-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
είναι και αυτή η αρβυλόφατσα που έχει...
όσο και να προσπαθώ (και πραγματικά το θέλω...) δεν μπορώ να την χωνέψω...Τώρα συζητάμε για άλλα πράγματα και εσύ μου πετάς την εμφάνιση. Εμένα από το fl και μετά μου αρέσει και αυτή του Νίκου ήταν ωραιότερη από την βατραχομούρα την Ιουλιέττα.
Aκόμα και το σχήμα της όμως είναι ξεχωριστό. Και μην μου πεις ότι δεν την ξεχωρίζεις στο δρόμο? Αρέσει δεν αρέσει ξεχωρίζει πάντως.
Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους, και επειδή ξέρω τον Νίκο, εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πει και τι ψάχνει.
Η 120 ήταν μοναδική σε αίσθηση και όποιος δεν την έχει οδηγήσει δεν μπορεί να καταλάβει για τι ευχάριστο αυτοκίνητο μιλάμε....
Είναι από τα αμάξια που βγαίνεις βόλτα και ο τρόπος που θα κινηθεί σε κάνεις να χαμογελάς...Έχει χάρη αυτό το αμάξι....Και είναι πανεύκολο επίσηςΑκριβώς!
Μ'αρέσει που με πιάνεις.
Μόνο αν έχεις οδηγήσει αυτό το αυτοκίνητο καταλαβαίνεις.
Εσύ red_monster μιλάς για την 118i που δεν έχει ΚΑΜΙΑ επαφή με την 120i πουθενά. ...ακόμα και η ανάρτηση είναι διαφορετική
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όσο και να προσπαθώ (και πραγματικά το θέλω...) δεν μπορώ να την χωνέψω...Πίστεψέ με, έτσι και την οδηγήσεις θα ξεχάσεις το ότι αρβυλοφέρνει...
την είχα οδηγήσει (την 118) με εργοστασική και μη ανάρτηση... κάπου κάτι με είχε πιάσει και είχα γράψει ρεβιου... για αυτό λέω προσπαθώ...
προσωπικά αυτοκίνητο που είναι (στα μάτια μου ) άσχημο δεν μπορώ να το συμπαθήσω...
τέσπα μια 118 σε σχέση με μια τζουλιέτα 170αρα δεν έχει τίποτα να προσφέρει...Tην 130 λέω... 118, κλάιν μάιν, τονίζει το ότι είναι παπούτσι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
εγώ γενικά δεν θα έπερνα μτχ...
οπότε ... γούστα...
πρέπει να πάρεις 130?? γιατί να μην πάρεις 330?Καλά κι εγώ έτσι έλεγα...και τώρα δύσκολα να ξαναπάρω καινούριο με τόσα φθηνά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεταχειρισμένα!
Ποια 330i? Στα 35.000 ευρώ παίρνεις μτχ 335i.
Πάρε εσύ QV G...
όσο και να προσπαθώ (και πραγματικά το θέλω...) δεν μπορώ να την χωνέψω...Τουλάχιστον είναι πιο macho από τη φάτσα Μικιμάους της Μίτο
ούτε g qv θα αγόραζα για τους δικούς μου λόγους...
η μιτόγκα που κολλάει...? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τουλάχιστον είναι πιο macho από τη φάτσα Μικιμάους της Μίτο
Ναι ναι...η 1er είναι ο Ζαγοράκης της αυτοκίνησης....
-
Δία το 0-100 είναι μια παπαριά και μισή.
Στο δρόμο αν πετύχεις κάποιον εσύ πες του να σταματήσειΠρέπει να καταλάβεις ότι η ατμοσφαιρα έχει πεθάνει....Μην συγχέεις 12κύλινδρα και 8κύλινδρα σύνολα που κινούν σασί των 1500κιλών μάξιμουμ....Εδώ μιλάμε για 4κύλινδρα συνολάκια που φλερτάρουν τον 1.5 τόνο και αναζητούν παντιοτρόπως ροπή....
Άσε τα supercars στις δάφνες τους. Γιατί παπαριά το 0-100 όμως; Δε θα σταματήσουμε σε φανάρι κάποτε; Εκτός αν μιλάς για Εθνική... Εκεί κατεβάζεις 2-3 σχέσεις στο σασμάν. Δε λέω ότι η 120 θα είναι ταχύτερη, αλλά δεν είναι και ξεγραμμένο το θέμα. Σε επαρχιακό δρόμο μετράει ο οδηγός.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, 8αράκια φλατ γράφουν και τα δύο για το 100άρι πάντως...
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κατάλαβα...
Μετρημένα και τα δύο στα 8 δεύτερα στο 0-100.
-
Βρήκα ένα φόρουμ (Γαλλικο) που έχει και μία ένότητα με συγκριτικά:
Δοκιμαστικά έβαλα την Ιουλιέτα με την 120i...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα...(δεν ξέρω την ακρίβεια τους)http://www.zeperfs.com/en/duel3338-2694.htm
Σας το παραθέτω για εργαλείο (αν τελικά είναι αξιόπιστο) όχι για λεκτικές κόντρεςΕ, εντάξει..ατμόσφαιρα με turbo συγκρίνεις. Λογικό να κερδίσει το turbo.
Προσωπικά αν και στα 20Κ θα αγόραζα τη G αντί για το Golf πχ ή την 116i...την αίσθηση της 120i δεν την έχει η G κι ούτε πρόκειται να την αποκτήσει.
Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα (προφανώς) την 120i.
και μεταξύ 118 μπροστά η ιταλίδα...
τώρα αν πας στα λεφτά της 120 , μάλλον πέρνεις την 230άρα... άρα... πάλι η ιταλίδα...Συμφωνώ. Η 120 μπορεί να έχει απαράμιλλη αίσθηση και μοναδική σε αυτή την κατηγορία αλλά και 40 καφετιά που κόστισε στον Νίκο τα βρίσκω υπερβολικά πολλά μονάχα για την αίσθηση. Την ίδια ώρα ένα Α3 1.8Τ 160 Quattro και πιο γρήγορο είναι και κρατήματα επίσης ανώτερα έχει. Και βέβαια υπάρχουν Giulietta QV & Golf GTi που είναι πυραυλικά μπροστά στην 120...
Pardon αλλά ξεχνάτε τον γαλλικό αέρος-εδάφους Megane RS.Αλλά ποιος θα γυρίσει να το κοιτάξει αυτό από αυτούς που παίρνουν Alfa Romeo,BMW,Audi κλπ άσεχετα βέβαια αν ποιοτικά είναι καλύτερο από την Giulietta ας πούμε και εφάμιλλο με άλλα όπως το Golf πχ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτά είναι τα αποτελέσματα...(δεν ξέρω την ακρίβεια τους)http://www.zeperfs.com/en/duel3338-2694.htm
Σας το παραθέτω για εργαλείο (αν τελικά είναι αξιόπιστο) όχι για λεκτικές κόντρεςΕ, εντάξει..ατμόσφαιρα με turbo συγκρίνεις. Λογικό να κερδίσει το turbo.
Προσωπικά αν και στα 20Κ θα αγόραζα τη G αντί για το Golf πχ ή την 116i...την αίσθηση της 120i δεν την έχει η G κι ούτε πρόκειται να την αποκτήσει.
τώρα αν πας στα λεφτά της 120 , μάλλον πέρνεις την 230άρα... άρα... πάλι η ιταλίδα...Συμφωνώ. Η 120 μπορεί να έχει απαράμιλλη αίσθηση και μοναδική σε αυτή την κατηγορία αλλά και 40 καφετιά που κόστισε στον Νίκο τα βρίσκω υπερβολικά πολλά μονάχα για την αίσθηση. Την ίδια ώρα ένα Α3 1.8Τ 160 Quattro και πιο γρήγορο είναι και κρατήματα επίσης ανώτερα έχει. Και βέβαια υπάρχουν Giulietta QV & Golf GTi που είναι πυραυλικά μπροστά στην 120...
Pardon αλλά ξεχνάτε τον γαλλικό αέρος-εδάφους Megane RS.Αλλά ποιος θα γυρίσει να το κοιτάξει αυτό από αυτούς που παίρνουν Alfa Romeo,BMW,Audi κλπ άσεχετα βέβαια αν ποιοτικά είναι καλύτερο από την Giulietta ας πούμε και εφάμιλλο με άλλα όπως το Golf πχ
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
τείνει στο καγκουράμαξο...
για την ποιότητα δεν ομιλώ... -
Pardon αλλά ξεχνάτε τον γαλλικό αέρος-εδάφους Megane RS.Αλλά ποιος θα γυρίσει να το κοιτάξει αυτό από αυτούς που παίρνουν Alfa Romeo,BMW,Audi κλπ άσεχετα βέβαια αν ποιοτικά είναι καλύτερο από την Giulietta ας πούμε και εφάμιλλο με άλλα όπως το Golf πχΝαι αλλά εδώ κάνουμε συζήτηση με αυτοκίνητα που έχουν πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση.
Χώρια που με την εμφάνιση ντιβανομπάουλου σίγουρα κανείς από αυτούς που ψωνίζει Alfa & BMW δεν θα κοιτάξει -
Ναι αλλά εδώ κάνουμε συζήτηση με αυτοκίνητα που έχουν πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση.
Χώρια που με την εμφάνιση ντιβανομπάουλου σίγουρα κανείς από αυτούς που ψωνίζει Alfa & BMW δεν θα κοιτάξει -
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
για την ποιότητα δεν ομιλώ...Κολλάει.Λέτε για πυραυλικά και είναι τέτοιο
Και το τελευταίο όπως το είπες.Μην ομιλείς γιατί είναι ποιοτικότατο
Και δεν είναι καγκουράμαξο
edit αν είναι ντιβανομπάουλο το Megane η 120 τι είναι?
Τέλος -
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
για την ποιότητα δεν ομιλώ...Μέσα το Μεγκαν μας ρίχνει στα αφτιά! Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει. Άσε γιατι έχω βρει ενα παλιο συμμαθητή που δουλεύει στη ρενώ και μου λέει να μου βρει ενα RS cup με κάτω από 35Κ...αλλά ποιος ακούει το γέρο μετά που θα χει να πληρώνει 2 2λιτρα...
-
Με το ίδιο σκεπτικό παίρνεις και golf gti και focus rs και leon cupra και ένα σωρό άλλα επειδη έχουν μερικά άλογα παραπάνω. Άλλο όμως bmw και άλλο vw, seat και alfa romeo..
γιατί τι είναι η bmw δηλαδή...?
Ε είναι bmw. Όπως και η Mercedes είναι Mercedes. Τι να κάνουμε..
Και εγώ πολύ πιθανόν να επέλεγα giullieta ή golf ή κάποιο seat κτλ, αλλά όχι νομίζοντας ότι όλα είναι ίσα και όμοια..
Όπως είπε και ο Νίκος, έχουν και τη κίνηση στο σωστό άξονα..
-
Η πλάκα είναι ότι δεν έβαλα Golf ή Audi για να μην γίνει χαμός....
Περισσότερο σαν πληροφορία για το σάιτ το έδωσα...αφού ότι και αν έλεγαν τα νούμερα για την αντιπεράθεση των δύο...πάλι Ιουλιέτα θα έπαιρνα, για λόγους αισθητικής και όχι μόνο.
Περι ορέξεως Κολοκυθόπιτα... -
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
για την ποιότητα δεν ομιλώ...Κολλάει.Λέτε για πυραυλικά και είναι τέτοιο
Και το τελευταίο όπως το είπες.Μην ομιλείς γιατί είναι ποιοτικότατο
Και δεν είναι καγκουράμαξο
edit αν είναι ντιβανομπάουλο το Megane η 120 τι είναι?έχει καγκουρο εμφάνιση με μαρσπιεδάκια και την μπούκα στη μέση σαν κωλοτρυπίδ@...
η ποιότητα αν κρίνω από το απλό είναι κλασσική ρενό...
μιλάμε για πιο διακριτικά και αρμονικά σύνολα -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Όπως είπε και ο Νίκος, έχουν και τη κίνηση στο σωστό άξονα..Yπάρχει και πιο σωστή!!!!
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδες -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
για την ποιότητα δεν ομιλώ...Μέσα το Μεγκαν μας ρίχνει στα αφτιά! Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει. Άσε γιατι έχω βρει ενα παλιο συμμαθητή που δουλεύει στη ρενώ και μου λέει να μου βρει ενα RS cup με κάτω από 35Κ...αλλά ποιος ακούει το γέρο μετά που θα χει να πληρώνει 2 2λιτρα...
Και ακόμα δεν κίνησες γη και ουρανό για να το αποκτήσεις;
-
Yπάρχει και πιο σωστή!!!!
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδες -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Όπως και η Mercedes είναι Mercedes. Τι να κάνουμε..Και εγώ πολύ πιθανόν να επέλεγα giullieta ή golf ή κάποιο seat κτλ, αλλά όχι νομίζοντας ότι όλα είναι ίσα και όμοια..
θα σου δώσω να οδηγήσεις μια μέρα την c200 να μου πεις για κίνηση και σωστούς άξονες...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει.
Δε ξέρω τι λέει σαν συναρμογή και ποιότητα (το έχει η ξαδέρφη μου, έχω μπει 3-4 φορές μόνο όμως) αλλά δε μου αρέσει καθόλου το ταμπλό του σε σχέση με της G. Χαλαρά θα επέλεγα την G ακόμα και αν υστερούσε σε συναρμογή, προσωπική άποψη πάντα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Yπάρχει και πιο σωστή!!!!
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδεςΆρε βόλτα που θέλετε όλοι από τον Βελεροπιάστη
SORRY mercedes commercial like
Alfa Romeo Giulietta