-
gynaika sto timoni... o thanatos zygwnei
-
+1
-
Ο καλός πατερούλης που πήρε δώρο στην κορούλα του το 'όπλο' με τα γκάζια από άλλο πλανήτη, φυσικά καμία ευθύνη δε φέρει...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, προκαλεί. Όπως και οι κάτοχοι σκόντα προκαλούν αυτόν τον χρήστη σε άλλα άσχετα θέματα....
Σε ΠΟΙΟ ακριβως ασχετο θεμα Σπυρο (και λοιποι φιλοι της διαχειρησης) ??
Για ριξε μια ματια λιγο σε παρακαλω στα 'ιστορικα αυτοκινητα#2'κανα δυο σελιδες πισω απο τη τελευταια ας πουμε....
Και βρες ΕΝΑ θεμα που εκαναν οι 'κατοχοι σκοντα' πουτ@να!!!
Δες τι γινεται μετα και σε οποιο θεμα αφορα σκοντα οχι απο κρισεις για το αυτοκινητο (χεστηκαμε δηλαδη...) αλλα απο προσωπικες επιθεσεις, ειρωνιες και χαρακτηρισμους...Οσο για τα ban δε χρειαζονται...Κανα δυο pm σε οσους νομιζετε (σαν ομαδα διαχειρησης) οτι ειναι ανεπιθυμητοι και τελειωνει το πανηγυρι....
[Ζητω συγνωμην απο οσους ενδιαφερονται για το S3 για το πιο πανω off Topic.]
-
Τελικά μήπως το πλαίσιο του S3 είναι πιεσμένο?
είναι άκαμπτο, αλλά δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, όταν υπάρχει η αυθεντία σε τέτοια θέματα
Τελικά τα VW/Audi είναι πιεσμένα και τα Skoda κατα-πιεσμένα. Δεν τα αφήνει η άσπλαχνη VW να γίνουν premium...
@mods
θα ήθελα να ρωτήσω τους συντονιστές αν κατα την γνώμη τους ο χρήστης HighFidelity προκαλεί με το ύφος του στο συγκεκριμένο πόστ τους κατόχους skoda και αν ναί να του γίνει σύσταση. Γιατί έχει παραταβήξει το θέμα με σκοντάκιδες και εξυπνάκιδες.
Ναι, προκαλεί. Όπως και οι κάτοχοι σκόντα προκαλούν αυτόν τον χρήστη σε άλλα άσχετα θέματα. Έχουμε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ πολλές φορές να σταματήσει αυτό, ελπίζω να μην χρειαστεί να καταφύγουμε σε ban. Τέλος, αφήστε το moderating στην ησυχία του. Εδώ, ήταν πάντα ελαστικό, και πάντα θα είναι. Τα δημόσια ποστ προς τους mods δεν έχουν κανένα νόημα λοιπόν. Ένα πμ ή το απολύτως τίποτα εκ μέρους σου, θα ήταν αρκετό. Όπως και να ΄χει, ευχαριστούμε.
[mod]
Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε... Μπορώ να έχω όποια άποψη θέλω για το οποιοδήποτε αυτοκίνητο, σωστή ή λαθεμένη δικό μου πρόβλημα. Μπορεί να είμαι άσχετος ή Βλάκας όπως με έχει αποκαλέσει...τρυφερά ένας καταπληκτικός χρήστης εδώ μέσα... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για πιο λόγο να φάω εγώ το ban! Επειδή δεν γουστάρω τα Skoda; Γούστο μου! Ας με αγνοήσουν όσοι έχουν άλλη άποψη! Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς προκαλώ! Τόσοι και τόσοι εδώ μέσα έχουν κακή άποψη για συγκεκριμένες εταιρείες και τόσοι και τόσοι έχουν πει ειρωνίες! Την λέξη ΠΡΟΚΛΗΣΗ δεν δέχομαι! Δεν έχω προσβάλλει ποτέ τους ιδιοκτήτες Skoda. Δεν τους έχω βρίσει ή κάτι τέτοιο... Αντιθέτως αυτοί το έχουν κάνει... Αλλά φαντάζομαι κι εκεί έχουμε ήπιο Moderating... Αχαχουχα....
Εδώ εχουμε μπλεξει λεμόνια με πορτοκάλια: το φόρουμ είναι χώρος απόψεων. Μας αρέσουν ή όχι. Είναι σωστές ή όχι. Αρκεί να μην είναι προσβλητικές... Κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν τις διαφορές. Ελπίζω οι mod να τις καταλαβαίνουν τουλάχιστον. Αν δεν τις καταλαβαίνουν ας με ban-άρουν. -
Ελπίζω να τελειώσατε και οι δύο, και να συνεχίσουμε στο θέμα. Οφτόπικ θα φεύγουν. Νύχτα.
[mod]
-
edit [Krus]
-
edit [Krus]
-
edit [Krus]
-
edit [Krus]
-
Κόφτε το ρε σεις!!!
-
-
Το S3 το πήγατε μέγαρα KRUS?
-
Για το προηγούμενο με τα 225 έχουμε ενδεικτικό χρόνο [με λάστιχα δρόμου] στα Μέγαρα?...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το S3 το πήγατε μέγαρα KRUS?Σέρρες μόνο. Προς το παρόν, that is.
-
Σέρρες μόνο. Προς το παρόν, that is.
Αν δεν κάνω λάθος, στις Σερρες το νέο S3 πλησιάζει σε χρόνο τη M3 με χειροκίνητο κιβώτιο (όχι SMG) ...???
-
Σέρρες μόνο. Προς το παρόν, that is.
Δε μας λέτε πότε θα πάτε να έρθουμε να δουμε πως πάει...... με τη μούρη μέσα..... (αν θέλετε)
-
o xronos stis serres einai apisteytos
mhpos forage slick lastixa? -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
o xronos stis serres einai apisteytos
mhpos forage slick lastixa?Οχι και τόσο απίστευτος τελικά... Ξεκαθάριζα προχτές κάτι 4Τ τριετίας για την ανακύκλωση και βρήκα το Focus RS στις Σέρρες: 1.36.25.
Ιδού: http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=318&article=8788
Που σημαίνει: 215 vs. 265+ άλογα σημειώσατε '1' αν στα '215' προστεθούν μπλοκέ και στήσιμο.
-
Η Audi χορηγός της Mίλαν
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4820λες να πάρουν το s3.... μπά... για RS 4 τους βλέπω... Χωράει παραπάνω μπάλες
Audi S3 2006