-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πρωτον δεν απαντησες σε ολα, τι εγινε με την τετρακινηση φιλε; Θα φτιαξει καμια τετρακινηση της προκοπης ποτε;
Δευτερον, ποια Αλφα Ρομεο εχει το σαζμαν στον πισω αξονα; Ακριβως πανω απο τον πισω αξονα;
Τριτον, η Μαζερατι ανηκει στην Φιατ, οπως και η Αλφα Ρομεο, και οχι στην Αλφα Ρομεο. Ασε που και παλι μιλας για 530 οχι 550 αλογα.-4RM AWD system by Ferrari
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... F-4RM.aspx
Καλό διάβασμα.-Η 8C Competizione & Spider έχουν διάταξη transaxle
-485ps δεν απέδιδε το GTR όταν βγήκε? Εδώ έχουμε 530ps στην πρώτη φάση.
Για Αλφα Ρομεο ρωτουσα, εσυ λες Φεραρι τωρα. Πριν ελεγες Μαζερατι. Σαν πολλα ονοματα δεν εχει αυτη η Αλφα Ρομεο; Μια μου δειχνεις Μαζερατι, μια Φεραρι, σε λιγο θα μου πεταξεις και μια Λαντσια. Οπου ζοριζεσαι, αλλαζεις εταιρεια ε; Δεν πειραζει διοτι ΟΠΟΙΑ τετρακινηση κι αν διαλεξεις θα ειναι κΑΤΩΤΕΡΗ απο αυτην του GT-R, που φυσικα ειναι και πιο αποτελεσματικη και πιο τεχνολογικα προηγμενη. Καμια τετρακινηση της Φεραρι δε μεταφερει την ισχυ οπως κανει η Νισαν (απο 50-50 μεχρι πισωκινητο).
485 ps απεδιδε το 2007 και μεχρι το 2010. Το 2011 ανεβηκε στα 530, το 2012 στα 545 και πλεον ειναι στα 550....
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To 4RM είναι πολύ υποδεέστερο της τετρακίνησης του GT-R, κατά τα άλλα, λουλούδια.Γιατί είναι υποδεέστερη και μάλιστα πολύ από την 4κίνηση του GTR?
Εγώ τη θεωρώ την πιο εξελιγμένη. Και όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι περισσότερο γνώστες από ότι εγώ.
Εγκυκλοπαιδικά όπως θα δεις και στο βίντεο η FF έχει 2 κιβώτια. Αυτό του πίσω άξονα είναι το dual clutch και το εμπρόσθιο είναι ένα robotized 2 ταχυτήτων συν όπισθεν μαζί με power transfer unit(PTU) όπου μπορεί να πάρει ως 30% της ροπής από τον πίσω άξονα ως και τα 160χλμ/ώρα. Από κει και πέρα η ferrari θεωρεί άχρηστη την 4κίνηση ενώ το όλο σύστημα ζυγίζει 50% λιγότερο από άλλα αντίστοιχα transxale awd όπως του GTR. -
-
Είναι υποδεέστερη επειδή έχει μικρότερες δυνατότητες και δεν διαχειρίζεται εξ'ίσου ομαλά την ισχύ. Για το ρόλο της καλή είναι.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
To 4RM είναι πολύ υποδεέστερο της τετρακίνησης του GT-R, κατά τα άλλα, λουλούδια.
Γιατί είναι υποδεέστερη και μάλιστα πολύ από την 4κίνηση του GTR?
Εγώ τη θεωρώ την πιο εξελιγμένη. Και όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι περισσότερο γνώστες από ότι εγώ.
Εγκυκλοπαιδικά όπως θα δεις και στο βίντεο η FF έχει 2 κιβώτια. Αυτό του πίσω άξονα είναι το dual clutch και το εμπρόσθιο είναι ένα robotized 2 ταχυτήτων συν όπισθεν μαζί με power transfer unit(PTU) όπου μπορεί να πάρει ως 30% της ροπής από τον πίσω άξονα ως και τα 160χλμ/ώρα. Από κει και πέρα η ferrari θεωρεί άχρηστη την 4κίνηση ενώ το όλο σύστημα ζυγίζει 50% λιγότερο από άλλα αντίστοιχα transxale awd όπως του GTR.Αστειευεσαι προφανως. Η τετρακινηση που μεταφερει μονο το 30% της ροπης απο πισω μπροστα ειναι πιο εξελιγμενη απο αυτην που μεταφερει μεχρι και το 50%; Σε συνθηκες μειωμενης προσφυσης η Φεραρι θα σπιναρει εκει που αν ειχε την τετρακινηση του GT-R θα το απεφευγε... Τοσο απλα.
-
-
τα videα (κατίδης ) με τα gtr των 100000hp να τρέχουν στις ευθείες είναι συναρπαστικά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τα videα (κατίδης ) με τα gtr των 100000hp να τρέχουν στις ευθείες είναι συναρπαστικάΕτσι... Και οταν ανοιγουν αλεξιπτωτα με 375 χλμ. την ωρα γινονται ακομα καλυτερα...
-
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Και οταν ανοιγουν αλεξιπτωτα με 375 χλμ. την ωρα γινονται ακομα καλυτερα...
THIS IS MOTORING DUUUUUUUUDE!!!!!!
-
SkylineGT-R
Μην τους ακους φιλε μου ,ζηλευουν που η αγαπημενη τους μαρκα αγκομαχα να πιασει τα 200 με ουριο ανεμο. -
δεν εχω καταλαβει γιατι σκοτωνεστε εδω ? Αμφιβαλλει κανεις οτι το GTR ειναι εξαιρετικο supercar ?
οπως λεει κ ο j.c ..Nissan, then, has done something odd. It has built a car for a time and a place and a species that simply don’t exist. -
-
Nταξ' παλιό, αν και καλό. Έχω δει όμως και κόντρα ΓΤΡ εναντίον Λαφερράρι σε διαβαθμισμένο βίντεο που δεν μπορεί να ανέβει προς το παρόν στο εσύσωλήνας, εκεί να δεις ξύλο. Από το Νισσάν στο φερραρικό εννοείται.
-
To 4RM είναι πολύ υποδεέστερο της τετρακίνησης του GT-R, κατά τα άλλα, λουλούδια.
Εγκυκλοπαιδικά όπως θα δεις και στο βίντεο η FF έχει 2 κιβώτια. Αυτό του πίσω άξονα είναι το dual clutch και το εμπρόσθιο είναι ένα robotized 2 ταχυτήτων συν όπισθεν μαζί με power transfer unit(PTU) όπου μπορεί να πάρει ως 30% της ροπής από τον πίσω άξονα ως και τα 160χλμ/ώρα. Από κει και πέρα η ferrari θεωρεί άχρηστη την 4κίνηση ενώ το όλο σύστημα ζυγίζει 50% λιγότερο από άλλα αντίστοιχα transxale awd όπως του GTR.Αστειευεσαι προφανως. Η τετρακινηση που μεταφερει μονο το 30% της ροπης απο πισω μπροστα ειναι πιο εξελιγμενη απο αυτην που μεταφερει μεχρι και το 50%; Σε συνθηκες μειωμενης προσφυσης η Φεραρι θα σπιναρει εκει που αν ειχε την τετρακινηση του GT-R θα το απεφευγε... Τοσο απλα.
το οτι μεταφερει μεγαλυτερα ποσα ροπης στον εναν αξονα το κανει πιο εξελιγμενο το ακουσαμε και αυτο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το οτι μεταφερει μεγαλυτερα ποσα ροπης στον εναν αξονα το κανει πιο εξελιγμενο το ακουσαμε και αυτο
Δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που το ειπα. Αλλα φυσικα ειναι βλακωδες να ΜΗ μεταφερεις εως και το 50% της ροπης στον αλλο αξονα, σε συνθηκες ελλειπους προσφυσης, διοτι πολυ απλα δε δινεις στο οχημα τη μεγιστη δυνατη προσφυση.
Φυσικη Γυμνασιου να ξερεις, αρκει για να καταλαβεις οτι αποτελει παμμεγιστη ηλιθιοτητα αυτο που εκαναν οι μηχανικοι της Φεραρι, ειδικα οταν διαφημιζουν την FF να κινειται σε χιονισμενους δρομουςΓια στεγνο δρομο, θα ελεγα παει στα κομματια.... Και η Veyron δε μοιραζει τη ροπη 50-50, αλλα δεν βγαζει διαφημιση οτι κανει για χιονια! Αλλα δε μπορει να μας λες οτι παει στο χιονι καλα με 70-30.
-
Φυσικη Γυμνασιου να ξερεις, αρκει για να καταλαβεις οτι αποτελει παμμεγιστη ηλιθιοτητα αυτο που εκαναν οι μηχανικοι της Φεραρι, ειδικα οταν διαφημιζουν την FF να κινειται σε χιονισμενους δρομους
Oταν τελειώσεις το λύκειο, στειλτους βιογραφικό-γράψε μόνο το όνομά σου και 'απόφοιτος Λυκείου', τιποτ' άλλο. Σε περιμένουν να τους μάθεις μπαλίτσα.
Αλλα δε μπορει να μας λες οτι παει στο χιονι καλα με 70-30.
True story.
[spoiler:3bb01ytw][/spoiler:3bb01ytw]
-
Δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που το ειπα. Αλλα φυσικα ειναι βλακωδες να ΜΗ μεταφερεις εως και το 50% της ροπης στον αλλο αξονα, σε συνθηκες ελλειπους προσφυσης, διοτι πολυ απλα δε δινεις στο οχημα τη μεγιστη δυνατη προσφυση.
Φυσικη Γυμνασιου να ξερεις, αρκει για να καταλαβεις οτι αποτελει παμμεγιστη ηλιθιοτητα αυτο που εκαναν οι μηχανικοι της Φεραρι, ειδικα οταν διαφημιζουν την FF να κινειται σε χιονισμενους δρομουςΕκτός από περιορισμένης αντίληψης, είσαι και τέρμα αμόρφωτος!
-
Παιδιά ευχέλαιο κάνατε;
Φωνάξτε έναν παπά,γρήγορα!
Nissan GT-R