-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Με αφορμή τον φίλο μας με το Golf ακούστε τι μου είπε γνωστός μου χθες το βράδυ που το πήρε πρόσφατα.Ρωτάω μεταξύ ποιον αυτοκινήτων σκεφτόταν και μου λέει Golf και Giulietta.Και ρωτάω και εγώ γιατί δεν πήρε την κυρία.Και μου λέει το απίστευτο.'δεν είχε μπάρες προστασία στις πόρτες οι οποίες είναι πολύ ελαφριές ενώ στο Golf είχε και γαι το λόγο αυτό είναι βαρύτερες άρα είναι και πιο ασφαλές' .Έμεινα λοιπόν για μερικά δευτερόλεπτα και τον κοιτούσα.Τον ρωτάω μετά εάν είδε τα αποτελέσματα του Euroncap και τότε ακούω το απίθανο 'Αυτά είναι πληρωμένα.Δεν μπορεί ιταλικό να είναι πιο ασφαλές από γερμανικό αυτοκίνητο' και πως 'αυτό το καταλαβαίνεις μπαίνοντας στο Golf.'
Μετά και το δεύτερο σοκ δεν συνέχισα την συζήτηση γιατί όπως καταλαβέτε θα γινόταν χαμός και δεν έπρεπε να γίνουμε ρεζίλι μες στο κόσμο.Καλα και που βλεπεις το περιεργο!Ρε συ αυτο ειναι το αποτελεσμα της ελληνικης ψωρας και της προπαγανδας των ΜΜΕ.Χωρις βεβαια να απενοχοποιουμε και το ''βρωμικο'' παρελθον'' (σε θεματα ποιοτητας) των Ιταλικων εταιριων.Δεν ειναι τυχαιο που ο σοφος λαος λεει:καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τυπικός αγοραστής Γκολφ. Που είναι το περίεργο??
Kαλά, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αδαείς υπάρχουν μεταξύ όλων.
-
ΟΚ εγώ το θεώρησα άξιο αναφοράς αλλά μάλλον δεν είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τυπικός αγοραστής Γκολφ. Που είναι το περίεργο??
Kαλά, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αδαείς υπάρχουν μεταξύ όλων.
Like it or not αποψη μου! Τα yawn και τα σχολια περι κρεμασμενων περιττα! Εσυ γιατι κοπτεσαι? Εχεις γκολφ?
-
Λες να νόμιζα ότι αυτά που γράφεις είναι άποψη του αδεσποτου της γειτονιάς; Πολύ ξεπερασμένο αυτό το επιχείρημα.
Περιττός είναι ο σχολιασμός σου αλλά όπως βλέπεις τον κάνεις ελεύθερα, οπότε άστο να πάει καλύτερα.
Κόπτομαι γιατί έχει καταντήσει άκρως βαρετή η ίδια καραμέλα από 2-3 άτομα. Ξεκίνησε ως πλάκα αλλά έχει καταντήσει λιγότερο ενδιαφέρουσα από την παρακολούθηση της μπογιάς να στεγνώνει ή του γκαζόν να μεγαλώνει. Το ίδιο που σας κάναν οι vagisti κάνετε και εσείς τώρα, οπότε κομμένο.
Κόπτομαι γιατί live ξεκίνησα μια πολύ γαμάτη κουβέντα με φορουμά για κάποια πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα και δυστυχώς δεν μπορώ να την συνεχίσω εδώ μέσα γιατί ξέρω ότι θα βρεθούν τα 2-3 αυτά γνωστά άτομα με τα χρωματιστά τους γυαλιά και θα την εκτροχιάσουν στην πρώτη σελίδα.
Κατάλαβες τώρα;
Επίσης, εγώ δεν σε έβρισα κατηγορώντας σε ότι έχεις golf.
-
Ξεπερασμενη επισης και η προσπαθεια λογοκρισιας τοποθετησεων σαν τη δικια μου. Μπορεις να μην συμφωνεις αλλα δεν μπορεις να τη μειωνεις με yawn και να το παιζεις υπερανω! Anyway, τελος απο μενα!
Οσο για τις ενδιαφερουσες συζητησεις σου κρατα τες σε κλειστο κυκλο. Εδω μεσα ετσι ειναι ετσι ηταν και ετσι θα ειναι. Επικρατει η λογικη του οχλου οπως ειναι λογικο και αναμενομενο!
-
Έγραψες με την τελευταία πρόταση!
-
Ξεπερασμενη επισης και η προσπαθεια λογοκρισιας τοποθετησεων σαν τη δικια μου. Μπορεις να μην συμφωνεις αλλα δεν μπορεις να τη μειωνεις με yawn και να το παιζεις υπερανω! Anyway, τελος απο μενα!Ποιες σε λογόκρινε παλικάρι μου...Έλεος δλδ
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
απο οτι καταλαβαινω κατατασεις την G σε επιπεδο ενος μικρομεσαιου οπως πχ το kia ceed.
Για αυτο αναφερεσαι στο οτι δεν πρεπει να χαρακτηριζεται premioum και ουτε σε αυτη την τιμη (20000)!
Τοτε ποιο ειναι primium στην μικρομεσαια κατηγορια;
Και ποσο επρεπε να κοστολογειται η g; στα επιπεδα του ceed; 15000;
Εδω η bmw 1 για να την παρεις με τον εξοπλισμο που εχει η g αλλα χωρις τα υπολοιπα που αυτη εχει (νεο μοντελο,εμφανιση,ποιοτητα,ασφαλεια ενεργητικη-παθητικη, εφαρμοσμενη τεχνολογια, προηγμενος κινητηρας-χαμηλοι ρυποι-καταναλωση-υψηλες επιδοσεις για τα κυβικα της) αποχωριζεσαι απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο πανω απο 30000!Αυτο που λεω ειναι πως η τζιουλιεττα ειναι μικρομεσαιο οπως και το σιιντ που ανεφερες εσυ, δεν ειναι ομως της ιδιας αξιας οπως καταλαβαινεις. Αν ειναι πριμιουμ η τζιουλιεττα, θα πρεπει να ειναι κ το γκολφ ετσι δεν ειναι??? Στις ιδιες τιμες προσφερονται. Για μενα δεν ειναι 'της σειρας' ειναι πιο προσεγμενα απο αλλα φθηνοτερα, οχι ομως κατι παραπανω. Τα volvo θεωρουνται semi-premium, οποτε νομιζω το εχεις καταλαβει οτι για κατι ακομα καλυτερο, ναι θα πρεπει να εκταμιευσεις τα 30Κ για μια 1er η A-class. **Η A CLASS & BMW καλυτερη;;; με ποιο σκεπτικο;;; Δηλαδαη να δωσεις 30000 για να παρεις τι;; τι προσφερει η bmw η μερσεντε καλυτερο απο την G; Συγκρινεις την Α με την G; **
Δεν ειναι φθηνο το φλουενς, μην τρελαθουμε ρε παιδια!! Ουτε η τζιουλιεττα ειναι κατι το εξωπραγματικο ωστε να μας κανει χαρη που βρισκεται σ'αυτη την κατηγορια κ τιμη. Μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι οπως κ να το κανουμε. Για το αν ειναι πριμιουμ δεν το συζητω, εσεις κοροιδευετε το 'πριμιουμ γκολφ' και καλα κανετε, μην πεφτετε ομως στο ιδιο τριπακι επειδη ειναι ωραια εμφανισιακα η G.
Και ναι μια χαρα σχεση μπορει να εχουν οσον αφορα τις επιλογες ενος ατομου ενα 1600αρι οικογενειακο σενταν των 115 ιππων, με ενα ιδιας κατηγοριας 1400αρι χατς των 120 ιππων.
ρωτα οσους πηραν τη G, αν κοιταξαν καθολου το F.
αυτο τα εξηγει ολα.Εγώ απάντησα πριν.Δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να τσακωθώ για μαμακίες πάλι.
Οχι δε θα τσακωθουμε, θα απαντησω ομως. Λοιπον αυτοι που αρχικα αγορασαν τη G δεν ειδαν ουτε καν το ιδιο το αυτοκινητο!!! απο τον καταλογο το παρηγγειλαν. Περα απο αυτο, ο αγοραστης του συγκεκριμενου αυτοκινητου συμφωνουμε, δε θα εχει κοιταξει καθολου το φλουενς ισως να μην ξερει οτι υπαρχει. Σημαινει κατι αυτο??? Δε νομιζω, ακριβως γιατι υπαρχει κ η αλλη πλερα. Αυτος λοιπον που κοιταζει ενα οικογενειακο σενταν, μπορει να ζαχαρωνει κ τη τζιουλιεττα επειδη του αρεσει εστω κι αν κανει μια μικρη παραχωρηση στην ανεση των πισω η τα λιτρα του χωρου αποσκευων, κι ας δωσει κ κατι παραπανω. Δεν καταλαβαινω γιατι να θεωρειται αυτο παραλογο, εδω υπαρχουν οικογενειες που κυκλοφορουν με 3θυρα σουπερμινι...
-
Είδες πουθενά λογοκρισία; Σχολιάζω την τοποθέτησή σου που ήταν παντελώς άκαιρη και εμπρηστική, το συνηθίζεις άλλωστε. Από την άλλη, το να μου λες τι μπορώ να κάνω και τι όχι είναι σαφέστατα μια μορφή 'λογοκρισίας' αλλά το κάνεις στην ίδια πρόταση στην οποία κάνεις επίκληση στο συναίσθημα της αδικίας.
Ακόμα και αν το προσπεράσουμε αυτό και την δούμε εντελώς καλοπροαίρετα σαν μια προσπάθεια χιούμορ, έχεις την εντύπωση δηλαδή πως ο τυπικός αγοραστής Alfa Romeo είναι ο πλήρως ενημερωμένος πιουρίστας που ξέρει ότι η προσλαμβάνουσα αίσθηση της βαριάς πόρτας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την προσφερόμενη ασφάλεια; Άλλα βλέπω εγώ γύρω μου να γίνονται, η ασχετοσύνη υπάρχει σε όλους τους αγοραστές.
Επειδή έκανες έντιτ:
Οσο για τις ενδιαφερουσες συζητησεις σου κρατα τες σε κλειστο κυκλο. Εδω μεσα ετσι ειναι ετσι ηταν και ετσι θα ειναι. Επικρατει η λογικη του οχλου οπως ειναι λογικο και αναμενομενο!
=υπόδειξη
Κάνεις τεράστιο λάθος. Εδώ μέσα δεν ήταν (μόνο) έτσι και μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου κάνοντας μια αναζήτηση σε παλιότερες συζητήσεις. Αλλά ξέρω πως ούτε θα το κάνεις, ούτε άλλωστε σε ενδιαφέρει. Δικαίωμά σου, αλλά μην παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως γουστάρουμε γιατί έτσι μας συμφέρει. Ο όχλος εδώ έχει τη μορφή μιας μικρής μερίδας χρηστών που περιφέρονται στα διάφορα θέματα πετώντας μόνο εμπρηστικές ατάκες και με μηδενική κατά τα άλλα παρουσία στα υπόλοιπα θέματα. Δυστυχώς η διαχειριστική ομάδα (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, απεναντίας!) στην προσπάθειά της να είναι ανοιχτή και όσο το δυνατόν πιο ελαστική μάλλον έχει κάνει λάθος.
(ενδεικτικό το δεν σε ενδιαφέρει να γίνει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για την giuletta, την AR γενικότερα κλπ)
-
Απαντηση με πμ γιατι μαμαμε το θεμα και γραφω κι απτο κινητο που δεν με βολευει καθολου!
-
Τοσες σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα για την αποδοση του κινητηρα πως τραβαει στις χαμηλες ,μεσαιες και υψηλες στροφες ,την κλιμακωση του σαζμαν,την αποδοση των φρενων,την οδικη συμπεριφορα , το κρατημα και την καταναλωση του.
Το μονο που διαβαζω ειναι αν ειναι πριμιουμ ,για το γκολφ και κατι αστεια περι διακοπτων και
πλαστικων στο ταμπλο. -
http://www.youtube.com/watch?v=kNFv2mXk ... re=related
Ωραίο βιντεάκι, ο τύπος φαίνεται να το πηγαίνει φέτες. -
Realzeus, την 170αρα σε λευκό οδήγησες;
ΥΓ: οκ Στέφανε, περιμένω.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Τοσες σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα για την αποδοση του κινητηρα πως τραβαει στις χαμηλες ,μεσαιες και υψηλες στροφες ,την κλιμακωση του σαζμαν,την αποδοση των φρενων,την οδικη συμπεριφορα , το κρατημα και την καταναλωση του.
Το μονο που διαβαζω ειναι αν ειναι πριμιουμ ,για το γκολφ και κατι αστεια περι διακοπτων και
πλαστικων στο ταμπλο.εχουν γραφτει απο καποιους σελιδες πισω αλλα ειναι πολλες και οι αντιπαραθεσεις σε αυτο το τοπικ που πρεπει να ψαξεις καμια 20αρια σελιδες για να τα βρεις
εγω την εκανα προσφατα ενα τεστ ντραιβ
θεωρω ξεκαθαρη την υπεροχη της στην οδικη συμπεριφορα σε σχεση με τους ανταγωνιστες της
πατα το, μου φωναζε ο πωλητης σε καθε στροφη, τον οποιο δεν τον εκοψα και τοσο ατρομητο αλλα μαλλον σιγουρο για τις αντιδρασεις του αυτοκινητου, πραγματικα μπαινει με οσα μαζεψεις
συγκεκριμενα εχει κορυφαιο κρατημα ειναι ακλονητη στα πολλα χμ σε ανοιχτες καμπες και τοποθετειται ευκολα
ειναι σφιχτη δεν παιρνει ιδιαιτερες κλισεις και ρυθμισιμη
βοηθαει πολυ το τιμονι που λιγο απεχει σε αισθηση και βαρος απο τα παλια καλα τιμονια
το κιβωτιο ειναι συμμαχος στις γρηγορες αλλαγες, ομως αυτο που δοκιμασα μου φανηκε λιγο σφιχτο ακομα
τα φρενα ακολουθουν την φημη της εταιριας απλα πολυ καλα και δεν δοκιμασα την εκδοση με τα 4πιστονα
σαν ανεση δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα η αποσβεση μου φανηκε ικανοποιητικη
ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε το ποσο σταθερος ειναι ο πισω αξονας οταν περναει απο εγκαρσιες ανωμαλιες, δεν το εχω συναντησει αυτο σε πολλα αυτοκινητα του ειδους
η αποδοση μου φανηκε γεματη σε καλο ευρος στροφων μαλλον λιγο χειροτερο απο τα αντιστοιχα τσι χαμηλα και καλυτερο στις μεσαιες, αλλα αυτο θελει διαγραμμα ροπης ιπποδυναμης για να το πεις με σιγουρια
η καταναλωση αν και μιλαμε για τεστ ντραιβ ειναι πλεον ανταγωνιστικη με τους αντιστοιχους κινητηρες τσι και αυτο ειναι ακομα ενα ατου
πιστευω οτι ακομα και αν δεν ενδιαφερει καποιον η αγορα του, ειναι ενα αυτοκινητο που αξιζει κανεις να οδηγησει
εγω βρηκα την εμπειρια αρκετα ευχαριστη -
Σε δοκιμές η g ειναι καπως καλυτερη υπο πιεση κρατωντας στο οριο την προσφυση της .
Το τιμονι της ειναι γρηγορο αλλα λιγο χειροτερο σε αισθηση απο του golf .
Η ανεση της ειναι λιγο χειροτερη λογω της πιο σκληρης αναρτησης και ο πισω αξονας ειναι καλα δουλεμενος και ποιοτικος οταν ερχεται σε επαφη με λακουβες.
Εχει ενδιαφερουσα σχεδιαση, εργο τεχνης δεν ειναι, εχει μετρια ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο και φινιρισμα σε σχεση με το golf , και ειναι πολυ καλα εξοπλισμενη.
Κλασικο ιταλικο συγχρονο αυτοκινητο
Οι κινητηρες της ειναι πολυ συγχρονοι αλλα οχι και δοκιμασμενοι.
Αυτα.
απλα και καθαρα
Ας δουμε αλλες λεπτωμερειες του αυτοκινητου -
Ευχαριστω φιλε mamias.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Realzeus, την 170αρα σε λευκό οδήγησες;
ΥΓ: οκ Στέφανε, περιμένω.
Ναι Ντίνο. Λευκή 170άρα και μαύρη 120άρα οδήγησα. Την οδήγησες κι εσύ;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Το τιμονι της ειναι γρηγορο αλλα λιγο χειροτερο σε αισθηση απο του golf .Έ όχι ρε συ! Αδυνατώ να πιστεψω ότι την οδήγησες για να γράφεις κάτι τέτοιο... Καμία σχέση! Το τιμόνι της είναι εφάμιλο του Focus.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Σε δοκιμές η g ειναι καπως καλυτερη υπο πιεση κρατωντας στο οριο την προσφυση της .
Το τιμονι της ειναι γρηγορο αλλα λιγο χειροτερο σε αισθηση απο το golf .
Η ανεση της ειναι λιγο χειροτερη λογω της πιο σκληρης αναρτησης και ο πισω αξονας ειναι καλα δουλεμενος και ποιοτικος οταν ερχεται σε επαφη με λακουβες.
Εχει ενδιαφερουσα σχεδιαση, εργο τεχνης δεν ειναι, εχει μετρια ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο και φινιρισμα σε σχεση με το golf , και ειναι πολυ καλα εξοπλισμενη.
Κλασικο ιταλικο συγχρονο αυτοκινητο
Οι κινητηρες της ειναι πολυ συγχρονοι αλλα οχι και δοκιμασμενοι.
Αυτα.
απλα και καθαρα
Ας δουμε αλλες λεπτωμερειες του αυτοκινητουΤο τιμόνι της έχει καλύτερη αίσθηση Απο του γκολφ και λιγότερες στροφές ...
Οι χώροι της είναι ελαφρά μειωμένου σε σχέση με τον ανταγωνισμό ...
Το μοτέρ της βασίζεται στο μπλοκ του φιρε και φέρει την πιο σύγχρονη μονάδα ελέγχου βαλβιδων σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής ... Ως τώρα το μοτέρ της (που το φοράει καιρό τώρα η μιτο ) έχει αποδειχθεί αλεξισφαιρο όπως και τα προηγούμενα t-jet...
Τα βασικά της καθίσματα δεν προσφέρουν καλή πλαστική στήριξη αν είσαι κανονικής σωματοδομης ...
Μέχρι την έλευση της τουρμπατης σειράς 1 αποτελεί την πληρέστερη σπορτιβ επιλογή της κατηγορίας
Alfa Romeo Giulietta