-
Θετικο το γεγονος οτι υπαρχει ανακληση, για το θεμα των αναρτησεων...Αρνητικο, τα διαφορα περιφερειακα μικροτριξιματα, που αφενως δεν εχουν παντα συγκεκριμενη 'προελευση', αφετερου δεν αναγνωριζονται επισημα για να επιλυθουν στοχευμενα, χωρις ταλαιπωρια για τον καθε κατοχο.
Απιστευτα σπαστικο, να εχεις θορυβους-τριγμους σε νεο αυτοκινητο, και να μην μπορεις να αντιμετωπισεις το ζητημα...
Κριμα γιατι οδηγικα ειναι μακραν το πιο ευχαριστο προσθιοκινητο στην κατηγορια και οχι μονο... -
εντελως πληροφοριακα,αλλα κ το σιροκκο εχει τριγμους.που επιλυονται για λιγο(ειτε με λιπανση,ειτε με αντικατασταση τμηματων,αλλα επανεμφανιζονται.
σε καμια περιπτωση βεβαιως δεν μπορω να τους χαρακτηρισω εκνευριστικους η δυνατους,αλλα παρολα αυτα υπαρχουν.
μεχρι στιγμης το μονο οχημα που εχω ''ζησει'' κ δεν ετριζε ειναι τα λαντ κρουιζερ της οικογενειας.
κ το γιαρις μας καποια στιγμη ετριζε κατι κοντα στον εμπροσθιο υαλοπινακα,αλλα μετα σταματησε. να αυτοδιορθωθηκε λιγο δυσκολο.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εντελως πληροφοριακα,αλλα κ το σιροκκο εχει τριγμους.που επιλυονται για λιγο(ειτε με λιπανση,ειτε με αντικατασταση τμηματων,αλλα επανεμφανιζονται.Τι τόλμησες και ξεστόμισες ιερόσυλε άνθρωπε!!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
να αυτοδιορθωθηκε λιγο δυσκολο..Αυτο το προνομιο τα εχουν συνηθως τα ιταλικα...
Το Σιροκο δεν τριζει, παραγει μελωδια, ε Γρηγορη;
-
μα ποτε θα τελειωσουν αυτες οι παιδικες ασθενειες;;; 2 χρονια ειναι στη παραγωγη.
θελω πολυ να την αγορασω με την πρωτη ευκαιρια αλλα πως να λυσω μετα τυχον προβληματακια σε ενα νησι χωρις αντιπροσωπια;;; -
Περίμενε άλλα 2. Ούτως ή άλλως ένα 10αρι χρόνια (αν κρίνουμε από την 147) θα μείνει στην παραγωγή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περίμενε άλλα 2. Ούτως ή άλλως ένα 10αρι χρόνια (αν κρίνουμε από την 147) θα μείνει στην παραγωγή.μετα τα 5 χρονια μπορεις να μιλας για ωριμανση σε ΑΡ. Καπου εκει που ανοιγει και το μοτερ δηλαδη
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
μα ποτε θα τελειωσουν αυτες οι παιδικες ασθενειες;;; 2 χρονια ειναι στη παραγωγη.
θελω πολυ να την αγορασω με την πρωτη ευκαιρια αλλα πως να λυσω μετα τυχον προβληματακια σε ενα νησι χωρις αντιπροσωπια;;;Aγόρασε τώρα και να εύχεσαι να μην πέσεις σε αυτοκίνητο.... της Δευτέρας.Ό,τι επρόκειτο να διορθωθεί διορθώθηκε και αν δεν υπάρξει περίπτωση ανάκλησης για συγκεκριμένο πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις που αφορούν τα κατασκευαστικά standards.
Έτσι και αλλιώς όλα όσα σταχυολογήθηκαν ως μικροπροβληματα ή 'παιδικές' αθένειες ούτε πρωτάκουστα για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι..... ούτε αφορούν αναγκαστικά όλη την παραγωγή (κυρίως δείγμα υπάρχει από αυτοκίνητα που έχουν συμπληρώσει κάποιες χιλιάδες χλμ όντας σε κυκλοφορία αρκετούς μήνες). -
Tα μοτερ τους εαν τα συντηρεις προβλεπομενα, ειναι αλεξισφαιρα, και πραγματι, οσο ανεβαινουν τα χλμ το μοτερ 'ξεχειλωνει' (με την καλη εννοια
)
Το θεμα ειναι με τα πασης φυσεως τριξιματα στο εσωτερικο, που αν-οταν ακουστουν, δυσκολα εντοπιζονται, και ακομα δυσκολοτερα αντιμετωπιζονται...@CLAB
Τα αντιστοιχα τριξιματα που εχει εμφανισει το rocco ειναι πολυ συγκεκριμενα, και μαλιστα
εχουν αντιμετωπιστει επιτυχως, καποια απο τα οποια μαλιστα και με επισημη ανακοινωση. Αν παρακολουθεις το Ελληνικο Forum Του scirocco, θα το δεις. Οτι αλλο θελεις για αυτο το θεμα στειλε π.μ, γιατι ειμαστε εκτος... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οτι αλλο θελεις για αυτο το θεμα στειλε π.μ, γιατι ειμαστε εκτος...Μετάφραση: Μην τα λες εδώ στους αλφίστες και με αρχίσουν στο δούλεμα...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
θελω πολυ να την αγορασω με την πρωτη ευκαιρια αλλα πως να λυσω μετα τυχον προβληματακια σε ενα νησι χωρις αντιπροσωπια;;;Aγόρασε τώρα και να εύχεσαι να μην πέσεις σε αυτοκίνητο.... της Δευτέρας.Ό,τι επρόκειτο να διορθωθεί διορθώθηκε και αν δεν υπάρξει περίπτωση ανάκλησης για συγκεκριμένο πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις που αφορούν τα κατασκευαστικά standards.
Έτσι και αλλιώς όλα όσα σταχυολογήθηκαν ως μικροπροβληματα ή 'παιδικές' αθένειες ούτε πρωτάκουστα για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι..... ούτε αφορούν αναγκαστικά όλη την παραγωγή (κυρίως δείγμα υπάρχει από αυτοκίνητα που έχουν συμπληρώσει κάποιες χιλιάδες χλμ όντας σε κυκλοφορία αρκετούς μήνες).Alba, την μέχρι τώρα πορεία της Giulietta πως την βλέπουν στην Alfa Romeo;
Edit
Με το TCT θυμάμαι είχε κάποιες ενστάσεις ώς προς τον αν είναι 'ώριμο' να μπει στα αυτοκίνητα.
Υπάρχει κάτι νεότερο; -
Ειδικοτερα παντως, στις AR, απ' οσο θυμαμαι, και εχω ακουσει κατα καιρους, τα μοντελα που ειναι προς το τελος της παραγωγης τους, και αφου συνηθως εχουν υποστει καποιο fl, ειναι και τα πιο απροβληματιστα-αξιοπιστα.
(κατι που ισχυει συνηθως για ολες τις μαρκες, αλλα ακομα περισσοτερο ισως για την Ιταλικη φιρμα)
Ας το επιβεβαιωσει/διαψευσει ο Alba, ή καποιος Ιταλοφιλος που να εχει περαιτερω γνωσεις-πληροφορηση για το συγκεκριμενο θεμα...
Δηλαδη το αυτο, πιστευω οτι ισχυε για την πολυ καλαισθητη, και καλοεξοπλισμενη 33 Imola, την 75 Troffeo, την 155 sport(?) ή silverstone, με τις μαυρες ζαντες, την fl εκδοση της 147 και παει λεγωντας... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Οτι αλλο θελεις για αυτο το θεμα στειλε π.μ, γιατι ειμαστε εκτος...
Μετάφραση: Μην τα λες εδώ στους αλφίστες και με αρχίσουν στο δούλεμα...
Καμμια σχεση , στα λεω εδω ολα χυμα αν θες, δεν εχω κρυψει εξαλλου θεμα με τους Twincharger, και στο συγκεκριμενο Forum,
οπου εχει ταλαιπωρησει πολυ κοσμο...Απλως εδω ειναι χωρος για θεματα της Giulietta.
Επιπελον επειδη διακρινω γενικοτερα μια περιεργη μεταχειριση απεναντι μου απο διαφορους Ιταλοφιλους, μεταξυ των οποιων και εσυ, στα περι κατοχης, 'ποσα Ιταλικα εχετε αλλαξει' κτλ, θα σου πω εντελως φιλικα, οτι εδω και τρεις δεκαετιες, ο θειος μου (αντρας της θειας μου βασικα) και ο αδερφος του, εχουν ψωνιζει μαζι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, και αλλαζαν το πολυ ανα τριετια
συνολικα γυρω στα δεκα Ιταλικα (δυο sud, μια προ fl, μια μετα, μια sprint 1.5, μια Alfetta προ fl, μια GTV -την τελευταια πισωκινητη πριν το fl με τα διπλα φωτα πισω-, μια λευκη Lancia Monaco, η οποια πουληθηκε αργοτερα στην Βισση, μια καφε Lancia HPE, ενα fiat uno 45 fire, και μια lancia delta 1.1) αναμεσα στα παρα πολλα συνολικα αυτοκινητα, γυρω στα 35-40 λογω οικονομικης ανεσης. Ε λοιπον, με εξαιρεση την HPE , την Delta, και...το ταπεινο fiat uno , ΟΛΑ τα αλλα τους ειχαν βγαλει την πιστη!!! Προσεξε, μιλαμε για δυο-τρια χρονια μεσο ορο κατοχης!!!
Και Μιλαμε για ορκισμενους Ιταλοφιλους, μεχρι ενα σημειο βεβαια, καποια στιγμη απηυδησαν οι ανθρωποι. Τωρα ο θειος μου, μονο Merc παιρνει... Απο το ενα ακρο, στο αλλο...
Αρα μην αρχιζετε (οχι μονο εσυ γενικα το λεω, το θυμηθηκα τωρα, επειδη λεγονται διαφορα, και καλα 'δεν εχει περασει απο τα χερια σου Ιταλικο, μπλα, μπλα μπλα' και αλλα χαρωπα...Συγγενης που τον βλεπω ακομα και σημερα, τα ελεγε και στον πατερα μου, τα λεει πλεον και σε εμενα) τις κλασσικες αμπελοφυλοσοφιες περι κατοχης Ιταλικων...Δεν πιανει... -
Ηθικό δίδαγμα.
Η Mercedes είναι το αμάξι του συνταξιούχου. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Alba, την μέχρι τώρα πορεία της Giulietta πως την βλέπουν στην Alfa Romeo;
Edit
Με το TCT θυμάμαι είχε κάποιες ενστάσεις ώς προς τον αν είναι 'ώριμο' να μπει στα αυτοκίνητα.
Υπάρχει κάτι νεότερο;BEP έχει κάνει,τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών της αγοράς καλή πορεία έχει πραγματοποιήσει(όχι την υπεραισιοδόξη προβλεπόμενη των 100Κ κομματιών ετησίως.Το 2011 ταξινόμησε περίπου 80Κ κομμάτια,βοηθούσης και της πρακτικής του μαζικού πινακιδώματος το τελευταίο τριήμερο κάθε μήνα στην ιταλική αγορά..ήτοι km0 ή αυτοκίνητα... χωρίς ιδιοκτήτη).
Το hype του μοντέλου παρήλθε και ήδη οι πωλήσεις κινούνται με αρνητικό πρόσημο σε σχέση με το 11 (κατά μέσο όρο κοντά στο -30%) και το στοίχημα για το 12 θα είναι ο περιορισμός της ζημιάς (επιτεινόμενης λόγω της οικονομικής συγκυρίας) και ιδίως στην σε ελεύθερη πτώση ιταλική αγορά ,από την οποία βέβαια το μοντέλο εξαρτάται σε ποσοστό μόνο 35%.Το TCT διατίθεται ήδη.Μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις που συμφωνούν με αυτά που περιγράφει ο Massai
http://www.youtube.com/watch?v=ya6HoMKH ... re=relatedΣτο τέλος της ημέρας πιθανόν θα κατέληγα στο κλασσικό χειροκίνητο..πάντως θα ήθελα να μπορούσα να το δοκιμάσω στον 1750 (που δεν διατίθεται) και όχι στον μικρό FIRE,στον οποίο δεδομένης της μικρής ιπποδύναμης,ίσως θα ήταν καλύτερα αν διέθεται περισσότερες σχέσεις.
Ειδικοτερα παντως, στις AR, απ' οσο θυμαμαι, και εχω ακουσει κατα καιρους, τα μοντελα που ειναι προς το τελος της παραγωγης τους, και αφου συνηθως εχουν υποστει καποιο fl, ειναι και τα πιο απροβληματιστα-αξιοπιστα.
(κατι που ισχυει συνηθως για ολες τις μαρκες, αλλα ακομα περισσοτερο ισως για την Ιταλικη φιρμα)
Ας το επιβεβαιωσει/διαψευσει ο Alba, ή καποιος Ιταλοφιλος που να εχει περαιτερω γνωσεις-πληροφορηση για το συγκεκριμενο θεμα...
Δηλαδη το αυτο, πιστευω οτι ισχυε για την πολυ καλαισθητη, και καλοεξοπλισμενη 33 Imola, την 75 Troffeo, την 155 sport(?) ή silverstone, με τις μαυρες ζαντες, την fl εκδοση της 147 και παει λεγωντας...Δεν νομίζω ότι είναι κανόνας.Πολλά μοντέλα στις FL εκδόσεις τους φιμώθηκαν (αναβάθμιση euro),ενώ για παράδειγμα στην 147 serie 1 η ποιότητα συναρμολόγησης δεν αναβαθμίστηκε ενώ από την άλλη τα υλικά του εσωτερικού ποιοτικά υποβαθμίστηκαν σε σχέση με τη serie 0.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα.
Η Mercedes είναι το αμάξι του συνταξιούχου.Μπορεί να μην έχεις άδικο, γιατί και εγώ στις παρέες μου αυτό λέω...ότι σε καμμιά 15αριά χρόνια μία Mercedes θα πάρω.
Παρεπιμπτόντως είναι η μόνη Γερμανική φίρμα που παραδέχομαι. Έχει μία σταθερή γραμμή (άσχετα με τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς), προσφέρει σε γενικές γραμμές το ίδιο προϊόν σε χαρακτήρα.
Απο μικρό παιδί (και θερμόαιμο ομολογουμένως) πάντα όταν ήθελα να ανέβω καμμιά Θεσ/νίκη προτιμούσα να το κάνω με μία οποιαδήποτε Mercedes (ακόμα και με την 190 με τα 109 άλογα)...αλλά το ιδανικό μου θα ήταν να με περιμένει ένα Ιταλικό όταν τελείωνε η Εθνική οδός...
Να ομολογήσω ότι με μία 190 κολλητού μου 2λιτρη με 4άρι σασμάν γλέντησα μία διαδρομή: Μολάοι-Σκάλα Λακωνίας-Γύθειο και επιστροφή και μου άρεσε και ήμουν μόνο 35 τότε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καμμια σχεση...Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ νήμα σχετικό με Group Vag με εξαίρεση αυτό του Up
Οπότε αυτά που ξέρω για τα γραφόμενα σου για το γκρούπ, είναι αυτά που λέγονται σε νήματα για Alfa Romeo - Fiat - Lancia και η αλήθεια είναι ότι δεν λέγονται και λίγα...
Με λίγα λόγια, αν δεν είναι έτσι...άκυρο... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα.
Η Mercedes είναι το αμάξι του συνταξιούχου.Μπορεί να μην έχεις άδικο, γιατί και εγώ στις παρέες μου αυτό λέω...ότι σε καμμιά 15αριά χρόνια μία Mercedes θα πάρω.
Παρεπιμπτόντως είναι η μόνη Γερμανική φίρμα που παραδέχομαι. Έχει μία σταθερή γραμμή (άσχετα με τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς), προσφέρει σε γενικές γραμμές το ίδιο προϊόν σε χαρακτήρα.
Απο μικρό παιδί (και θερμόαιμο ομολογουμένως) πάντα όταν ήθελα να ανέβω καμμιά Θεσ/νίκη προτιμούσα να το κάνω με μία οποιαδήποτε Mercedes (ακόμα και με την 190 με τα 109 άλογα)...αλλά το ιδανικό μου θα ήταν να με περιμένει ένα Ιταλικό όταν τελείωνε η Εθνική οδός...
Να ομολογήσω ότι με μία 190 κολλητού μου 2λιτρη με 4άρι σασμάν γλέντησα μία διαδρομή: Μολάοι-Σκάλα Λακωνίας-Γύθειο και επιστροφή και μου άρεσε και ήμουν μόνο 35 τότε...Aυτη ακριβως την εχει ακομα ο θειος μου. Επεσες διανα! Την πηρε το 91' και ειναι το 'μουλαρι' της οικογενειας.
Το τι ζορι εχει τραβηξει σε γκαζια-ταξιδια-φορτωμα, δεν φανταζεσαι, κι ομως ειναι 'σκυλος', ακομα και σημερα, πριν λιγο καιρο, ειχα μπει μεσα, δεν εκανε κιχ.
Πηρε μετεπειτα και μια 230Ε αλλα η 'μικρη' οπως χαρακτηριστικα την αναφερει, ειναι η αγαπημενη του...P.S Αν μιλαγαμε για κανενα εταιρικο, ολο AR θα επαιρνα. Θα την ξεκ@λιαζα στα γκαζια, θα την γυριζα με τις ζαντες, και αμα εμενε, ή εκανε 'νερα', κατευθειαν συνεργειο και αμαξι αντικαταστασης. Επειδη ομως ΔΕΝ παιζει για εμενα κατι τετοιο, αλλα με τα μεχρι στιγμης δεδομενα (και την μετρια-κακη Ελληνικη πραγματικοτητα της γενικοτερης after sales υποστηριξης) οποιοδηποτε υποψηφιο προς αγορα, θα κρατηθει 7-10χρονια, τα δεδομενα ειναι διαφορετικα, και οι συμβιβασμοι ασφαλως. Εκτος απο την αλλη αν κανω -εκ του σχετικα ασφαλους- αυτο που σε ενα βαθμο εαν καταλαβα καλα, κανεις και εσυ, με συχνες ανταλλαγες με καλομτχ Ιταλικα σε ψαγμενες τιμες...και δρομο σε 3-4χρονια για επομενο...
-
Αυτό κάνω όντως...τα 3-4 χρόνια κάντα 2-3 και αυτά τώρα τελευταία΄...γιατί πριν ήταν 1-2 χρόνια και καμμιά φορά έπεφταν και δύο μαζί την ίδια χρονιά...
Τα μόνα καινούργια αυτοκίνητα που έχω αγοράσει είναι: Fiat 127 amico 1984, Fiat Fiorino safari 1986, Fiat Bravo 1,25 16v 1999, Alfa Romeo 147 120hp dist 2001 και Fiat Panda 100hp 2007 (αυτό με χρονομίσθωση)...όλα τα υπόλοιπα σίγουρα τα είχα πάρει καλομετ/να και σε καλές τιμές.
Ειδικά όταν είχα το 127 amico, είχα και το Audi 100ls automatic του πατέρα μου που είχε φύγει για Αμερική, ένα Fiat 126 Personal και ένα Ford Transit όπου του είχα βάλει μία δίλιτρη rs πνιγμένη απο καρμπυρατέρ και εξαγωγή...Εποχές όμως που ήταν φθηνά τα τέλη, οι ασφάλειες και η βενζίνη...τώρα δεν παίζει να δουλεύεις για τα αυτοκίνητα...
Λέω όμως ότι τις συγκινήσεις που μου είχαν δώσει τα Ιταλικά, δεν μου τις είχε δώσει κανένα άλλο απο πολλών εθνικοτήτων αυτοκίνητα που είχαν περάσει απο τα χέρια μου, εκτός απο Ιαπωνικά των οποίων το σύνδρομο δεν το έχω ξεπεράσει και δεν προβλέπεται, παρόλο που ξέρω ότι έχουν βελτιωθεί στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας.
Επίσης τα Ιταλικά μου συγχώρησαν πάρα πολλά λάθη και (χοντρές) επιπολαιότητες της νιότης μου και νοιώθω ότι τους χρωστάω... -
Διαβαζα τα σχολια περι προβληματων κτλ της Giulietta. Είχα πει να μην πω τιποτα αλλά αποφάσισα να γραψω λιγα πραγματα συνοπτικά για αυτά που διαπίστωσα εγω ως κάτοχος για 1μιση σχεδον χρονο, οποτε και την 'εζμπρωξα' στεγνά.
Τι με χαλασε:
- Μηχανικά θέματα όπως πχ το σκάλωμα της 1ης. Ρε να μη μπαίνει με την πρώτη φορά με την καμμία. Ποιο γαματο κιβώτιο κ αλλα παραμύθια; Παίζει να είναι το χειρότερο κιβώτιο στο κούμπωμα 1ης-2ης-3ης που έχω δει ποτε. Πήγα σε 3 αντιπροσωπείες κ με γραφανε κανονικά. Να αναφέρω και τα άλλα κλασσικά προβλήματα όπως start-stop, τριξίματα, αλλά και κρεμασμενους καθρέπτες, αλλαγη βαλβίδας φρένου...
- Τσιγκουνιά στην εργονομία (καθίσματα, σκληρά χειριστήρια στο τιμόνι, μενου που θελουν συνήθεια, one-stage κατεβασμα παραθύρων, έλλειψη 1 σωστής θεσης για να βαλω το κινητό, πορτμπαγκαζ χωρίς χερουλι απεξω, χωροι πολυ μικροί πίσω κτλ). Αφηνω στην ακρη τα υλικά αφου σε κανενα αμαξι δε με ενδιεφεραν ουτως η αλλως.
- Αντιπροσωπείες επιεικώς ΓΤΠ. Καινουργιο αμαξι με ευθυγραμμιση ο'τι ναναι (λαθος τιμές συγκλισης σε δεξιο μπρος τροχο). Επρεπε να κινδυνέψω πραγματικά (να πεταει κωλο με 120χλμ σε ανοιχτες καμπες με ψιλοβροχο) για να το ψάξω πλεον ενδελεχώς κ να βρεθει το αιτιο (εκτος αντιπροσωπείας φυσικά). Για τα φρένα που μια φορά δεν επιασαν και γλυτώσαμε απο του χαρου τα δοντια το αναφέρω απλά θεωρώντας οτι ηταν τυχαίο γεγονός αφου δε βρεθηκε πρόβλημα. Να μην πω για ανταλλακτικά που δεν υπαρχει στοκ σε απλα πραγματα.
Το αμάξι είναι καλό στο δρόμο, ωραιο στησιμο μεν πλην ομως με θεματα ελεγχου κ μη-γραμμικότητας στο οριο οφειλόμενα εν μερει στην αρκετά σκληρή αναρτηση που αναπηδάει στις εγκάρσιες (σπορτ πακετο). Αυτα αφου φτιαχτηκε η ευθυγράμμιση. Κατα γενική παραδοχή, ωραιο μπανιστήρι μεσα έξω αλλά πέραν τουτου κατώτερο των προσδοκιών μου κ της τιμής του. Αυτό που λάτρεψα ομως ήταν τα κοιμισμένα/απαλά ηλεκτρονικά και ο πωρωτικός χαρακτηρας-ήχος (οχι ομως η τελική απόδοση σε ιπποδύναμη και η ανυπαρκτη ροπή πολύ χαμηλά που έκανε το ξεκινημα σε άγρια ανηφόρα πολύ δύσκολο) του κινητήρα (κ μάλιστα καίει περισσότερο απο οσο περιμένεις οταν πιέζεται)
Αυτά τα ολίγα, κ επειδή διαπίστωσα εδω (κ ακομα χειρότερα στο alfisti.gr) οτι το ιταλοφιλο κοινό είναι υπερβολικά φανατισμένο για να δεχτεί ο'τιδήποτε αρνητικο αφορά ιταλικά οχήματα, ξεκαθαρίζω οτι τα παραπάνω αφορούν προσωπική εμπειρία-άποψη που ως μόνο σκοπό έχει να ενημερώσει κ όχι να επιβληθεί.
Alfa Romeo Giulietta