-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco...
Δεν βρήκα καινούριο R27 ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Γερμανία. Αλλιώς σιγά μην έπαιρνα scirocco.
γιατι το απλο rs τι ειχε? δε καταλαβα ποτε το κολλημα σου με το r27 , παντως καλα εκανες και δε πηρες clio
Οι δικοί μου δεν ήθελαν να πάρω 200 άλογα αλλά λόγω ειδικής έκδοσης (& ειδικών συνθηκών) είχαμε συμφωνήσει για R27. Αφού όμως δεν έκατσε το R27, δεν συζητήσαμε για άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας και γι αυτό απορρίφθηκε τόσο το RS facelift όσο και το Cooper S.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
θα ψωνιζα χωρις ψαξιμο και προστριβες το συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχει τεχνικη υποστηριξη στην χωρα που ζω, και την στιγμη που τουλαχιστον ειχα την τυχη να το δω απο κοντα μεσα-εξω ζωντανο και οχι να φανταζομαι αν θα μου κανει απο φωτο, εστω και αν δεν το εχω οδηγησει, εφοσον τουλαχιστον εχω
θα το πηγαινεις στις αντιπροσωπειες nissan και θα το φτιαχνουν μαζι με τα micra και το primera/ almera (δε θυμαμαι ποιο ηταν) το οποιο ειναι 'ισως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'?
Ναι, γιατι που ειναι το προβλημα? Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ βαζει χερι στο αυτοκινητο σου,
και οχι που το πας, με ποιους εισαι, και ποιοι σε βλεπουν...
Για να το κανω πιο συγκεκριμενο, για αυτο το αυτοκινητο εχει φροντισει η Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε εχοντας επικεφαλης τον κ. Μηνα Χατζηκυριακο, αρχιμηχανικο
πρωταθλητη στις αγωνιστικες ομαδες της Nissan εδω και πολλα χρονια.και στη karenta μαζι με τα polo επισκευαζουν lamborghini , απλα μου φαινεται λιγο παραξενο
-
θα ψωνιζα χωρις ψαξιμο και προστριβες το συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχει τεχνικη υποστηριξη στην χωρα που ζω, και την στιγμη που τουλαχιστον ειχα την τυχη να το δω απο κοντα μεσα-εξω ζωντανο και οχι να φανταζομαι αν θα μου κανει απο φωτο, εστω και αν δεν το εχω οδηγησει, εφοσον τουλαχιστον εχω
θα το πηγαινεις στις αντιπροσωπειες nissan και θα το φτιαχνουν μαζι με τα micra και το primera/ almera (δε θυμαμαι ποιο ηταν) το οποιο ειναι 'ισως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'?
Ναι, γιατι που ειναι το προβλημα? Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ βαζει χερι στο αυτοκινητο σου,
Για να το κανω πιο συγκεκριμενο, για αυτο το αυτοκινητο εχει φροντισει η Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε εχοντας επικεφαλης τον κ. Μηνα Χατζηκυριακο, αρχιμηχανικο
πρωταθλητη στις αγωνιστικες ομαδες της Nissan εδω και πολλα χρονια.και στη karenta μαζι με τα polo επισκευαζουν lamborghini , απλα μου φαινεται λιγο παραξενο
Καλα, παρε εσυ μια Lamborghini, και οταν ερθει η ωρα για Service θα σε στειλω σε
ενα Top συνεργειο στην Ιταλια, να μην ξενερωνεις με τους διπλα... -
Eddie καλημέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.Βλέπεις, έχω υπολογιστή μόνο στο χώρο εργασίας μου.Με ρωτάς αν θα έπαιρνα το GTR σε περίπτωση που διέθετα τα λεφτά.Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Τ Ι είναι η απάντηση.Έχω αλλεργία μάλιστα σε ονόματα που κουβαλάνε premiumσύνη.Άλλωστε, με FIAT 124- 128 Κορόλλες και Στάρλετ πισωκίνητα μεγάλωσα.Στο ερώτημα σου αν υπάρχει αγωνιστική έκδοση του R-35, η απάντηση είναι ναι, όπως μάλιστα υπήρχε και του R-34 κ.ο.κ.Μπορείς να μπεις στη wiki και να ψάξεις για το πρωτάθλημα Super GT που γίνεται στην Ιαπωνία στα πλαίσια του JGTC.Εκεί θα βρεις αρκετά στοιχεία, όπως επίσης και στο You Tube που έχουν ανέβει βιντεάκια με σχεδόν ολόκληρους αγώνες.
-
Το χειρότερο με το GT-R είναι να σου έρχεται η γκόμενα από το περίπτερο της Nissan στο Goodwood να σου λέει ότι κάνει 71Κ (ευρώ, την έχω κάνει την μετατροπή) και να σε αποτελειώνει λέγοντας ότι το έχει οδηγήσει στο Silverstone και ήταν απίστευτο...
ΥΓ 370Z με 32Κ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ήμαρτον πια με την Veyron... υπάρχουν πολύ ταχύτερα, ακριβότερα και σπανιότερα τετράτροχα (Ferrari FXX, Pagani Zonda R).Μεταχειρισμένη Ferrari δεκαετίας από Γερμανία; 60 χιλιάρικα η αγορά και άλλα τόσα για να την φέρεις νόμιμα. Οπότε πάλι Joker θέλει το 98% του forum.
ποιά 60.000 φίλε REALZEUS!!!! Αμέτρητες Ferrari υπάρχουν στην Ιταλία, με λιγότερο από 5-6χρόνια ση πλάτη και λιγότερο από 20.οοο!!!!! Φίλος στο Λονδίνο αγόρασε 355 με 15.οοο λίρες σε απσογη κατάσταση και με τη τιμή επαναγοράς σε ένα έτος κλεισμένη από την επισημη αντιπροσωπεία! Τι μου λες τώρα!
Το τζοκερ το θες για τα φρέσκα μοντέλα, αν δείς τι τιμή κρατάνε οι Ferrari σε δείκτες μεταχειρισμένων θα πάθεις σοκ!!!!
Όπως όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα είναι η συντήρηση και η οδήγηση της.
-
Ζούσα για χρόνια στην Αγγλία. Η φτηνότερη καλοδιατηρημένη Ferrari που έβρισκες ήταν στις 50 χιλιάδες Λίρες (εν έτει 2002, και μιλάμε για παλιές 348). Τώρα αν κάποιοι με την κρίση τα χάσανε όλα και ξεπουλάνε μάνα και παιδιά για να ζήσουνε είναι άλλο θέμα και σίγουρα όχι νορμάλ. Τα 15,000 του φίλου σου είναι εντελώς παράλογα και μου μυρίζεται μέγιστη απάτη (ξέπλυμα χρημάτων, κλεμμένο αυτοκίνητο... φίδια του φίλου... ). Όσο για την συντήρηση... άστο καλύτερα! Πάντως πριν μερικούς μήνες που κοιτούσα από περιέργεια και μόνο στην Γερμανια, κάτω από 50 χιλιάδες δύσκολα έβρισκες σε αξιοπρεπή κατάσταση.
-
Ζούσα για χρόνια στην Αγγλία. Η φτηνότερη καλοδιατηρημένη Ferrari που έβρισκες ήταν στις 50 χιλιάδες Λίρες (εν έτει 2002, και μιλάμε για παλιές 348). Τώρα αν κάποιοι με την κρίση τα χάσανε όλα και ξεπουλάνε μάνα και παιδιά για να ζήσουνε είναι άλλο θέμα και σίγουρα όχι νορμάλ. Τα 15,000 του φίλου σου είναι εντελώς παράλογα και μου μυρίζεται μέγιστη απάτη (ξέπλυμα χρημάτων, κλεμμένο αυτοκίνητο... φίδια του φίλου... ). Όσο για την συντήρηση... άστο καλύτερα! Πάντως πριν μερικούς μήνες που κοιτούσα από περιέργεια και μόνο στην Γερμανια, κάτω από 50 χιλιάδες δύσκολα έβρισκες σε αξιοπρεπή κατάσταση.Η Maranello sales Ltd ήταν στη γωνία του πανεπιστημίου μου, 1992 -1996, στο Egham, Surrey. Δεν λέω τυχαία τιμές... πάντως υπάρχουν πολλές στην Ιταλία που τις πέρνεις με 15.οοο από Dealer στο Μιλάνο από όπου είχαμε αγοράσει την Cayene Turbo στην εταιρία, αυτή είχε πάει 198.οοο ευρώ και είχε άλλες Porsche carrera με 50.οοο και ένα RS4 με 45.οοο και αρκετές ιταλίδες που τις είχε πάρει ο dealer ανταλλαγή... Ακούνε οι Ιταλομανείς!!!
ειλικρινά συγγνώμη φίλοι του GT-R
Υ.Γ.: είναι πολύ ωραίο σε γκρί νομίζω... αν κάποιος πσάχνει το χρώμα. Το είδα χθες!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και οχι που το πας, με ποιους εισαι παραδιπλα, και ποιοι σε βλεπουν...
πρωταθλητη στις αγωνιστικες ομαδες της Nissan εδω και πολλα χρονια.Παιδια υπαρχει αξιοπιστο ( αν και ιδιαιτερως ακριβο...) service για το GTR ακομα και στην Ελλαδα...Το προβλημα δεν ειναι εκει...Α! Και το αυτοκινητο σε λευκο τα σπαει...Οποιος θελει να το δει σε λευκο ας περασει μια βολτα απο τον Θεοχαρακη...Μεταξυ μας κιολας παιδια, ας μην συγκρινουμε το GTR me Βοχter...Το 370Ζ ναι, συγκρινεται με Boxter αλλα το GTR ειναι απλα αλλου...Ferrari δεν ειναι ουτε και θα γινει ποτε αλλα ειναι μια κλαση μονο του...Ειναι ενα πολυ ακριβο gadget, ενα παιχνιδι που απευθυνεται σε υπαρχοντες κατοχους δυνατων επωνυμων 'μουρατων' αυτοκινητων που απλα θα προσθεσουν αλλο ενα αυτοκινητο στην συλλογη τους...Ενα φτηνο για τα δικα του μετρα και τις δυνατοτητες αυτοκινητο...
-
Σε ποιά καρέντα είδες εσύ lamborghini;Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι φίλε.Γιατί από όσο ξέρω πολύ καλά,μόνο η Kosmocar στη Μάνδρα έχει μηχανήματα διαγνωστικά και τεχνικούς για Lamborghini,και η Trident cars του Κ.Λυμπεράκη.Όλα τα άλλα που λές είναι πράσινα άλογα.Και μπές και στο site της Lamborghini να το δεις.http://www.lamborghini.com/2006/lamboSi ... p?lang=eng
-
Παρέλαβα τον λευκό 'ΠΥΡΑΥΛΟ' χθές.
Στο ταξίδι μου για Λαμία, έγινα αποδέκτης μεγάλου σεβασμού απο τα προηγούμενα οχήματα. Για πρώτη φορά αμέσως δεξιά.
Τρομερή αίσθηση.....
Είμαι ακόμα άγραφος.
-
στο 19 μετα απο τις 3500-4000 σαλ εμπαινε στο παιχνιδι και το 2ο καρμπυρατερ και γινοταν χαμος (λεμε τωρα )
ειχε και ντιζα (η οποια μου ειχε κολλησει 2 φορες ) και ειχε πολυ καλυτερη αποκριση!το ηλεκτρονικο γκαζι των ρενω ειναι γενικα μουροχαυλο..
sorry αλλα εχω το clio RS προ facelift και το ηλεκτρογκαζο του δεν ειναι και τοσο χαλια οσο γαι το f1 που λετε οι διαφορες τους ειναι τα reccaro τα αυτοκολλητα και τα κατα 0,7 χαμηλοτερα και σκληροτερα ελατηρια.
Sorry για το offtopic.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Παρέλαβα τον λευκό 'ΠΥΡΑΥΛΟ' χθές.Στο ταξίδι μου για Λαμία, έγινα αποδέκτης μεγάλου σεβασμού απο τα προηγούμενα οχήματα. Για πρώτη φορά αμέσως δεξιά.
Τρομερή αίσθηση.....
Είμαι ακόμα άγραφος.
-
ΚΚ265: Αν δεν κάνω λάθος η Cosmocar και η Karenta είναι εταιρίες του ίδιου ομίλου, οπότε ο Qsis δεν πρέπει να έχει άδικο.
Fotis: Ξέρεις ότι αν δεν μας πεις κάθε λεπτομέρεια, από την αίσθηση της επιτάχυνσης, μέχρι τις ραφές των δερμάτινων buckets θα γίνει διαδήλωση έξω από το σπίτι σου, σωστά;
-
Κοιτα που τελικα ο Ιαπωνας 'καθαρισε' την πορσε τουρμπο!
Αληθεια με φερραρι τι γινεται?
Δεν βλεπω καποια συγκριση .Μηπως ειναι πολυ μπροστα ο Ιταλος?
Μια εντζο ειναι μηπως πιο γρηγορη η πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο?.Μηπως πιο απολυτο?
Καλη προσπαθεια αλλα θελει πιο πολυ δουλεια και απο τους πανω και απο τους απο κει!Ολα ειναι θεμα τιμης και 'τιμης'!
-
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 57713d06da
Μια Veyron θα έλεγα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο
-
Καποιος ειχε δει μια Εντζο και της εβγαλε και φωτο!
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=4717b80e35715&car2=45857713d06daΜια Veyron θα έλεγα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο
Κατι πιο πειστικο εχεις?.
480 αλογα ειναι και το κουπε μου !
Ενταξει για να σοβαρευτουμε και λιγο το gtr ειναι πολυ καλο και γρηγορο.Πιο γρηγορο η πιο ολοκληρωμενο απο φερραρι δεν ειναι!
Η 430 και οι επιδοσεις της ειναι παρομοιες ενω η χρονοι πιστας που φαινονται ειναι υποκειμενικοι αφου καποιοι εχουν κανει και 3,4 στα 100 με gtr και καποιοι ακριβως το ιδιο με 430!
Σε απολυτα νουμερα επιταχυνσης το φερραρι δεν υστερει πουθενα! -
ΚΚ265: Αν δεν κάνω λάθος η Cosmocar και η Karenta είναι εταιρίες του ίδιου ομίλου, οπότε ο Qsis δεν πρέπει να έχει άδικο.Fotis: Ξέρεις ότι αν δεν μας πεις κάθε λεπτομέρεια, από την αίσθηση της επιτάχυνσης, μέχρι τις ραφές των δερμάτινων buckets θα γίνει διαδήλωση έξω από το σπίτι σου, σωστά;
Τα πράγματα αγαπητέ είναι πολύ απλά:Τηλεφωνείς τη Δευτέρα το πρωί στο 210 9981953 (καρεντα βουλιαγμένης )ή 210 9981980 και ζητάς να μάθεις αν μπορείς να πας τη gallardo σου για service.
Υ.Γ Και η bentley και Bugatti επίσης επισκευάζονται ΜΟΝΟ στη Μάνδρα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καποιος ειχε δει μια Εντζο και της εβγαλε και φωτο!http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=4717b80e35715&car2=45857713d06da
Μια Veyron θα έλεγα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο
Κατι πιο πειστικο εχεις?.
480 αλογα ειναι και το κουπε μου !
Ενταξει για να σοβαρευτουμε και λιγο το gtr ειναι πολυ καλο και γρηγορο.Πιο γρηγορο η πιο ολοκληρωμενο απο φερραρι δεν ειναι!
Η 430 και οι επιδοσεις της ειναι παρομοιες ενω η χρονοι πιστας που φαινονται ειναι υποκειμενικοι αφου καποιοι εχουν κανει και 3,4 στα 100 με gtr και καποιοι ακριβως το ιδιο με 430!
Σε απολυτα νουμερα επιταχυνσης το φερραρι δεν υστερει πουθενα!Για την ακρίβεια το GTR βγάζει ίδιους χρόνους επιτάχυνσης με την California που είναι πολύ βαριά και τουριστική για Ferrari (0-1000 μέτρα 21,7 το GTR στους 4 Τροχούς, 21,8 η California στο Quattroruote). H απλή 430 είναι σαφώς ταχύτερη (0-160 σε 8 η 430, 8.5 το GTR μετρημένα και τα 2 από το Road and Track) ενώ όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα η διαφορά ανοίγει. Για Scuderia δεν το συζητάμε, πολύ μεγάλη διαφορά.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
To έχω δει αυτό.Περιμένω πότε κάποιος εγγλέζος θα στήσει το GTR με κάνα F-16 για να μας αποδείξει ότι το αεροπλάνο πάει πιο γρήγορα.
καλα τι περιμενες να κανουν αφου ο Τ-Rex ειναι αστριφτος
Nissan GT-R