Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.telegraph.co.uk/motoring/car-manufacturers/alfa-romeo/8086047/Alfa-Romeo-Giulietta-TCT-review.html
Η περίπτωση σου χρίζει ιατρικής εξέτασης edit mod.
Ούτε εργοδότη άλλαξα ούτε έχω σχέση με κάποια αυτοκινητιστική εταιρία.
Καταναλωτής είμαι, έχω 3 ιταλικά αμάξια αυτή τη στιγμή(147, 500, Doblo) & ένα γερμανικό(Tiguan).
Εγώ δεν έχω να σου προτείνω τίποτα. Έχω όμως να σε συμβουλέψω κάτι, μιας και είσαι μικρό παιδί.
Ξύπνα όσο είναι νωρίς. Κυρίως για αυτό θα χαρούν πρωτίστως οι γονείς σου.
Οτι εχεις χασει την ψυχραιμια σου, ειναι εκδηλο και παραλληλα διασκεδαστικο! Τελικα σε αυτο το φορουμ υπαρχουν πολλες 'ιδιαιτερες' περιπτωσεις, εσυ ενσωματωνεις πολλα χαρακτηριστικα, ενα απο αυτα ειναι ηικανοτητα-ιδιοτητα-χαρισμα να 'μαντευεις απο το πληκτρολογιο σου τις ηλικιες των αλλων! Λες να με μαλωσουν οι γονεις μου για αυτο; Εισαι απιστευτος!
Μην παθιάζεσαι με αυτά τα θέματα τόσο. Ιδίως Αλλά να μην είσαι κολλημένος, με παρωπίδες και να μην κατηγοριοποιείς ανθρώπους από το τι αγοράζουν και για το πως γουστάρουν να δαπανήσουν τα χρήματα τους, την ώρα που ούτε τη γνώμη σου ζήτησαν αλλά κυρίως δανεικά.
Μονο που στην προκειμενη εγω δεν κατηγορησα κανεναν, εσυ αντιθετως κατοικοεδρευεις στο τοπικ της g ,και δεν χανεις στιγμη να ειρωνευεσαι οτιδηποτε θετικο, σαν γνωμη ειπωθει. Συνεχεια (καθε μερα-ολη μερα...), εσυ και καποιοι αλλοι ασχολειΣτε με αυτα τα πλαστικα της g,το καταλαβαμε δεν σας αρεσουν, μην την αγοραζετε!
Αν θυμασαι καλα, πριν 3 μερες εκανες 'δωρο' τα selenia,τωρα χλευασες το σχολιο καποιου που τολμησε να εκφραστει θετικα για την g.K Μηπως εκανες πλακα; Μετα εγω ειμαι ο κολλημενος! Λιγη αυτοκριτικη δεν εβλαψε ποτε κανεναν
Τέλος πιο αποδοτικό για την τσέπη σου μελλοντικά, θα είναι το να διαβάζεις τα μαθήματα σου για να προκόψεις.
Αν μου ελεγες και σε τι ταξη παω, θα σε παραδεχομουν!
Προσπαθώντας να πουλήσεις αυτοκίνητα μέσα από forum, για τα οποία κανείς δε θα σου αποδώσει τα ποσοστά που σου αναλογούν,να ξέρεις ότι χάνεις το χρόνο σου και κυρίως πετυχαίνεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, αν μη τι άλλο απωθητικός ο τρόπος σου.
Συνεχιζεις να εκτιθεσαι, μονο που εμενα το επαγγελμα δεν ειναι πωλητης σε αντιπροσωπεια!
Ουτε βρισκομαι συνεχεια στο τοπικ της vw ή του γκολφ και περιμενω 'ευκαιριες' να τα πω, το εκανα με καποια ποστ, και επειδη καταλαβα οτι, υπαρχει κολλημα-λατρεια εκει και δεν ακουν τιποτα, δεν ξανα ασχοληθηκα καθολου.
Εσυ συνεχεια στο τοπικ της g εισαι, γιατι ; για να πεισεις για το αντιθετο, οσους τους αρεσει και θελουν να μαθουν καποια πραγματα για αυτην;
Και ολα αυτα γιατι; Επειδη εισαι αντικειμενικος; ή κερδιζεις κατι με αυτο;