Καλησπέρα,
Αν θελω να βγαλω το αυτοματο ανοιγμα 'off' (να κλεινει και να ανοιγει μονο απο τα μπουτον του control) γινεται μεσα απο το μενου του MMCS?
Υπάρχει η ρύθμιση για να απενεργοποιείται το KOS. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα βλέποντας τις επιλογές, δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά δεν νομίζω να κατάλαβα λάθος. θα το δοκιμάσω...
Αν ειμαι μεσα με σβηστη μηχανη και εχω κλεισει τις ασφαλειες και καποιος ερθει να ανοιξει την πορτα του οδηγου (απ εξω), θα ανοιξει? (αφου το κοντρολ θα ειναι πανω μου μεσα στο αυτοκινητο?)
Μην μπερδεύσαι λόγω του MMCS. Σε κάθε άλλο αυτοκίνητο (και του ...1821) δεν ανοίγουν...
Εχει ρυθμιση απο το MMCS να κλεινουν αυτοματα οι κλειδαριες οταν ξεκιναει το αυτοκινητο?
Οχι δυστυχώς δεν έχει...και εγώ θα το ήθελα. Έχει το άλλο βέβαια, να ανοίγουν οι κλειδαριές όταν βάλεις Park, αλλά μετά από λίγο την απενεργοποίησα γιατί το κάνει πάντα είτε είναι κλειδωμένες ή όχι (όλο κλικ-κλικ )
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι πολύ βολικό να μην ψάχνεις συνέχεια τα κλειδιά, αλλά να τα έχει στην τσέπη ή σε κάποιο τσαντάκι. Του έχω κάνει εξωνυχιστκό τεστ με κάθε δυνατό τρόπο (μόνο απότο παράθυρο δεν μπήκα (σαν τους Ντιούκς ) την ώρα που το κλείδωνα. Μέχρι που προσπάθησα να κλειδώσω έχοντας το ένα κλειδί στην τσέπη και το άλλο ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο!!!, αλλά όλα καλά.
Κάτι που δεν έχει σχέση με το KOS: Αν περάσουν 30 δλ και δεν ανοίξεις την πόρτα, ξανακλειδώνει μόνο του!!! Επίσης με διπλό πάτημα του μπουτόν στο κλείδωμα κλείνουν οι καθρέπτες ενώ με πάτημα 2 τουλάχιστον δλ, κλείνουν τα παράθυρα. Αν έχεις συναγερμό ΜΕΤΑ, όπως εγώ κατά την εγκατάσταση του πριν το παραλάβω, μου είπαν ότι δεν συνδέουν το κλείσιμο των παραθύρων με το κλείδωμα για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Αυτό τουλάχιστον κάνει ο έμπορος από τον οποίο το αγόρασα (ΠΑΠΡΑΣ), και δεν έχει και άδικο. Πάντως όποιος θέλει μπορεί να το ζητά στην εγκατάσταση.
dkastani, για το στυλό σε μπεζ και εγώ υγρό καθαρισμού (έχω πάρει από την AUTOPLUS ενα που φαίνεται καλό) θα δοκίμαζα... Τώρα, μπορεί να πώ και μ...κία, αλλά μήπως να δοκιμάσεις, σε μια γωνίτσα μην το κάνεις χειρότερο, να το τρίψεις με λίγο ... γάλα ,όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας για τα ρούχα... Λέω τώρα.
Σχετικά, με το φορητό DVD που σας είπα προχθές, με τη θήκη του, περασμένη από τα προσκέφαλα, ήταν ότι πρέπει. Η κατασκευή της τσάντας είναι τέτοια ώστε να υποστηρίζει ακριβώς αυτό. Το μειονέκτημα που του βρήκα, είναι ότι και όπως και τα περισσότερα επιτραπέζια DVD, ΔΕΝ αναγνωρίζει φορητό δίσκο χωρίς τροφοδοσία από την θύρα USB που διαθέτει (έχει και από αυτό!!!). Memory stick (φλασάκι) 4GB που δοκίμασα έπαιζε το DIVX τέλεια, αλλά φορητό εξωτερικό 160 GB...ούγκ Λογικό βέβαια αφού έχει μεγαλύτερη απαίτηση σε ρεύμα από το στικάκι. Πάντως για μένα μικρό το κακό, γιατί τα γράφω όλα σε DVD για backup, οπότε μικρό το κακό. Θα ανεβάσω φωτογραφία αύριο μεθαύριο,για να δείτε πως είναι τοποθετημένο. Οπότε, αν βγεί και το patch για το AUX in motion, όπως λέει ο δημήτρης, τότε όλα είναιμια χαρά.
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΈΛΑΒΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ!!!!
'ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΠΙΘΑΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ'
Έτσι, γράφουν έτσι σας λέω...Ηρθε σε κανέναν τίποτα? Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Το μόνο, ότι σε τέτοιες κινήσεις (όταν αφήνεις το φρένο βάζοντας D από P), τρίζει αρκετά...Τέλος πάντων θα το κοίταζα, έτσι και αλλιώς, τον άλλο μήνα στο σέρβις...
Καληνύχτα.