-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όπως είπε και ο Νίκος, έχουν και τη κίνηση στο σωστό άξονα..
Yπάρχει και πιο σωστή!!!!
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδεςΔε ξέρω αν είναι πιο σωστή...Πίσω είναι fun to drive!!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει.
Δε ξέρω τι λέει σαν συναρμογή και ποιότητα (το έχει η ξαδέρφη μου, έχω μπει 3-4 φορές μόνο όμως) αλλά δε μου αρέσει καθόλου το ταμπλό του σε σχέση με της G. Χαλαρά θα επέλεγα την G ακόμα και αν υστερούσε σε συναρμογή, προσωπική άποψη πάντα
Κι εμένα μου αρέσει σχεδιαστικά η Giulietta περισσότερο αλλά ποιοτικά υπάρχει αρκετή διαφορά
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδεςΕσύ πάρτη...εγώ προτιμώ να μείνω στις δύο πίσω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
το megane που κολλάει??
άλλη κατηγορία...
τείνει στο καγκουράμαξο...
για την ποιότητα δεν ομιλώ...Μέσα το Μεγκαν μας ρίχνει στα αφτιά! Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει. Άσε γιατι έχω βρει ενα παλιο συμμαθητή που δουλεύει στη ρενώ και μου λέει να μου βρει ενα RS cup με κάτω από 35Κ...αλλά ποιος ακούει το γέρο μετά που θα χει να πληρώνει 2 2λιτρα...
Και ακόμα δεν κίνησες γη και ουρανό για να το αποκτήσεις;
Βασικά το καλύτερο που έχω να κινήσω είναι το κεφάλι μου...για να επανέλθω στην πραγματικότητα!! Ξέρεις αυτή που λέει πως με τα 150€ που έχω τώρα στο πορτοφόλι μου δεν παίρνω ούτε 1 Michelin Sport Cup...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άσχετα αν είναι πιο αδιάφορο σχεδιαστικά. Σαν συναρμογή και ποιοτητα μας έχει.
Δε ξέρω τι λέει σαν συναρμογή και ποιότητα (το έχει η ξαδέρφη μου, έχω μπει 3-4 φορές μόνο όμως) αλλά δε μου αρέσει καθόλου το ταμπλό του σε σχέση με της G. Χαλαρά θα επέλεγα την G ακόμα και αν υστερούσε σε συναρμογή, προσωπική άποψη πάντα
Κι εμένα μου αρέσει σχεδιαστικά η Giulietta περισσότερο αλλά ποιοτικά υπάρχει αρκετή διαφορά
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΛΕΤΕ; Ε δε το πιστευω... ξεκινήσαμε από σωστή βάση αυτή τη φορά (ιπποδυνάμεις, επιδόσεις, μετάδοσεις, οδηγική απόλαυση, αίσθηση) και καταλήξαμε στα πλαστικούλια...
Αυτή που κουνάει και τις 4(τέσσερις) ρόδεςΕσύ πάρτη...εγώ προτιμώ να μείνω στις δύο πίσω.
-
είπα ότι μου αρέσει σχεδιαστικά το ταμπλό περισσότερο απ τον ανταγωνισμό ασχέτως ποιότητας.. δε συγκρινα πλαστικά οπότε μη φωνάζεις Δία..
Οι διαφορες προτιμήσεις του καθενός στην μετάδοση νομίζω είναι offtopic
-
Οι διαφορες προτιμήσεις του καθενός στην μετάδοση νομίζω είναι offtopicΓιατί?
-
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΛΕΤΕ; Ε δε το πιστευω... ξεκινήσαμε από σωστή βάση αυτή τη φορά (ιπποδυνάμεις, επιδόσεις, μετάδοσεις, οδηγική απόλαυση, αίσθηση) και καταλήξαμε στα πλαστικούλια...Όχι Δία τελευταία φράση ήταν
-
Έχει σχέση με την G το τί είδους μετάδοση προτιμάει ο καθένας μας στο αυτοκίνητο του; Νομίζω οι αναλύσεις για την μετάδοση θα ταίριαζαν κάπου στο 'Περι αυτοκίνησης' . Εκτός αν μιλάτε συγκεκριμένα για σύγκριση της G με τον Άσσο πχ
-
Εκτός αν μιλάτε συγκεκριμένα για σύγκριση της G με τον Άσσο πχΑπό εκεί ξεκίνησε η όλη κουβέντα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
...Κολλάει.Λέτε για πυραυλικά και είναι τέτοιο
Και το τελευταίο όπως το είπες.Μην ομιλείς γιατί είναι ποιοτικότατο
Και δεν είναι καγκουράμαξο
edit αν είναι ντιβανομπάουλο το Megane η 120 τι είναι?
ΤέλοςHμιμποτακι με ροδες...
Το Megane RS ειναι πυραυλακατος, αλλα για πολυ πυροβολημενους,
που διαθετουν +35κ για ενα ντιβανομπαουλο, κομμοτα με φωτα, σε εμφανιση ,
με απαξιωση γεωμετρικης προοδου, και after sales service, το οποιο μεχρι προτινως
ηταν για τα πανηγυρια, και πανακριβο μαζι.
Θα το βλεπουμε με τα κυαλια, οπως συνεβη ακριβως (και σε καλυτερες εποχες)
με το προηγουμενο Megane RS...
Το ιδιο -δυστυχως- θα γινει και με την Giulietta QV πιστευω, παροτι ο κυλινδρισμος της ειναι ιδανικος
για τα Ελληνικα δεδομενα. Απλα η εποχη ειναι εντελως λαθος για αγορες που εχουν να κανουν
με το συναισθημα κυριως, σε τετοιου επιπεδου βαλαντια, και ανθρωπους αντιστοιχα που
μπορουν να αγορασουν σε αυτη την κατηγορια χρηματων... -
Δία το 0-100 είναι μια παπαριά και μισή.
Στο δρόμο αν πετύχεις κάποιον εσύ πες του να σταματήσειΠρέπει να καταλάβεις ότι η ατμοσφαιρα έχει πεθάνει....Μην συγχέεις 12κύλινδρα και 8κύλινδρα σύνολα που κινούν σασί των 1500κιλών μάξιμουμ....Εδώ μιλάμε για 4κύλινδρα συνολάκια που φλερτάρουν τον 1.5 τόνο και αναζητούν παντιοτρόπως ροπή....
Άσε τα supercars στις δάφνες τους. Γιατί παπαριά το 0-100 όμως; Δε θα σταματήσουμε σε φανάρι κάποτε; Εκτός αν μιλάς για Εθνική... Εκεί κατεβάζεις 2-3 σχέσεις στο σασμάν. Δε λέω ότι η 120 θα είναι ταχύτερη, αλλά δεν είναι και ξεγραμμένο το θέμα. Σε επαρχιακό δρόμο μετράει ο οδηγός.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, 8αράκια φλατ γράφουν και τα δύο για το 100άρι πάντως...
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κατάλαβα...
Μετρημένα και τα δύο στα 8 δεύτερα στο 0-100.
σε ολα τα φαναρια πρωτος σταματας εσυ; σε ποια πολη εισαι;
στην εθνικη απο 6η σε ατμοσφαιρα (που δεν εχουν ολα) θα κατεβασεις 3η; το τουρμπο ετσι και κατεβασει 3η η 4η καταλαβαινεις τι θα γινει;
απλα ξεγραμμενο ειναι το θεμα, γιατι δεν υπαρχει νομος που να οριζει οτι οι και καλα καλοι οδηγοι θα παρουν ατμοσφαιρα και οι αχρηστοι τουρμπο
αληθεια, οσο καλος και να εινια ο οδηγος, στην ευθεια μετα απο στροφη πως θα κρατηθει μπροστα με ενα ψοφιο ατμοσφαρικο;
και η γη ειναι τετραγωνη
-
Ποιός σου είπε ότι η 120 είναι ψόφια; Αν δεν δούμε το 60-160 και το 0-160 και 0-1000 μέτρα από στάση δε μπορούμε να κρίνουμε ποιό είναι ταχύτερο.
-
Από πότε ένα δίλιτρο ατμοσφαιρικό με 170 άτια στις 6700 σ.α.λ. θεωρείτε ψόφιο
-
Απο τότε που ο τουρμπάτος ανταγωνισμός με λιγότερα κυβικά 'καθαρίζει' εύκολα αυτα τα 2000 κυβικά και τα 170 άλογα τα κάνει να μην φαίνονται
Η ατμόσφαιρα έχει πεθάνει.-
-
Ποιός σου είπε ότι η 120 είναι ψόφια; Αν δεν δούμε το 60-160 και το 0-160 και 0-1000 μέτρα από στάση δε μπορούμε να κρίνουμε ποιό είναι ταχύτερο.νομιζω οτι εχει γινει αυτο με αυτοκινητα του φορουμ, ενα σιροκκο και την 120 και την πατησε το σιροκκο με θεωητικα λιγοτερα αλογα
μην το ψαχνεις, θα εκτεθεις
-
Bέββαια υπάρχει και η άλλη πλευρά του πράγματος.... Το θέμα συντήρησης σερβις κλπ το οποίο ειναι σημαντικό τους χαλεπους καιρους που ζούμε. Για πειτε μου μια μικρή ρωγμή στο τουρμπο πόσο θα στοιχήσει περίπου , κάτι το οποίο δεν ειναι δυσκολο να συμβει .... Πόσοι θα προτιμήσουν τις χαμηλότερες συντηρήσεις και ακόμα περίσσότερο τις φτηνότερες επισκευές αν πάει κάτι στραβα από το να ειναι ιππότες της ασφάλτου? Και με τα σημερινά δεδομένα , ενα απλό ατμοσφαιρικό δεν ειναι αργό , απλά τα τουρμπάτα είναι πιο γρήγορα.
-
Kαι γιατι να ραγισει η τουρμπινα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι γιατι να ραγισει η τουρμπινα;Αν είναι τρόμπας ο κάτοχος (και είναι πολλοί οι τρόμπες), όχι ραγίζει, μέχρι παρέα στους δορυφόρους κάνει
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Kαι γιατι να ραγισει η τουρμπινα;
Αν είναι τρόμπας ο κάτοχος (και είναι πολλοί οι τρόμπες), όχι ραγίζει, μέχρι παρέα στους δορυφόρους κάνει
Eνω αν εχει ατμοσφαιρικο δεν μπορει να τον καταστρεψει;
Alfa Romeo Giulietta