-
Τι λέτε για συμφωνητικό , αφού θέλει τώρα να κάνει προσφορά . Προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει πει στον μεσίτη ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με άλλη προφανώς χαμηλότερη τιμή και για τον μεσίτη έχει μεγαλύτερη σημασία ο ιδιοκτήτης , γιατί αν του πάει κόντρα θα χάσει την προώθηση του ακινήτου , ενώ από τον υποψήφιο αγοραστή , τι να χάσει ?
Μια χαρά κάνει και δεν μεταφέρει την προσφορά . Ασε που όταν έχεις φτάσει στους ελέγχους , υποτίθεται ότι έχεις κλείσει την τιμή . Νομίζω ότι δεν είναι και σωστό να κάνεις χαμηλότερη προσφορά τώρα . Πως θα σου φαινόταν αν τώρα που έχεις τρέξει τις διαδικασίες , σου έλεγε ο πωλητής θέλω 10-20000 παραπάνω ?
-
Για αυτό είπα ότι για να έχει γίνει ο έλεγχος,θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί η τιμή....αν μετά τον έλεγχο ο αγοραστής θέλει να αλλάξει την τιμή εννοείται ότι είναι δικό του λάθος....δεν ξέρουμε όμως όλες τις λεπτομέρειες,σωστά?
Και ένα σχετικό παράδειγμα....εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα στην Πυλαία πωλείται προς 135000. Κάνει το λάθος ο ιδιοκτήτης και λέει ότι καίγεται για χρήματα,του πατάει τον λαιμό ο αγοραστής και του το ρίχνει στα 110. Δίνεται προκαταβολή 10.000 με εξόφληση μετρητών την ώρα των συμβολαίων. Εκείνη την ώρα λοιπόν ο 'μάγκας' αγοραστής βγάζει και δίνει 90.000 στον πωλητή. Τα παίρνει στο κρανίο ο πωλητής,του τα πετάει στα μούτρα και φεύγει χωρίς φυσικά να επιστρέψει την προκαταβολή αφού αυτό προβλέπεται στο συμφωνητικό της προκαταβολής. Πάει να φύγει ο μάγκας,τον αρπάζει και η συμβολαιογράφος και τον βάζει να την πληρώσει και αυτήν αφού την είχε κάνει την δουλειά.....
-
Οταν είμαστε σε περιόδους που η αγορά δεν λειτουργεί σωστά , τέτοια πράγματα γίνονται . Τώρα που πάμε σε μία κανονικότητα , αυτά θα εκλείψουν .
Αυτό που πρέπει όμως να γίνει κατανοητό , είναι ότι ο πωλητής έχει ένα κλειδί και μπαίνει σε ένα υπαρκτό διαμέρισμα , ενώ ο αγοραστής μέχρι να φτάσουμε στο συμβόλαιο , λέει απλά λόγια . Αν μάλιστα έχει και δάνειο , τότε τα λόγια συνεχίζονται και μετά το συμβόλαιο , μέχρι να πάρει το δάνειο , κάτι που στις σημερινές εποχές με την κατάσταση των τραπεζών δεν είναι τόσο βέβαιο , όσο ήταν την περασμένη δεκαετία .
Στο παρελθόν πριν εμπλακούν οι τράπεζες στην αγορά , που οι πωλήσεις γίνονταν με γραμμάτια , υπήρχε στα συμβόλαια ο όρος της διαλυτικής αίρεσης , δηλαδή αν δεν πλήρωνε ο αγοραστής τις δόσεις του , το συμβόλαιο θεωρείτο άκυρο και το ακίνητο επέστρεφε στον πωλητή και εκείνος επέστρεφε κάποια χρήματα στον αγοραστή , όταν το ξαναπουλούσε .
Αυτός ο όρος μετά το 1997 που μπήκαν οι εμπορικές τράπεζες στην στεγαστική πίστη , με απαίτηση των τραπεζών που δεν ήθελαν να ρισκάρουν σταμάτησε να μπαίνει , με αποτέλεσμα σε κάποιες λίγες περιπτώσεις να υπάρξουν κάποια θέματα από ανέντιμους αγοραστές .
Μέσα στην κρίση , υπήρξε μία άλλη κατάσταση και έτσι τώρα , οι περισσότεροι πωλητές , έχουν προσημειώσει το ακίνητο τους , οπότε πωλείται με προσημείωση και με δήλωση της τράπεζας ότι θα άρει την προσημείωση αν πάρει κάποιο ποσό , οπότε όταν ο αγοραστής πάρει το δάνειο , τότε η τράπεζα του θα εξοφλήσει την τράπεζα του πωλητή και θα έχει την πρώτη προσημείωση ή νέα τράπεζα αφού αυτή της παλαιάς θα διαγραφεί .
-
@alnotas....Καταρχήν,η άρνηση του μεσίτη να μεταφέρει την προσφορά πως προέκυψε? Θεωρώ δεδομένο ότι για να έχει γίνει ο έλεγχος,η τιμή έχει συμφωνηθεί. Εγώ στην θέση σου θα έβαζα τον δικηγόρο σου να τον πάρει απλά ένα τηλέφωνο καθώς η άρνηση αυτή συνιστά παράβαση της σύμβασης που έχετε φαντάζομαι υπογράψει με τον μεσίτη. Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μεταφέρει την πρόταση....
Καμία τιμή δεν είχε συμφωνηθεί καθώς καμία προκαταβολή δεν είχε δοθεί.
Όταν έκανα προέγκριση δανείου, ο τραπεζικός με προέτρεψε να προχωρήσω στην εκτίμηση από τον μηχανικό της τράπεζας και στον νομικό έλεγχο '...για να έχω ένα ακόμα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια μου' όπως μου είπε, '...σε περίπτωση που ο μηχανικός το εκτιμήσει χαμηλότερα'...
Τι να κάνω, τον πίστεψα. Μ@λ@κ1α μου? Ίσως. Δεν είναι και κάτι που κάνω συχνά (το να παίρνω στεγαστικό).Οπότε πίστεψα ότι θα έχω την εκτίμηση, θα έχω και την έγκριση από το νομικό τμήμα και θα διαπραγματευόμουν τιμή και θα έδινα προκαταβολή.
Υ.Γ. Και να συμπληρώσω. Εντάξει εγώ την έκανα την μ@λ@κ1α μου, ο μεσίτης, με τον οποίο είχα συχνότατη επικοινωνία και για να πάρω τους τίτλους του ελέγχου, γιατί δεν γύρισε να μου πει 'Μην προχωράς χωρίς προκαταβολή' ή 'Δεν γίνεται κανονικά έτσι η διαδικασία';
Επαναλαμβάνω, είναι η πρώτη φορά που εμπλέκομαι σε στεγαστικό. Ακολούθησα συμβουλή τραπεζικού και επαναπαύθηκα στην συνναίνεση του μεσίτη πως όλα βαίνουν σωστά. -
Συγνώμη που θα το πω έτσι,αλλά στην τράπεζα σου είπαν π@π@ριές....τα βήματα είναι δεδομένα και απλά...
Βρίσκεις το ακίνητο,συμφωνείς στην τιμή,κάνεις νομικό έλεγχο,δίνεις προκαταβολή για να το κλείσεις και μετά πας στην τράπεζα για να κάνουν εκτίμηση του ακινήτου και να εγκρίνουν το δάνειο. Η προκαταβολή σε περιπτώσεις που υπάρχει δάνειο είναι προαιρετική πάντα σε συμφωνία όμως με τον ιδιοκτήτη γιατί δεν γνωρίζεις αν θα πάρεις το δάνειο.
-
Τωρα ακουγεται σαν ανεκδοτο αλλα μετα απο Χ χρονια που θα εχουν μπει ολα στο κτηματολογιο και θα εχουν τελεσιδικησει θα δουμε πιο ευκολες συναλλαγες με πολυ μικροτερο ρισκο
Τα δε σπιτια θα μεταβιβαζονται με μια δηλωσουλα στο ποδι,ουτε ελεγχο για αυθαιρεσιες δεν θα κανουμε γιατι θα θεωρειται δεδομενο οτι δεν υπαρχουν (οκ αυτο θα ειναι για σπιτια χτισμενα μετα το 2010)
-
Στα ακινητα το πιο βασικο ειναι να εχεις αξιοπιστο ενοικιαστη που πληρωνει και δεν κανει ζημιες.
Αυτο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο οποιαδηποτε αυξηση!Επομενως δεν πρεπει να ρισκαρεις να διωξεις εναν καλο ενοικιαστη.
Επισης μεγαλυτερο ενοικιο μπορει να σημαινει περισσοτερο φορο εισοδηματος,οποτε πρεπει να το δεις και αυτο.Θεωρητικα μπορει να παρεις μεγαλυτερο ενοικιο και τελικα να βγεις χαμενος.
ναι σωστα αλα έτσι θα μεινει καθηλωμενη η τιμή του ενοικιου και θα αποδειχθει μια πολυ κακη επένδυση
τα ενοικια φορολογουνται αυτοτελώς
Μια αυξηση στο ενοικιο θα γινοταν πιο ευκολα αποδεκτη αν συνοδευοταν απο καποια ανακαινιση που εσυ κρινεις ουτως ή αλλως αναγκαια και χρησιμη για σενα.
όπως αναφέρει και ο criuser το επαγγελματικο διαφέρει παρα πολύ απο κατοικια. Σε επαγγελματικο δεν εχει νοημα η ανακαινιση η κατι τετοιο
To επαγγελματικό ακίνητο διαφέρει πάρα πολύ από την κατοικία . Εξαρτάται από την εμπορικότητα του και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν το συντηρείς εσύ , αλλά αυτός που έχει το μαγαζί του .
Στην συγκεκριμένη περίπτωση , δες τι νοικιάζεται στην περιοχή σου για επαγγελματική χρήση , πόσο χρόνο μένουν ξενοίκιαστα και αποφάσισε .
Γενικά να είσαι συντηρητικός και δες τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις .
κατ αρχην σας ευχαριστω πολυ για τι ς απαντήσεις.
Το θέμα μου ειναι δεν ξερω τι να γραψω στο συμβολαιο για την αυξηση. θα βαλω μια τιμη που θα ισχυει για ολη τη διάρκεια του συμβολαιου(3 χρονια)? Ή θα γράψω στο υμβόλαιο οτι τον πρωτο χρονο η τιμη θα ειναι Α το δευτερο Β και τον τριτο Γ;
-
Φίλε μου πραγματικά άκουσες τον ΑΣΧΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ . Και ο μεσίτης επίσης της πλάκας είναι , αλλά φταίει και ο ιδιοκτήτης που σου έδωσε τους τίτλους χωρίς να έχετε κάνει ένα πρώτο συμφωνητικό , που θα κλείνατε την τιμή και τους όρους πληρωμής και μετά τον νομικό έλεγχο θα έδινες την προκαταβολή για να προχωρήσετε σε συμβόλαιο .
Εννοείται ότι μέχρι να πάρει την προκαταβολή αν έχετε κλείσει και υπογράψει ένα χαρτί , ο πωλητής έχει μία ΗΘΙΚΗ δέσμευση να σε ενημερώσει αν θέλει να το πουλήσει αλλού . Μετά την προκαταβολή αυτό αλλάζει .
Στην περίπτωση σου προφανώς ο πωλητής δεν ενδιαφέρεται να το δώσει χαμηλότερα , ίσως να το έχει πουλήσει ήδη σε άλλο που θα είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ και όχι ένα δάνειο , που ίσως πάρεις , ίσως και όχι .
Και εδώ να σημειώσω ότι η τράπεζα στην περίπτωση του δανείου , ακόμα και αν έχει δώσει προέγκριση , μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπαναχωρήσει , θεωρώντας ότι ο δανειολήπτης είναι προβληματικός . Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί εσύ μπορεί να έχεις ήδη κάνει συμβόλαιο και να μην μπορείς να εξοφλήσεις το ακίνητο σε 3-4 μήνες που λέει το συμβόλαιο , οπότε μετά ανοίγουν πολλά θέματα .
Γενικά σε τέτοια θέματα ρωτάς ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ αρχικά , που να ξέρουν την διαδικασία , ΜΕΣΙΤΕΣ κατόπιν και τους τραπεζουπαλληλίσκους για τίποτα συνταγές για μπριάμ με κρέμα γάλακτος..
-
Άμα δεν πεις την καλή σου την κουβέντα για του μεσίτες,θα σκάσεις.....
Εγώ πάντως όταν έχουν όλα τα βήματα σωστά και ο υποψήφιος αγοραστής έχει πάει για νομικό έλεγχο,αποσύρω το ακίνητο από την διαφήμιση μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου. Αν προχωρήσει η αγορά,φυσικά δεν το επαναφέρω. Αυτό δεν είναι το σωστό?
-
Κώστα, εδώ στην Αθήνα οι μεσίτες δεν σβήνουν ποτέ την αγγελία και αν πάρεις τηλ θα σου πουν 'αχ, χθες δόθηκε προκαταβολή γι αυτό¨. (και δεν θα το σβήσουν κιόλας μετά)
-
Και εδώ τα κάνουν,λες να μην ξέρω τι σκατοσυνάφι είμαστε? Εδώ βάζουν αγγελία σπίτια που έχω πουλήσει εγώ το 2017 και το 2018....
-
Συγνώμη που θα το πω έτσι,αλλά στην τράπεζα σου είπαν π@π@ριές....τα βήματα είναι δεδομένα και απλά...
Βρίσκεις το ακίνητο,συμφωνείς στην τιμή,κάνεις νομικό έλεγχο,δίνεις προκαταβολή για να το κλείσεις και μετά πας στην τράπεζα για να κάνουν εκτίμηση του ακινήτου και να εγκρίνουν το δάνειο. Η προκαταβολή σε περιπτώσεις που υπάρχει δάνειο είναι προαιρετική πάντα σε συμφωνία όμως με τον ιδιοκτήτη γιατί δεν γνωρίζεις αν θα πάρεις το δάνειο.
+1
Και απορώ ποια τράπεζα έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ πήγα σε όλες τις συστημικές τράπεζες για πληροφορίες για το δάνειο. Όλες μου ζήτησαν αναλυτικά πληροφορίες για το ακίνητο (κόστος ακινήτου, περιοχή κλπ...) και για το ποσό του δανείου. Επίσης μου ζήτησαν το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας ώστε να δούνε αν μπορώ να μπω σε διαδικασία δανειοδότησης.
Με βάση αυτά μου έβγαλαν τις μηνιαίες δόσεις και μου έδωσαν χαρτιά για την διαδικασία προέγκρισης.
Με βάση τα παραπάνω ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να πάρω δάνειο. Μετά έκανα ένα ραντεβού στο μεσιτικό μαζί με τους ιδιοκτήτες, κάναμε ένα προσύμφωνο στην τιμή που συμφωνήσαμε, έδωσα και 1000euro προκαταβολή και από την επόμενη ημέρα μπήκα σε διαδικασία επιλογής τραπεζικού ιδρύματος. Και κατέληξα στην Εθνική γιατί αφενός ήταν η ποιο φιλική και η ποιο συμφέρουσα οικονομικά.
Φυσικά και σε αυτά έγιναν λάθη από μένα, αφού:
-
η δικηγόρος μου με γείωσε εντελώς και δεν ήρθε στην συνάντηση στο μεσιτικό. Μου έστειλε με email ένα προσύμφωνο και μου είπε ότι αν χρειαστώ βοήθεια να την πάρω τηλέφωνο. Την πάτησα όμως γιατί και η ιδιοκτήτρια ήταν δικηγόρος και είχε φέρει μαζί της δικό της προσύμφωνο φτιαγμένο στα μέτρα της. Και τελικά έπρεπε να βγάλω άκρη με ιδιοκτήτρια δικηγόρο.
-
ο μεσίτης με γείωσε **εντελώς **και δεν μου άνοιξε τα μάτια να κάνω μία προσφορά, αλλά ούτε και η δικηγόρος μου είπε κάτι τέτοιο. Οπότε με έπιασαν μέσα στο γραφείο 5 άτομα, με έβαλαν κάτω και μου έκαναν πλύση εγκεφάλου.
-
η δικηγόρος δεν μου είπε ποια χαρτιά του ακινήτου θα έπρεπε να μου παραδώσει η ιδιοκτήτρια ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω την διαδικασία. Και φυσικά μετά μπλέξαμε εντελώς.
-
Και τέλος η δικηγόρος 'ξέχασε' να μου πει ότι τα πολεοδομικά σχέδια και το ακίνητο θα πρέπει να ελεγχθεί από πολιτικό μηχανικό. Το θυμήθηκε όταν πλέον ήταν πολύ αργά.
Σόρυ για το σεντόνι...
-
-
Εγώ ήμουν τυχερός με το σπίτι (μέσα σε διάφορες ατυχίες) για΄τι πέτυχα και εξαιρετικούς ιδιοκτήτες / πωλητές και φοεβρό συμβολαιογράφο και δικηγόρο. Οπότε ενώ το μπλέξιμο που είχα ήταν τεράστιο, η όλη διαδικασία κύλισε νεράκι και ταλαιπωρήθηκα ελάχιστα.
-
Τυχερός ήσουν. Έτσι όπως τα είδα εγώ τα πράγματα ο/η δικηγόρος είναι το κλειδί για μία πετυχημένη αγορά ακινήτου.
Ειδικά για κάποιον που δεν αγοράζει ακίνητα και σπίτια κάθε μέρα, ο/η δικηγόρος είναι ο καλύτερος σύμβουλος για όλη τη διαδικασία.
Αρκεί όμως να βρεις/εντοπίσεις τέτοιο δικηγόρο, γιατί αφενός οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δικηγόροι περιφρονούν τέτοιες υποθέσεις και αφετέρου στις μικρότερες ηλικίες τα πράγματα περιπλέκονται.
Θα μπορούσε φυσικά το μεσιτικό γραφείο να βοηθήσει σε αυτό το θέμα, αλλά αυτοί μόνο τα φράγκα ήθελαν και να κλείσει η συμφωνία άμεσα. Θυμήθηκαν να μου πούνε ότι έχουν δικηγόρους την ημέρα που τους έσκασα την αμοιβή τους και πλέον είχε γίνει η μεταβίβαση. Εντάξει, αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.
Φυσικά κατάλαβα γιατί τελικά συμπεριφέρθηκαν έτσι. Για αυτούς πελάτης είναι όποιος έχει ακίνητο προς πώληση. Οι αγοραστές είναι τα θηράματα για να μην πω οι μαlaκες της υπόθεσης. Αγοραστές υπάρχουν. Πωλητές ακινήτων δεν υπάρχουν, οπότε σε αυτούς τους ελάχιστους κάνουν τεμενάδες.
-
Υπαρχουν δικηγοροι εξειδικευμενοι στο ακινητο
Μπορει να κανουν και 10 μαλακιες ακομα για να βγει το μεροκαματο,αλλα κατεχουν το θεμα των ακινητων
Εγω εχω τετοιον δικηγορο που παρελαβε απο τον πατερα του γραφειο και γνωση δεκαετιων,το πιο βασικο ειναι οτι γουσταρει το ακινητο σαν διαδικασια,ενω πχ αν τον βαλεις να παει σε δικαστηριο για τροχαιο,καλυτερα σκοτωσε του τη μανα!
-
Σίγουρα θα υπάρχουν. Αλλά που να τους βρεις και πως να ξέρεις ότι κάποιος δικηγόρος έχει ως βασικό αντικείμενο το real estate;
Εγώ αναγκάστηκα μετά την ατυχία που είχα με την πρώτη δικηγόρο να ψάξω μέσα στο ίντερνετ για να βρω άλλη δικηγόρο και να αναλάβει την υπόθεση.
-
Storm,έπεσες στον λάκκο με τα λιοντάρια και άντε να βγεις από εκεί μέσα.....ωραία δικηγόρος πάντως...φαντάζομαι ήθελε και να πληρωθεί μετά....
-
Καλό αυτό! Να προσθέσω κι εγώ άλλο ένα καλό; Ο σοφός λαός λέει: 'κόβει η πουτ@να το γ@μήσι;'
Ο μέσος Έλληνας μετά από δύο γενιές παρανομίας και αυθαιρεσιών, σε συνδυασμό με το ότι τελικά όλα τακτοποιούνται, έχει αποφασίσει ότι θα κάνει ότι γουστάρει, ανεξαρτήτως των συνεπειών του νόμου. Ακριβώς επειδή τελικά όλα βολεύονται, κουκουλώνονται, τακτοποιούνται, νομιμοποιούνται κτλ...
ούτε ελεγχο για αυθαιρεσιες δεν θα κανουμε γιατι θα θεωρειται δεδομενο οτι δεν υπαρχουν (οκ αυτο θα ειναι για σπιτια χτισμενα μετα το 2010)
-
Φυσικά κατάλαβα γιατί τελικά συμπεριφέρθηκαν έτσι. Για αυτούς πελάτης είναι όποιος έχει ακίνητο προς πώληση. Οι αγοραστές είναι τα θηράματα για να μην πω οι μαlaκες της υπόθεσης. Αγοραστές υπάρχουν. Πωλητές ακινήτων δεν υπάρχουν, οπότε σε αυτούς τους ελάχιστους κάνουν τεμενάδες.
Νίκο, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι έχεις τελείως λάθος ανάγνωση!
Κατ' αρχάς για τους μεσίτες πελάτες είναι και οι πωλητές και οι αγοραστές. Εξίσου καλή προμήθεια παίρνουν και από τους δύο. Γενικά τον μέσο μεσίτη δεν τον απασχολεί ουσιαστικά η τελική τιμή πώλησης (καθώς μικρή διαφορά έχει στην προμήθεια του) αλλά το να κλείσει την πώληση. Γιατί κάθε ακίνητο που πουλάει σήμερα είναι άμεσο κέρδος στην τσέπη του, ενώ κάθε πώληση που δεν κάνει σήμερα είναι πιθανή αυριανή απώλεια (αν το πουλήσει άλλος μεσίτης ή ο ιδιοκτήτης μόνος του). Απλά πράγματα...
Όσο για το τελευταίο που έγραψες, αντιτίθεται σε κάθε οικονομική θεωρία και εμπειρία. Ο κανόνας λέει ότι πωλητές υπάρχουν πάντα, γιατί πάντα κάποιος θα έχει ανάγκη να πουλήσει. Δεν υπάρχει όμως πάντα κάποιος που έχει ανάγκη (που πρέπει) να αγοράσει! Ειδικά σε καιρούς μεγάλης οικονομικής κρίσης, όπως αυτούς που ζούμε τα τελευταία 10+ χρόνια, οι αγοραστές σπανίζουν. Και αυτό κατέστρεψε την αγορά (buyers market του κερατά) καθώς πλέον δεν υπήρχε τιμή αγοράς. Υπήρχαν στα χειρότερα χρόνια της κρίσης αρκετοί απελπισμένοι πωλητές, οι οποίοι δεν μπορούσαν καν να ορίσουν μια τιμή πώλησης. Την τιμή για κάθε ακίνητο την όριζαν οι ελάχιστοι αγοραστές. Και η τιμή αυτή ήταν όχι μια μέση αποδεκτή τιμή αγοράς, αλλά ότι ήθελε να δώσει ο μοναδικός αγοραστής που εμφανιζόταν.
-
Άπειρα + στον προλαλήσαντα! Πάντα λέω ότι προτιμώ να γίνει η δουλειά και ας πάρω λιγότερα από το να μην γίνει καθόλου! Να προσθέσω σχετικά με τις τιμές ότι προτρέπω τους ιδιοκτήτες να δέχονται όταν γίνει μια αξιοπρεπέστατη προσφορά γιατί είναι άγραφος κανόνας ότι αν την απορρίψουν μετά θα το δώσουν αρκετά φθηνότερα. Σε σπίτι με αρχική τα 120, τους έδωσαν 115 και δεν το έδωσαν. Ενάμιση χρόνο μετά θα δεχτούν και τα 90 ενώ το σπίτι αντικειμενικά αξίζει πολύ περισσότερο.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!