-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Κατερινακι σε παω γιατι φαινεσαι μαγκακι...Βεβαια πρεπει να δειχνεις σεβασμο στον μαμακα... Απορω αφου με σεβεσαι πριν καν με γνωρισεις φανταζομαι τι θα κανεις αμα με γνωρισεις κιολας...Α και κατι αλλο Κατερινιω....αν ικανοποιεις τα στανταρντ μου, που ξερεις μπορει να σε κοιταξω και κατι παραπανω ισως...
Προειδοποιηση οτι δεν εχω καμμια μα καμμια σχεση με το αβαταρ...Γι αυτο ετοιμασου κοινως πλυσου,ντυσου χτενισου και γυαλισου και ενημερωσε με για να σου δωσω αυξοντα αριθμο για το ποτε και που...
Και για οποιον-α αμφιβαλλει ραντεβου το Σεπτεμβρη γιατι ειμαι ηδη κλεισμενος μεχρι και τις 5 Σεπ. Ο νοοων νοείτο..
Και για να δεις Κατερινακι ποσο σε αγαπω σου αφιερώνω το κάτωθι
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΙΑΖΕΙ, ΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
Φιλικα με πολλα φιλακια
Random.....
because
** Random rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz**
Random μετά από σένα τι;
μετά από σένα ποιός;Συνέχισε να διδάσκεις μεγάλε διδάσκαλε...
Οι νουθεσίες σου γύρω από ζητήματα, που αφορούν το γυναίκειο είδος είναι διαφωτιστικές.
Ο σεβασμός και η ευγένειά σου διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα ακόμα και τη στιγμή που δέχεσαι προσβλητικές επιθέσεις... -
Βρε Pei Mei αγόρι μου ......καλός ,χρυσός αλλά αυτή η ιστορία με τα δυο nicknames σου (random) έχει καταντήσει γραφική.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Βρε Pei Mei αγόρι μου ......καλός ,χρυσός αλλά αυτή η ιστορία με τα δυο nicknames σου (random) έχει καταντήσει γραφική.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΠΑΕΙ ΜΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ....ΑΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΡΡΡΡΡΡ
-
Αυτό το topic είναι πάντοτε πρόκληση...
Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του δόση (μιας και χρωστάει της Μιχαλούς που λέμε...)
Πιστεύω ότι το μυστικό είναι να ταιριάξουν οι τρέλες των ανθρώπων...
Λίγο πολύ, όλοι χρίζουμε ψυχολογικής υποστήριξης.
Έτσι όλα ξεκινούν και σταματούν στην σχέση που έχει ο καθένας με τον εαυτό του.
Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει υγιής σχέση όπου καθένα από τα δύο μέρη δεν απορεί αν ο σύντροφός του είναι όντως ο καλύτερος δυνατός.
Ως μή υγιής θεωρούνται και οι ερωτικές σχέσεις (από έρωτα - ενθουσιασμό που λένε...)
Πιστεύω ότι οι παράγοντες οι οποίοι κρίνουν την καταλληλότητα μίας σχέσης κρίνονται από το γεγονός ότι οδηγούν σε ένα 'Ασυμπτωτικά ευσταθές καθεστώς' όπως έλεγε και ο καθηγητής μας της θεωρίας του χάους.
Αυτοί οι παράγοντες είναι γνωστοί από παλιά και ονομάζονται 'αρχές' (οχι με την κατηχητικίστικη έννοια).
Όμως υπάρχουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κρατούν ένα ζευγάρι μαζί (τα εμπορικα όπως τα ονομάζω εγώ).
Δλδ για να μείνει η άλλη μαζί σου πρέπει να έχεις το 'πακέτο'
Δλδ να της κάνεις 'κάτι'.
Το ταίριασμα και η αμοιβαία προτίμηση των ιδιαιτεροτήτων είναι πιστεύω παράγοντας κλειδί για μία σχέση.
Δλδ πιστεύω ότι όλοι θέλουμε αυτή η κάποια που θα ασχοληθεί με εμάς να είναι μαζί μας για κάποιο ιδιαίτερο λόγο (και αντίστροφα).
Αυτός ο ιδιαίτερος λόγος είναι το σύνολο της προσωπικότητας του άλλου.Συνεπώς ένα ζευγάρι πρέπει να έχει αρκετά κοινά και να υπάρχει κατανόηση και αποδοχή των διαφορών (και διαφορετικοτήτων).
Τα χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι συνθέτουν το πακέτο είναι
- Το σύνολο των αρχών
- Τα εμφανή γενετικά χαρακτηριστικά (εμφάνιση - σύνολο κινήσεων - ευφυία κατά την γενικότερη έννοια)
- Η κοινωνική θέση
και άλλα ενδεχομένως.
Η σημερινή εποχή όμως είναι λίγο 'ελαφριά'
Υπάρχει η γενικότερη τάση του εκμαυλισμού και της αποβλάκωσης του λαού.
Κύριος προαγωγός η τηλεόραση.
Από την άλλη το σχολείο που αποτελεί την κύρια αντιστάθμιση και τον κύριο δάσκαλο των βασικών αρχών της ζωής πάει από το κακό στο χειρότερο.Προσθέστε επιπλέον το γεγονός ότι ο λαός καταπιέζεται από τις σύγχρονες συνθήκες εργασίας/ζωής και ψάχνει διεξόδους εκτόνωσης.
Είναι διάσπαρτες οι σκέψεις και πολλοί οι λόγοι που έχουν οδηγήσει στο σήμερα.
Η λύση είναι μία. Ποιοτική, πιεστική, σκληρή και έντονη ΠΑΙΔΕΙΑ.
Παιδεία που δεν θα καλουπώσει, αλλά θα θέσει την πορεία και τα όρια... -
Βρε Pei Mei αγόρι μου ......καλός ,χρυσός αλλά αυτή η ιστορία με τα δυο nicknames σου (random) έχει καταντήσει γραφική.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΠΑΕΙ ΜΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ....ΑΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΡΡΡΡΡΡ
Μπορεί να είναι τό ανηψάκι σου,πού άνοιξε δικό τού λογαριασμό.
Νά σε ρωτήσω κάτι στά σοβαρά;
Νομίζεις ότι είναι συμπεριφορά ενήλικου ανθρώπου αυτό τό....'τρύκ'; -
Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία...
Τελευταία φορά, που το αποσαφηνίζω: Ο Pai Mei και ο Random είναι δύο διαφορετικές οντότητες, που η καθεμία έχει δικό της σώμα.
Αυτό, που μου προξενεί εντύπωση είναι η ευκολία με την οποία καταλήγετε σε συμπεράσματα και η ροπή σας προς τη συνομωσιολογία.
Το μόνο στοιχείο, που συνήθως σας οδηγεί στην ταύτιση μεταξύ των 2 χρηστών, είναι ότι παρατηρείται συχνά μία προσωπική επικοινωνία ανάμεσά τους.
Δηλαδή αγαπητέ mousate, αν μετά από ορισμένα ποστ σου, έγραφα 'mousate μεγάλε διδάσκαλε, συνέχισε να διδάσκεις...' θα μπορούσες να προβληματιστείς καταλήγοντας τελικά στο συμπέρασμα ότι εσύ είσαι εγώ.@HUNTERΕσύ hunter, το συνεχίζεις ακόμα περισσότερο!
Είσαι πεπεισμένος ότι εδώ υπάρχει μία πλάνη, ένα 'τρυκ', όπως αναφέρεις.
Τώρα, η ερώτηση σου σε ποιόν απευθύνεται;
Σε μένα ή στον random;
Μάλλον είναι μία ερώτηση δίχως απάντηση, διότι ζητά μία απάντηση, που δεν υπάρχει.Από μένα, κλείνει αυτό το θέμα, άλλωστε είμαστε off-topic.
-
Ρε μουσατοι, κυνηγοι και λοιποι τυχοδιωκτες.... με εχετε κανει να αισθανομαι σαν τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ
Δεν ειναι δυνατον να με συνδεετε με αλλο μελος του φορουμ....
Επισης ωριμαστε λιγο και σκεφτειτε γιατι
- ξεφυγαμε απο την ουσια του ποστ
2.Κανετε σαν καθυστερημενα τσιγκλωντας με ξεροντας οτι θα τα ΧΩΣΩ και οτι θα γινει πανικος υστερα.
- Κατακρινω την Κατερινα που με αποκαλεσε μαμακα, αλλα και εμενα που της εδωσα τροφη απαντωντας...βεβαια πολυ θα ηθελα να της μαλαξω τον ποπο αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...**ΟΤΑΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..... ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ....ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΦΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ...... **
-
Φίλε Yianni, **έγραψες!
**δόξα τον Αλλάχ, βλέπεις και μερικά πόστ που πραγματικά χρήζουν προσοχής και του (Limited) χρόνου μας..Ο χρήστης YiannisWalker έγραψε:
Αυτό το topic είναι πάντοτε πρόκληση...Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του δόση (μιας και χρωστάει της Μιχαλούς που λέμε...)
Πιστεύω ότι το μυστικό είναι να ταιριάξουν οι τρέλες των ανθρώπων...
Λίγο πολύ, όλοι χρίζουμε ψυχολογικής υποστήριξης.
Έτσι όλα ξεκινούν και σταματούν στην σχέση που έχει ο καθένας με τον εαυτό του.
Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει υγιής σχέση όπου καθένα από τα δύο μέρη δεν απορεί αν ο σύντροφός του είναι όντως ο καλύτερος δυνατός.
Ως μή υγιής θεωρούνται και οι ερωτικές σχέσεις (από έρωτα - ενθουσιασμό που λένε...)
Πιστεύω ότι οι παράγοντες οι οποίοι κρίνουν την καταλληλότητα μίας σχέσης κρίνονται από το γεγονός ότι οδηγούν σε ένα 'Ασυμπτωτικά ευσταθές καθεστώς' όπως έλεγε και ο καθηγητής μας της θεωρίας του χάους.
Αυτοί οι παράγοντες είναι γνωστοί από παλιά και ονομάζονται 'αρχές' (οχι με την κατηχητικίστικη έννοια).
Όμως υπάρχουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κρατούν ένα ζευγάρι μαζί (τα εμπορικα όπως τα ονομάζω εγώ).
Δλδ για να μείνει η άλλη μαζί σου πρέπει να έχεις το 'πακέτο'
Δλδ να της κάνεις 'κάτι'.
Το ταίριασμα και η αμοιβαία προτίμηση των ιδιαιτεροτήτων είναι πιστεύω παράγοντας κλειδί για μία σχέση.
Δλδ πιστεύω ότι όλοι θέλουμε αυτή η κάποια που θα ασχοληθεί με εμάς να είναι μαζί μας για κάποιο ιδιαίτερο λόγο (και αντίστροφα).
Αυτός ο ιδιαίτερος λόγος είναι το σύνολο της προσωπικότητας του άλλου.Συνεπώς ένα ζευγάρι πρέπει να έχει αρκετά κοινά και να υπάρχει κατανόηση και αποδοχή των διαφορών (και διαφορετικοτήτων).
Τα χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι συνθέτουν το πακέτο είναι
- Το σύνολο των αρχών
- Τα εμφανή γενετικά χαρακτηριστικά (εμφάνιση - σύνολο κινήσεων - ευφυία κατά την γενικότερη έννοια)
- Η κοινωνική θέση
και άλλα ενδεχομένως.
Η σημερινή εποχή όμως είναι λίγο 'ελαφριά'
Υπάρχει η γενικότερη τάση του εκμαυλισμού και της αποβλάκωσης του λαού.
Κύριος προαγωγός η τηλεόραση.
Από την άλλη το σχολείο που αποτελεί την κύρια αντιστάθμιση και τον κύριο δάσκαλο των βασικών αρχών της ζωής πάει από το κακό στο χειρότερο.Προσθέστε επιπλέον το γεγονός ότι ο λαός καταπιέζεται από τις σύγχρονες συνθήκες εργασίας/ζωής και ψάχνει διεξόδους εκτόνωσης.
Είναι διάσπαρτες οι σκέψεις και πολλοί οι λόγοι που έχουν οδηγήσει στο σήμερα.
Η λύση είναι μία. Ποιοτική, πιεστική, σκληρή και έντονη ΠΑΙΔΕΙΑ.
Παιδεία που δεν θα καλουπώσει, αλλά θα θέσει την πορεία και τα όρια... -
ασχετο, αλλα να βοηθησω λιγο τον παι-μει
να ξερεις οτι απο τη μανα της η βαση δεδομενων του καθε φορουμ καταγραφει τις ip's των δημοσιευσεων, οποτε εστω και μια φορα να μπεις απο το ιδιο pc ή την ιδια συνδεση κανει ΜΠΑΜπεραν τουτου, δεν με ενοχλει κατι περα απο το οτι μολις γραφει κατι ο ραντομ επικροτεις εσυ....
και αυτο εδω που τα λεμε, δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα..
απλα καλο ειναι ο καθενας να εχει το βαρος να γραφει μονος του ολες τις σκεψεις του καινα μην τις μοιραζει σε 2-3 φανταστικους χαρακτηρες... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
... απο τη μανα της η βαση δεδομενων του καθε φορουμ καταγραφει τις ip's των δημοσιευσεων, οποτε εστω και μια φορα να μπεις απο το ιδιο pc ή την ιδια συνδεση κανει ΜΠΑΜ...- Και ποιός το μαθαίνει; Γιατί εμείς ως απλοί χρήστες ... χλωμό.
- Από ένα πισί ενός ίντερνετ καφέ μπορούν να μπουν 35 χρήστες σ' ένα φόρουμ.
Πιό απλό και σωστό είναι το άλλο που έγραψες, μια και αυτό που δύσκολα αλλάζει - κρύβεται είναι το πνεύμα των δημοσιεύσεων - και άρα του συγγραφέα.
-
ililia συνηθως το βλεπουνε ολοι οι mods και οι διαχειριστες.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ililia συνηθως το βλεπουνε ολοι οι mods και οι διαχειριστες.Το ίδιο λέμε.
Εμείς ως απλοί χρήστες μένουμε με το πνεύμα των δημοσιεύσεων. Δεν σου έχει τύχει να καταλάβεις ποιός γράφει, χωρίς να δεις το ψευδώνυμο; -
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΜΑΚΙΑ......
-
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΜΑΚΙΑ......Μονο αν συμφωνει και ο Pai Mei μαζι σου...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ililia συνηθως το βλεπουνε ολοι οι mods και οι διαχειριστες.Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση, αλλά έπιασα λίγα στο τέλος. Παιδιά, ξέρετε πολλούς που μπαίνουν με static IP στο internet; Μάλλον όχι! Οπότε, είναι δώρον-άδωρον να ψάχνει κανείς τα IP. Συμφωνώ για το πνεύμα των δημοσιεύσεων. Τόσο που έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι κάποιοι είναι ίδια άτομα...
-
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΜΑΚΙΑ......Λάθος forum.....
-
katerina, έχεις πισίνα στο σπίτι;
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Λάθος forum.....Απλώς προσποιήσου ότι δεν υπάρχ(ει|ουν) και θα εξαφανιστούν.
-
Απλα το βγαζω απο την αφανεια, ενα πολυ ενδιαφερον θεμα!!!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους