-
Μου έρχεται ένας γνωστός μου με το καινούριο αυτοκίνητο του γιού του ψιλοτρακαρισμένο μπροστά. Μου λέει είναι η τρίτη φορά που το χτυπάει, τις προηγούμενες είχε φάει όλη τη μούρη μπροστα, ψυγεία προφυλακτήρεςκάνει πιό σκ@τά. Κατα τη γνώμη του φταίει οτι είναι πολλά τα άλογα και είναι δύσκολο αμάξι.
Το αμάξι είναι TSi 140άρι
-
δεν του είπες οτι αφού το βάρεσε λίγο τώρα είναι σαφές οτι βελτιώνεται ως οδηγός?
πωπω 140 άλογα εεεε, θα είναι απο τα άγρια τα καλά.
-
Εμ, με λάστιχα 155/70 R13, χωρίς abs, χωρίς esp και με τόσο έντονο turbo lag, πού να κρατηθεί το θηρίο?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Γενικά υπάρχει πολύ focus στο GT-R και όχι αδικαιολόγητα. Έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και κατάφερε να καθιερωθεί σαν μέτρο σύγκρισης
Για τις φωτογραφίες με τα τρακαρίσματα τι να πω, Godzilla είναι, άμα δεν τον σεβαστείς λογικό είναι να δαγκώσει. Επίσης φταίει σε μεγάλο βαθμό ο τύπος του κοινού το οποίο τραβάει που σε μεγάλο ποσοστό δυστυχώς είναι wannabe Brian O Connor που αντι για μυαλό έχουν πίτουρο στο κεφάλι
αυτούς μου θυμησαν
Youtube Videoπιστες δεν υπαρχουν να τα κανουμε αυτά, πρεπει να χαθει αθωος κοσμακης??
Γενικα τα 'υπεραυτοκινητα' τραβανε και διαφορους ανεγκεφαλους.Αυτο για μενα δεν λεει τιποτα..Παντου τα παντα..Οπως και απο ερευνες αγορας που εγιναν το μεγαλυτερο ποσοστο των αγοραστων του GT-R ειναι στο ευρος απο 40 εως 50 ετων.
Χαρακτηριστικο που δηλωνει οτι το σταδιο της 'πρωιμης' εχει παρελθει.
Ενα ακομα χαρακτηριστικο οσον αγοραζουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι οτι καπου -
καποτε ειχαν εμπλοκη με μηχανοκινητο αθλητισμο γενικα...
Ευτυχως οι ανεγκεφαλοι σε αυτες τις κατηγοριες ειναι ισχνη μειοψηφια... -
Και σε τραπεζα!
-
Κατι καινουργιο??
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ερωτηση: σε αλλα' γρηγορα ' η μη αυτοκινητα δεν συμβαινουν ατυχηματα? γιατι τοοσο focus στο GT-R και τα δηθεν πλουσιοπαιδα που που το οδηγουν?
Λάθος κάνεις φίλε.
Εγώ αναφερόμουν σε όλα τα υπεραυτοκίνητα (εξού και οι αναφορές στις Ferrari)...
Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν (πολύ) αυξημένα όρια, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν.
Αυτά που λες περί οδηγικής παιδείας, το προσυπογράφω.Σωστον !!!!
-
Βασίλη καλησπέρα. Σου έχω ένα videaki με το R-34 Mine's,(Mine's=οίκος σοβαρότατος που έχει γαργαλήσει και το αστέρι σου ) Με το χέρι στην καρδιά ποιό από τα δύο θα ήθελες; Δεν παίζει το ενδεχόμενο να μου πεις και τα δύο.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Βασίλη καλησπέρα. Σου έχω ένα videaki με το R-34 Mine's,(Mine's=οίκος σοβαρότατος που έχει γαργαλήσει και το αστέρι σου ) Με το χέρι στην καρδιά ποιό από τα δύο θα ήθελες; Δεν παίζει το ενδεχόμενο να μου πεις και τα δύο.Το 'κακο' χωρις σκεψη!!!
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Βασίλη καλησπέρα. Σου έχω ένα videaki με το R-34 Mine's,(Mine's=οίκος σοβαρότατος που έχει γαργαλήσει και το αστέρι σου ) Με το χέρι στην καρδιά ποιό από τα δύο θα ήθελες; Δεν παίζει το ενδεχόμενο να μου πεις και τα δύο.
Το 'κακο' χωρις σκεψη!!!
Θα μας ανεβάσεις αύριο μεθαύριο ξέρωγω και την τελευταία ανάλυση αίματος που έκανες να δούμε τα τριγλ.. λάθος τα οκτάνια ήθελα να πω
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Το 'κακο' χωρις σκεψη!!!
Θα μας ανεβάσεις αύριο μεθαύριο ξέρωγω και την τελευταία ανάλυση αίματος που έκανες να δούμε τα τριγλ.. λάθος τα οκτάνια ήθελα να πω
Ευκολα και τα δυο!! (για τις εξετασεις λεω)....
-
-
εγώ μέσα σ αυτή την πανδαισία πάντως θα πήγαινα στο άσπρο μπροστά
-
Μια από τα ίδια.... Με το που φόρτωσε η φωτογραφία καρφώθηκε όλη η προσοχή μου αμέσως πάνω του
-
Πώς να μήν καρφωθεί η προσοχή αφού είναι σαν τζίπ δίπλα στα NSX
-
Στο μπροστινό NSX καρφώθηκε η προσοχή μου, όχι στο GT-R, άσχετα άμα έχει το διπλάσιο μέγεθος...
-
Αυτό είπε και ο Dog Φουφουτε. Τα NSX είναι τρέλα! Ειδικά εκείνο το κόκκινο που φέρνει (λόγω σχήματος και χρώματος) σε Ferrari 348...
-
Αυτό το NSX, ακόμη και σήμερα δείχνει φοβερό. Από τα διαχρονικά διαμάντια της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Στο μπροστινό NSX καρφώθηκε η προσοχή μου, όχι στο GT-R, άσχετα άμα έχει το διπλάσιο μέγεθος...Λάθος κατάλαβα τότε
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kαι το ανεπισημο 1:06,29 που εχει γραψει στα Μεγαρα με τα μετρια Dunlop, δεν ειναι
κακο...
Οσο για την τελικη, 317km/h 'ειδαν' με τα οργανα των 4τροχων στο πρωτο γκρι
που ηρθε στην Ελλαδα.Με Brigestone εγινε ο χρονος. Το σπαει το 1,06 με λιγη προσπαθεια
Nissan GT-R