επιτυχημένους 'επιχειρηματίες' που τοκίζουν τα λεφτά τους, υπάρχουν άλλοι πολλοί που θα τρέχουν δίπλα τους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
¨
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων χρειάζονται και κάτι παραπάνω από μετρητό και υπομονήΑπό την άλλη μεριά εγώ σε πλειστηριασμούς και δημοπρασίες δεν πηγαίνω - το έχω σαν αρχή να μη βγάλω λεφτά από την ατυχία του άλλου. Ούτε θέλω να έχω σχέσεις με επιτυχημένους 'επιχειρηματίες' που τοκίζουν τα λεφτά τους, υπάρχουν άλλοι πολλοί που θα τρέχουν δίπλα τους.
+1
+1
+1
Αυτά τα χαμένα σπίτια δεν τα μπορώ. Νιώθω σαν να εκμεταλεύομαι τον πόνο του άλλου. Υπάρχουν κοράκια για αυτή τη 'δουλειά'. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
¨
+1
+1
+1
Αυτά τα χαμένα σπίτια δεν τα μπορώ. Νιώθω σαν να εκμεταλεύομαι τον πόνο του άλλου. Υπάρχουν κοράκια για αυτή τη 'δουλειά'.me too....
-
Egw pou koita3a sto telos augoustou oi times htan poly akribes. Na doume ti 8a ginei alla dyskola blepw na peftoun oi times ektos kai an kapoios piezete na poylisei logo ellipsis reustoy alla trexa na ton breis. Dyskolo.
-
Ή τα έχει κληρονομήσει...
-
Λόγω ΦΠΑ το 2005 έχουν βγει πάρα πολλές άδειες και χτίστηκαν περισσότερα διαμερίσματα απ' όσα ζητάει η αγορά. Υπάρχουν ευκαιρίες, μερικοί τα δίνουν σε καλές τιμές αλλά θέλει ψάξιμο - τρέξιμο.
-
Ο όρος homeless στα Ελληνικά
Ιστορίες του Nαστραντίν Γκρίνσπαν και οι αγορές
Hταν κάποτε ένας Xότζας που δεν ήταν και ο καλύτερος του χωριού στη διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Aλλοτε ήθελε η οικογένειά του να μη στερείται τίποτα και ενίοτε προσπαθούσε να της εξασφαλίσει σήμερα αυτό που τα οικονομικά τους επέτρεπαν να απολαύσουν αύριο.
Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το κλειδί είναι ο δανεισμός. Eίχε καταφέρει να δανειστεί από όλους τους γείτονες. Για αρκετά χρόνια, άλλοτε από τον μισθό του και άλλοτε με νέα δανεικά κάλυπτε όλες τις υποχρεώσεις που είχε ανοίξει και έχαιρε αξιοπιστίας, με όλη τη σημασία της λέξεως.
Kάποια στιγμή όμως ο βεζίρης των οικονομικών μείωσε τον μισθό των χοτζάδων γιατί δεν του έβγαιναν τα κουκιά στον προϋπολογισμό του σουλτανάτου και η εύθραυστη ισορροπία μεταξύ του δούναι και λαβείν στα δάνεια του Xότζα ανατράπηκε.
Tα πράγματα είχαν σφίξει γενικότερα, τα νέα δανεικά ήταν δυσεύρετα και οι παλιοί λογαριασμοί έτρεχαν. O Xότζας για να καλύψει τις υποχρεώσεις είχε γίνει λάστιχο και πάλι δεν τα κατάφερνε. Oποιος ήταν παρατηρητικός μπορούσε να δει τα βράδια ότι ενώ όλα τα φώτα στα σπίτια της γειτονιάς ήταν σβηστά γιατί προφανώς οι ένοικοι κοιμόντουσαν μακαρίως, τα φώτα στο σπίτι του Xότζα έμεναν όλη γη νύχτα αναμμένα. Tου Xότζα δεν του έβγαινε το μέτρημα και όλη τη νύχτα δεν έκλεινε μάτι.
(Σχολ: Μέχρι εδώ βγαίνει ένα σημαντικό συμπέρασμα.
Το ίδιο κόλπο επαναλαμβάνεται κάθε φορά. Οι τράπεζες μειώνουν τα επιτόκια και βάζουν τον κόσμο στο χρέος, στην συνέχεια αυξάνουν τα επιτόκια και κατασπαράσσουν την περιουσία των δανειοληπτών μέσα από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις όπου τεράστιες και στρατηγικές περιουσίες βγαίνουν στο σφυρί για κομμάτι ψωμί, όταν οι περιουσίες αυτές υπο κανονικές συνθήκες ούτε καν θα πουλιόντουσαν από τους ιδιοκτήτες τους σε οποιαδήποτε τιμή και αν πρόσφερες… )
Mέχρι που ένα βράδυ κατά τα μεσάνυχτα το πήρε απόφαση. Aλλωστε και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Bγήκε στην ταράτσα του σπιτιού και φώναξε έτσι που να μπορούν να τον ακούσουν όλοι. «Γειτόνοι, το ξέρω είναι γαϊδουριά και έχω ολάκερη την ευθύνη. Aλλά δεν μπορώ να σας ξεπληρώσω τα χρέη μου. Οταν μπορέσω θα το κάνω... συγχωράτε με». Mετά κατέβηκε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι μετά από πολλούς μήνες αϋπνίας.
Eκείνο το βράδυ τα φώτα στο σπίτι του Xότζα ήταν όλα σβηστά. Aναμμένα ήταν όλα τα φώτα των γειτόνων του. Kαι ήταν αναμμένα κάθε βράδυ για πολύ καιρό.
Λοιπόν, το total debt, συνολικό χρέος, της αμερικάνικης οικονομίας έχει ξεπεράσει προ πολλού το 300% του AEΠ. Σε όλη την Eυρώπη τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες αυξάνουν τον δανεισμό τους. Kανείς δεν ανησυχεί και δεν ξέρω πότε θα φέρουν τον λογαριασμό. Yποθέτω ότι πρώτα θα δούμε μερικές φούσκες να σκάνε και μετά όποιος έχει «δανείσει» στον «Xότζα» θα χάσει τον ύπνο του. (Σχολ: εκτός και αν μπορεί να πάρει το σπίτι του Χότζα και να τον πετάξει στον δρόμο)
Aν χρωστάτε στην τράπεζα 100 δολάρια, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Aν χρωστάτε στην τράπεζα 100 εκατομμύρια δολάρια, αυτό είναι πρόβλημα της τράπεζας. Πολ Γκετί
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Εφημ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
11/12/2006 στήλη του Καγκελάριου(Σχολ: Όταν χρωστάς στην τράπεζα πρέπει να γνωρίζεις καλά τι μπορούν να σου πάρουν και πόσο αξίζει για σένα καθώς και πόσο σου είναι απαραίτητο αυτό που θα σου κατασχέσουν ή πλειστηριάσουν.
Στο κείμενο αυτό που σχολιάζω βλέπω να βγαίνει μόνο το συμπέρασμα του ενδεχόμενου προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες και δεν είναι ίσως κατανοητό ότι όλο αυτό είναι ένα αποτέλεσμα μεθοδευμένων κινήσεων οι οποίες έχουν ως εξής:
Στο προηγούμενο χρηματιστηριακό κραχ του ’99 τα χρήματα του κόσμου χάθηκαν (τα πήραν οι ξένοι) στην συνέχεια έριξαν τα επιτόκια και ο κόσμος έτρεξε να δανειστεί φθηνό χρήμα –δεσμεύοντας όμως την περιουσία του για πολλά χρόνια. Στην συνέχεια οι ξένες τράπεζες δάνεισαν τις Ελληνικές –με τα χρήματα που είχαν πάρει από το γνωστό παιχνίδι του ’99-. Δανείζοντας τις ελληνικές τράπεζες –οι ξένες γνωστές πλέον σε όλους μας τράπεζες- πήραν και τον έλεγχο των Ελληνικών τραπεζών τόσο μετοχικά όσο και διοικητικά. Στην συνέχεια ανεβάζουν τα επιτόκια και παράλληλα αλλάζουν την κυβέρνηση όπου η νέα κυβέρνηση –με το γνωστό επαναλαμβανόμενο παραμύθι παρέλαβε χάος και είναι αναγκασμένη να πάρει σκληρά μέτρα-. Έτσι μαθαίνουμε σήμερα ότι ο υπουργός οικονομικών θα εγκρίνει αυξήσεις κάτω του πληθωρισμού. Έτσι λοιπών όσοι έχουν κατά το προηγούμενο διάστημα πάρει δάνεια και έχουν αλλάξει το επίπεδο της ζωής τους υπολογίζουν σ αυτά που παίρνουν για να καλύψουν αυτά που χρωστούν. Όμως οι περισσότεροι δεν κάνανε τον κόπο να κάνουν την μαθηματική πράξη που τους δείχνει πόσο % αυξάνεται η δόση του δανείου όταν αυξάνονται τα επιτόκια. Αν το έκαναν αυτό θα έβλεπαν ότι όταν αυξάνεται 2% το ετήσιο επιτόκιο επειδή λογίζεται στο σύνολο της οφειλής Η ΔΟΣΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 40% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.!!!. Έτσι όσο θα αυξάνονται τα επιτόκια τόσο θα αυξάνεται η ακίνητη περιουσία των τραπεζών. Όπου θα έχεις πληρώσει ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού σου και μετά θα σου παίρνουν και το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί.!!!Το ίδιο είχε γίνει στον προηγούμενο κύκλο της οικονομίας με τις επιχειρήσεις όπου οι επιχειρήσεις που είχαν δανειστεί το ’80 με 8% έφθασε –όποιες είχαν απομείνει- το ’95 να εξοφλούν με ετήσιο επιτόκιο 30% φαντάσου πόσο τις εκατό ήταν ή αύξηση στις δόσεις. (αν με 2% αύξηση του ετήσιου επιτοκίου έχεις περισσότερο από 40% αύξηση στην μηνιαία δόση). Αυτήν την φορά το ίδιο παιχνίδι παίζεται με όλον τον κόσμο και θα οδηγηθούμε σ αυτό που μου έλεγε ο αδελφός μου που σπούδασε στην Αμερική. Η λέξη homeless δεν χαρακτηρίζει τους ξένους που ψάχνουν την τύχη τους στην χώρα αυτή, αλλά τους αμερικάνους πολίτες που έχουν τα πάντα με δάνειο και όταν τους συμβεί κάτι –έχασαν την δουλειά τους κ.τ.λ.- χάνουν τα πάντα και βρίσκονται στον δρόμο εν μια νυκτί. Προετοιμαστείτε λοιπών για τον όρο homeless στα Ελληνικά…)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αξίζει ως timing αγορά οικοπέδου εντός σχεδίου στην Αττική με -30% απο τις τρέχουσες τιμές?Συγγνώμη για να καταλάβω : έχουμε μια περιοχή της Αττικής όπου μπορείς να αγοράσεις οικόπεδο κατά 30% φτηνότερα από την τιμή που κοστίζουν τα τριγύρω παρόμοια οικόπεδα?
Προς τι η ερώτηση? Πάρτο και πούλα το την επομένη!Σε κάθε περίπτωση είναι ποτέ δυνατόν να πέσουν οι τιμές οικοπέδων 30%? Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να μένουν ψιλοσταθερές ενώ τρέχει ο πληθωρισμός με αποτέλεσμα να μιλάμε για σχετική πτώση...'Αντε να έχουμε και καμιά κάμψη 5-10%...Εκτός αν η περιοχή πρόκειται να 'καταστραφεί' αλλά και πάλι το -30% είναι τρομακτική έκπτωση, η αγορά ακινήτων κινείται αργά....
Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να σκέφτεσαι αγορά ακινήτου η οποία είσαι βέβαιος ότι γίνεται στο -30%
Δε βγάζει νόημα... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
¨
+1
+1
+1
Αυτά τα χαμένα σπίτια δεν τα μπορώ. Νιώθω σαν να εκμεταλεύομαι τον πόνο του άλλου. Υπάρχουν κοράκια για αυτή τη 'δουλειά'.me too....
Κάποιος που το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό αντιμετωπίζει δύο δεινά.
Το 1ο είναι ότι πρόκειται για αγοραπωλησία που δεν επθυμεί.Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ όμως είναι ότι χάνει υπάρχοντα για ένα κομμάτι ψωμί.
Για αυτό πρέπει να υπάρχει συμμετοχή σε πλειστηριασμούς ώστε τα πάντα να πωλούνται στην πραγματική τους αξία και να πάψουν να τους λυμμενονται κοράκια.
Άλλο είναι να έχεις χρέος 50Κ και να σου πλειστηριάζουν σπίτι αξίας 200Κ το οποίο πουλιέται κοψοχρονιάς στο ύψος του χρέους σου 50Κ και άλλο το να πουληθεί στην αξία του και να σου μείνουν 150Κ στο χέρι για να ξανααρχίσεις τη ζωή σου!!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
αξίζει ως timing αγορά οικοπέδου εντός σχεδίου στην Αττική με -30% απο τις τρέχουσες τιμές?Συγγνώμη για να καταλάβω : έχουμε μια περιοχή της Αττικής όπου μπορείς να αγοράσεις οικόπεδο κατά 30% φτηνότερα από την τιμή που κοστίζουν τα τριγύρω παρόμοια οικόπεδα?
Προς τι η ερώτηση? Πάρτο και πούλα το την επομένη!Σε κάθε περίπτωση είναι ποτέ δυνατόν να πέσουν οι τιμές οικοπέδων 30%? Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να μένουν ψιλοσταθερές ενώ τρέχει ο πληθωρισμός με αποτέλεσμα να μιλάμε για σχετική πτώση...'Αντε να έχουμε και καμιά κάμψη 5-10%...Εκτός αν η περιοχή πρόκειται να 'καταστραφεί' αλλά και πάλι το -30% είναι τρομακτική έκπτωση, η αγορά ακινήτων κινείται αργά....
Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να σκέφτεσαι αγορά ακινήτου η οποία είσαι βέβαιος ότι γίνεται στο -30%
Δε βγάζει νόημα...koutsan τόσο εγώ όσο και ο συγγραφέας του topic πιστεύουμε οτι θα έλθει πτώση τιμών στην αγορά ακινήτων.
δεν νομίζω οτι η πτώση θα είναι η ίδια για σπίτια και για οικόπεδα αλλά θα υπάρξει.
με αυτό το σκεπτικό ρωτούσα μήπως και προέκυπτε διαφορετική άποψη περί κατάρρευσης τιμών
για το -30% είμαι σίγουρος γιατί είχα ήδη προσφορά.
όμως η περιοχή ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, χωρίς εξάρσεις τύπου ΒΠ και Μεσογείων, οπότε και λεώ να το κρατήσω προς το παρόν αφού δεν έχω κάποια καλύτερη επενδυτική προοπτική για τώρα (ναι διαβάζω και το άλλο topic ) και με το απολύτως ευνοικό σενάριο να λέει οτι η σταθερή ανοδική πορεία θα απορροφήσει τους όποιους κραδασμούς και σύντομα θα υπάρχουν εν δυνάμει κέρδη> του 30% της αρχικής 'έκπτωσης' -
Πάντως σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν υπάρχουν περιοχές (ακριβές) που οι τιμές έχουν ήδη πέσει έως και 30%. Τουλάχιστον μια περιοχή της Βούλας που έχω κατά νου...
-
Δεν υπαρχει -30% σε καμια περιοχη της Ελλαδος,και δεν προκειται να δουμε ποτε κατι τετοιο.Εκτος εαν μιλαμε για ιδιοκτητη που κανει ανατολίτικο παζάρι και ξεκιναει με αμυθητες τιμες αφενος μεν μπας και βρει καναν μαφιοζο, αφετερου δε για να δει μεχρι που τον παιρνει.
-
Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι στο -30%, εφόσον είσαι βέβαιος, δεν σκέφτεσαι, ούτε ρωτάς, αγοράζεις και μετά βλέπεις πότε το δίνεις
-30% στα οικόπεδα Αττικής από τις σημερινές τιμές είναι σχεδόν αδύνατον...Αν γίνει κάτι τέτοιο (πολύ δύσκολο) θα είναι σε αρκετό βάθος χρόνου...Ξαναλέω, αν υπάρξει πτώση αυτή θα είναι από σταθεροποίηση τιμών (ενώ τα γύρω 'αγαθά' θα τρέχουν με τον πληθωρισμό) κυρίως ή πολύ μικρή κάμψη...Ειδικά δε η γη και όχι τα μπετά είναι ακόμα πιο σταθερή
-30% είναι δύσκολο (που λέει ο λόγος )ακόμα και για μετοχικές αξίες να γίνει σε σχετικά σύντομο διάστημα... -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πάντως σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν υπάρχουν περιοχές (ακριβές) που οι τιμές έχουν ήδη πέσει έως και 30%. Τουλάχιστον μια περιοχή της Βούλας που έχω κατά νου...Ποιά περιοχή?
Οικόπεδα - διαμερίσματα-μονοκατοικίες?
Μεμονωμένη περίπτωση? ή γενικό φαινόμενο όλη η περιοχή να έχει πέσει -30%? -
Οικόπεδο στα Πηγαδάκια Βούλας (περιοχή δίπλα στη Βουλιαγμένη)
Τα στοιχεία είναι από μέσο όρο στις αγγελίες της Καθημερινής
Πριν 2-3 χρόνια συνήθως ζητούσαν 1700ευρώ/τμ. με extreem τις 2000ευρώ/τμ.
πλέον μπορείς να δεις τιμές και στα 1300ευρώ/τμ.Τα οικόπεδα βέβαια ήταν και είναι ελάχιστα οπότε ίσως και αυτό να παίζει ρόλο στη σχετική 'αστάθεια'.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!