-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά σήμερα και τρόμαξα με το νούμερο που είδαΣαν το 0-100 του Άουρις 1.6 του φίλου από πάνω.
-
Μπα εγώ είμαι κάπως γρηγορότερος (στο κρεβάτι-ψυγείο εννοείται )
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
έριξε άνθρωπος με Auris σε Ιουλιέτα?
Τρέχουν ρε φούστη μου τοσο πολύ τα ψυγεία και δεν το ήξεραΝαι , το αουρις στο γκρεμο και η ιουλιετα απο τον δρομο. Το αουρις εφτασε πρωτο..........
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
έριξε άνθρωπος με Auris σε Ιουλιέτα?
Τρέχουν ρε φούστη μου τοσο πολύ τα ψυγεία και δεν το ήξεραΝαι , το αουρις στο γκρεμο και η ιουλιετα απο τον δρομο. Το αουρις εφτασε πρωτο..........
-
Νεοεισερχόμενη στην πόλη μας
-
Μεγεια!!! Κουκλα ειναι, οπως ολες τους!!!
-
To drive έβγαλε καλύτερη την Giulietta 170 από 118i??
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Νεοεισερχόμενη στην πόλη μας
Aκρως πετυχημενο χρώμα το Nero Etna. Με ενθουσιάζει και στην Mito και στην Giulietta.
Αυτο το σχέδιο ζάντας παντως ... για τα έγκατα της πραγματικής Εtna είναι!!! -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To drive έβγαλε καλύτερη την Giulietta 170 από 118i??η 118 θα φορούσε το κιτάκι της Σνίτσελ -> 200 αλογατάρες
-
Χοιρινό πρόγραμμα ή κοτόπουλο;
-
Τζο, στην αρχή διάβασα 'Σντίτσελ -> 200 αλιγάτορες' και ήμουν έτοιμος να λυθώ στα γέλια!
Τελικά βγήκε καλύτερη η Α;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τελικά βγήκε καλύτερη η Α;Τα'λεγα εγώ...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
η 118 θα φορούσε το κιτάκι της Σνίτσελ -> 200 αλογατάρες
Mισο...για να καταλαβω. Στο Drive συγκρινει 170αρα Giulietta με 118i που εχει την μηχανικη αναβαθμιση Schnitzer?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τζο, στην αρχή διάβασα 'Σντίτσελ -> 200 αλιγάτορες' και ήμουν έτοιμος να λυθώ στα γέλια!Τελικά βγήκε καλύτερη η Α;
με κατηγοράς για φιδερπετέμπορα;
-
οχι ρε συ.
η bmw δεν είχε την σπορ ανάρτηση πάντως
+ότι μετά από κολίδια όντως μπαίνει το πρόγραμμα της 1 στο νορμάλ, όπως έλεγε κάποια άλλη δοκιμή που κράζανε κάποιοι -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mισο...για να καταλαβω. Στο Drive συγκρινει 170αρα Giulietta με 118i που εχει την μηχανικη αναβαθμιση Schnitzer?
Ξερει κανεις?...
-
Ξερει κανεις?...
δεν είχε τίποτα. ουτε την σπορ αναρτηση
-
Αρα βιαστικα, τα οποια συμπερασματα προεκυψαν, μεταξυ Giulietta 170 vs 118i...
Γενικοτερα ειναι και μια περιεργη εως και αδικη συγκριση, υπο την εννοια οτι τα χωριζουν ουτε λιγο ουτε πολυ
τουλαχιστον 5,000ευρω, παροτι στα χαρτια αποδιδουν τα ιδια νουμερα οι κινητηρες τους.
Απο μονη της μια τετοια οικονομικη διαφορα, αρκει για να δωσει την 'νικη' στην Giulietta.
Aν ομως ειχαμε την πιο οικονομικη εκδοση 116i με αναβαθμιση schnitzer, και σπορ αναρτηση, εκει πιθανοτατα οι αρετες της πισω κινησης
να αναδεικνυονται πλεον στο επακρο, και η οποια διαφορα προκυπτει απο περιπου 5κ που τα χωριζει, να πιστωνεται
στην αισθητα καλυτερη ποιοτητα-εργονομια-φινιρισμα του εσωτερικου. -
εκει πιθανοτατα οι αρετες της πισω κινησης
να αναδεικνυονται πλεον στο επακρο, και η οποια διαφορα προκυπτει απο περιπου 5κ που τα χωριζει, να πιστωνεται
στην αισθητα καλυτερη ποιοτητα-εργονομια-φινιρισμα του εσωτερικου.κάτσε κάτσε γιατί χάσαμε επεισόδια...
Απλά να σημειώσω, ότι το μόνο Schnitzer στο πακέτο είναι οι ζάντες και η απόληξη (όχι το τελίκό) της εξάτμισης. Ο Schnitzer ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια άλλη βετλίωση...είναι στα σκαριά. Για του λόγους το αληθές, μπορείτε να δείτε στο site του: http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/ ... ince-2011/
''The 1-series by AC Schnitzer is already in our development department. Our engineers, designers and technicians are working flat out on an extensive product range comprising performance upgrades, exhaust systems, suspension solutions, aerodynamic components and accessories for the interior. We'll keep you informed!''
αν είχαμε μια τζουλιέτα 120 novitec ?
αν είχαμε μια 1m και μια τζουλιέτα 170 novitec?
αν είχαμε ένα αχλάδι και μια μπελούτσι ?? -
Ανεφερα και εγω μετα την τοποθετηση του Fanis75, στα της schnitzer αναβαθμισης, αν διαβασες...
Alfa Romeo Giulietta