-
Επειδη μια ολοκληρη στρατια ανθρωπων της οικογενειας μου δουλευει στο Θεοχαρακη θα σου απλα οτι δεν ξερω ποσα νομιζεις αλλα εχουν πωληθει και ηδη παραδωθει ανελπιστα πολλα GTR κι επισης εχει παραγγελθει ενα V-Spec απο εναν πιτσιρικα 22 χρονων (!) ο οποιος προφανως και ειναι πυροβολημενος και δεν θελω να φανταστω απο που θα τον μαζευουν...Δεν λεω οτι δεν συμπαθω το GTR, εχω περασει πολλες ωρες να το χαζευω και να το περιεργαζομαι μεσα εξω, αν και δυστηχως δεν ειχα την τυχη να το οδηγησω...Κι επισης δεν θα ηθελες να γνωρισεις ολους του κοτοχους του GTR...Εχω πετυχει απιστευτη ασχετοσυνη απο κατοχους που παιρνουν το αυτοκινητο αυτο για να κανουνε κοντρες κτλ...
-
καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημα
-
Αμ δεν το παιρνει με κανενα σεβασμο πιστεψε με! Κι επειδη κι εγω 23 ειμαι και μιλησαμε πιο ''χαλαρα'' και ''ανοιχτηκε'' λιγο παραπανω εχει πολυ αγριες διαθεσεις...
-
ε τοτε ναι μπορει να ειναι θεμα χρονου το πού θα καρφωθει , απο την αλλη ομως μπορει απλα να μεινει στα λογια μολις τρομαξει απο την ταχυτητα
απλα εγω διαφωνησα με το νεαρο της ηλικιας , πιστευω οτι στα 22-23 μπορουμε ανετα να μιλαμε για ωριμο οδηγο οσα αλογα κι αν του δωσεις.
-
Μωρε συμφωνει κι εγω οταν εμπλεξα με την διλιτρη γρια μου στα 20 ολοι μου ελεγαν που πας με 167 αλογα σε παναλαφρη καροτσα με 4διευθυνση θα σκοτωθεις κτλ αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν εκανα ουτε γρατζουνια...Τα παντα ειναι θεμα του τι μυαλο κουβαλας...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα εγω π.χ. να διαχειριστω την δυναμη ενος GTR...Η' μαλλον ξερω , απλα δεν μπορω , τουλαχιστον οχι για να χτυπησω χρονους και ειδικα οχι σε δρομο...Στην ευθεια οσο κουλος κι αν εισαι ΟΚ θα πατησεις τερμα το γκαζι και θα τρεξεις...Αλλα αντε να κανεις οτι πιεζεις αυτο το κτηνος σε στροφοδιαδρομη...Ποσοι απο τους κατοχους εχουν τα κοτσια και τις γνωσεις να το κανουν...?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Μωρε συμφωνει κι εγω οταν εμπλεξα με την διλιτρη γρια μου στα 20 ολοι μου ελεγαν που πας με 167 αλογα σε παναλαφρη καροτσα με 4διευθυνση θα σκοτωθεις κτλ αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν εκανα ουτε γρατζουνια...Τα παντα ειναι θεμα του τι μυαλο κουβαλας...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα εγω π.χ. να διαχειριστω την δυναμη ενος GTR...Η' μαλλον ξερω , απλα δεν μπορω , τουλαχιστον οχι για να χτυπησω χρονους και ειδικα οχι σε δρομο...Στην ευθεια οσο κουλος κι αν εισαι ΟΚ θα πατησεις τερμα το γκαζι και θα τρεξεις...Αλλα αντε να κανεις οτι πιεζεις αυτο το κτηνος σε στροφοδιαδρομη...Ποσοι απο τους κατοχους εχουν τα κοτσια και τις γνωσεις να το κανουν...?αν δε δοκιμασεις (ή ακομα και αν δε στουκαρεις για να γινω και λιγο υπερβολικος) δε θα αποκτησεις γνωσεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
δε μπορω να δεχτω οτι ενας 50αρης που οδηγα σαν ταξιτζης και το πιο γρηγορο αυτοκινητο που εχει οδηγησει ειναι το 1600αρι σενταν του εχει πιο πολλες γνωσεις απο τον πυροβολημενο πιτσιρικα που εχει 200 αλογα και προσπαθει να παει οσο πιο γρηγορα μπορει.
σιγουρα ο 2ος εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να σκοτωθει , ενω ο αλλος μπορει να μην εχει καν γρατζουνια στη ζαντα του, παρολα αυτα ο πυροβολημενος ειναι πιο εμπειρος και ικανος οδηγος συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.ΥΓ εμενα να δεις τι μου ελεγαν στα 23 μου.. φιλος μου μαλιστα μου ειχε πει (και μου ειχε κατσει πολυ ασχημα) οτι θα παει να αγορασει κουστουμακι για να φορεσει στη κηδεια μου..
ελα που τελικα 2 χρονια μετα το αυτοκινητο ειναι αθικτο -
Επειδη μια ολοκληρη στρατια ανθρωπων της οικογενειας μου δουλευει στο Θεοχαρακη θα σου απλα οτι δεν ξερω ποσα νομιζεις αλλα εχουν πωληθει και ηδη παραδωθει ανελπιστα πολλα GTR κι επισης εχει παραγγελθει ενα V-Spec απο εναν πιτσιρικα 22 χρονων (!) ο οποιος προφανως και ειναι πυροβολημενος και δεν θελω να φανταστω απο που θα τον μαζευουν...Δεν λεω οτι δεν συμπαθω το GTR, εχω περασει πολλες ωρες να το χαζευω και να το περιεργαζομαι μεσα εξω, αν και δυστηχως δεν ειχα την τυχη να το οδηγησω...Κι επισης δεν θα ηθελες να γνωρισεις ολους του κοτοχους του GTR...Εχω πετυχει απιστευτη ασχετοσυνη απο κατοχους που παιρνουν το αυτοκινητο αυτο για να κανουνε κοντρες κτλ...Μαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο μου... Οσα και να εχει πουλησει μεχρι τωρα στην Ελλαδα, 50-80-100 ειναι σιγουρα λιγοτερα απο τις συγχρονες Ferrari που κυκλοφορουν σημερα. Επιπλεον οπως ειπα και πριν, η αγορα του Ιταλικου supercar
εχει καποια επιπλεον 'κινητρα' αγορας (κοινωνικης ανελιξης, συλλεκτικη νοοτροπια, ονειρο ζωης και απωθημενο +50αρηδων κλπ) τα οποια δεν βρισκονται στο GT-R. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημαΣτα 22 σεβασμο σε τετοιο οπλο? Δεν υπαρχει περιπτωση. Οσο εγκρατης και να ειναι
καποιος, αυτη η ηλικια ειναι απαγορευτικη για τετοια αυτοκινητα.
Η μικροτερη ηλικια για τετοιου ειδους μηχανη ωστε να καταλαβαινει κανεις τι κανει, να εχει
χτισει ενα οδηγικο προφιλ με καποιες δυνατες οδηγικες εμπειριες ειναι σιγουρα πανω απο
35χρονων για να μην πω 37, ηλικια που μπορει σε καποια πλαισια να δικαιολογησει και
το κοστος του συγκεκριμενου αυτοκινητου.
Προσωπικα στα 32 σημερα, με καποιες καλες στιγμες στο χωρο σε επιπεδο γνωριμιων αντιστοιχων σε δυναμη κατασκευων, αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να φερομαι με την δεουσα
συνεση και ωριμοτητα αν ειχα στα χερια μου κατι τετοιο, ποσο μαλλον ο οποιοσδηποτε +20αρης που περναει απο τα συνηθως 150-200+ αλογα στα 480, και σε οδικο δικτυο δυνατοτητων και επιπεδου, ενος μεγαλου Ευρωπαικου χωριου... -
Επειδη μια ολοκληρη στρατια ανθρωπων της οικογενειας μου δουλευει στο Θεοχαρακη θα σου απλα οτι δεν ξερω ποσα νομιζεις αλλα εχουν πωληθει και ηδη παραδωθει ανελπιστα πολλα GTR κι επισης εχει παραγγελθει ενα V-Spec απο εναν πιτσιρικα 22 χρονων (!) ο οποιος προφανως και ειναι πυροβολημενος και δεν θελω να φανταστω απο που θα τον μαζευουν...Δεν λεω οτι δεν συμπαθω το GTR, εχω περασει πολλες ωρες να το χαζευω και να το περιεργαζομαι μεσα εξω, αν και δυστηχως δεν ειχα την τυχη να το οδηγησω...Κι επισης δεν θα ηθελες να γνωρισεις ολους του κοτοχους του GTR...Εχω πετυχει απιστευτη ασχετοσυνη απο κατοχους που παιρνουν το αυτοκινητο αυτο για να κανουνε κοντρες κτλ...Kαι μετα σου λεει υπαρχει φτωχια στην Ελλαδα....
Παντως δεν θα στεναχωρηθω αν στουκάρει. Μην σου πω οτι θα χαρώ κιολας
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημα
Στα 22 σεβασμο σε τετοιο οπλο? Δεν υπαρχει περιπτωση. Οσο εγκρατης και να ειναι
καποιος, αυτη η ηλικια ειναι απαγορευτικη για τετοια αυτοκινητα.
Η μικροτερη ηλικια για τετοιου ειδους μηχανη ωστε να καταλαβαινει κανεις τι κανει, να εχει
χτισει ενα οδηγικο προφιλ με καποιες δυνατες οδηγικες εμπειριες ειναι σιγουρα πανω απο
35χρονων για να μην πω 37, ηλικια που μπορει σε καποια πλαισια να δικαιολογησει και
το κοστος του συγκεκριμενου αυτοκινητου.
Προσωπικα στα 32 σημερα, με καποιες καλες στιγμες στο χωρο σε επιπεδο γνωριμιων αντιστοιχων σε δυναμη κατασκευων, αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να φερομαι με την δεουσα
συνεση και ωριμοτητα αν ειχα στα χερια μου κατι τετοιο, ποσο μαλλον ο οποιοσδηποτε +20αρης που περναει απο τα συνηθως 150-200+ αλογα στα 480, και σε οδικο δικτυο δυνατοτητων και επιπεδου, ενος μεγαλου Ευρωπαικου χωριου...μην ξεχνας ομως οτι αυτα τα αυτοκινητα εχουν και μουρλες δικλειδες ασφαλειας.ενταξει δε λεω οτι δεν υπαρχει κινδυνος, αλλωστε εγω ο ιδιος σου ελεγα οτι και με ενα sirocco R μπορει καποιος πολυ ευκολα να σκοτωθει, ομως αμα το παρεις το θεμα με τον αναλογο σεβασμο και θα το ευχαριστηθεις δε θα κινδυνευσεις.
οσο για σενα που εισαι 32 μην εισαι τοσο υπερβολικος!!!! δηλαδη αν 40αρισεις τι θα γινει θα σου ερθει η επιφοιτηση νομιζεις ή μηπως θα εχεις χασει τα αντανακλαστικα που ειχες ως πιστσιρικας?Επειδη μια ολοκληρη στρατια ανθρωπων της οικογενειας μου δουλευει στο Θεοχαρακη θα σου απλα οτι δεν ξερω ποσα νομιζεις αλλα εχουν πωληθει και ηδη παραδωθει ανελπιστα πολλα GTR κι επισης εχει παραγγελθει ενα V-Spec απο εναν πιτσιρικα 22 χρονων (!) ο οποιος προφανως και ειναι πυροβολημενος και δεν θελω να φανταστω απο που θα τον μαζευουν...Δεν λεω οτι δεν συμπαθω το GTR, εχω περασει πολλες ωρες να το χαζευω και να το περιεργαζομαι μεσα εξω, αν και δυστηχως δεν ειχα την τυχη να το οδηγησω...Κι επισης δεν θα ηθελες να γνωρισεις ολους του κοτοχους του GTR...Εχω πετυχει απιστευτη ασχετοσυνη απο κατοχους που παιρνουν το αυτοκινητο αυτο για να κανουνε κοντρες κτλ...
Kαι μετα σου λεει υπαρχει φτωχια στην Ελλαδα....
Παντως δεν θα στεναχωρηθω αν στουκάρει. Μην σου πω οτι θα χαρώ κιολας
γιατι ρε φιλε? το ξερεις το παιδι? αν δηλαδη εχει λεφτα τι να κανει, να μην τα χαρει?
θα σου αρεσε να λενε το ιδιο και για σενα αν ειχες καποιο οχι και τοσο καλο αυτοκινητο, αλλα ενα πανω απο το μεσο ορο? ή εισαι τοσο πολυ ιδεαλιστης που και να μπορουσες ακομα δε θα το επαιρνες?
-
Μωρε συμφωνει κι εγω οταν εμπλεξα με την διλιτρη γρια μου στα 20 ολοι μου ελεγαν που πας με 167 αλογα σε παναλαφρη καροτσα με 4διευθυνση θα σκοτωθεις κτλ αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν εκανα ουτε γρατζουνια...Τα παντα ειναι θεμα του τι μυαλο κουβαλας...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα εγω π.χ. να διαχειριστω την δυναμη ενος GTR...Η' μαλλον ξερω , απλα δεν μπορω , τουλαχιστον οχι για να χτυπησω χρονους και ειδικα οχι σε δρομο...Στην ευθεια οσο κουλος κι αν εισαι ΟΚ θα πατησεις τερμα το γκαζι και θα τρεξεις...Αλλα αντε να κανεις οτι πιεζεις αυτο το κτηνος σε στροφοδιαδρομη...Ποσοι απο τους κατοχους εχουν τα κοτσια και τις γνωσεις να το κανουν...?To ZX σου αν το έχεις σε καλή κατάσταση κεντάει. Αν σε ενοχλεί η έντονη τετραδιεύθυνση μπορείς να αλλάξεις τις βάσεις...
-
καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημασε Αγγλία, Γερμανία ούτε και 25 ετών να ήτανε δεν θα τον ασφαλίζανε για τέτοιο αυτοκίνητο... Πρέπει κάποιος νε ξεικινάει από χαμηλά και μετά, σιγά σιγά, με μαθήματα οδήγησης, με καμια επίσκεψη σε πίστα, με θέληση για μάθηση και συνεχή βελτίωση, να φτάσει να οδηγεί Ferrari κλπ με τον σεβασμό αλλά και την γνώση που απαιτείται. Έτσι θα μπορέσει και να το χαρεί περισσότερο(όχι να τρομάζει τον εαυτό του κάθε φορά που το πατάει και μετά, εαν τη γλιτώνει να νομίζει ότι ξέρει να οδηγεί) αλλά και να μην φάει κανέναν από τους υπόλοιπους σε τούτο τον κόσμο...
έχω φίλο με Boxster S (σιγά τ'άλογα θα μου πείτε, ναι καλά θα σας πω) ο οποίος πείρε για πρώτη φορά στη ζωή του S3 και την S μαζί και νομίζει ότι όταν τα γλυστράει σε καμιά στροφη ή πλατεία ή ακουμπάει τα 200 σε κανα ανισόπεδο κόμβο της Κηφισιας, ξέρει να τα οδηγεί! Ημαρτον...
-
εχει διαφορα ομως το να νομιζει οτι τρεχει με το να ειναι επικινδυνος και να κινδυνευει να σκοτωθει.
αλλωστε και 50 να πα πας και να παρεις ferrari μπορει να μην τρακαρεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ξερεις να οδηγεις, αλλα να νομιζεις οτι ξερεις και αυτο το εχω δει σε πολλους 50αρηδες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα..
και τωρα κατι πιο ενδιαφερον...
το s3 (μαμα ή φτιαγμενο) εχει κανει κοντρα με τη boxter ? ποιο το αποτελεσμα? γιατι εχω καποιες αντιρρησεις για τα 300 αλογα της porsche -
Ξεφτυλίστηκε το θέμα... οι Ferrari είναι για κάγκουρες, τα Rolex για γύφτους, η Αλεξανδράτου για αδερφές και η Don Perignon για φλώρους...
Το GTR είναι ένα εκπληκτικό κατασκεύασμα που δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή. Όμως απόλυτο κατασκεύασμα με την ένοια μιας Ferrari δεν είναι. Δεν έχει την αγνότητα, είναι απλά over-engineered και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά του. Και σε ανεξάρτητα τεστ σε πίστα έφαγε τα μούτρα του απέναντι στα μεγαθήρια. Λογικό κι επόμενο βέβαια και πρις τιμήν του που μπορεί να συγκριθεί με υπερκατασκευές αλλά να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο, αυτό της ύβρεως απέναντι στα ιερά τέρατα που έχουν αυταπόδεικτη αξία!
-
εχει διαφορα ομως το να νομιζει οτι τρεχει με το να ειναι επικινδυνος και να κινδυνευει να σκοτωθει.αλλωστε και 50 να πα πας και να παρεις ferrari μπορει να μην τρακαρεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ξερεις να οδηγεις, αλλα να νομιζεις οτι ξερεις και αυτο το εχω δει σε πολλους 50αρηδες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα..
και τωρα κατι πιο ενδιαφερον...
το s3 (μαμα ή φτιαγμενο) εχει κανει κοντρα με τη boxter ? ποιο το αποτελεσμα? γιατι εχω καποιες αντιρρησεις για τα 300 αλογα της porscheστημένο με μποκστερ άλλου, γνωστού φίλου μου, ο οποίος ήθελε, σώνει κ καλά, στην κατηφόρα από τα φανάρια εισόδου-εξόδου της Αττικής Οδού, στην Βεΐκου, ξεκινάει, ξεκινάω, με δευτέρα τον πιάνω, με τρίτη τον καλύπτω, με τετάρτη στο βύθισμα της ΣπύρουΛούη τον αφήνω κανονικά. Σταματάμε στην Καποδιστρίου, μου λέει: ' ρεε, είναι γρηγορο αυτό!'
βέβαια, μεταξύ μας, πάνω από 300 είναι... και ετοιμάζω comeback με νεο πρόγραμμα.
καλύτερα όμως αυτά να τα γράφουμε στο αντίστοιχο θέμα 'Audi S3' εε φίλε? μιλάμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξεφτυλίστηκε το θέμα... οι Ferrari είναι για κάγκουρες, τα Rolex για γύφτους, η Αλεξανδράτου για αδερφές και η Don Perignon για φλώρους...Το GTR είναι ένα εκπληκτικό κατασκεύασμα που δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή. Όμως απόλυτο κατασκεύασμα με την ένοια μιας Ferrari δεν είναι. Δεν έχει την αγνότητα, είναι απλά over-engineered και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά του. Και σε ανεξάρτητα τεστ σε πίστα έφαγε τα μούτρα του απέναντι στα μεγαθήρια. Λογικό κι επόμενο βέβαια και πρις τιμήν του που μπορεί να συγκριθεί με υπερκατασκευές αλλά να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο, αυτό της ύβρεως απέναντι στα ιερά τέρατα που έχουν αυταπόδεικτη αξία!
σε ποια τεστ εφαγε τα μουτρα του? και ποσο πολυ τα εφαγε? σε χρονους μια χαρα μπορει να συγκριθει με τα μεγαθυρια
@vellerefontis
ωραιος!εγω τελειως μαμα κοντρα σε boxter s με ανοικτη οροφη (που ισως επαιξε ρολο στα πολλα χλμ) ετρωγα πολυ λιγο και σε καποιες φασεις πηγαιναμε καρμπον, απο εκκινηση ετρωγε διαφορα που δε μπορουσε να καλυψει, και ειναι και πολυ πιο ελαφρια απο τα βουβαλια μας
τελος το
-
Μωρε συμφωνει κι εγω οταν εμπλεξα με την διλιτρη γρια μου στα 20 ολοι μου ελεγαν που πας με 167 αλογα σε παναλαφρη καροτσα με 4διευθυνση θα σκοτωθεις κτλ αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν εκανα ουτε γρατζουνια...Τα παντα ειναι θεμα του τι μυαλο κουβαλας...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα εγω π.χ. να διαχειριστω την δυναμη ενος GTR...Η' μαλλον ξερω , απλα δεν μπορω , τουλαχιστον οχι για να χτυπησω χρονους και ειδικα οχι σε δρομο...Στην ευθεια οσο κουλος κι αν εισαι ΟΚ θα πατησεις τερμα το γκαζι και θα τρεξεις...Αλλα αντε να κανεις οτι πιεζεις αυτο το κτηνος σε στροφοδιαδρομη...Ποσοι απο τους κατοχους εχουν τα κοτσια και τις γνωσεις να το κανουν...?
αν δε δοκιμασεις (ή ακομα και αν δε στουκαρεις για να γινω και λιγο υπερβολικος) δε θα αποκτησεις γνωσεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
δε μπορω να δεχτω οτι ενας 50αρης που οδηγα σαν ταξιτζης και το πιο γρηγορο αυτοκινητο που εχει οδηγησει ειναι το 1600αρι σενταν του εχει πιο πολλες γνωσεις απο τον πυροβολημενο πιτσιρικα που εχει 200 αλογα και προσπαθει να παει οσο πιο γρηγορα μπορει.
σιγουρα ο 2ος εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να σκοτωθει , ενω ο αλλος μπορει να μην εχει καν γρατζουνια στη ζαντα του, παρολα αυτα ο πυροβολημενος ειναι πιο εμπειρος και ικανος οδηγος συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.ΥΓ εμενα να δεις τι μου ελεγαν στα 23 μου.. φιλος μου μαλιστα μου ειχε πει (και μου ειχε κατσει πολυ ασχημα) οτι θα παει να αγορασει κουστουμακι για να φορεσει στη κηδεια μου..
ελα που τελικα 2 χρονια μετα το αυτοκινητο ειναι αθικτοΣυμφωνώ όσο δεν πάει! Κατ εμέ ο καλός οδηγός δεν έχει να κάνει με τρακαρίσματα κτλ! Και η μάνα μου έχει τρακάρει 1 φορά στη ζωή της στα 30 χρόνια που οδηγάει αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη στο δρόμο και για την ίδια και για τους άλλους! Εγώ σε 7 χρόνια που οδηγάω επίσημα έχω βγάλει ολική μια 147 6 μηνών και έχω τρακάρει άλλες 4 φορές (τις περισσότερες χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα!)! Πάντως όσο πιο νέος πιάσει κανείς άλογα στα χέρια του τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να εξελιχθεί σε καλό οδηγό! Σίγουρα θα φάει τα μούτρα του αλλα ως γνωστόν αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις!
(Άρε πατέρα που δεν μου έπαιρνες τη GTA στα 19 επειδή ήταν λέει 250 άλογα....κλαψ λιγμ...)
ΟΤ: H Boxster S ήταν παλιά αυτόματη??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
(Άρε πατέρα που δεν μου έπαιρνες τη GTA στα 19 επειδή ήταν λέει 250 άλογα....κλαψ λιγμ...)
ΟΤ: H Boxster S ήταν παλιά αυτόματη??
αυτα κανουν οι πατεραδες... ευτυχως που υπαρχουν και οι μαναδες
τωρα που το λες δεν προσεξα, αλλα για να ξεκινουσε σπιναροντας μαλλον ηταν χειροκινητη, απλα μου χε κανει μεγαλη εντυπωση οπως και πολλα αλλα αυτοκινητα που εχω πετυχει
βεβαια στα φαναρια ειμαι αδυσωπητος δε λυπαμαι τιποτα (για αυτο και τα χω κοψει τωρα τελευταια μη μου μεινει κανα κιβωτιο στο χερι )
-
Πρεπει να στουκαρεις για να μαθεις;Δηλαδη αυτοι που δεν εχουν στουκαρει ειναι κακοι οδηγοι;Και αν το αποτελεσμα της στουκας ειναι μοιραιο που παει η γνωση;
-
Και αν το αποτελεσμα της στουκας ειναι μοιραιο που παει η γνωση;
Mένει για τους υπόλοιπους.
'Τον είδες? τάφαγε τα μούτρα του, γι' αυτό εσύ να προσέχεις' είναι η προσφιλής έκφραση μετά το μοιραίο.
Χτύπα ξύλο
Nissan GT-R