-
Η διαθεση υπαρχει..αναμενω την ανταποκριση
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Τα GT-R στην χωρα μας επισημα ειναι γυρω στα 40.
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB?Βασίλη είμαι μέσα.
Προχώρα.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB?Βασίλη είμαι μέσα.
Προχώρα.
Ενταξει Φωτη να κανουμε ενα πυρηνα 5-6 να το προχωρησουμε
Θα παρακαλεσω το Service να βαλω και εκει μια ανακοινωση
Οσοι συνφορουμιτες μπορουν θελουν και γνωριζουν ατομα με GT-R ας το διαδωσουν ωστε να μπουν τα θεμελια του GT-R CLUB.GR
-
Εάν χρειάζεστε κάτι επί του τεχνικού στείλτε ένα Pm
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εάν χρειάζεστε κάτι επί του τεχνικού στείλτε ένα PmΕυχαριστω!Σιγουρα πολυτιμη βοηθεια..Θα στειλω Π.Μ.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB?Απλα οποτε εχετε συναντηση θα με φωναζετε και θα με λιωνετε στη βολτα
Θελω και εγω βολτα!
Στα Μεγαρα, στο Lotus track day, το ειδα, αλλα δεν το 'βαλατε' μεσα ουτε
για μια 'αναγνωριστικη'...
Ηταν κριμα να βλεπεις ολα τα λιζακια να τα 'λυσσανε' και ο Godgila να καθεται
πισω σε μια γωνια... -
O Βασίλης έχει φάει την πίστα με τ'αγωνιστικό του με το κουτάλι, και ήταν λόγω κάποιων συγκυριών που δεν το απολαύσαμε !
Σε διαβεβαιώ πως στο άμεσο μέλλον θα στρώσει κι ο godzilla το δικό του σιλικονούχο ελαστομερές φιλμ πάνω στην άσφαλτο των Μεγάρων...Έτσι δεν είναι Βασίληηηη;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
O Βασίλης έχει φάει την πίστα με τ'αγωνιστικό του με το κουτάλι, και ήταν λόγω κάποιων συγκυριών που δεν το απολαύσαμε !
Σε διαβεβαιώ πως στο άμεσο μέλλον θα στρώσει κι ο godzilla το δικό του σιλικονούχο ελαστομερές φιλμ πάνω στην άσφαλτο των Μεγάρων...Έτσι δεν είναι Βασίληηηη;;
Εεεεετσιιι!!!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
:
θελω και εγω βολτα!
Αναγνωριζω το χρεος μου!! -
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
:
θελω και εγω βολτα!
Αναγνωριζω το χρεος μου!!O φιλος jntaras νομιζω δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα, και το roccaki του
ειναι πολυ ευχαριστο και απροσμενα γρηγορο για τα 160 μολις(?) αλογα που επισημα φερεται να εχει.
Εγω απο την πλευρα μου επισης δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα με 100 αλογα
απο ενα Vectra Sport, η οποιαδηποτε βολτα, θα σας φανει απλη μετακινηση τουλαχιστον στα Μεγαρα , εκτος αν ειναι στο Ντραφι ή απο Παλαια Πεντελη προς Μαραθωνα
Οποτε καταλαβαινετε, γιατι ειναι πολυ πιθανο, να αρχισετε να 'κοβετε'
εισητηρια για ενδεχομενη συνοδηγηση μας σε Godjila στα Μεγαρα.edit: Ευχομαι συντομα να φτιαξετε το δικο σας club, και να δημιουργησετε μια
ευχαριστη παρεα οπως αυτη που εφτιαξε ο theo. Eπιπλεον, σιγουρα η οποιαδηποτε συμβουλη του θα βοηθησει πολυ πιστευω, μιας και οπως θα διαπιστωσατε και ο ιδιος,
εχει ιδιαιτερες γνωσεις επι του συγκεκριμενου εγχειρηματος και οχι μονο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
edit: Ευχομαι συντομα να φτιαξετε το δικο σας club, και να δημιουργησετε μια
ευχαριστη παρεα οπως αυτη που εφτιαξε ο theo. Eπιπλεον, σιγουρα η οποιαδηποτε συμβουλη του θα βοηθησει πολυ πιστευω, μιας και οπως θα διαπιστωσατε και ο ιδιος,
εχει ιδιαιτερες γνωσεις επι του συγκεκριμενου εγχειρηματος και οχι μονο...Ο Βασίλης μπορεί να είναι σίγουρος, πως ό,τι χρειαστεί σε μια τέτοια προσπάθεια μπορεί να με βρει δίπλα του!
Άσε που από χθες το βράδυ μ'έχει βάλει χωρίς να το'χει αντιληφθεί στην πρίζα...
-
Nissan GT-R Hits The ATM, Literally
We're not sure why Nissan GT-R owners have such a hard time staying on the road, but another Godzilla has ended up jumping the curb, landing itself in a Vancouver ATM.
According to local news reports, no one was seriously hurt when the GT-R lost control and slammed into a busy Credit Union. Police say the driver narrowly missed a number of pedestrians and speed was likely a factor in the incident. Damage to the building, vehicle, and driver's legal fund is extensive.
-
Όταν βλέπω τέτοιες φωτό, μου έρχονται στο μυαλό οι στίχοι από το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου
'Ο καλύτερος άνθρωπος στα χειρότερα χέρια'. Όπου άνθρωπος, βάλτε ελεύθερα GTR και θα είστε μέσα. -
Ρε σεις....ΕΣΕΙΣ δε μας λέγατε συνέχεια ότι το GT-R έχει 'ενσωματωμένες' ράγες τραίνου;;;
Μάλλον ο κυρ σταθμάρχης θα φταίει... -
αμα εισαι τελειως παπαρας τι να σου κανουν οι ραγες?
φαντασου τι θα εκαναν αυτα τα ατομα με gt2
-
delete
-
η αληθεια ειναι οτι μπορεις με αυτα τα αυτοκινητα να υπερβεις τους νομους τη φυσικης (σε σχεση με αλλα, οχι κυριολεκτικα) , αλλα καλο ειναι να εχεις το μυαλο σου μες στο κεφαλι σου και να κοιταξεις να το μαθεις λιγο πριν αρχισεις να κανεις μαλακιες..
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι μπορεις με αυτα τα αυτοκινητα να υπερβεις τους νομους τη φυσικης (σε σχεση με αλλα, οχι κυριολεκτικα) , αλλα καλο ειναι να εχεις το μυαλο σου μες στο κεφαλι σου και να κοιταξεις να το μαθεις λιγο πριν αρχισεις να κανεις μαλακιες..
Τα όρια των Νόμων της Φυσικής μπορεί να μετατοπίζονται με αυτά τα υπεραυτοκίνητα, QsisVTS, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν.
Αυτοί που λόγω πεντιγκρέ (τα έχουν από μικροί) έχουν μεγαλώσει με αυτά τα αυτοκίνητα, έχουν μάθει να τα σέβονται.
Το πρόβλημα είναι με κάποιους νεόπλουτους, θερμοκέφαλους, επιδειξίες (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους), που αγνοούν τους κινδύνους...το ιδιο πραγμα λεμε στην ουσια , ομως μην το θεωρεις δεδομενο οτι μονο αυτος που μεγαλωσε με τετοια αυτοκινητα δε θα το στουκαρει ή οτι ο νεοπλουτος θα το κολλησει στη κολωνα.
ειναι θεμα αντιληψης κυριως , δηλαδη να εχεις αντιληφθει τα ορια σου και αυτα του αυτοκινητου και ποιοι ειναι οι κινδυνοι και δευτερευοντως ποσο πολυ υπολογιζεις το χρημα..
εγω προσωπικα αν ηξερα οτι την αλλη μερα θα μπορουσα να αλλαξω το υπεραυτοκινητο μου (αν ειχα) θα ημουν μαλλον πιο τολμηρος , απο την αλλη επειδη αντιλαμβανομαι πληρως τι σημαινει τρακαρισμα , χασιμο του ελεγχου και αλλα τετοια ευχαριστα γνωριζω και ποιες ειναι οι συνεπειες σε περιπτωση στραβης συνεπως θα ημουν σιγουρα πιο μαζεμενος..
παντως ακομα και οι οδηγοι αγωνων κανουν ατυχηματα οταν οδηγουν στο οριο,αυτο ειναι σιγουρο.
αλλο ομως να καταληγεις μεσα σε μια βιτρινα γιατι αυτο δε σημαινει οτι απλα πιεσες, σημαινει οτι εισαι ηλιθιος και ετρεξες σε μερος οπου θα μπορουσες να σκοτωσεις κοσμουπαρχουν παντως πολλοι ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν τι σημαινει κινδυνος, οχι γιατι ειναι γενναιοι αλλα γιατι δεν καθισε καποιος να τους εξηγησει τους κινδυνους και γιατι δε τους εχει κατσει η στραβη να μαθουν με το σκληρο τροπο.αυτα τα ατομα μπορει να εχουν και ibiza 1.4 δε χρειαζεται να εχουν υπεραυτοκινητα..
απλα οταν θα πας σε ενα υπεραυτοκινητο , ή ακομα και σε κατι πολυ πιο δυνατο απο αυτο που ειχες μαθει να οδηγεις, θα πρεπει να το αντιμετωπισεις με σεβασμοτο οτι ξερεις να οδηγεις τελεια 120-160 αλογα δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι μπορεις να τα βγαλεις περα με 500..
ακομα και τα πλουσιοπαιδα δεν ξεκινουν να οδηγουν 500 αλογα..στη καλυτερη (χειροτερη για καποιους) να ξεκινησουν με ενα cooper s ή κατι τετοιο..αν μετα πανε σε 997 ή gtr τα πραγματα γινονται πολυ πιο σοβαρα..
το ποσο ξερεις να οδηγεις ειναι συναρτηση και των αλογων που οδηγεις για αυτο οταν κανεις τετοιες μεταβασεις καλο ειναι στην αρχη να καθεσαι στα αυγα σου -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακομα και τα πλουσιοπαιδα δεν ξεκινουν να οδηγουν 500 αλογα..στη καλυτερη (χειροτερη για καποιους) να ξεκινησουν με ενα cooper s ή κατι τετοιο..
Μην το λες... Μην το λες....
Nissan GT-R