-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και τι ρόλο παίζει ένα αυτοκίνητο αν είναι κουπέ ή όχι? Ο ανταγωνισμός που θα έχει μήπως? Και τι μας νοιάζει...φυσικα και παιζει ρολο. Για να δουμε αν θα το συγκρινουμε ή θα κανουμε τη 'παπια'.
-
Mακαρι παντως, εστω και με αναποδη, σε σχεση με την ιστορια της Gulietta, φιλοσοφια λανσαρισματος (που ηθελε την sprint να εμφανιστει πριν την Berlina), να βγει αργοτερα και μια νεα Gulietta Sprint, διπορτη, χαμηλη και γρηγορη...
-
Κουκλάρα είναι, και δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε τίποτα αισθητικά με το να έβγαινε σε 3θυρη έκδοση.
Μια τετρακίνητη έκδοση με τον tbi, εμένα θα μου αρκούσε.
-
Η Alfa GT δεν είναι κουπέ, έχει 3η πόρτα πίσω κανονικά. Είναι hatch!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κουκλάρα είναι, και δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε τίποτα αισθητικά με το να έβγαινε σε 3θυρη έκδοση.Μια τετρακίνητη έκδοση με τον tbi, εμένα θα μου αρκούσε.
Μιλαω για αλλο σουλουπι, οχι η ιδια σε 3πορτη...
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Η Alfa GT δεν είναι κουπέ, έχει 3η πόρτα πίσω κανονικά. Είναι hatch!Kαμμια σχεση...Πισω δεν εχει 3η πορτα, δηλαδη δεν σηκωνεται το τζαμι μαζι με το πορτμπαγκαζ.
Ειναι με τα σημερινα δεδομενα, 100% coupe.
(κοιτα που βρεθηκα τωρα να υποστηριζω τις AR... ) -
Έτυχε το ποστ μου να είναι μετά το δικό σου, δεν ήταν απάντηση σε αυτό που έγραψες.
Φυσικά και θα ήταν ευπρόσδεκτη μια καλοσχεδιασμένη sprint έκδοση.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έτυχε το ποστ μου να είναι μετά το δικό σου, δεν ήταν απάντηση σε αυτό που έγραψες.Φυσικά και θα ήταν ευπρόσδεκτη μια καλοσχεδιασμένη sprint έκδοση.
Ok...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kαμμια σχεση...Πισω δεν εχει 3η πορτα, δηλαδη δεν σηκωνεται το τζαμι μαζι με το πορτμπαγκαζ.
(κοιτα που βρεθηκα τωρα να υποστηριζω τις AR... )Για διάβασε τη λεζάντα εδώ...
-
Kαμμια σχεση...Πισω δεν εχει 3η πορτα, δηλαδη δεν σηκωνεται το τζαμι μαζι με το πορτμπαγκαζ.
Σηκώνεται η πίσω πόρτα όπως και στο ΤΤ...αλλά είναι καθαρό Coupe.
-
Αφου το ανελησε ο alba οτι η ιδια η alfa δεν την εβλεπε ως coupe !!
-
Εντάξει δεν είναι ανάγκη να τον λιθοβολείτε τον Γρηγόρη, εξάλλου δεν είναι ούτε η 1η ούτε η τελευταία φορά που γράφει ανακρίβειες στα φόρουμ της AR αλλά για αυτό συμμετέχει σε αυτά....για να μαθαίνει
-
Ομολογω οτι σοκαρομαι... Ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει 3η πορτα. (νομιζα οτι ειχα δει εξω απο ενα supermarket μια τετοια με ανοιχτο πορτμπαγκαζ, αλλα τελικα θα ηταν καποιο αλλο αυτοκινητο... )
Παντως ακομα και με 3η πορτα, η εμφανιση της για εμενα τουλαχιστον ειναι ξεκαθαρο, οτι προκειται για καθαρο κουπε, οπως και για το ΤΤ (επισης με 3η πορτα), την 1κουπε, την 3αρα κουπε, το Α5, την E-class coupe...
Αντιθετα δεν θεωρω κουπε το Rocco, την Βrera, αλλα αμφοτερα εχουν κουπε πινελιες. -
σκιώδης mod
δεν είναι ανάγκη να έχουμε πάντα τον τελευταίο λόγο -
-
τα ιδια και τα ιδια
προσωπικα χεστηκα πως την βλεπει η αλφα ρομεο ,για κουπε η οχι.
το θεμα ειναι πως την βλεπει ο κοσμος και σιγουρα την βλεπει για κουπε.αυτη η εταιρια εχει σοβαρο προβλημα
σχεδιαζει ενα αμαξι σε σχημα κουπε και το βλεπει σαν κατι αλλο,σαν χατσμπακ δεν ξερω σαν τι.
απορω πως ασχολειστε ακομα με τα τερτιπια της. -
Η Alfa GT δεν είναι κουπέ, έχει 3η πόρτα πίσω κανονικά. Είναι hatch! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αφου το ανελησε ο alba οτι η ιδια η alfa δεν την εβλεπε ως coupe !!M@λ@κί@ της τότε γιατί ο υπόλοιπος κόσμος, έτσι τη βλέπει...
-
τυπικα ομως δεν ειναι οκ.. αυτο δεν αφορα τον πολυ κοσμο..
εχει δικια και ο/η αλμπα και ο techon1
-
Πως δεν ειναι κουπε?, αφου εχει τριτο ογκο (αλλο αν ανοιγει ως πορτα), χαμηλη οροφη, εντονη κλιση στο παρμπριζ και μικρους χωρους πισω.
Δηλαδη πως οριζεται σημερα ενα κουπε?
Αμα το παμε αυστηρα 100% κουπε ειναι ΜΟΝΟ αυτα που τα πισω τζαμια κατεβαινουν
(ειχαμε παλια ενα...), και το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η Ε-class coupe...
Alfa Romeo Giulietta