-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 635TCT,πέραν του ότι είναι το μοναδικό ξηρού συμπλέκτη με όρια ανοχής τα 350ΝΜ (τη στιγμή που το αντίστοιχο DSG έχει όριο τα 250ΝΜ),είναι το γεγονός πως κατασκευάζεται από την ίδια τη Fiat (ενώ ας πούμε η VW το αγοράζει).
Η FPT αγοράζει φυσικά τμήματά του από την BorgWarner (όπως και από άλλους εξωτερικούς προμηθευτές,για παράδειγμα τους συμπλέκτες από την LuK ....πράγμα συνηθισμένο στο automotive) και εν συνεχεία το συναρμολογεί η ίδια,στην ίδια γραμμή παραγωγής με το χειροκίνητο C635,χρησιμοποιώντας τα ίδια μηχανήματα, στο εργοστάσιο τoυ Verrone.
Αυτό εξασφαλιζει τεράστια ευελιξία στην παραγωγή,η οποία άνετα προσαρμόζει τους ρυθμούς της στη ζήτηση.Alba έχω μια απορία. Στις φωτογραφίες δεν φαίνονται 'αυτάκια' πίσω από το τιμόνι για αλλαγές ταχυτήτων.
Σε αυτό το σποτάκι για την MITO TCT που βρήκα:
http://www.youtube.com/watch?v=ykabJNJ5pCw στο 23' δείχνει αλλαγή από τα 'αυτάκια'.
Τι θα ισχύσει για την Ιουλιέτα; -
μπορει τα αυτακια να ειναι εξτρα και αλλα αυτοκινητα ισχυει αυτο
-
-
Θα ειναι σταθερα ή θα γυριζουνε με το τιμονι?
-
φθηνιάρικα φαίνονται...
του s-tronic είναι όλα τα λεφτά... -
Ευχαριστώ Alba.
Νομίζω ό,τι από την στιγμή που κάποιος αποφασίσει TCT μετάδοση θα επιλέξει και τα 'αυτάκια', θα προτιμούσα στάνταρ επιλογή και όχι έξτρα με ό,τι αυτό σημαίνει...
Επίσης νομίζω ό,τι μετά και από αυτή την εξέλιξη η Ιουλιέτα μπορεί να είναι και η πιο ελκυστική πρόταση της κατηγορίας. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φθηνιάρικα φαίνονται...
του s-tronic είναι όλα τα λεφτά...Καλα μην τρελαινεσαι κιολας! Ασε που θελουν μια μερα και μια αιωνιοτητα για να μεταφερουν την εντολη στο κιβωτιο!
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Θα ειναι σταθερα ή θα γυριζουνε με το τιμονι?απ'οτι προλαβα να δω στο βιντεο που ποσταριστηκε πιο πριν γυρνανε μαζι με το τιμονι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Θα ειναι σταθερα ή θα γυριζουνε με το τιμονι?
απ'οτι προλαβα να δω στο βιντεο που ποσταριστηκε πιο πριν γυρνανε μαζι με το τιμονι
έτσι κατάλαβα κι εγώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ό,τι τουλάχιστον στο βίντεο δείχνουν πολύ μικρά.
-
Να παρακαλεσω θερμα οσους παρουν giulietta να ΜΗΝ την παρουν σε ασπρο!!
Μεχρι τωρα ειχα δει απο κοντα μονο ασπρες και μια βυσινι, και δεν μου ειχαν κανει καμια απολυτως εντυπωση, ωραια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
Αλλα πριν 2 μερες ειδα μια μαυρη QV απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! απλα εμεινα!!
-
Το μαύρο δεν είναι το πιο βρώμικο χρώμα? Το πλένεις και σε πέντε ώρες θέλει ξανά πλύσιμο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το μαύρο δεν είναι το πιο βρώμικο χρώμα? Το πλένεις και σε πέντε ώρες θέλει ξανά πλύσιμο.Μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος που λενε
-
Τα ωραια κρατανε λιγο.
-
Ο χρήστης imr έγραψε:
Να παρακαλεσω θερμα οσους παρουν giulietta να ΜΗΝ την παρουν σε ασπρο!!Μεχρι τωρα ειχα δει απο κοντα μονο ασπρες και μια βυσινι, και δεν μου ειχαν κανει καμια απολυτως εντυπωση, ωραια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
Καλά, QV και σε εμπριμέ να την δεις, πανέμορφη θάναι.
-
Στο τελευταίο CAR έχει συγκριτικό της Cloverleaf με Golf GTi και Megane RS. H Alfa βγαίνει τελευταία μιας και δεν είναι πουθενά καλύτερη από τα άλλα, αλλά οι διαφορές είναι μικρές μεν και είναι και φθηνότερη (τουλάχιστον στην Αγγλία, δεν έχω δει εδω τιμές).
Συνολικά καλύτερο βγάζουν το GTi (μάρκετινγκ) και σαν πιο ειδική επιλογή το Megane..
-
Δες ξέρω ρε παιδιά αλλά ανέκαθεν αυτά τα συγκριτικά με άφηναν παγερά αδιάφορο, αφού έχουν πολλαπλές αναγνώσεις και τελικά δεν νομίζω ό,τι επηρεάζουν τον υποψήφιο αγοραστή τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο (GTI κλπ) όπου ο υποψήφιος πελάτης είναι πιο υποψιασμένος.
-
Ο χρήστης imr έγραψε:
Αλλα πριν 2 μερες ειδα μια μαυρη QV απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! απλα εμεινα!!Το μαύρο χρώμα πνίγει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και αφήνει να φανεί μόνο το βασικό του σχήμα. Συχνά λέγεται για κάποια αυτοκίνητα που δεν είναι και τόσο όμορφα ή κομψά ότι το μαύρο χρώμα τους ταιριάζει αφού αποκρύπτει τις σχεδιαστικές τους αδυναμίες (π.χ. η cayenne MK1 που σε λευκό είναι (σχεδόν) τερατούργημα ενώ στα σκούρα χρώματα δείχνει πιο συμπαθητική).
Μπορεί η giuletta να μην είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε άσχημο ούτε ογκώδης για να μπορέσουμε να πούμε ότι το μαύρο χρώμα το κολακεύει. Για να ισχυρίζεσαι λοιπόν εσύ ότι ότι η λευκή δεν σου αρέσει αλλά σου αρέσει η μαύρη υποψιάζομαι ότι κατά βάθος δεν σου αρέσει και τόσο. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το μαύρο χρώμα πνίγει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και αφήνει να φανεί μόνο το βασικό του σχήμα. Συχνά λέγεται για κάποια αυτοκίνητα που δεν είναι και τόσο όμορφα ή κομψά ότι το μαύρο χρώμα τους ταιριάζει αφού αποκρύπτει τις σχεδιαστικές τους αδυναμίες (π.χ. η cayenne MK1 που σε λευκό είναι (σχεδόν) τερατούργημα ενώ στα σκούρα χρώματα δείχνει πιο συμπαθητική).
Μπορεί η giuletta να μην είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε άσχημο ούτε ογκώδης για να μπορέσουμε να πούμε ότι το μαύρο χρώμα το κολακεύει. Για να ισχυρίζεσαι λοιπόν εσύ ότι ότι η λευκή δεν σου αρέσει αλλά σου αρέσει η μαύρη υποψιάζομαι ότι κατά βάθος δεν σου αρέσει και τόσο.Το ξερω οτι το μαυρο ''κρυβει'' σχεδον ολα τα αυτοκινητα , αλλα στην συγκεκριμενη μου φανηκε οτι το αναδυκνειε περισοτερο, ειδικα τα πισω φαναρια εκαναν πολυ ωραια αντιθεση με το μαυρο, ενω σε λευκο περναν πιο απαρατηρητα.
Ισως να φταιει το οτι ηταν QV βεβαια παντως γενικα μου περναγε αδιαφορη μεχρι προσφατα. -
http://img186.imageshack.us/img186/6536 ... difier.jpg
-
Πολύωρη δοκιμή (σε όλες τις συνθήκες -όχι πίστα δεν είχε- ) , στους δρόμους (και χωματόδρομους) της Πίνδου.
Alfa Romeo Giulietta