-
Και ο ενσωματωμένος τεμπέλης στο κάθισμα είναι λόγος απόρριψης από μόνος του.
-
Να απολυθει ο υπευθυνος για τον τεμπελη
-
Τεμπέλης ίσον μικρολεπτομέρεια .Τώρα το πλαστικό στην πόρτα εμένα γιατί μου άρεσε .Καλό φαινόταν .
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τεμπέλης ίσον μικρολεπτομέρεια .Τώρα το πλαστικό στην πόρτα εμένα γιατί μου άρεσε .Καλό φαινόταν .Προσεξε, θα απολυθεις και εσυ!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τεμπέλης ίσον μικρολεπτομέρεια .Τώρα το πλαστικό στην πόρτα εμένα γιατί μου άρεσε .Καλό φαινόταν .
Προσεξε, θα απολυθεις και εσυ!!
Γιατί?
Τι έκανα?
Αυτή ο φωτό πάντως είναι καλύτερη. (το άβαταρ εννοώ) -
Προσεξε, θα απολυθεις και εσυ!!
Γιατί?
Τι έκανα?
Αυτή ο φωτό πάντως είναι καλύτερη. (το άβαταρ εννοώ) -
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Πήγα εχτές και την είδα...Εξωτερικά μακράν το ομορφότερο αμάξι της κατηγορίας.
Να σημειώσω ότι δεν την έχω οδηγήσει. Εσωτερικά...
Αν είσαι ο οδηγός, είσαι καλά, αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στην ταπετσαρία της πόρτας παράλληλο με το παράθυρο που είναι σα να ξέχασε κάποιος να κολλήσει πλαστικό, κάτι μεταξύ γυαλόχαρτου και πρεσσαρισμένου χαρτονιού... Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι η υποστήριξη του χεριού βγαίνει από το κάθισμα του οδηγού και είναι στον αέρα. Δεν μου άρεσε ότι το κομμάτι του γυαλόχαρτου είναι πολύ πιο πλατύ στις πίσω θέσεις(καλά τι έξοδο θα ήταν να βάλουν κάτι της προκοπής; 100 ευρώ; Ας ήταν ακριβότερο 100 ευρώ το αμάξι κανείς δεν θα στενοχωριόταν.... Δεν μου άρεσε ότι λόγω της κουπεοειδούς μορφής στην πίσω θέση και σε στροφή το κεφάλι θα κοπανάει στην οροφή πάνω από την πόρτα για τους πίσω... Με τα υπόλοιπα, μαλακότερα ή ακριβότερα πλαστικά δεν έχω πρόβλημα.
Και ερωτώ φτιάχνεις αμάξι που το πουλάς 23600 ευρώ, έχει 170Hp εξαιρετικό κινητήρα απ' ότι λέτε, είναι το πιο ασφαλές της κατηγορίας, έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά, είναι (το ξαναλέω) το πιο όμορφο εξωτερικά, θέλει να premiοφαίρνει, και πρέπει να πάω σε ταπετσέρη να μου διορθώσει τις λεπτομέρειες; και αν και είναι και άλλες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; Κρίμα, γιατί πιθανόν να ήταν το αμάξι που θα έπαιρνα αλλα δεν θα πάρω. Ίσως μετα από εσωτερικό f/l. Πρόταση στην alfa, να απολύσει άμεσα τον τύπο που είναι υπεύθυνος. Κρίμα, κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύ**Σωστά , και καλά κάνεις . **
Όπως γράφεις λοιπόν συμπερασματικά έχουμε και λέμε :
Αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι :
- Ένα λιγότερο ασφαλές
- Χωρίς οδηγική χαρά (όπως λένε)
- Με ακριβότερη τιμή
- Να μην premio-φέρνει
- Να μην έχει 170 άλογα
- Να μην έχει κουπεοειδή μορφή
- Να μην βλέπετε εξωτερικά
- Χωρίς ένα κάρο ηλεκτρονικά
- Να περιμένεις το F/L
Αλλά να έχει καλύτερη επεξεργασία στην ταπετσαρία , στην κολόνα, στην πόρτα κλπ.... γυαλόχαρτο .
ΜΑΛΙΣΤΑ ....... ΛΟΓΙΚΟ ..... ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ..... ΛΟΓΙΚΟΟΟΟΟΤΑΑΑΤΟΟΟΟΟ .
το έχουμε χάσει έτσι ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αν είσαι ο οδηγός, είσαι καλά, αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στην ταπετσαρία της πόρτας παράλληλο με το παράθυρο που είναι σα να ξέχασε κάποιος να κολλήσει πλαστικό, κάτι μεταξύ γυαλόχαρτου και πρεσσαρισμένου χαρτονιού... Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι η υποστήριξη του χεριού βγαίνει από το κάθισμα του οδηγού και είναι στον αέρα. Δεν μου άρεσε ότι το κομμάτι του γυαλόχαρτου είναι πολύ πιο πλατύ στις πίσω θέσεις(καλά τι έξοδο θα ήταν να βάλουν κάτι της προκοπής; 100 ευρώ; Ας ήταν ακριβότερο 100 ευρώ το αμάξι κανείς δεν θα στενοχωριόταν.... Δεν μου άρεσε ότι λόγω της κουπεοειδούς μορφής στην πίσω θέση και σε στροφή το κεφάλι θα κοπανάει στην οροφή πάνω από την πόρτα για τους πίσω... Με τα υπόλοιπα, μαλακότερα ή ακριβότερα πλαστικά δεν έχω πρόβλημα.
Και ερωτώ φτιάχνεις αμάξι που το πουλάς 23600 ευρώ, έχει 170Hp εξαιρετικό κινητήρα απ' ότι λέτε, είναι το πιο ασφαλές της κατηγορίας, έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά, είναι (το ξαναλέω) το πιο όμορφο εξωτερικά, θέλει να premiοφαίρνει, και πρέπει να πάω σε ταπετσέρη να μου διορθώσει τις λεπτομέρειες; και αν και είναι και άλλες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; Κρίμα, γιατί πιθανόν να ήταν το αμάξι που θα έπαιρνα αλλα δεν θα πάρω. Ίσως μετα από εσωτερικό f/l. Πρόταση στην alfa, να απολύσει άμεσα τον τύπο που είναι υπεύθυνος. Κρίμα, κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύ**Σωστά , και καλά κάνεις . **
- Ένα λιγότερο ασφαλές
- Με ακριβότερη τιμή
- Να μην premio-φέρνει
- Να μην έχει 170 άλογα
- Να περιμένεις το F/L
Αλλά να έχει καλύτερη επεξεργασία στην ταπετσαρία , στην κολόνα, στην πόρτα κλπ.... γυαλόχαρτο .
το έχουμε χάσει έτσι ?
Το τελευταίο βάλτο με Bold.Κάπως έτσι δηλαδή το έχουμε χάσει έτσι ?
-
Κοίτα να δεις πόσο εύκολα χάνονται οι πελάτες......
Αν στις αντιπροσωπείες αντί για τους κλασσικούς πωλητές , προσληφθούν τίποτα μοντελάκια από 1,80 και πάνω , ξανθούλικα-μελαχρινούλικα , σιώμενα-κουνόμενα , να μην πέφτει το μάτι του πελάτη στα 'γυαλόχαρτα' , λέτε να υπάρξει καλύτερη τύχη για την Giulietta?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κοίτα να δεις πόσο εύκολα χάνονται οι πελάτες......Αν στις αντιπροσωπείες αντί για τους κλασσικούς πωλητές , προσληφθούν τίποτα μοντελάκια από 1,80 και πάνω , ξανθούλικα-μελαχρινούλικα , σιώμενα-κουνόμενα , να μην πέφτει το μάτι του πελάτη στα 'γυαλόχαρτα' , λέτε να υπάρξει καλύτερη τύχη για την Giulietta?
Ναι και για τις Giulietta και μπορεί και για τις πωλήτριες .Και γιατί όχι και για εμάς
-
Κοίτα να δεις πόσο εύκολα χάνονται οι πελάτες......
Αν στις αντιπροσωπείες αντί για τους κλασσικούς πωλητές , προσληφθούν τίποτα μοντελάκια από 1,80 και πάνω , ξανθούλικα-μελαχρινούλικα , σιώμενα-κουνόμενα , να μην πέφτει το μάτι του πελάτη στα 'γυαλόχαρτα' , λέτε να υπάρξει καλύτερη τύχη για την Giulietta?
Ναι και για τις Giulietta και μπορεί και για τις πωλήτριες .Και γιατί όχι και για εμάς
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
- Ένα λιγότερο ασφαλές
- Με ακριβότερη τιμή
- Να μην premio-φέρνει
- Να μην έχει 170 άλογα
- Να μην έχει κουπεοειδή μορφή
- Να περιμένεις το F/L
το έχουμε χάσει έτσι ?
Δεν ισχύει τίποτε από αυτά που γράφεις.
Απλά, θεωρώ δεδομένο ότι ένα αμάξι των 24000 ευρώ οφείλει να μην έχει τέτοια χονδροειδή ψεγάδια, ακόμα και αν πατάει τέλεια στο δρόμο. αυτό το απαιτώ ως καταναλωτής. Επίσης, κάτι για το οποίο δεν μίλησε κανείς. Αν έχει τέτοιες οφθαλμοφανείς παραφωνίες η πλούσια έκδοση με αυτά που φαίνονται, τι θα γίνεται με αυτά που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; γιατί η ποιότητα κατασκευής σε ένα αμάξι θεωρώ ότι είναι ενιαία.Επίσης για το πρόβλημα με τους πίσω επιβάτες: Φυσικά και ενδιαφέρομαι για το χώρο πίσω. Αν δεν ενδιαφερόμουνα, κοίταζα τρίπορτο, η mito είναι μία χαρά. Προς τι το μεγάλωμα του μεγέθους αν δεν αποκομίζω τα αντίστοιχα οφέλη;
Και όσο για τα αστέρια, και τα άλλα 5αστερα είναι: τώρα στην κακιά στιγμή, αν η βαθμολογία είναι 94%. 90% και 87% λίγο θα επηρεάσει την κατάσταση
-
Τα πλαστικούλια στην πόρτα και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές δεν έχουν να κάνουν με την πραγματική ποιότητα κατασκευής (πόσο δεμμένο είναι το πλάισιο, πόσο ποιοτικά υποσηστήματα και μέταλλα χρησιμοποιούνται κλπ). Τα φτιασίδια είναι για να εντυπωσιάζουν τον καταναλωτή απλα. Εγώ πάντως δεν παρατήρησα κατι τέτοιο που λες αλλά δεν τα πρόσεξα κιόλας ιδιαίτερα... άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν σε ενα αυτοκίνητο.
-
λοιπον δεν θα πω οτι συμφωνω με τη λογικη που αναπτυχθηκε οτι επειδη το αυτοκινητο υστερει σε καποιες μικρολεπτομερειες το απορριπτει κανεις
αλλα θα πω οτι καταλαβαινω τον φιλο που το εγραψε
σημερα πηγα να δω επιτελους απο κοντα τη νεα ιουλιετα
ειμαι φαν των ιταλικων και ειδικα της αλφα πηγα λοιπον να σχηματισω δικη μου αποψη
αρχιζω απο την εξωτερικη εμφανιση και εδω πιστευω οτι μπορω να ειμαι κατηγορηματικος
στην κατηγορια του δεν υπαρχει ομορφοτερο αυτοκινητο και με διαφορα
οσο επιθετικο χρειαζεται με καθε οπτικη του γωνια να αιχμαλωτιζει το βλεμμα
μπορει να συναγωνιστει και αλλα περισσοτερο σπορ και αλητικα αυτοκινητα
εσωτερικο που ειναι το πιο πιασαρικο στην κατηγορια και εδω δεν αφηνει αμφιβολιες για την εμφανιση του
ΟΜΩΣ σε ορισμενα σημεια εχουν γινει εκπτωσεις χωρις μαλιστα να καταλαβαινεις γιατι οπως στις πορτες και στο ταμπλω που φαινεται να υπαρχει μια αχρειαστη ποκιλια χρησιμοποιουμενων υλικων
αν το προσεξεις αυτο χτυπαει ασχημα στο ματι
παντως θεμα με τη συναρμολογηση δε νομιζω να υπαρχει
καθισματα χωρις πλευρικη στηριξη αλλα και σχεδιαση και υφανση που δεν ταιριαζει στη συνολικη εικονα
ειδικα για τα υφασματα και την εντυπωση που προκαλουν, μου φανηκε οτι θα ταιριαζανε πιο πολυ σε χιουνται η κια
μονοδρομος λοιπον η επιλογη δερματων η δερματος-microfibra
χωροι πισω και χωρος αποθηκευσης μια χαρα, επισης καλη εντυπωση μου εκανε η δυνατοτητα customize του αυτοκινητου με πολλα εξτρα
οδηγικα στο νορμαλ θελει γκαζι για να φουσκωσει η τουρμπινα με πατημα στο 1/3 της διαδρομης, μαλακο τιμονι και ολα καλα για αυτους που τη βρισκουνε ετσι
γρηγορα το αλλαξα στο σπορ και ειδα πολυ καλη αποκριση ,γεματη αποδοση και μια υπονοια σπορ ηχου
το τιμονι μαλλον το καλυτερο της κατηγοριας, αλλαζει γρηγορα κατευθυνση, ακλονητο στις στροφες, φρενα δυνατα οχι σαν της μιτο ομως και κιβωτιο πολυ καλο για αλφα αν και σφιχτο ακομα
συνολικα ενα πολυ καλο αυτοκινητο κυριως οδηγικα, φτιαγμενο για αυτον που θα εκτιμησει περισσοτερο τις δυνατοτητες του και θα παραβλεψει τα λαθη που προανεφερα
οπως ητανε παντα δηλαδη η υποθεση με την αλφα , πρεπει να υπαρχει κατι αρνητικο που θα κανει την επιλογη σου συνειδητοποιημενη
το πιο σημαντικο ξεχασα, οδηγησα την εκδοση με 170 αλογα και σπορ πακ -
...... να μην έχει τέτοια χονδροειδή ψεγάδια, ακόμα και αν πατάει τέλεια στο δρόμο. αυτό το απαιτώ ως καταναλωτής. Επίσης, κάτι για το οποίο δεν μίλησε κανείς. Αν έχει τέτοιες οφθαλμοφανείς παραφωνίες η πλούσια έκδοση με αυτά που φαίνονται, τι θα γίνεται με αυτά που δεν φαίνονται τόσο εύκολα; γιατί η ποιότητα κατασκευής σε ένα αμάξι θεωρώ ότι είναι ενιαία.....
Eννοείς πως η ύπαρξη του 'χονδροειδούς ψεγαδιού' κατ εσένα (πλαστικό με υφή γυαλόχαρτου) , υποδηλώνει πως μπορεί στη γραμμή παραγωγής το ρομπότ συγκόλλησης να ξέχασε να κάνει καμιά 20αριά πονταρισιές στους μαρσπιέδες δηλαδή?
-
Οχι εννοω πως αφου χρησιμοποιω ευτελες υλικο εκει που φαινεται, ισως να χρησιμοποιω κ´ εκει που δεν φαινεται και ειναι σημαντικο-επισης το καθισμα δεν ειναι καθολου bucketμου θυμιζει το yaris της γυναίκας μου. Αυτο με τη microfibra πολυ καλυτερο,ομως παει μονο με τηα sport εξτρα,δηλαδη +1500 ευρω-αρα, παμε στα 25200 με το καλημερα.(?)σε τετοιες δύσκολες εποχες...
-
Οχι εννοω πως αφου χρησιμοποιω ευτελες υλικο εκει που φαινεται, ισως να χρησιμοποιω κ´ εκει που δεν φαινεται και ειναι σημαντικο-επισης το καθισμα δεν ειναι καθολου bucketμου θυμιζει το yaris της γυναίκας μου. Αυτο με τη microfibra πολυ καλυτερο,ομως παει μονο με τηα sport εξτρα,δηλαδη +1500 ευρω-αρα, παμε στα 25200 με το καλημερα.(?)σε τετοιες δύσκολες εποχες...Οι δύσκολες εποχές δεν επιτάσσουν την ανάγκη απόκτησης οχήματος αξίας 23500-25200,00€ , υπάρχουν και πιο οικονομικά μοντέλα (άλλων κατασκευαστών).
Τέλος πάντων , αυτή μπορεί να είναι μια ατέρμονη συζήτηση.
Τελικά σε τι μοντέλο και σε ποιον κατασκευαστή σκέφτεσαι να στραφείς? -
Καταληγω πιθανον σε golf (ειναι και φτηνότερο),αν και δεν πεθαινω για το εξωτερικό του, το βρισκω μουντο.
Ομως εχει ανεση, ασφαλεια κ´ χώρους απολυτως ικανοποιητικους.παντα σε σχέση με την κατηγορία του- και τη κατηγορια πρεπει παντα να την σκεφτομαστε, για να ξερουμε τι ζηταμε-μιλαμε για μικρομεσαια οικογενειακα-δεν μιλαμε για αγωνιστικα κουπε (ενας φιλος θεωρησε αδικο το σχόλιό μου για τους πισω επιβατες).και το σχολιο που εκανα για το f/l δεν ηταν ειρωνικο-αναμενω τις σημαντικες βελτιώσεις- πιτευω ετσι το αμαξι αυτο θα πουλησει πολυ καλα -
Μάλλον το Golf ήθελες εξαρχής και απλά τώρα κατάφερες να το 'επικυρώσεις' ακόμα περισσότερο
-
@mania
Πως την είδες την τζουλιετα σε σχέση με το σιρόκο Απο οδηγηκης άποψης ;; Σε σχέση με την μιτο;
Alfa Romeo Giulietta