-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οτι ειναι κατι το διαφορετικο στην κατηγορια συμφωνουμε ολοι οσο για το εσωτερικο .....δεν λεω εντυπωσιακο αλλα πιο μεγαλη εντυπωση μου ειχε κανει θυμαμαι αυτο της 147!Εντάξει καλό και της 147 αλλά όχι τόσο ώστε να σου κάνει και την εντύπωση....Δηλαδή της 156 δεν ήταν πιο εντυπωσιακό? Εγώ νομίζω πως ναι
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οτι ειναι κατι το διαφορετικο στην κατηγορια συμφωνουμε ολοι οσο για το εσωτερικο .....δεν λεω εντυπωσιακο αλλα πιο μεγαλη εντυπωση μου ειχε κανει θυμαμαι αυτο της 147!Λογικό...στους τυφλούς ο μονόφθαλμος ...το λες γιατί τότε είχε κάνει εντύπωση σε όλους μας καθώς ήταν ένα απίστευτα όμορφο και πρωτοποριακό εσωτερικό για την εποχή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό...και ακόμα παραμένει όμορφο.
Της G είναι όμορφο, κλασσικό, ήρεμο και συγχρόνως μοντέρνο με ρετρό πινελιές.
Ωραίο είναι...απλά δε μου αρέσει η αντιγραφή από τη Ζ4...και ελπίζω να αλλάξει όντως το τιμόνι.
-
της 156 δεν μου αρεσε τοσο λογω τοy οτι εβρισκα πολυ ''στενη '' την κεντρικη κονσολα ( κατι το οποιο ηταν σημαδι της αλφα της δεκαετιας του 70-80).
Με το εσωτερικο της 159 εδωσα ρεστα σε ολα τα επιπεδα.Πιστευω ακομα και σημερα οτι ειναι καλυτερο σχεδον ολων των mercedes,αν και δεν ειχε τις ιταλικες λεπτομερειες και εμοιαζε σαν να βγηκε απο παντρεμα μιας alfa και ενος audi
Τωρα το καινουριο αν το παρεις μεμονωμένα ειναι εργο τεχνης.
Δηλ το στερεοφωνικό (μακρα το πιο ομορφο στην αγορα)
ο πινακας οργανων. (εξαιρετικος)
ο μοχλος ταχυτητων ( εργο τεχνης-αν και αλλαξε καπως θεση απο τον παραδοσιακό)
οι αερογωγοι (πολυ ομορφοι)
Και ομως το πάντρεμα ολων αυτών ειναι καπως δύσκολο στην ''χωνεψη'' διοτι το ματι αυτου που την παρατηρεί κατακλιζεται απο πολλα ομορφα και πρωτότυπα χαρακτηριστικά γεγονος που κάνουν τελικα την κονσόλα ''βαρια'' και λιγο απροσάρμοστη .
Δεν ρεει και δεν εχει σχεδιαστικη συνεχεια απο τμημα σε τμημα της κονσολας...Ελπιζω να αντιλαμβάνεστε αυτο που λεω
Το εξωτερικο δικαιωνει την φημη της alfa!Το οποιο σε αντιθεση με το εσωτερικο εχει σχεδιστικη συνεχεια και νιωθεις οτι το χαραξε ο αεροδυναμικος συντελεστης της
italiana -
sorry ρε παιδιά αλλα δεν μπορώ να δω ομοιότητες με το εσωτερικό της z4 εκτος ίσως από την θέση του navi (δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες η μοντέλα που να το έχουν στο ίδιο σημείο?)
-
Η γενική εικόνα είναι παρόμοια , αλλά γιατί αυτό να είναι κακό ?
Είναι minimal με κλασικές καταβολές και ταυτόχρονα μοντέρνο και σπορ. Δεν ξέρω πώς θα δείχνει από κοντά αλλά στην φωτό είναι πολύ καλό .
Μια επιφύλαξη για το συναίσθημα που θα προκαλεί το μέταλλο στην κονσόλα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το τιμόνι είναι από Mito αλλά αυτές οι foto που διέρρευσαν είναι ΠΡΙΝ από κάποιες μικροαλλαγές που θα γίνουν, στις οποίες ευελπιστώ να συμπεριλαμβάνεται και το τιμόνι γιατί μπορεί να είναι ωραίο για τη Mito αλλά θεωρώ απαράδεκτο να τοποθετηθεί απαράλλακτο στην Giulietta.
Oι foto αυτές δεν είναι ακόμα επίσημες και για αυτό δεν είναι αναρτημένες στο επίσημο site alfagiulietta.itΑν εχει διαφορετικο τιμονι τελικα, και οχι σαν της Mito QV, το οποιο να ταιριαζει στην γενικοτερη σχεδιαση της, για εμενα τουλαχιστον παιρνει αριστα σαν φωτο!
Μενει να δουμε και απο κοντα την ποιοτητα υλικων-συναρμογης, για τα συγχαρητηρια... -
Λοιπόν το εσωτερικό της τελικά μου αρέσει πολύ.. τώρα το εξωτερικό είμαι διχασμένος!
με ξενίζουν αρκετά τα φώτα, γιατί τα κάναν τόσο χοντροκομμένα? εκτος αν απο κοντά είναι καλύτερα..
πάντως προς το παρόν συγκρίνοντας με το bravo μου έχουμε και λέμε...
- μπροστά καλύτερο το bravo
- πίσω καλύτερη η giulietta
- προφιλ και εσωτερικό ισοπαλία..
πάντως σε κανα χρόνο μόλις ξεπεράσει ότι παιδικά προβλήματα βγάλει θα με απασχολήσει αρκετα..
(εκτος και αν αξιωθώ και βρώ τα λεφτα να πάρω αυτό το κόσμημα που λέγεται 159 ) -
Ο χρήστης stred έγραψε:
με ξενίζουν αρκετά τα φώτα, γιατί τα κάναν τόσο χοντροκομμένα? εκτος αν απο κοντά είναι καλύτερα..
Aυτη ειναι κ η δικη μου η ενσταση,δεν μου αρεσε η σχεδιαση στα εμπρος φωτα.Χοντροκομμενα,σαν μπαλα του american football εχουν σχημα.
-
-
3θυρη δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να δουμε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
3θυρη δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να δουμε?Ενδιαφέρεσαι πραγματικά??
Δεν νομίζω να δούμε 3θ...μακακία των ιταλών αν και νομίζω ότι αν πουλήσει το 5θ θα το βγάλουν έστω και καθυστερημένα όπως τη σειρά 1! Σκέψου τώρα να βγάλει GTA και να είναι 5θ! Σαν τις αποτυχίες S3 Sportback και Golf GTI 5θ! Απαράδεκτον! -
ουτε εμενα με πολυτρελαινουν τα 5θυρα, ομως καλο ειναι να υπαρχουν για αυτους που τα χρειαζονται..
οπως αντιστοιχα και τα 3θυρα για αυτους που τους αρεσουν -
Αυτοί που χρειάζονται τα 5θ είναι απότι φαίνεται πολλοί περισσότεροι γιατί οι στατιστικές δίνουν ότι στα hatchback τα 3θ πουλάνε μόλις το 10-15%. Και έχουν βρει τώρα και πατάνε πάνω σε αυτό και για cost-cutting τείνουν να καταργήσουν τα 3θ!
Κάπως έτσι την πάτησαν και τα Bravo, Delta, Giulietta, Leon κτλ...
-
δε λες παλι καλα που το δικο μου δεν υπηρχε τοτε σε 5θυρο, αλλιως θα με αναγκαζαν να παρω τη νεκροφορα
-
-
Τι χες Αlfa τι χα πάντα...
Πάλι εκκλησίες κλέβουμε στο design (και όχι μόνο)... -
Ο,τι μπορει ο καθενας στεφ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτοί που χρειάζονται τα 5θ είναι απότι φαίνεται πολλοί περισσότεροι γιατί οι στατιστικές δίνουν ότι στα hatchback τα 3θ πουλάνε μόλις το 10-15%. Και έχουν βρει τώρα και πατάνε πάνω σε αυτό και για cost-cutting τείνουν να καταργήσουν τα 3θ!Κάπως έτσι την πάτησαν και τα Bravo, Delta, Giulietta, Leon κτλ...
Ενδιαφέρον υπάρχει όταν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ 5θυρου και 3θυρου. Εντυπωσιακά τα 3θυρα τύπου C4, Megane κλπ που φέρνουν και σε coupe, αλλά ένα 3θυρο Golf, 308, Focus απλώς χάνει την πρακτικότητα των πίσω θυρών ενώ δεν βρίσκω κάποιο συν στην εμφάνιση.
Οι κρυφές χειρολαβές νομίζω είναι το κολπάκι που μάζεψε αρκετούς οπαδούς και απο τις 2 εκδόσεις.
Στην Gulietta δε, τι ουσία θα είχε μια ... μεγαλύτερη Mito από την στιγμή που προσφέρει στη γκάμα της πιο συγκεκριμένες και ιδιαίτερες σπορ προτάσεις (GT, Brera)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτοί που χρειάζονται τα 5θ είναι απότι φαίνεται πολλοί περισσότεροι γιατί οι στατιστικές δίνουν ότι στα hatchback τα 3θ πουλάνε μόλις το 10-15%. Και έχουν βρει τώρα και πατάνε πάνω σε αυτό και για cost-cutting τείνουν να καταργήσουν τα 3θ!
Κάπως έτσι την πάτησαν και τα Bravo, Delta, Giulietta, Leon κτλ...
Ενδιαφέρον υπάρχει όταν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ 5θυρου και 3θυρου. Εντυπωσιακά τα 3θυρα τύπου C4, Megane κλπ που φέρνουν και σε coupe, αλλά ένα 3θυρο Golf, 308, Focus απλώς χάνει την πρακτικότητα των πίσω θυρών ενώ δεν βρίσκω κάποιο συν στην εμφάνιση.
Οι κρυφές χειρολαβές νομίζω είναι το κολπάκι που μάζεψε αρκετούς οπαδούς και απο τις 2 εκδόσεις.
Στην Gulietta δε, τι ουσία θα είχε μια ... μεγαλύτερη Mito από την στιγμή που προσφέρει στη γκάμα της πιο συγκεκριμένες και ιδιαίτερες σπορ προτάσεις (GT, Brera)!Το κόστος φυσικά! Το ίδιο είναι τα 35+ της Brera με τα 20- που θα είχε μια βασική Giulietta 3θ? Από και κει και πέρα η Mito επ ουδενί δεν καλύπτει τις ανάγκες που καλύπτει πχ η δικιά μου 147 3θ που μάλιστα δεν φημίζεται για τους χώρους της! Οπότε η δικαιολογία ότι για αυτούς που θελουν 3θυρο υπάρχει η Mito είναι ψιλομούφα για μένα!
-
Καλά μιλάμε για TO εσωτερικό όχι αστεία.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ακόμα και αν κρατήσει αυτό το τιμόνι.Ελπίζω να έχει διχρωμία γιατί ως δίχρωμο θα είναι πολύ όμορφο πραγματικά.Μπράβο στους Ιταλούς.
Alfa Romeo Giulietta