-
http://www.youtube.com/watch?v=YubXQh-CYwY
Για δείτε αυτό. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φεβρουάριος 2011: Ο όμιλος της Fiat δίνει προσφορά στο group VAG για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχώνε της Alfa Romeo. Το ποσοστό θα κυμαίνετε ανάμεσα στο 53% με 76%.Απρίλιος 2011: Το group VAG απαντά στην προσφορά λέγοντας ότι για να πάρει την Alfa από τους Ιταλούς και να την βάλει υπό την ομπρέλα του, θέλει τουλάχιστον το 80% συν 12.000.000,00 €.
Απρίλιος 2011: Οι Ιταλοί γεμάτη χαρά δέχονται την αντί-προσφορά των Γερμανώνε και τους δίνουν τα 12 εκατομμύρια ευρά συν κάτι ψιλά για έξοδα φακέλου (στην Ιταλία δεν έχουν καταργηθεί).
Ιούνιος 2011: Κλείνει η συμφωνία και η Alfa πλέον θα ανήκει στην ΒολκΒαγκεν.
Ιούλιος 2011: Το σήμα με τον σταυρόνε και τον Διαμαντή, είναι πια ιστορία, το νέο σήμα που θα κοσμεί την μάσκα τον Ρομέο θα είναι αυτό της γερμανικής φίρμας, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ πιθανότητα, αυτό της Seat.
πολυ ωραιο σαν σεναριο, που δειχνει την εμμονη των γερμανων για εξαγορα της αλφα!
Απλα δειχνει ποσο οι γερμαναραδες την υπόλογιζουν και αλλο τοσο οσοι γερμανοφιλοι ασχολουνται με αυτο το σεναριο! -
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
πάντως η κοστολόγηση δεν είναι τόσο... γύρω στα 15 με 20χιλιάρικα είναι... εννοείς μας το τιμολογούν τόσο ε?
που να δεις τις δικές σας ξεφτίλες που δεν κοστίζουν στην παραγωγή ούτε 5 και σας τα πουλάνε 25!
πάντως οι Γερμανοί, μετξύ σοβαρού κι αστείου, ΔΕΝ έχουν χιούμορ... μας δουλεύουν κανονικά και χωρίς γέλιο!
Για κοστολογηση μιλαω..γιατι θα πρεπε να εισαι αστειος εως γελοιος για να κοστολογεις στον πελατη σου το s3 45000 ευρω.. Θα μου πεις βρισκουν και τα κανουν,θυματα υπαρχουν απειρα,η βλακεια ειναι απειρη οπως εχει πει κι ενας ασπρομαλλης που ασχολιοταν με τους αριθμους R..
Οσο για τα δικα μας,εχεις πολλα χρονια ακομα για να φτασεις να τα κρινεις..
γιατι δεν λες οτι ειναι γεματα τα συνεργεια τους ασε που οτι χαλαει το φτιαχνουνε και το πετανε σε κανενα SKODA και SEAT δηλαδη τα ανακυκλωσιμα αυτοκινητα του VAG
ερωτηση σε γνωστο που δουλευει στην interamerican οδικη προστασια στην ξανθη, 'ποια αυτοκινητα μεταφερουν περισσοτερο;;'
Η απαντηση ηταν αποστομωτικη τα VW, ειναι ιδιαιτερως ευαισθητα'
Αντε βρε εγκαθετε, εγω που διαβαζω οτοτσικνοτριτι τα βγαζει τα καλυτερα και τα ποιο αξιοπιστα -
**Μηπως να μεινουμε στο θεμα μας που ειναι η Alfa Romeo Giulietta και οχι οι εταιριες οδικης βοηθειας;[mod] **
-
Κι αυτοι κλεφτες θα γινουν; Εχουν κατι μυρια γκολφακια να μαζεψουν σημερα με την ψιχαλα που επεσε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι αυτοι κλεφτες θα γινουν; Εχουν κατι μυρια γκολφακια να μαζεψουν σημερα με την ψιχαλα που επεσε.. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
155 1.6
Απο το 94-95? και μετά έβγαινε με τον 1,6 120 ιπ.
Εσωτερικά τις ξεχωρίζεις απο την έλλειψη δεικτών πίεσης και θερμοκρασίας λαδιού. και εξωτερικά απο την έλλειψη αλουμινένιου με ψύκτρες κάρτερ.για αυτό μιλάμε ακριβώς
την εποχή του ξίριζε οτι 1.6 κυκλοφορούσε 4πορτο σαλουν ατμοσφαιρικό {και οχι μονο}...
κρίμα που με στουκάρανε και αναγκαστηκα να το αποσύρω -
Υπήρχαν και ταχύτερα 1600άρια το 93-94 από την 155...
-
λαθος ποστ
-
**edit mod **
-
**edit mod **
-
edit mod Το θέμα είναι άλλο, μην ξεχνιέστε
-
goodmorning
-
Διακρινω ενα ελαφρυ χαμηλωμα που της παει πολυ?
-
Βεβαιως. Το διεκρινα και γω με το αετισιο μου ματι συναδελφε
-
ειναι ομορφη ακομα και σε αυτο το vagισιο argento
-
Πήγα εχτές και την είδα...Εξωτερικά μακράν το ομορφότερο αμάξι της κατηγορίας.
Να σημειώσω ότι δεν την έχω οδηγήσει. Εσωτερικά...
Αν είσαι ο οδηγός, είσαι καλά, αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στην ταπετσαρία της πόρτας παράλληλο με το παράθυρο που είναι σα να ξέχασε κάποιος να κολλήσει πλαστικό, κάτι μεταξύ γυαλόχαρτου και πρεσσαρισμένου χαρτονιού... Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι η υποστήριξη του χεριού βγαίνει από το κάθισμα του οδηγού και είναι στον αέρα. Δεν μου άρεσε ότι το κομμάτι του γυαλόχαρτου είναι πολύ πιο πλατύ στις πίσω θέσεις(καλά τι έξοδο θα ήταν να βάλουν κάτι της προκοπής; 100 ευρώ; Ας ήταν ακριβότερο 100 ευρώ το αμάξι κανείς δεν θα στενοχωριόταν.... Δεν μου άρεσε ότι λόγω της κουπεοειδούς μορφής στην πίσω θέση και σε στροφή το κεφάλι θα κοπανάει στην οροφή πάνω από την πόρτα για τους πίσω... Με τα υπόλοιπα, μαλακότερα ή ακριβότερα πλαστικά δεν έχω πρόβλημα.
Και ερωτώ φτιάχνεις αμάξι που το πουλάς 23600 ευρώ, έχει 170Hp εξαιρετικό κινητήρα απ' ότι λέτε, είναι το πιο ασφαλές της κατηγορίας, έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά, είναι (το ξαναλέω) το πιο όμορφο εξωτερικά, θέλει να premiοφαίρνει, και πρέπει να πάω σε ταπετσέρη να μου διορθώσει τις λεπτομέρειες; και αν και είναι και άλλες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; Κρίμα, γιατί πιθανόν να ήταν το αμάξι που θα έπαιρνα αλλα δεν θα πάρω. Ίσως μετα από εσωτερικό f/l. Πρόταση στην alfa, να απολύσει άμεσα τον τύπο που είναι υπεύθυνος. Κρίμα, κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύ -
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Πρόταση στην alfa, να απολύσει άμεσα τον τύπο που είναι υπεύθυνος. Κρίμα, κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύΑυτός που έβαλε το χέρι του, το βάζει πάντα για να φθίνει το προιόν....
Είναι μισός Ιταλός μισός Καναδός και το όνομα του αρχίζει από Σέρτζιο και τελειώνει σε Μαρκιόνε.
Δυστυχώς ο ραντιέρης δεν απολύεται έτσι εύκολα...Μεγάλη πληγή αυτά που συμβαίνουν στον όμιλο....Ο ασθενής(μάρκες) είναι σε μόνιμο κώμα.
-
Αντε να διωξουν τον πουλοβερακια να δουμε καλυτερες μερες. Να βγαλουμε νεες μπρερες και 159 και να επανελθει ο ομιλος στα κερδη οπως ηταν προ 2004. Παλιολογιστες
-
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Πήγα εχτές και την είδα...Εξωτερικά μακράν το ομορφότερο αμάξι της κατηγορίας.
Να σημειώσω ότι δεν την έχω οδηγήσει. Εσωτερικά...
Αν είσαι ο οδηγός, είσαι καλά, αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στην ταπετσαρία της πόρτας παράλληλο με το παράθυρο που είναι σα να ξέχασε κάποιος να κολλήσει πλαστικό, κάτι μεταξύ γυαλόχαρτου και πρεσσαρισμένου χαρτονιού... Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι η υποστήριξη του χεριού βγαίνει από το κάθισμα του οδηγού και είναι στον αέρα. Δεν μου άρεσε ότι το κομμάτι του γυαλόχαρτου είναι πολύ πιο πλατύ στις πίσω θέσεις(καλά τι έξοδο θα ήταν να βάλουν κάτι της προκοπής; 100 ευρώ; Ας ήταν ακριβότερο 100 ευρώ το αμάξι κανείς δεν θα στενοχωριόταν.... Δεν μου άρεσε ότι λόγω της κουπεοειδούς μορφής στην πίσω θέση και σε στροφή το κεφάλι θα κοπανάει στην οροφή πάνω από την πόρτα για τους πίσω... Με τα υπόλοιπα, μαλακότερα ή ακριβότερα πλαστικά δεν έχω πρόβλημα.
Και ερωτώ φτιάχνεις αμάξι που το πουλάς 23600 ευρώ, έχει 170Hp εξαιρετικό κινητήρα απ' ότι λέτε, είναι το πιο ασφαλές της κατηγορίας, έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά, είναι (το ξαναλέω) το πιο όμορφο εξωτερικά, θέλει να premiοφαίρνει, και πρέπει να πάω σε ταπετσέρη να μου διορθώσει τις λεπτομέρειες; και αν και είναι και άλλες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; Κρίμα, γιατί πιθανόν να ήταν το αμάξι που θα έπαιρνα αλλα δεν θα πάρω. Ίσως μετα από εσωτερικό f/l. Πρόταση στην alfa, να απολύσει άμεσα τον τύπο που είναι υπεύθυνος. Κρίμα, κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύΚριμα, πολυ κριμα. Οι πορτες ειναι το Α και το Ω και οπως καθε καταναλωτης που σεβεται τον εαυτο του και την τσεπη του πολυ σωστα εκανες και αποφασισες να μην το αγορασεις
Alfa Romeo Giulietta