-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Και για να το ελαφρύνουμε΄και λόγω θηλυκού ονόματος...
Περνάς μιά υπέροχη νύχτα με αχαλίνωτο σεξ με μία κορμάρα και το πρωί που ξυπνάς, βλέπεις όταν φορέσει το μπέιμπι ντολ για να πάει να σου φτιάξει πρωινό, ότι έχει μία μικρή τρυπούλα...
Ε!!! αν τώρα την κατηγορήσεις για ανοικοκύρευτη...υπάρχουν οι εξής λόγοι:
α) Έχεις παντρευτεί ένα σκιάχτρο επειδή ήταν νοικοκυρά και προσπαθείς να αιτιολογήσεις την επιλογή σου
β) Δεν θα αντέξεις άλλη συγκίνηση και ψάχνεις να βρεις αιτίες
γ) Είσαι ο τύπος που βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος...Ε όχι και μικρή !
Φαντάζομαι οτι και οι δυο σας αναφερεστε στο ρούχο ε?!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Περνάς μιά υπέροχη νύχτα με αχαλίνωτο σεξ με μία κορμάρα και το πρωί που ξυπνάς, βλέπεις όταν φορέσει το μπέιμπι ντολ για να πάει να σου φτιάξει πρωινό, ότι έχει μία μικρή τρυπούλα...
α) Έχεις παντρευτεί ένα σκιάχτρο επειδή ήταν νοικοκυρά και προσπαθείς να αιτιολογήσεις την επιλογή σου
Εεεε, ναι !!! Σαν εσένα που ασχολείσαι με 'πλαστικά' και 'μαξιλαράκια' ?
-
Όσο με αφορά....ναι...τι άλλο...άλλωστε δεν μίλησα για τρυπούλες (πληθυντικός) αλλά για τρυπούλα...
-
Πάντως πήξαμε από χεράδες εδώ μέσα ....
-
Τελικά με τα σχόλιά σας, τόπικ του Μπράβο το καταντήσατε...παλιόπαιδα...
Και δεν έχω καμμιά φωτογραφία απο Γκολφ, για να το επαναφέρω ον τόπικ... (φοβάμαι την οθόνη του υπολογιστή και δεν βάζω) -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εεεε, ναι !!! Σαν εσένα που ασχολείσαι με 'πλαστικά' και 'μαξιλαράκια' ?
Αχ.....αχ...αχ...πρέπει να είσαι 'χεράς' αγαπητέ για να καταλάβεις
Πλαστικά = βυζ@κια
Μαξιλαράκια = κρατήματαΤα ποσταρίσματά μας βεβαίως εμπίπτουν στα ίδια επίπεδα επιστημονικής αντιπαράθεσης , όπως και η πλειοψηφία των υπολοίπων βεβαίως-βεβαίως.
-
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τελικά με τα σχόλιά σας, τόπικ του Μπράβο το καταντήσατε...παλιόπαιδα...
Και δεν έχω καμμιά φωτογραφία απο Γκολφ, για να το επαναφέρω ον τόπικ... (φοβάμαι την οθόνη του υπολογιστή και δεν βάζω)αααα.. σε παρακαλώ εμείς στο τοπικ μας εχουμε μια χαρα καθισματάκια για να αραζουμε..
αν και το τελευταίο καιρό απ'οτι εχω παρατηρήσει ασχολούμαστε περισσότερο με σουβλάκια, κοντοσούβλια, κοκορέτσια κτλ κτλ
εν κατακλείδι η αλφα ρομεο εχει πολυ λίγα πράγματα να διορθώσει στο facelift.. αν ολα τα παραπονά μας για την G. είναι αυτα που διαβάζω εδω μεσα τότε το αμάξι εχει τρομερές προοπτικές..
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο 170ΜΑ είναι ο καλύτερος κινητήρας στα 1.4/1.6 λίτρα.Άλλοι πήραν τα βραβεία πάντως στα 1.4/1.6 λίτρα..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Ο 170ΜΑ είναι ο καλύτερος κινητήρας στα 1.4/1.6 λίτρα.
Άλλοι πήραν τα βραβεία πάντως στα 1.4/1.6 λίτρα..
τα έχεις οδηγήσει??
-
Γιατί πάντα δίπλα από ότι λέω, θα πρέπει να συμπληρώνω το αυτονόητο 'κατά τη γνώμη μου' ?
Εγώ σαν κάτοχος βραβευμένου κινητήρα επί σειρά ετών, ψηφίζω 170 MuliAir. -
Πραγματι, γιατι λαμβανοντας υποψιν ΟΛΕΣ τις παραμετρους που αυτες καθιστουν ενα κινητηρα,
ως καλυτερο κινητηρα της χρονιας, μεσα σε αυτες ειναι και η καταναλωση, και εκει ο MA ειναι κατα μεσο ορο
λιγο πιο βενζινοβορος (κατα 1λιτρο/100km περιπου σε σχεση με τον twincharger, κατι το οποιο ισως οφειλεται και στον αμεσο ψεκασμο του τελευταιου), και λιγο πιο 'αργος' στις πολυ χαμηλες στροφες,-κατω απο 2,000σαλ- αλλα απο την αλλη, εκπεμπει τους χαμηλοτερους ρυπους σε αυτη την ιπποδυναμη, στην αγορα.
Σε επιπεδο ομως αισθησης, ηχου, ευστροφιας, προσωπικα τον θεωρω καλυτερο απο τον twincharger, τουλαχιστον μετα
απο συντομη επαφη με Mito QV, Giulietta 170, και αντιστοιχα Scirocco 160, Golf 160. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πραγματι, γιατι λαμβανοντας υποψιν ΟΛΕΣ τις παραμετρους που αυτες καθιστουν ενα κινητηρα,
ως καλυτερο κινητηρα της χρονιας, μεσα σε αυτες ειναι και η καταναλωση, και εκει ο MA ειναι κατα μεσο ορο
λιγο πιο βενζινοβορος (κατα 1λιτρο/100km περιπου σε σχεση με τον twincharger, κατι το οποιο ισως οφειλεται και στον αμεσο ψεκασμο του τελευταιου), και λιγο πιο 'αργος' στις πολυ χαμηλες στροφες,-κατω απο 2,000σαλ- αλλα απο την αλλη, εκπεμπει τους χαμηλοτερους ρυπους σε αυτη την ιπποδυναμη, στην αγορα.
Σε επιπεδο ομως αισθησης, ηχου, ευστροφιας, προσωπικα τον θεωρω καλυτερο απο τον twincharger, τουλαχιστον μετα
απο συντομη επαφη με Mito QV, Giulietta 170, και αντιστοιχα Scirocco 160, Golf 160.Βασικά στα βραβεία συγκρίνουν απ'ότι θυμάμαι γενιά κινητήρα και όχι έκδοση. Για παράδειγμα πήραν βραβείο καλύτερου νέου κινητήρα της χρονιάς 2010 οι multiair 1.4 και όχι μόνο ο 170. Όπως και οι 1.6 thp συνολικά και όχι μόνο ο 184 του μίνι ή ο 210 του works ή ο 175 του 207. Έτσι και οι tsi 1.4 νομίζω παίρνουν βραβείο σαν συνολική τεχνολογία κινητήρα και όχι μόνο ο tsi 160 ή 150 κτλ κτλ. Και κατά τη γνώμη μου με τον multi air 170 μπορείς να συγκρίνεις για παράδειγμα και τον tsi 180 που και αυτος στο polo δίνει ρύπους 139 όπως και ο MA170 στην mito και απ'ότι έχω διαβάσει είναι πιο εύστροφος και δυνατότερος παντού. Οπότε όπως βλέπεις δεν είναι όλοι οι twincharger ίδιοι. Δεν χρειάζεται να μείνεις μόνο στον tsi 160. Μπορεί να μπείς στο polo και να ξαν'αλλάξεις γνώμη. Μπορεί και όχι..Πάντως ο 170 είναι ο κορυφαίος MA ενώ ο tsi 160 δεν είναι.
Έχω μπεί σε αμάξια με MA,tsi και thp αλλά δεν τα έχω οδηγήσει όλα οπότε δεν ξέρω τι θα μου άρεσε πιο πολύ. Απλά θέλω να πώ οτι υπάρχουν ένα σωρό εκδόσεις των MA,tsi κτλ και τα βραβεία δίνονται στη γενιά κινητήρων. Φυσιολογικό είναι ας πούμε αν συγκρίνεις τον MA 135 με τον tsi 160 να πείς ο twincharger είναι πολύ καλύτερος..
-
Βασικά στα βραβεία συγκρίνουν απ'ότι θυμάμαι γενιά κινητήρα και όχι έκδοση. Για παράδειγμα πήραν βραβείο καλύτερου νέου κινητήρα της χρονιάς 2010 οι multiair 1.4 και όχι μόνο ο 170. Όπως και οι 1.6 thp συνολικά και όχι μόνο ο 184 του μίνι ή ο 210 του works ή ο 175 του 207. Έτσι και οι tsi 1.4 νομίζω παίρνουν βραβείο σαν συνολική τεχνολογία κινητήρα και όχι μόνο ο tsi 160 ή 150 κτλ κτλ. Και κατά τη γνώμη μου με τον multi air 170 μπορείς να συγκρίνεις για παράδειγμα και τον tsi 180 που και αυτος στο polo δίνει ρύπους 139 όπως και ο MA170 στην mito και απ'ότι έχω διαβάσει είναι πιο εύστροφος και δυνατότερος παντού. Οπότε όπως βλέπεις δεν είναι όλοι οι twincharger ίδιοι. Δεν χρειάζεται να μείνεις μόνο στον tsi 160. Μπορεί να μπείς στο polo και να ξαν'αλλάξεις γνώμη. Μπορεί και όχι..Πάντως ο 170 είναι ο κορυφαίος MA ενώ ο tsi 160 δεν είναι.
Έχω μπεί σε αμάξια με MA,tsi και thp αλλά δεν τα έχω οδηγήσει όλα οπότε δεν ξέρω τι θα μου άρεσε πιο πολύ. Απλά θέλω να πώ οτι υπάρχουν ένα σωρό εκδόσεις των MA,tsi κτλ και τα βραβεία δίνονται στη γενιά κινητήρων. Φυσιολογικό είναι ας πούμε αν συγκρίνεις τον MA 135 με τον tsi 160 να πείς ο twincharger είναι πολύ καλύτερος..
Πραγματι, αν και στο δυναμομετρο μεχρι στιγμης κατα μεσο ορο ειναι πολυ κοντα ενας twin160 vs 180,
ασχετως marketing.
ΑΛΛΑ η οποια συγκριση με το Ibiza cupra πχ (το οποιο επισης τυχαινει να εχω οδηγησει), ή και το νεο polo GTI, ειναι αδικη, μιας και οι 7 σχεσεις του διπλοσυμπλεκτου ειναι σαφεστατα πιο πυκνες -περα απο την ταχυτητα εμπλοκης επομενης σχεσης- και βοηθουν ακομα περισσοτερο το εργο του κινητηρα.
Σιγουρα ο συνδυασμος twin+DSG ειναι απαιχτος σε αποτελεσματικοτητα, αλλα ο MA170+C635 manual ειναι απολαυση, και σχεδον με παρομοιες επιδοσεις, εφοσον μιλαμε για παρομοιο βαρος σε αμαξωματα. Ισως ειναι και ο ψυχολογικος παραγοντας του 'γουργουρητου' στον MA , η αμεσοτητα του ομως και η αποδοση του σε μεσαιες-υψηλες στροφες, προσωπικα με κερδισε. -
http://www.quattroruote.gr/data/magazine/201019055.asp
Αν προσεξατε στο τομεα ασφαλεια, της βαζουν βαθμο 5 απο 6 αστερια, δηλαδη οχι το μεγιστο βαθμο το ιδανικο.Δεν εχει αποσπασει την μεγιστη βαθμολογια ανεξαρτητου κατηγοριας σε προσφατο crash test;
Στο τεύχος του περιοδικού αυτου του μηνα έχουν ένα μεγάλο τέστ με 15 μικρομεσαία, συμπεριλαμβανομενης και της g
την οποια βγαζουν πρώτη την Giulietta.Το quattroruote δεν ανηκει στον δημοσιογραφικο ομιλο του αυτοτσικνοτριτι;
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
http://www.quattroruote.gr/data/magazine/201019055.aspΣτο τεύχος του περιοδικού αυτου του μηνα έχουν ένα μεγάλο τέστ με 15 μικρομεσαία, συμπεριλαμβανομενης και της g
την οποια βγαζουν πρώτη την Giulietta.Το quattroruote δεν ανηκει στον δημοσιογραφικο ομιλο του αυτοτσικνοτριτι;
Θαύμα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://www.quattroruote.gr/data/magazine/201019055.asp
Στο τεύχος του περιοδικού αυτου του μηνα έχουν ένα μεγάλο τέστ με 15 μικρομεσαία, συμπεριλαμβανομενης και της g
Θαύμα
Marketing budget
-
4 μισο της βαζουνε στην ασφαλεια. Μπορει τα 5 να τα εχουν για τεθωρακισμενα, σημασια εχει να αξιολογουν με τον ιδιο τροπο και τα υπολοιπα
-
τα χαρακτηριστικα της βρισκονται σε κορυφαιο επιπεδο, το αμαξι ειναι ολοκληρωμενο στους περισσοτερους τομεις, δεν νομιζω να χρειαζεται οποιοδηποτε χρηματικο βοηθημα, για να το συνηδητοποιησει κανεις.
Περα απο τα 'τερτιπια' του τυπου, τα χαρακτηριστικα της g, σε σχεση με τον ανταγωνισμο, δεν ειναι κρυφα, τουλαχιστον σε οσους εχουν διαθεση να κρινουν το αυτοκινητο αντικειμενικα, στο συνολο του! -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
4 μισο της βαζουνε στην ασφαλεια. Μπορει τα 5 να τα εχουν για τεθωρακισμενα, σημασια εχει να αξιολογουν με τον ιδιο τροπο και τα υπολοιπασωστο, αλλα μηπως δεν ισχυει αυτο για ολα τα υπολοιπα;
Alfa Romeo Giulietta